Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Ez a hey Jude evo megvan nektek? Én nem látom sehol, pedig club member vagyok meg minden szar.
-
raven84
senior tag
Nekem Márti esett belőle. Legalább a ratingje jó.
-
ThuG4LifE
senior tag
Mind2 RTTK/Total Rush packban Brandt volt. Koszi EA!
-
monster95
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni UT-ben.
Van jelenleg 100k coinom.Mit érdemes ebből venni illetve érdemes e venni packo-t?szerk:Illetve milyen játékomodban érdemes játszani ami a legtöbb coint,packokat adja?Squad battles,rivals….?
-
mr.dana
aktív tag
az eladásnál ki mennyi időt állít be !? én anno kb 16 ban amikor ut- ni kezdtem ..valamiért 1 órát állítottam be ...
azt azóta úgy maradt.. -
Szigma70
addikt
Nekem előrendelve a fullos, de Fifa point nélkül
(mivel a gyerekkel játszunk 1 gépen, és az ő accán fut a PS így csak ő kapta az előnyöket, én csak az elöbb játszhatokat)
Napi 4-5 meccsel, nem sok szerencsével, DIV4 be épp feljutva , csak gold1 ig menve az SB ben, semmi IQ teszt SBC-t megcsinálva, kb. 4 üveg Chivas segítségével ez jött eddig össze.
Nem vagyok elájulva tőlük, de idén nem is számít ha 6-ost, vagy 1-es dob a gép, mindegy.
Rashfordon a magic evo van, és a cdm csaj, aki qva jó, megy majd az evo-ba, csak várom a team2-őt, hátha van jobb lehetőség.
Padon van egy evózott Correa, megy egy TB Duran, Rice -
bodnarbenede
tag
Megjött az újabb adag fc pont. Gondoltam, ha már eladtam az előző accot 30ért, akkor kipótolom a heroic season openerre.
Ez jött belőle. Plusz egy 87es fodder és két inform. Mondjuk ezen az accon eddig adott van dijk, kounde, araujo, king, rijjaard és most stam. Támadó részlegen ez a pulisic. Szóval kicsit védelem központú a játék

-
miro.
senior tag
-
szabyka95
őstag
4 het alatt kerek 4 millio jott be jatekbol, igy lehet haladni kozepes packluckal is
-
bodnarbenede
tag
Nekem meg a szombatig loan aitana bonmati miatt ez lett a csapat a wl-re. Hátha kompenzálják a másodperces inputlagot.
Kipróbálom a szélek nélküli játékot.
-
miro.
senior tag
A clubba talaltam egy totw oliset,ment is ra a ket evo.
Eleg jol nez ki igy..
Potm yamal lesz a baloson es o a jobboson. -
bodnarbenede
tag
Amúgy ezek a sima 78 upgradek is királyak. 14 ből egy 84es lap és egy 82 if... Mi az istenből lehet itt foddert szerezni. Ja 10ezerért kapsz néhányat.
-
Aguinaga
őstag
Hű, jó sokáig volt benn az a hero pack, most reward után akartam kirakni, de nézem, már sehol sincs (de legalább az icon pack is mindjárt lejár.)
Végül sikerült a tegnapi problémát megoldani, hát ne tudjátok meg... gondolom csak PS4-en van ez, ezért nem megyek bele, de meglett a div3 upgraded reward, egy jó kis Mapi Leon és egy spéci Durán durrant a pakkokból.
Egy dolognak örülhetek, hogy most 3 winnel kevesebb kell a rivalsban.
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Persze,
A megszokott pakk szerencsével, de nyomom. Életem legszarabb Fifa része, pedig a 16 óta megy az UT
Esténként elpötyögök 3-4 meccset, de már nem tolok bele annyi energiát.
SBC-k, jobb objektek meg a kötelező winek megvannak, azt lesz ami lesz.
Úgy mint a meccseken ebben a fosban.
Ha jön Jürgen, vagy Ahmed németből, akkor a 3K coinos non rare brigád is lealáz.A taktikai rész fos, semmit sem ér, le van butítva, a gameplay már árkád szint, lassan lehet 2 gombos irányítást választani, az AI nevetséges az automata lessel meg blokkokkal,
Alig lehet pakkot szerezni, a rewardok szarok és ahhoz is heti minimum 70 meccset kell játszani, de az sem casual szint már. Ez napi 10 meccs + az SBC, esetleg transfer nézegetés minimum 4 óra ráfordítás.Igazi unatkozó milliomosoknak, vagy munkanélkülieknek, életet elunt egyedülálló kockáknak való időtöltés ez
Nekem van életem ezen kívül is, de azért még kitartok
-
T0rnad0
addikt
Akkor én még jól is jártam, Div1 rewardból kaptam Mapi León és Odegaard lapokat, így kiraktam az ikon SBC-t. Jött is egy "meglepetés" Gattuso...
-
Szigma70
addikt
Srácok
Ezt a Caicedo-t érdemes lehet kitenni?
Már most is OP nak néz ki a PS ek miatt, ha még ráfejlődik, az csak habÉn még Rice vel hadakozok CM ben, aki jó, de frissíteni kellene
-
Digestive
veterán
-
miro.
senior tag
Mit valtoztatnatok sracok?
442. 350k a love kb.. -
toxicjew
addikt
Aztakurva, hát ezekért a rewardokert gecire megéri játszani
Az összes csomagból a 84es Akanji volt a legjobb. Adom. -
thebigK
addikt
viszont a rivalsban csökkentették 35 pontra a reward upgradet, hála a magasságosnak
-
raven84
senior tag
Nekem jött div3 reward, nem volt benne sok köszönet megint.
Jó lett ez az s2, 2 reward is loan kapus jól látom? Grat EA, nagyon hűvös. -
Stylerr
addikt
Redditen írják, hogy sokan nem kapták meg a DR rewardot... Én sem kaptam.
-
thebigK
addikt
elit reward sikeresen leköpött, 75x50 valamint a 75x75 adott 1db 86ost, többi alatta
-
Stylerr
addikt
Nektek jött reward?
-
Dzsoki92
senior tag
Hát ez a Season 2 egy kalap sz*r lett....
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milyen kérdés ez egy sok éve fifázótól?
Kb 2 hét és már ő is csak fodder lesz...
-
Kristof_94
Topikgazda
5/5 lett a kvali és a 85+ dobott egy eladható Salibat. 140-150k között megy. Érdemes ennyiért elpasszolnI?
-
Digestive
veterán
Nekem is mindegyikben a legkisebb rating. Egy értelmes fodder volt, Rodri.
-
miro.
senior tag
Tegnapi 83+ triplebol jott ket 84-es es egy 83-as.
Ma 1x84 2x83.
A party bag-bol meg jott egy Arnold.Kell valamit irni,vagy mindent ertetek?

-
Digestive
veterán
Sajna ez jó olcsó sbc lett.

6 körül elkezdtem eladni a javát.
86 8.300>>>13.500
87 11.500>>>16.40088as lapokat meghagytam. Így ~380.000 a profit eddig. Lehetett volna jobb is.
-
Digestive
veterán
Ezért imádkoztam, h még ezt is berakják a holnapi rewardok előtt.
100+ darab 86-87-88 lap várakozik eladásra.
-
Aguinaga
őstag
Srácok, ps-en CE-34878-0 hibával találkozott már valaki?
Meccs közben kidobott, más játék megy. -
toxicjew
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Amilyen a játék, olyan a játékosbázis
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Hát a döntetlennél való kilépegetésekkel se csinálnak semmit évek óta.... Pedig szerintem nem lenne olyan bonyolult. Aki kilép döntetlennél a másik félnek instant win.
-
bodnarbenede
tag
Már meccsenként 3-4 ember akasztja ki a kontrollert az első pillanatban. Gratulálunk kedves EA. Olyan segghülyék, hogy erre nem is gondoltak.

-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Jó ez a rush is, minden meccsen legalább egy ember afk...
-
Digestive
veterán
Ez nem szélső, de jól néz ki.
-
thebigK
addikt
PL csapatba egy mégjobb alternatíva
-
Digestive
veterán
9 wint kellene még összekaparnom DRben. Erre ezek a nyomik most kezdenek karbantartani.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Miért nem raktad ki őt?
Khvicha Kvaratskhelia
Kicsit egyszerűbb.
-
bodnar123
őstag
[link] Érdemes a csávót követni. Elég jól magyaráz. Viszont itt is látszik, hogy csodák nincsenek. A gól aminél kiakad... Végig a labdát követi a stickje... És a végén egy olyan irányba mozdul el a védője, amit már rég nem nyom... Visszajátszottam ezerszer. A passzai egytől egyig blokkolva. Egy pillanat alatt szerelik... Ismerős. Na a gond, hogy neki egy meccse ilyen, nekem meg sok. Én csak azt nem értem, hogy nekik nem esik le, hogy lehet, hogy amikor nekik fekszik minden, akkor az ellenfélnek pont ilyen?
Ma kupában volt zsinórban két meccsen 4 piros 11esem. Nem sikerült időben bevennie egy gombot. EGYET
Jövő héten bekötik a digit... Persze sokat nem várok. De legalább kipróbálom. Hátha. Pedig már a bufferbloat teszten is sikerült A+ minősitést elérni a netemnek 
-
ThuG4LifE
senior tag
Valaki One Nation friendlyben gyors jönne megcsinálni a 12 gólos objectivet (ps)?
Hiába rúgok 2 öngólt az elején, még ahhoz is gólörömöznek ...
Kéne az SP
-
thebigK
addikt
itt egy kicsit hosszadalmas,de szerintem 50k-t megérős EVO. A forward fortification kihagyható, nincs értelme annak a pár plusz def statnak.
-
Aguinaga
őstag
Kicsit drága lett ez a Berbatov-pack, nem?
-
szabyka95
őstag
en pl. nem szeretek a szelen jatszani, csak kozepen
-
miro.
senior tag
válasz
raven84
üzenetére
En pont nem ezt erzem.
Beallithatom en Maicont attacking wingbancknek,hogy kapjon ket ++-t,de szetkontraznak ha ugy hagyom.
A belsovedoket sima alapon hagyja mindenki kb,latva a youtuberek taktikajat a 99% hozzajuk sem er,pedig mindegyik jobb valami mason kap pluszt.
Yamal if-ben jobb,de nekem a wingerrel sokkal hasznalhatobb,mert ugy van szele a csapatnak es nem egymast hágják meg kozepen.
Szoval szerintem a taktika mogott nincs ennyj,csak olyan ea-sen szep kulcsinyt kapott. Allitsd be a csapatot,legyen meg az egyensuly,kpn legyen egy btb egy deep lyning,a szelso vedokbol egy legyen esetleg wingback,a masik nyugodtan maradhat hatul stb. -
bodnarbenede
tag
Na a kupából jött egy 87 egy 86 és egy 85 fodder. Meg kb 4 84es. Ebből egy 85 csapat felét sem lehet kirakni. Veszek is pár packot százezerért.
-
raven84
senior tag
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Sztem idén felesleges "pro" taktikákkal szarakodni. Kell találni egy olyan felállást ami a te stílusod és meg kell találni azt a depthet amit még tudsz kezelni. Onnantól kezdve mindenkinek beállítod hogy minimum + de leginkább ++ legyen oszt jónapot. Én most talán megtaláltam ami nekem kell. 4213-at tolok, a 2 winger jobb mint a 2 szélső midfileder sztem. Ezt elmondva be van téve a pro gullitos 451(4321 ugye) pro tax is és szoktam átváltani rá ha kell a 3 kp középre.
-
-
Santana01
aktív tag
Nekem pl tetszik az új taktikai rendszer eddig.
Tegnap Rijkard miatt át alakítottam a csapatot,az volt a cél,hogy kapja meg a két +-t.
Center Halfban kapja meg és nagyon szépen látszik meccs közben ,hogy vissza húzódik a két CB közé. Ez így amúgy hihetetlen stabil védelemnek tűnik egyenlőre,olyan szitukban amikor korábban már kaptam a gólt mindig volt egy védő ember és blokkolt.
Simán meglett a kvali és fel is jutottam 2. osztályba úgy,hogy szerintem nálam jobb játékosokat is sikerült legyűrni..
-
Dzsoki92
senior tag
Biztos volt már róla szó, valami jó kis taktikátok beállítással együtt nincs ? Az első hónap nekem általában a csapat építés meg az objtek kivégzése. Most kezdek majd bele WL-be rivalsba és oda már jó lenne egy jó taktika, felállás.
-
szabyka95
őstag
allitolag a ps4 es verzio, azaz old gen, ps5-on, sokkal jobb, gyorsabb. Erdemes kiprobalni
-
raven84
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Régen ezekért a kaszinó pakkokért életem, idén még egyet se raktam ki.
-
Santana01
aktív tag
Én pedig kiszórtam tegnap este és ma 12 és 6,8 k-ért 40db 85,86 lapot
-
Zimmi91
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
89 lapok helyett 86os lapokat kellett vna vennem
na mind1, elvannak azok még transferen hátha egyszer azok is kilőnek 
-
raven84
senior tag
Most mitől olvadt le a market ennyire? Vettem egy bonmatit pénteken, úgyse lesz pakkokban.210 volt, most 150 alá megy mindjárt, wtf.
-
bodnarbenede
tag
Amúgy a csatárokon van egy rejtett anticipate, blokk, intercept goldban. Senkinek nem tűnik fel, hogy irreálisan jól szerelnek bizonyos körülmények közt?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
azt azóta úgy maradt..
Nekem előrendelve a fullos, de Fifa point nélkül

Kipróbálom a szélek nélküli játékot.

de még fejlődni is fog szerintem az tuti.
LendvaiFeri1