Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarbenede
tag
Úgy érzem ezeknél a tokeneknél nem kell tartani attól, hogy fájó szívvel olvasztom be. A legkisebbeket adja.
-
stilo18
addikt
Sziasztok,
Gondoltam rápróbálok a Team Gullitos taktikára..
Beállítom a kezdő felállást, egy tök balanced 4411.
Utána mondja a Levi a védekező illetve a támadó taktikát.
Custom pressetre beállítom ezeket is...Viszont ahogy átállítom őket, a default felállásomban szétcsúsznak a pozíciók...
Mit rontok el ?
-
Nandinagy
addikt
Bárki jön szembe, gold son, gold griezmann háttal fordulásból 35 méterről finesse az gól. Kiraktam Sakát zöld timeddel 8/0. Olyan vakoktól kapok ki, hogy szégyellem magam. Mindenki letámad agy nélkül, de nekem a zöld timed is mellé ez meg rárúgja 0 szögből és fix ha véd is a kapus akkor 5 emberen megpattanva odapattan elé. Szánalmas...
Nem lehet senkit megfutni, nem lehet megfordulni,de az ellenfél összes játékosa 3 centire minden passz opciómtól. Ha lenne esélyem kontrára akkor meg áll minden támadóm a térfelemen.
Dominálom a meccset 80. percig, de nem tudok gólt lőni mert az emberek 2 méteres passzokat elbasznak vagy ha odakerülnek akkor kapufa, de az ellenfél 1/1 gólt lő az első hibámból. Bezzeg neki elég a csatárral védekezni, rá sem vált a védőkre
-
raven84
senior tag
Nah én belevertem ma upgradekbe az egész klubbot 85 alatt és egy 87 marquinos volt a csúcs, szal nekem ez az event ennyi volt.
-
bubuska10
senior tag
84 pickből 2 TotW és egy Centurions Son. Nem panaszkodom.
-
Woodslave
félisten
Appban nem lehet látni az objektíveket? A napi login packokat nem tudom kivenni így.
-
thebigK
addikt
base icon pakk Veron
-
Digestive
veterán
Ma több ilyen meccsem is volt és én voltam mindig a Barca.
Még hogy nem reális a kedvenc játékunk.
-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Ez a lap miért kerül 350k-ba és pláne miért volt majdnem 800k még pár napja?
-
toxicjew
addikt
Berakhatnák az exchange sbcket, mert így hamar vége lesz a grindnak. Nincs 80 alatti lapom
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede #1979 üzenetére
Sztem toty-ig azert ez egy jo lap lesz.
De oszinten leszarom. Orulok,hogy most kurva jo volt wlezni,meg nagyon elem rivalsban.
Raerek majd akkor idegeskedni ezen. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #1972 üzenetére
Mielőtt megveszed
:
-
Nandinagy
addikt
A flash evok között érdemes szétnézni mert kurva jó lapokat lehet csinálni tök ingyen és hálistennek nem is hosszúak.
-
miro.
senior tag
Hat ez a Vini jr egy kibaszott cheat.
Mindent bever,mindenhova befut,minden atmegy,minden hozza pattan,elfutni meg siman elszaladsz barki mellett.
Eletemben nem volt ilen jo lapom esku.
0-3-al kezdtem a wlt tegnap reggel.
Most 5-5.
1-2 win ha jon akkor mar megvagyok elegedve. -
toxicjew
addikt
válasz
thebigK #1973 üzenetére
Nekem jött egy Rush. Kéred?
Nyugi, az átlag nyitás mindig a legalja. Jött még egy Orsolini meg egy Savanier. 10 és 20k. Mondjuk az a vicc, hogy utóbbi befér a csapatba
Ráadásul evozni is lehet. Na még mindjárt elkezdek itt örülni... A legjobb dolog eddig az a Kim Min Jae objective, végre lecserélhetem Tomorit.
-
thebigK
addikt
grat az ea-nek a zseni packweight-hez. valahol minden, itt kb 50 pakkból, tele wl/ elit-div1 rivals rewardokkal néhány WO és ennyi
-
Kristof_94
Topikgazda
Most látom, hogy van Thunderstruck Isak!
Lehet megvárom a hétfőt, mert a WL miatt most biztos drágább. Ronaldo végül 490k-t hozott a konyhára. Kicsit későn kapcsoltam, de így is a semmiből jött ennyi. -
Bohus84
tag
Köszi. Idén eddig nem jött semmi, ma bepótoltam🙂
-
toxicjew
addikt
Leporgettem a félretett csomagokat meg pickeket, csak fodder jött. Mondjuk még sok upgrade sbc van hátra, szóval reménykedem. A fenti posztokra inkább nem is reagálok
-
Woodslave
félisten
Na bf alkalmával az appot visszaraktam. Jött is egyből egy ikon Barnes persze
Mondjuk amennyi.fifara most kedvem van bőven jó még a 24 is de ha nyitok egy több milliós lapot eskü megveszem ezt a xart
-
miro.
senior tag
Na fodderbol meg a mai Luciobol ki is jott a Vini jr,illetve maradt meg 1,1millio coin.
