- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz
attilav2 #16635 üzenetére
Én alaplap csere miatt kényszerültem a váltásra és nagyon nem bántam meg! Technisat CableStar HD2-ről váltottam TBS6290-re és nagyon rendben van a TBS kártya. Gyors a csatorna váltás és nagyon szép a képe, működik vele a Tarr-os CAM modul stb. Meg is vettem hozzá a DVBViewert, mert ez már megérdemli!
Nem kell a TBS-t kínából rendelni, én is németből rendeltem ebből a webshopból. 5 munkanap alatt kézhez kaptam. Paypal-al lehet fizetni.
TBS6618 - 1db DVB-C tuner, 1db CI slottal
TBS6680 - 2db DVB-C tuner, 2db CI slottal
TBS6290 - 2db DVB-C tuner és 2db DVB-T/T2 tuner, 2db CI slottalA TBS supportról meg annyit, hogy gond volt a driverrel, mert nem találta meg az adókat bizonyos frekiken. Megírtam nekik, hogy szerintem driver hiba erre 5 órán belül jött a válaszlevél a javított driverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Tőzsde és gazdaság
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest