Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Everest / AIDA64 topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Asztrofotózás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok
Manager karrier móddal kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni
Szóval adottak az idei taktikák, de ezekkel fc24-ig bezárólag nem foglalkoztam mert world class-en simán vertem az ai-t. Na ezt itt ugye már el lehet felejteni olyan dolgok után hogy kikapok a Stuttgart-tól 3-0-ra aztán a bajnokságban meg nyerek 6-1-re az Inter ellen. Szóval itt minden a taktikáról szól ami nem baj, csak még nem jöttem rá hogy ki kivel van. Jó lenne tudni mert sima kick off módban próbálgattam aztán rájöttem hogy szinte az egész játék erre épül. Hiába vagy jó, ha nem jó a taktikád nem fogod megverni az ai-t.
A player role-okkal tisztában vagyok a taktikai részen belül, a problémám nem ez hanem két másik.
*
Van ugye a Park The Bus, a Tiki Taka, a Gegenpressing, a Balanced, a Counter Attack és a Wing Play.
Mégis milyen alapon válasszak trénert/személyzetet ezek közül ha a taktikám az custom?
Illetve ha az ellenfél pl legyen Man.City, és tiki takát játszik nem tudom mi lenne a részemről a helyes taktika. Úgy nagy általánosságban az érdekelne tehát, hogy a default, már előbb felsorolt taktikák ellen melyeket érdemes leginkább alkalmazniAz hogy a játékoskeretem alapján összeállítom a legjobb felállást az oké,(plusz ki milyen role-okban plusszos, hogy mozogjon a pályán stb ez oké) de a tapasztalat meg az hogy ha nem jó a taktikám az adott ellenfél ellen akkor ott nem lesz win
Szóval melyik taktika ellen melyiket érdemes használni szerintetek, és custom taktikánál mi határozza meg hogy milyen személyzetem legyen
De egy link is jó lenne amiben ezt leírjàk.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mobil flották
- Everest / AIDA64 topik
- E-roller topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest