Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Box menüjében lehet állítani, illetve jobb esetben a távszabályzóra is tesznek egy gombot (nem mindegyiknél), hogy a 16:9-et letterbox-módban szeretnéd látni (alsó-felső fekete sávval), esetleg levágva a két szélét (Pan & Scan), hogy kitöltse az egész képernyőt.
De én nem szívesen vágtam le a képből, mert jobban szeretem a teljes panorámát látni. Inkább auto-módban használtam, ahol automatikusan érzékelve az adó által kibocsátott AFD-jelet, a 4:3 adás rendesen kitölti, a 16:9 pedig LB lesz. Lapostévén pedig a 4:3-at középre teszi. Ehhez persze korrekt firmware is szükséges.
Én csak a DPS 80 HD-t ismerem, ami kártya nélküli vevő, és még ajánlani sem tudom, mert a hazai forgalmazója már nem támogatja, a dpstech.hu honlapot megszüntette, ilyen cégtől pedig nem szabad vásárolni.
Ezen mondjuk jó az AFD (egy frissítés után) és az alkalmazott MediaStar chipsetnek köszönhetően kiváló a képminősége is, RGB és HDMI kimeneten egyaránt, de a médiaplayer-része kihívásokkal küzd, amit normális esetben javítani kellene. RTL Klubról még a felvétel is problémás, ha 4:3-as film közben jön egy 16:9 reklám, még ez is gondot okoz neki (pontosabban utána ennek lejátszása).
Tehát ezt csak azért írtam le, hogy ilyen buktatók is léteznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GALAYOU GALAYOU R1 kültéri WIFI 2K kamera napelemes akkumulátorral
- Több db Lenovo ThinkCentre Tiny VESA Mount II VESA rögzítő konzol Tiny PC-khez
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann