- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Belenéztem a műsorba, tényleg jó a kép.
Amikor mérgelődtem, az leginkább az MS nek, ill. esetemben a HP nek szolt, hogy nem tették bele a Media centerbe, hogy mpeg4 es adsáokat is kezelje.
MCE amúgy csak az autonomia tv ét találja meg, de képet nem ad.
Valószínű, hogy a Száva utcáról veszem,
Most hogy megnéztem a térképen, kis hijján látni innen az adótornyot.Csak a laptop kijelzője áll rendelkezésemre, mivel ebben van a tuner, ennek 1280 as a képpont szélessége.
Mivel a gép nem az enyém így tartós használatra nem rendelkezem be a dologgal kapcsolatban.De kiványian várom, hogy mikorra lesz olyan egyszerű a használata, beüzemelése, mint pl a
Hauppauge PVR 500 as tuneré volt, betettem, leszedte a drivert, behangolt, sorbarendeztem, és készen volt.
Mindezt távírányítóval.
Na most ami ebben a gépben van tuner, annak is ilyen zökkenőmentesen kellene mennie, és ez az Microsoft ill. a HP sara, hogy nem így megy jelenleg
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest