Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Murphistic

    aktív tag

    válasz Zidanekrisz #11598 üzenetére

    Szia!

    A médialejátszást nem nagyon próbáltam. A saját felvételeit szépen lejátszotta. Egy mp4-es fájlt próbáltam 1080i-s anyaggal, amit csak akkor ismert fel, amikor ts-végződést kapott és úgyis akadozva játszotta le. MKV-val nem próbáltam.

    Az NTFS fájlrendszert viszont kezeli (annak ellenére, hogy a használati utasítás nem említi). Egy 10GB-os (nem röhögni :-) ) Samsung merevlemez volt rákötve NTFS-re formázva és szépen működött (kb. 3 órás felvételt készítettem vele akkor). Egyetlen hátrány, hogy mintha eléggé tekert volna alatta a lemez, de ez nem volt hatással a készülékekre.

    16GB-os FAT32-es USB kulcsokat is probléma nélkül kezelte (Sandisk és Kingston gyártmányúak).

    Most jön a fényezés :D : TV-zéshez viszont szerintem mindent tud. Az EPG mindig rendben jelenik meg. Az egyes csatornáknál megjegyzi a beállításokat (pl. ha valahol kiválasztottad a Dolby hangot, akkor azt megjegyzi). Két Scart kimenet van rajta, amiből az egyik hangerejét a távirányítóval is tudod változtatni (jó eséllyel a TV távirányítója csak bekapcsoláskor kell) - a hangerőszabályozás emlékeim szerint a HDMI kimenetre is vonatkozik. Magán az STB-n is vannak csatornaváltó gombok, amit én pl. elég sokszor használok és hasonlóan jól jön a kijelző is. Az USB kulcso telőre kell bedugni, ami jól jön ha azon van LED, így tudod ellenőrizni, hogy az USB kulcs is tud-e a felvételről :-).

    Hátrányok: A két Scart elég közel van egymáshoz, nem biztos, hogy két bumfordi csatlakozó befér egymás mellé. Felvétel közben mindig fut a kép bal felső részén egy számláló, ami akkor is ott marad ha átkapcsolsz másik csatornára, csak akkor még kiegészül a felvett csatorna számával is. Az időzített felvétel beállításánál kicsit jobban oda kell figyelni, mert az időzített megtekintés beállítása jobban kézre áll ( bár akkor én voltam a béna, amikor elszúrtam :D )

    Elég régi firmwarerel használjuk, mivel tavaly nyáron lett véve és én nem frissítettem rajta semmit. Működik, így békén hagyom :D.

    Talán találsz valami hasznosat is karakterrengetegben. Amúgy személy szerint nekem bejön a fém doboza is. Viszont nincs összehasonlítási alapom, mert csak ezt az egy STB-t használtam eddig.

    Murphistic

    [ Szerkesztve ]

    "A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."

Új hozzászólás Aktív témák