Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zidanekrisz

    csendes tag

    válasz Murphistic #11600 üzenetére

    Köszönöm az észrevételeket.

    Közben pedig vettem egyet. A neve: Evolve blade dualcorder hd set top box, médialejátszó
    Eddig nagyon úgy néz ki, hogy jól megjártam vele. :(((

    Tegnap vettem (TESCO-ban), de máris probléma volt vele ugyanis nem lehetett bekapcsolni - ki akartam próbálni még az üzletben hogy be-e lehet kapcsolni de azt mondták hogy nem lehet, azt csak otthon.

    A lényeg:
    Az üzembe helyezéskor csatlakoztattam a kábelokat egyet a konektorba, HDMI-t a TV-hez és az antennát a készülékbe.
    Bekapcsoláskor a piros led átváltott kékre, de ezután a kép nem jött be, akármit is nyomtam meg a távirányítón illetve a lejátszón.
    Kikapcsolni pedig már nem lehetett, pedig elvileg ugyanazzal a gombbal kellett mint amivel bekapcsoltam. Olyan volt mintha bekapcsolás után megfagyna a lejátszó és csak úgy tudtam kikapcsolni, hogy kihúztam a konnektorból és visszatettem így ismét pirosan világított a led.

    Ma visszavittem az üzletbe és ott is előjött ugyanez a probléma ezért kicserélték egy újra. Természetesen most már helyben kipróbálták nekem, nem mondták hogy nem lehet. Működött is, legalább is azalatt a pár perc alatt nem volt vele semmi gond amíg az üzletben ki lett próbálva.

    Haza vittem:
    Bekapcsolás után kb. fél vagy inkább 1 percet kellett várni arra h eltűnjön az EVOLVE felirat és megjelenjen a menü.

    Most viszont meg az a problémám vele h szinte állandóan lefagy a lejátszó. Néha feketeség jelenik meg és a távirányítón akármit nyomok nem reagál. Néha viszont zöld képernyő jelenik meg (akár tv-nézés közben)... mit tanácsoltok mi lehet a baja? Kb. 1 óraja tesztelem de már vagy 7-8x lefagyott.

Új hozzászólás Aktív témák