Megltjuk mi jon meg,ez a Cruyff nemem nem tetszik.
Baromira tul van arazva. -
Bohus84
tag
82+ x 14- ből
-
Zimmi91
addikt
Ezzel a 82*14el érdemes próbálkozni, megcsináltam mindegyiket és kb mindig volt benne 2-3 86+gold 1db totw és 1db promo lap, nyilván alsó polcos, de így is megérte
2db 82es és 9db 83as kell bele 1db totwal aztán mehet
-
miro.
senior tag
1,3 a vini jr. Ki is szedem.
-
bubuska10
senior tag
Pár TotW, rengeteg 86 feletti gold lap.
Speckók:
TS Icon Barnes
TS Gudelj
TS Zhegrova
TS Gordon
TR Griezmann. -
ThuG4LifE
senior tag
40 csomag, 0 emlitesre melto.
-
törölt tag
Hali!
Ezt hogy tudom Claimelni?
Semmit nem hoz ki. -
Digestive
veterán
72 pack legjobb nyitása.
Csak fodderek jöttek. Ez egy rossz vicc.
-
raven84
senior tag
Nah én elnyitottam mindent, Riquelme jött meg egy pár trash thunderstruck
-
toxicjew
addikt
Flash challenge és pick sbc is van, utóbbi óránként ha jól láttam.
-
toxicjew
addikt
🚨 Content Update: Starting 4 Hours Early Today!
•⚡ Thunderstruck Team
•⭐ Thunderstruck Icon Team
•📦 Upgrade Packs
•🎯 Flash SBCs
•💰 10-Coin Packs
•🟠 Cruyff SBC (Drops Anytime Today)Eszerint már 3kor indul a móka.
-
bodnarbenede
tag
Van egy kis Bibi. Az hogy ilyen szarokat ad. Amúgy vereség 4 győzelemnél fordult a matchmakem. Onnan jött az 5 win streak. Addig mínuszos állásnál is szuper játékosok jöttek. Komolytalan ez a része.
Amúgy a pickből Ake jött. A gold. Már nincsenek packban?
-
miro.
senior tag
Ma johet a la liga potm?
-
bodnar123
őstag
Ja és szerintem nem lesz zöld player. Rivals 8 token, SB 8 token, wl 12 token. Ez 28. Plusz a store. Nincs is zöld token concept player. És a zöld sbc-be bármi jó.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94 #1932 üzenetére
Add el. Szerintem az új EVO miatt is esett az ára elég rendesen.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #1928 üzenetére
Na ez nem így van. Már többször cáfolva lett. Egyszer kaptam 13 wines játékost 7l 7w-nél
Chateltünk. Persze lehet kamuzott, bár nem tudom miért érte volna meg neki. Mindenesetre sokszor gyanúsan jól játszit ahhoz valaki, hogy te negatív szériába megkapd. A matchmakeről alkotott képedről mindig tényként írsz. Persze simán lehet nálad ps-n működik. Eléggé feltűnő, hogy nem mindenki ugyanabból a kalapból húz. (Szabykának Krasinak 15ből kb fele konzol pc-ről, nekem meg 100ból nulla FOntos: Ez nem jeleneti, hogy nekem nehezebb vagy könnyebb, de azért a matchmakeről ad képet)
Amúgy itt nem az ollóról van szó. Egyszerű. Az utolsó héten megveheted storeból.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ezekről a store pack tokenekről van már valami infó?
-
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Nandinagy #1933 üzenetére
Eddig ha a swapokba valaki beletette az időt, akkor szabadon választhatott a jutalmak közül. Ez most teljesítményhez lett kötve. Vagyis aki nem elit játékos az nem tud annyi mindent kiszedni, míg régen ez nem így volt.
Most hiába is teszi bele valaki az időt, a Championsba betett tokenekből átlag játékos nem fog tudni összeszedni 8at 4 hét alatt Nkunkura. -
Nandinagy
addikt
Milyen teljesitmények között lett nagyobb különbség?
Ugyanannyit fog menni rank1 günterke mint rank5-s johnnyka. Simán lehet jobb csapata johnnykának mert a játék nem jutalmazza azt ha kiemelkedő eredményeket érsz el. Semmi nem változik azzal, hogy günterke több packot vehet ki, sem tudásban, sem csapatban sem semmiben. -
Kristof_94
Topikgazda
Rivals pickből jött egy total rush CR7. Láttam, hogy most nagyot esett az ára. Érdemes megvárni amíg kimegy a pakkokból? Bár így is jól "fizetne".
-
Nandinagy
addikt
De ez nyilvánvaló, hogy jobb csapata lesz valakinek aki rank1-2-t megy. Swap nélkül is.
Egyébként pont a fifa az a játék ahol aztán kurvára nem számít, hogy milyen játékos vagy mikor nagyrészt az átlag játékosok kapnak extra lapokat. A profik max megveszik a jobb lapokat a streamerek meg kinyitják pontból. Nekem sem onnan van 1.5 milliós Thuramom mert jó játékos vagyok sőt idén átlag alatti simán. Az előző évekhez képest tuti.
Mennyivel lesz kevesebb token egyébként egy gyengébb játékosnak? 8 db? Lesz kb. 30 token szóval kétlem, hogy az a 8 lesz a mérleg nyelve egy jó rewardnál. -
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #1928 üzenetére
Nem erted. Abszolut nem erre gondoltam.
A kulonbseg,akozott amit egy 13-15 wines kap,egy div1-es,2 tokenes stb.
illetve aki ezeket nem tudja megugrani.
A ketto kozott oriasi lesz a reward kulonbseg igy a csapatok kozotti kulonbseg is.
Nem jatekban,hanem az atlag kirakja a kis sbc-t,es orul ha jon egy magas fodder. ( 4 oblakom van.) meg a fent emlitettek,akiknek omleni fognak a jatekosok.
Viszont az atlag jatekos is azert jatszik,hogy legyen R9,R10,szep draga promo kartya. Csak ok max a youtubeon lathatjak ezt borasnal. -
Nandinagy
addikt
De aki 10 win-t se megy annak nem mindegy a 13-15 wines játékosoknak milyen csapata van? Aranyos dolog azt gondolni, hogy bármikor is összekerülsz 1-el. Nagyon ritkán első 1-2 wl meccsen dobhat, de nem ezekkel játszol folyamat.
Ha valaki meg ügyes és tehetséges az ezek nélkül is 13-15 wint fog menni. A saját szinteden kell nézegetned ők meg ugyanannyi tokent fognak összeszedni. -
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #1916 üzenetére
Alapvetoen igazad van,sot talan keves az a 70% amit irtal.
Viszont szerintem most masrol van szo ezzel.
Szvsz olyat talalt ki az EA ami eddig meg nem volt.
Nagyon ki fog nyilni az ollo az atlag es a profi/youtuber/egyszeru de kiemelkedo jatekosok kozott.Emeltek a wl rewardot,de ahol igazan nagy lett a szakitasi lehetoseg,az (nem emlekszem pontosan) 13-15 win-nel van.
Oda atlag jatekos nem tud eljutni.Itt vannak a tokenek,regen grindoltal,ha idot tettel bele,akkor az osszeset majdnem meglehetett szerezni.
Most teljesitmeny melle tettek ezt is.
Ki van mar most szezon valtas utan mar div3-ban? Aki ugyes,de nem tud annyi idot bele tenni,annak meg kell kis ido odaig eljutni,vagy el sem jut,mert nem eleg jo. A profi,youtuber stb,az mar eleve ott van.
Sb elit2,azt se csinaljak meg most sokan,azt hallottam hogy melos lett.
Wl? 9 win utan kapsz 2 tokent?
Az is atlag folotti mar.Szoval a 70% ugyis megcsinalna,csak a 80% nem ilyen jo egyszeruen.
Viszont ez nagyon jo az EA-nek,ugyanis a youtuber,a profi stb. akiket sokan kovetnek,tudnak extra packeket nyitni,jo jatekosokat kapni,ezzel vissza tudjak a nezoiket csabitani,vagy arra osztonozni,hogy ok is toljak a rivalst,az sb-t stb.,mert azokbol ilyet lehet kapni.Kinyilik az ollo,lesznek brutalis csapatok,oriasi nyitasok,rengeteg jo pack,meg lesznek a promo legalso szintjebol kapo,neha-neha par havonta egyszer a “szarba” belenyulo jatekosok.
Tudom,hogy ez most is igy van,de most szvsz meg nagyobb szakadek lesz.
Adni kell azoknak,akiket neznek,mert a jatek szar,Ok nem tudjak a jatekosokat mar egyszeruen osztonozni,motivalni.
Viszont a youtuberek vissza tudjak csalni az embereket. -
|AP|
veterán
mától kint van az UFL early accesszel, csak gondoltam szólok
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #1922 üzenetére
Korábban vettél?
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #1918 üzenetére
Ne izgulj, biztos lehet venni fifapontért majd.
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10 #1914 üzenetére
De srácok. Az emberek 70%-a ezeket amúgy is megcsinálja. A wl-t amúgy is letolják a legtöbben. Rivalst amúgy is tolnak a legtöbben. Az SB-t jóval kevesebben de az nem is egy kihagyhatatlan küldi ha nem kell. Pont ez a lényeg, hogy aki ezeket megcsinálja nem kapott még plusz 1 dolgot a nyakába hanem a heti dolgaival együtt letudja zavarni. A zöld tokenek nem ezekből lesznek kaphatóak így igazából ha egyiket sem akarjátok játszani is tudtok gyűjteni tokent meg rewardot.
Ezt még mindig sokkal többre értékelem mintha ezek mellett még bohóckodnom kéne friendlyben is.
-
Gaborz1
senior tag
Mondjuk a friendly megoldás annyival egyszerűbb, hogy aki normális az kilép 1-0nál és hamar lehet vele végezni. De ugye itt most játsszál szépen végig mindent.
-
bubuska10
senior tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #1912 üzenetére
Schar egy token. Van 4 féle token.
SB-Sárga
Rivals-Kék
Champs-Piros
Minden más-Zöld
Az első 3 értelemszerű miből tudod szerezni de csak rewardok mellé adják.
Tehát SB,Rivals,WL mivel 4 hét van a szezon végéig így értelemszerűen 4*2 token a maximum ami kiszedhető. Ezeket csak az adott rewardokra lőheted el tehát Raspadori-Fati-Nkunku. A zöld tokenek viszont gondolom küldik,sbc-k és hasonlók lesznek.
Na most én hallottam olyat, hogy a zöld tokenekkel kitudod egészíteni majd a másik 3-t ha mondjuk nem tudsz összeszedni annyit. Tehát ha pl. Nkunku kell de Champsba csak 4 token jött össze pirosból akkor 4 zöldel kiegészítve is kitudod venni Kunkut.Aztán, hogy ebből mennyi igaz nem tudom.A "token" játékosok viszont idén nem 34es bronzok lesznek hanem rendes játékosok mint pl. Schar is. Packokat kapsz és azokból nyithatod bármelyik token játékost is. Csak mondjuk a Champsba egy Mac Allister,Olga olyan lapok, hogy nem szívesen rakná bele az ember egy Nkunkuért.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #1902 üzenetére
Közben megnéztem, elvileg valami mystery packból jöhet majd. Lutri. De nagyon bosszantó, legalább lehetett volna pick. F*sza...
Ha kell az összes tokent ellovom rá. -
Nandinagy
addikt
válasz
Gaborz1 #1910 üzenetére
Őszinten nem tudom mit vártatok. Még mindig többet érünk ezzel mintha bebasztak volna +1 friendly játékmódot ahol random csapatokkal kell órákat szopni mint régebben. A nagytöbbség ezeket amúgy is megszokta csinálni ha meg ennyit sem játszotok akkor bármilyen swap jött volna ugyanúgy szívtok. Egyébként egész baráti lett az egész. 18 db Rodrygoért pl. simán kiszedhető.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Gaborz1 #1908 üzenetére
Ez a Mastery token játékos gyűjtögetés csodás lett:
SB: Silver1-Elite3ig 1 jár hetente, Elite2 és felett 2.
Rivals: Div4ig 35 pontnál jár 1 hetente, Div3 és felette 15 pontnál 1, 35 pont felett 2.
Champions: 4-8 winnél 1, 9-11 winnél 2, 13-15 winnél 3.
Szóval akinek mindig csak a 15 pontra volt ideje Rivalsben(mint nekem) az rendesen megszívta, mert aligha van a Div3 közelében. Én a div6ommal mehetek a fenébe, mert nem lesz időm 11-12 meccset nyerni hetente. Championsra meg eddig se volt már időm.szerk.: bubuska10 beelőztél
-
bubuska10
senior tag
Nagy faszok ezek.
Letoltam 10 SB-t semi pron még a Simakanos arab ligás object xp-ért, most meg menet közbe kitalálják, h akkor kapsz 2 tokent ha minimum Elite 2-be végzel.
Meg minimum legyél Div 3-as, meg folyamat Champezz - máskülönben csak 1 tokent kapsz. Én sztem most be se tudnék még jutni, 6 meccs ide vagy oda. Friendlyből token nincs is, csak xp gyűjtős object. Meg ha vkinek pl. Nkunku kell, akkor csak Champes token jó hozzá...
Nézzetek majd rá, mert elsőre sztem nem tiszta.
-
Gaborz1
senior tag
Tegnap este megvette valaki rajtam kívül a 425k-s pakkot spanyol nyelven?
Aki esetleg nem olvasta, sztori röviden, hogy az angol leírásban max 91 szerepelt, mint garantált base ikon a pakkból, a spanyolban viszont 91+.
Én Blanc-t nyitottam belőle miután spanyolra állítottam az app nyelvét, de mivel a pakk ki lett szedve még este, így kiváncsian várom a kompenzációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest