- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Na, megérkezett a kínai csodatuner.
Egyelőre csak melóhelyen tudtam kipróbálni (szerencsére itt is Tarr előfizetés van), tökéletesen működik. Bár a 176 MHz-et nem néztem, mert kézi frekvenciát nem szeret a DVBViewer, de ott elvileg úgyis csak a közszolgálati SD-k vannak, azokat meg befogom a 184-en (pedig csak 184,5-öt tudok beállítani) HD-ban. Végigkerestettem mindent és talált is 150 TV, valamint 10 rádióadót DVB-C-n, igaz, ezek egy része kódolt. Mindenesetre a működésre képtelen Delock után ez kellemes meglepetés, harmadannyi áron.Gyors felvételi teszt volt a DigiSport-ról, a Windows-os Tulajdonság lapon 6 MBit-et írt, igaz, csak 4-5 másodpercnyi volt az egész, tehát ez nem feltétlenül a valós érték.
Innen rendeltem amúgy 12-én, ma jött meg. Érdekesség, hogy a képpel ellentétben nem a műanyag antenna volt a csomagban, hanem a kihúzhatós fém.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tesla topik
- Automobilista 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyelőre csak melóhelyen tudtam kipróbálni (szerencsére itt is Tarr előfizetés van), tökéletesen működik. Bár a 176 MHz-et nem néztem, mert kézi frekvenciát nem szeret a DVBViewer, de ott elvileg úgyis csak a közszolgálati SD-k vannak, azokat meg befogom a 184-en (pedig csak 184,5-öt tudok beállítani) HD-ban. Végigkerestettem mindent és talált is 150 TV, valamint 10 rádióadót DVB-C-n, igaz, ezek egy része kódolt. Mindenesetre a működésre képtelen Delock után ez kellemes meglepetés, harmadannyi áron.
wassermann