- OLED TV topic
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Tudnátok segiteni nekem ebben a DVB-T világában?
Egyszerüen nem értem, hogy hogyan lehet, hogy bármelyik programot használom semmi nem jön be .Már probáltam a gyári szoftvert a homesyst a progDVB, DVBDream, DVB wiever programokat is, de semmi eredmény nem volt.
Egy alcor stickem van a hozzá adott gyári antennával.Egy viszonlag szük területen viszont jön 4 osztrák adóAz az érdekes, hogy fenn pesten müködik a hármas határhegyi adorol,de csak a M1,M2, duna csatorák ezek full jelerövel jönnek viszont az RTL és a TV2 semmilyen jelenet nem mutat ott sem.De pár centis mozgatásra már elmegy a jel
Itthon a kabhegyröl semmilyen jelet nem tudok befogni, viszont a szemközti szomszédnál meg jönnek a csatornák.
A homesysnél itthon nem tudom még az adót sem kiválasztani vagy a keresést elinditani, viszont pesten müködik .mit lehetne kezdeni vagy mit kéne állitani, hogy mindenhol legyen jelem és ne kelljen egyensúlyozni az atennával mint MR BEAN .
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Quadro FX 570 eladó
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest