- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Belenéztem a műsorba, tényleg jó a kép.
Amikor mérgelődtem, az leginkább az MS nek, ill. esetemben a HP nek szolt, hogy nem tették bele a Media centerbe, hogy mpeg4 es adsáokat is kezelje.
MCE amúgy csak az autonomia tv ét találja meg, de képet nem ad.
Valószínű, hogy a Száva utcáról veszem,
Most hogy megnéztem a térképen, kis hijján látni innen az adótornyot.Csak a laptop kijelzője áll rendelkezésemre, mivel ebben van a tuner, ennek 1280 as a képpont szélessége.
Mivel a gép nem az enyém így tartós használatra nem rendelkezem be a dologgal kapcsolatban.De kiványian várom, hogy mikorra lesz olyan egyszerű a használata, beüzemelése, mint pl a
Hauppauge PVR 500 as tuneré volt, betettem, leszedte a drivert, behangolt, sorbarendeztem, és készen volt.
Mindezt távírányítóval.
Na most ami ebben a gépben van tuner, annak is ilyen zökkenőmentesen kellene mennie, és ez az Microsoft ill. a HP sara, hogy nem így megy jelenleg
.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest