- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Hát igen, a Tesco-s antennánál már jelentkezett némi érintkezési probléma nálam a kábel és az antenna találkozásánál, de némi nyomkodás, hajtogatás után újra jól működött.
Ez alapján már sejtettem, amit írtál az pedig csak megerősített abban a hitemben, hogy ennél az antennánál a kivitelezés és az anyaghasználat igényességéről nem érdemes beszélni.Bár az általad leírtak alapján csoda, hogy egyáltalán működik, ez a 600Ft-os antenna mégis képes hozni kb. a sokkal drágább erősítős antennák szintjét, sőt mivel még valamivel kevésbé irány- és zavarérzékeny azoknál, így nálam praktikusabb is volt a használata.
Az mondjuk vicc, hogy a csupaszított koax is kb. ugyanazt tudja, mint a sokkal nagyobb Tescos antenna, főleg annak fényében, hogy pl. a "többezer" forintos Thomson ANT55 nem képes erre a teljesítményre, mert magasabb frekvenciákon már nagyon kicsi a nyeresége, így 802Mhz-en nem is használható nálam.
Simán el tudom képzelni, hogy a házilag épített biquad antennával jobb nyereséget lehet elérni, mint sok boltban kapható csilli-villi szobaantennával. Nem is értem, hogyan tudjak így elszabni ezeket, hiszen ha már "sokezret" elkérnek értük, akkor akár már jól működő konstrukciót is készíthetnének.Ezek alapján úgy tűnik nekem, hogy ez a Tesco-s antenna - az igen kedvező ára mellett - talán leginkább a "vakok közt félszemű a király" alapon érdemelhette ki a beltéri antennák mezőnyében a kiemelt helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest