Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #1492 üzenetére
Csak a rush miatt vettem meg mégis, mert az nagyon bejott.
De sikerült az ilyen szar objektivekkel ezt is elbaszni.
Jelenleg jatszhatatlan. Pedig egész élvezetes jatekmod lenne.
Rivalst, wlt már hanyagolom. Minden eddiginel manipulaltabb. Pár rivals elég volt. Ennél latvanyosabban nem is nyulhatnanak bele a meccsekbe mint most. -
thebigK
addikt
+1, szarabb az egész széria mint valaha
-
raven84
senior tag
Jött vmi peccs. Nem tok most játszani mert épp porszívózzák ki a coint az accról. Lehet már támadni, vagy ugyan olyan fosfaragás az egész?
-
Digestive
veterán
Fuh én letoltam a 10 Rush meccset az objektív miatt. A packokban persze nem volt semmi, de borzalom milyen emberek vannak.
Talán 2 meccs volt élvezhető ahol össze játszottunk. A többin vagy magát Pro-nak gondoló balfaszok önzőztek, vagy olyan világtalanok voltak, h inkább elvettem tőle a labdát, h ne csessze el. Utolsó kettőt szégyenszemre kigumiztan én is, mert nem bírtam már idegekkel.
-
Kristof_94
Topikgazda
Szerintetek ezek a + és ++ "player role"-ok mennyit számítanak? Mert még mindig 442-vel játszom mivel egy csomó játékosom van, akinek elveszne ez a role ha formációt váltanék, illetve még a pozíciójuk se stimmelne. Pl. Traore, KDB, Isak, Joelinton, stb.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive #1489 üzenetére
Ma letoltam a kvalit meg Calafiorit evoztam vagy 5 rivals meccsen, szerintem 10 gólt kaptam, hogy középre ment a labda a kapus meg bevédte a labdát
#1491Kristof_94
Nekem sajnos tűnt fel változás. Igazából szerintem az a legfontosabb, hogy felkiáltójeles ne legyen, a többi annyira nem lényeges. Azért ne csak ez alapján alakítsd a taktikát az nem sok jóra vezet. -
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive #1487 üzenetére
Amúgy ez igaz. Egy 2v1-t nem tudok lejátszani mert ha épp nem indítom a játékost gombal magától eszébe nem jut futni tovább. A probléma, hogy felé kéne forduljak, hogy indítsam csak akkor meg szar a szög a védőhöz képest
De a jó hír, hogy Player lockal se tudom kijátszani ezt a balfaszkodást, mert elfutok jobbra a gép meg visszaindít balra
Nem is értem.
-
Digestive
veterán
Toltam 5-6 DR-t.
Egészen borzalmas volt.
Érzésre raktak a gameplayre egy 25% lassítást. Olyan rossz, h azt vettem észre nem birok koncentrálni. Majdnem elaludtam.
Ja és olyan mintha minden poszt passzívizálva lenne. Senki nem csinál semmit. Ha nem indítok be manuálisan valakit, akkor áll az összes, mint f@sz a lakodalomban. Egészen szürreális volt ez a pár meccs. Leszedált zombik gyülekezete.
Twitteren is körbe néztem. Hegyekben állnak a bugokról a videók.
Szép munka ismét EA!
-
Jinxb1rd
addikt
Az az Aursnes még chem nélkül is simán jó volt nálam. Azt a lapot megérte kiszedni.
Gyökereshez is adott chemet.
UI: Most nézem, hogy evot lehet rádobni msot gyökeresre. Ih, az mit menne most, ha még játszanék UT-t. -
Nandinagy
addikt
Unatkoztam a hétvégén mondom lenyomom az idei 1. wl-t.
Mindent elmond az idei játékmenetről, hogy a kvali másodjára lett meg utána meg mentem egy 10 wintMondjuk kb. 1.5-2 hete már rivalst se toltam szóval szarul is ment a játék az elején, 1-3-ban kezdtem.
Vicces milyen random az idei játék. Nem tudod kiszámítani, hogy a játékosod épp átvesz-e labdát vagy elpattan, a passz hova fog milyen erővel menni, a védőd szerel-e vagy nem, a gyorsabb játékos akar-e futni vagy nem, a speedboost jól jön-e ki vagy nem. A test-test elleni ütközés szabálytalan-e vagy sem, néha igen néha nem.
Kb. minden ott dől el.
Régen is volt ilyen de nem ebből állt az egész meccs. Kis túlzással annyiból lehet idén gólt szerezni ha elbaszod vagy az ellenfél elbassza a védekezést. Ez a félpályáig feltolt védelem az automata lescsapdával zseniMármint a szó legszarabb értelmében zseni. Tényleg már védekezni se kell. Ha ne adj isten jól indítasz úgyis beérnek.
-
miro.
senior tag
Hopp psre jott egy 2,2 gigas update.
Ez kaszal gondolom mindent. -
Digestive
veterán
Ez a nézőpont is teljesen értehtő!
Én is minden évben beépítem Kaka, Pirlo és Dinho legjobb lapját, pont az általad leírtak miatt!
De nem tudsz minden posztra azonnal ilyen lapokat rakni... Na és én erre az időszakra építek ilyen különc csapatot, mert nem vagyok hajlandó Rashfofd, Rutter, Dalot egyen csapattal játszani.
-
miro.
senior tag
válasz
Digestive #1474 üzenetére
Ooo kb amit a kollega leirt.
Nekem az szamit,hogy szimpatikus jatekos legyen,vagy ismerjem,vagy jo jatekos,vagy regebben kedvencem volt stb.
Nekem ez olyan,mintha tenyleg kartyakat gyujtenek.
Szarom le,hogy milyen a statt,ha ismeretlen,meg no.
Akkor innentol mar kitalalt jatekosokkal,meg star wars lenyekkel is jatszhatunk.
Ha annyira szamitana a statisztika,meg tenyleg lenne lathato kulonbseg,akkor azt mondom oke,ezek a jok amiket kuldesz,mert olcsok es jok.
Dehat minimalis, eszrevehetetlen kulonbsegek vannak,akkor meg legyen mar olyan a csapatom,amire jo ranezni,meg akivel ha golt lovok akkor az olyan,mint regen gyerekkent egy karrier modba,amikor leigazoltad pl kaka-t a realba stb.Nekem ezek amiket neha kuldesz,azok ilyen semmit mondok.
De ez az en velemenyem,en igy jatszom.
Nekem nem szamit,ha az ismeretlen senkivel 20-rol minden finesse shoot bemegy. Attol meg nem fogom megcsinalni az sbc-jet. -
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok
Manager karrier móddal kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni
Szóval adottak az idei taktikák, de ezekkel fc24-ig bezárólag nem foglalkoztam mert world class-en simán vertem az ai-t. Na ezt itt ugye már el lehet felejteni olyan dolgok után hogy kikapok a Stuttgart-tól 3-0-ra aztán a bajnokságban meg nyerek 6-1-re az Inter ellen. Szóval itt minden a taktikáról szól ami nem baj, csak még nem jöttem rá hogy ki kivel van. Jó lenne tudni mert sima kick off módban próbálgattam aztán rájöttem hogy szinte az egész játék erre épül. Hiába vagy jó, ha nem jó a taktikád nem fogod megverni az ai-t.
A player role-okkal tisztában vagyok a taktikai részen belül, a problémám nem ez hanem két másik.
*
Van ugye a Park The Bus, a Tiki Taka, a Gegenpressing, a Balanced, a Counter Attack és a Wing Play.
Mégis milyen alapon válasszak trénert/személyzetet ezek közül ha a taktikám az custom?
Illetve ha az ellenfél pl legyen Man.City, és tiki takát játszik nem tudom mi lenne a részemről a helyes taktika. Úgy nagy általánosságban az érdekelne tehát, hogy a default, már előbb felsorolt taktikák ellen melyeket érdemes leginkább alkalmazniAz hogy a játékoskeretem alapján összeállítom a legjobb felállást az oké,(plusz ki milyen role-okban plusszos, hogy mozogjon a pályán stb ez oké) de a tapasztalat meg az hogy ha nem jó a taktikám az adott ellenfél ellen akkor ott nem lesz win
Szóval melyik taktika ellen melyiket érdemes használni szerintetek, és custom taktikánál mi határozza meg hogy milyen személyzetem legyen
De egy link is jó lenne amiben ezt leírjàk.
Köszi előre is
-
Digestive
veterán
válasz
marcess #1466 üzenetére
De én eleve így építek csapatot, hogy lehetőleg ne legyen kommersz.
Ezzel is szórakoztatom magam.
Carvalho és Aursnes tavaly is hónapokig játszott nálam és alapemberek voltak. Így nem is volt kérdés, hogy megint beépítem őket.
Brutál ez a lap most is.Goncalo pedig 89es is lehet kis szerencsével.
-
marcess
senior tag
Mondjuk Carvalhohoz meg minden más off ligás herohoz hozzá kell tenni, ha nincs abból a ligából játékosod a kezdőben, akkor csak foglalja a helyet más olyan játékos előtt aki adna esetleg chemet. Nekem is ott van Maicon de nincs serie a játékosom viszont 3 ligából áll a kezdőm, és néha azért hiányzik az az 1 hely a könnyebb linkek miatt.
-
Digestive
veterán
válasz
grimmjow67 #1458 üzenetére
Nagyon jó lap. Az Anticipate+ miatt igazi auto deffender és nagyon sok gólt fejelek vele szögletből.
-
Digestive
veterán
-
neo81
senior tag
Szerintetek az UFL milyen lesz?
-
raven84
senior tag
Az EAtől kapott 2 millámat én megint eladom, aztán full untrade csapattal játszogatni fogok kezsüel módon wl meg sb nélkül. Rakás szar ez a játék az az igazság, de örülök neki. Idén végre menni fog a leszokás.
-
Stylerr
addikt
A csütörtökön elmaradt rivals rewardrol van valami hír, hogy mikor kapjuk meg?
-
Dzsoki92
senior tag
Elvileg ma érkezik ezekkel a statokkal. Ki mit gondol mennyi lesz az annyi ?
(1,5-2 körülire gondolok én )
-
thebigK
addikt
amúgy valami ikont kiadhatnának végre, mint sbc, így novemberben
-
thebigK
addikt
wl reward után a base hero sbc is természetesen dupla lett, most francescoli, szenzációs
-
Kristof_94
Topikgazda
Eddig 3 ilyen speciális lapos sbc-t csináltam meg. Elsőben valami brazil rb csaj, a másik kettőben meg a svéd CB csaj. Elmennek a picsába...
-
Kristof_94
Topikgazda
6 win lett a vége, csak fodder jött.
Viszont a hero sbc dobott egy Sneijdert, de nem igazán tudom beépíteni a 442-be. -
bodnarbenede
tag
Ide egy Kuyt jött. Erős
a másikból a psg holland csaj. Az legalább cserének jó lesz.
-
Digestive
veterán
Legalább a sajátomat eladom, ez is valami. -
miro.
senior tag
Beszeltuk a heten,hogy allandoan vedo jon..Termeszetesen megint az rttk sbc-bol az jott,valami arsenalos lany..
#csakaszokasos -
szabyka95
őstag
megerte? 500k-ert + azert az ikonert?
https://www.youtube.com/watch?v=_YnPimpyYD8 -
raven84
senior tag
Úgy tűnik nem veszett el a juju az accomról.
-
Santana01
aktív tag
Na én ki raktam a harmadik ikon csomagot is.. hát ez lett a leggyengébb
[kép] -
thebigK
addikt
12win, 0 lap 20k érték felett, hero meg dupla lizarazu, gg
-
miro.
senior tag
Ugyanez.
Az atlag a garantalt,minden mas extra.
Vidicet nyitottam utoljara kb ketto hettel ezelott aki hasznalhato,tobbi mind ilyen maximum 86-87 fodder lapok.
Se egy bellingham,se egy mendy,se valverde,se van dijk,se salah,griezmann,saliba,theo stb.
Promorol ne is beszeljunk,teljesen felejtos.
A kezdombe nyitottam egy Maicont es egy Vidicet.
A tobbi mind sbc,evo es vett jatekos. Semmi mas. -
szabyka95
őstag
sb elite 1: mendy, kounde, bellingham + discard. ~250k
-
miro.
senior tag
Sb elite 3 reward
Mega rare packbol 87 rice
85+bol 85 lany
75x10 83 zapatauton az egy millio per het fele.
-
toxicjew
addikt
Na megjött a jude Evo, most ahogy belogoltam, jött az értesítés.
-
Digestive
veterán
A Kapitány visszatér!
-
Digestive
veterán
Szokásos EA szarság. Picit trükközve lehet előcsalogatni, ha valaki nem kapta meg.
-
szabyka95
őstag
##h8fR&QSpc
ezt a taktikat ajanlom, nekem eddig ez jott be a legjobban, nagyon jol mozognak a jatekosok -
zadir1
tag
Hali!
Az Evo-k közőtt nem találom a Hey Jude nevűt.
Nem jött még be? -
bodnarbenede
tag
Na végül mobilnetre váltva meglett a 9 win. Keservesen. Adott egy Matuidit... Tök jó. Nagy nyitások: Stam, Rijjaard, King, Zaire Emery, Van dijk, Matuidi, Kounde. Ennyi védekező játékost nem tudok hova rakni. Támadók: senki
-
neo81
senior tag
válasz
Kristof_94 #1403 üzenetére
Nem vagy egyedül, nekem is hasonló a mérlegem, persze ugyanilyen szarságok mellett....
-
szabyka95
őstag
válasz
bodnarbenede #1407 üzenetére
Az ellenfelek 50%a konzolos
-
bodnarbenede
tag
-
szabyka95
őstag
válasz
bodnarbenede #1405 üzenetére
miert nem valt at old genre ha a new gen szar konzolon?
allitolag az nem akad -
bodnarbenede
tag
válasz
szabyka95 #1404 üzenetére
A gond, hogy ha másodperces delay van és nem vesz be gombokat az nem csak neki van. Szóval más jó játékos is ugyanígy jár, és utána együtt vívnak kiki meccset a 3-4 lossosok között. Na most Kristóf egy xbox series s erő birtokában kehet még ebből is vesztesen jön ki.
Amúgy én 8w 3l- al állok. 3 hét alatt egyetlen konzolos ellenfelem sem volt wl-en. Ráadásul pl tehnap a 12 meccsből mindenki jól védekezett (nem támadott le, tartotta a formációt, right stick switching). Ahol nyertem, ott kb mákkal, vagy a játék által nyomva nyertem. Nem tudom mi ez a matchmake...
-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94 #1403 üzenetére
3-4 loss utan amatoroket dob be matchmakingbe. Allitolag.
-
Kristof_94
Topikgazda
Sikeres volt a mai nap is a WL-ben. 6 meccs 6 vereség.
Innentől kezdve ez kuka.
Játszhatatlan hulladék az egész. Másodperces delay, glitchek, meccsenkénti 1000 rebound az ellenfélnek, kamu tizik, lesgólok. Tényleg hülyének nézik az embert.
Vagy csak én vagyok ilyen balf*sz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest