- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ted_Beneky #13731 üzenetére
Nekem két beltérivel vannak saját tapasztalataim.
Synaps THD 2880 CX - conaxos: Ez a beltéri nagyon érzékeny a zavarjelekre, még a beledugott pendrive is zavarja. Talán nem elég jó az árnyékolása. Az adás még 90%-os jelminőségnél is akad sokszor.
Strong SRT 8102+ - Csak szabad vételhez: Nem tudom megmondani, hogy mik zavarják meg, mert eddig még a mobiltelefon sem zavarta meg soha. Ugyanarról az antennáról, mint az előző Synaps, sokkal jobb jelerősséget és jelminőséget produkál. Egyszer rossz vételi körülmények között a helyi városi tévé adója (Nyíregyháza), lement 45%-os jelminőségre, és az adás még így is ment, csak néha akadt be egy kicsit.
Médialejátszás tekintetében mindkettő jól szerepelt. A Strong felvétele szebb, a Synaps-é pedig az említett zavarhatóság miatt sokszor szaggat.
Ezek csak az én tapasztalataim, másnál ez eltérhet.
Az antenna aktív szobai. A beltériről táplálva. Bár sima passzív botantennával is próbáltam, ott sem volt sokkal rosszabb a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest