Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Imre9211

aktív tag

Sziasztok :)

Manager karrier móddal kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni :B

Szóval adottak az idei taktikák, de ezekkel fc24-ig bezárólag nem foglalkoztam mert world class-en simán vertem az ai-t. Na ezt itt ugye már el lehet felejteni olyan dolgok után hogy kikapok a Stuttgart-tól 3-0-ra aztán a bajnokságban meg nyerek 6-1-re az Inter ellen. Szóval itt minden a taktikáról szól ami nem baj, csak még nem jöttem rá hogy ki kivel van. Jó lenne tudni mert sima kick off módban próbálgattam aztán rájöttem hogy szinte az egész játék erre épül. Hiába vagy jó, ha nem jó a taktikád nem fogod megverni az ai-t.

A player role-okkal tisztában vagyok a taktikai részen belül, a problémám nem ez hanem két másik.

*
    Van ugye a Park The Bus, a Tiki Taka, a Gegenpressing, a Balanced, a Counter Attack és a Wing Play.
    Mégis milyen alapon válasszak trénert/személyzetet ezek közül ha a taktikám az custom? :F
    Illetve ha az ellenfél pl legyen Man.City, és tiki takát játszik nem tudom mi lenne a részemről a helyes taktika. Úgy nagy általánosságban az érdekelne tehát, hogy a default, már előbb felsorolt taktikák ellen melyeket érdemes leginkább alkalmazni :F

Az hogy a játékoskeretem alapján összeállítom a legjobb felállást az oké,(plusz ki milyen role-okban plusszos, hogy mozogjon a pályán stb ez oké) de a tapasztalat meg az hogy ha nem jó a taktikám az adott ellenfél ellen akkor ott nem lesz win :(((

Szóval melyik taktika ellen melyiket érdemes használni szerintetek, és custom taktikánál mi határozza meg hogy milyen személyzetem legyen :F De egy link is jó lenne amiben ezt leírjàk.

Köszi előre is :R

Új hozzászólás Aktív témák