Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Zidanekrisz
üzenetére
Szia!
A médialejátszást nem nagyon próbáltam. A saját felvételeit szépen lejátszotta. Egy mp4-es fájlt próbáltam 1080i-s anyaggal, amit csak akkor ismert fel, amikor ts-végződést kapott és úgyis akadozva játszotta le. MKV-val nem próbáltam.
Az NTFS fájlrendszert viszont kezeli (annak ellenére, hogy a használati utasítás nem említi). Egy 10GB-os (nem röhögni :-) ) Samsung merevlemez volt rákötve NTFS-re formázva és szépen működött (kb. 3 órás felvételt készítettem vele akkor). Egyetlen hátrány, hogy mintha eléggé tekert volna alatta a lemez, de ez nem volt hatással a készülékekre.
16GB-os FAT32-es USB kulcsokat is probléma nélkül kezelte (Sandisk és Kingston gyártmányúak).
Most jön a fényezés
: TV-zéshez viszont szerintem mindent tud. Az EPG mindig rendben jelenik meg. Az egyes csatornáknál megjegyzi a beállításokat (pl. ha valahol kiválasztottad a Dolby hangot, akkor azt megjegyzi). Két Scart kimenet van rajta, amiből az egyik hangerejét a távirányítóval is tudod változtatni (jó eséllyel a TV távirányítója csak bekapcsoláskor kell) - a hangerőszabályozás emlékeim szerint a HDMI kimenetre is vonatkozik. Magán az STB-n is vannak csatornaváltó gombok, amit én pl. elég sokszor használok és hasonlóan jól jön a kijelző is. Az USB kulcso telőre kell bedugni, ami jól jön ha azon van LED, így tudod ellenőrizni, hogy az USB kulcs is tud-e a felvételről :-).Hátrányok: A két Scart elég közel van egymáshoz, nem biztos, hogy két bumfordi csatlakozó befér egymás mellé. Felvétel közben mindig fut a kép bal felső részén egy számláló, ami akkor is ott marad ha átkapcsolsz másik csatornára, csak akkor még kiegészül a felvett csatorna számával is. Az időzített felvétel beállításánál kicsit jobban oda kell figyelni, mert az időzített megtekintés beállítása jobban kézre áll ( bár akkor én voltam a béna, amikor elszúrtam
)Elég régi firmwarerel használjuk, mivel tavaly nyáron lett véve és én nem frissítettem rajta semmit. Működik, így békén hagyom
.Talán találsz valami hasznosat is karakterrengetegben. Amúgy személy szerint nekem bejön a fém doboza is. Viszont nincs összehasonlítási alapom, mert csak ezt az egy STB-t használtam eddig.
Murphistic
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
: TV-zéshez viszont szerintem mindent tud. Az EPG mindig rendben jelenik meg. Az egyes csatornáknál megjegyzi a beállításokat (pl. ha valahol kiválasztottad a Dolby hangot, akkor azt megjegyzi). Két Scart kimenet van rajta, amiből az egyik hangerejét a távirányítóval is tudod változtatni (jó eséllyel a TV távirányítója csak bekapcsoláskor kell) - a hangerőszabályozás emlékeim szerint a HDMI kimenetre is vonatkozik. Magán az STB-n is vannak csatornaváltó gombok, amit én pl. elég sokszor használok és hasonlóan jól jön a kijelző is. Az USB kulcso telőre kell bedugni, ami jól jön ha azon van LED, így tudod ellenőrizni, hogy az USB kulcs is tud-e a felvételről :-).
wassermann