- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #197 üzenetére
Nekem is 3 évet bírt ki a Ti4600, de az NFS MW megállj parancsolt neki
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Dr. Romano #194 üzenetére
Azaz egyszóval az egész konfigot...
-
snecy
senior tag
Hol vannak már azok az idők amikor 4-5 éves kártyákkal elindultak játékok, még ha tetű lassan akkor is...pl. még 2003-ban is sok játék elindult VoodooII-n, holott 3 generációval korosabb volt a DX support, nomeg az akkor már alapvetőnek számító T&L-lel sem dolgozott a kártya..
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Wraithlord #191 üzenetére
az az értelme, hogy (állítólag) a programozók könnyebben tudják használni...
-
MooN00
aktív tag
válasz
Mákos7észta #181 üzenetére
Ugye ? 2 mp ig énis elhittem ,hogy ez a valóság, de aztán rájöttem, hogy ez az új HL...
[Szerkesztve] -
norb55
őstag
de jó neked hogy nem játszol
Én sajnos néha néha napján és akkór ha odaülök szeretem ha nincs álló kép a monitoron és szépen is néz ki 1 játék viszonylag.
bavallom az őszintét sohase volt csúcskategóriás kártyám mindig csak a reális árúakat vettem meg a reális az meg a 40-80.000FT között mozok azokkal má mediun vagy high szinten elehet szépen szaggatásmentessen játszani -
-
Cyrin
addikt
Így van, és én épp ezért leszoktam arról, hogy jajj várjunk erre, meg várjunk arra. Teljesen felesleges, mert amikor eljön az a várva várt pillanat, akkor már új célok, és új fejlesztések jelennek meg. Ha mindíg várnánk az új fejlesztéseket, és addig nem vennénk semmit, sose lenne gépünk.
Meg kell venni ami van, aztán majd lecserélni, ha már tényleg nem bírja.
A másik meg az (nálam biztosan), hogy ilyen meg olyan future-proof, jövöálló alaplap, meg stb. Életemben nem cseréltem még csak processzort. Én inkább kétévente kidobom az egészet, de addig nem változtatok. Igaz én nem játszom. -
norb55
őstag
válasz
Dr. Romano #177 üzenetére
nemtudom mi lesz a jövőbe hova fajúl a játékok szépsége.
De nekem elhieted hogy én is elgondolkoztam pont ezeken amit te felraktál
de az 1-ik haverom azt mondta sose lesz olyan hogy csúcs mert mindig kitalálnak 1 új valamit és így fejlődik a számtech ipar -
snecy
senior tag
válasz
Dr. Romano #177 üzenetére
Azért jó lenne ha idáig eljutna a grafikus megjelenítés, nem?
[link]
[Szerkesztve] -
Dr. Romano
veterán
''kicsivel szebb lesz a fény,füst .. látványefektek''
Ezen a mondatodon elgondolkoztam, hogy meddig lehet szebb és szebb grafikát csinálni? A csúcs az lesz, amikor már a játék grafikája úgy fog kinézni, amint ahogy egyébként is (a valóságban) látunk?
De akkor már nem lesz szép a grafika!
Hiszen a PC-s mostani látványvilág sem tükrözi a valóságot. Pl ha én a napba nézek nem látok lens flare-t és a kocsinkon sem vakít a HDR
A PC-s játékokban pont az a szép, hogy sokkal színesebb, mint a valóság...
Ja és ha elérjük azt a látványvilágot -ahogy mi, emberek látunk-, akkor hová fog tovább fejlődni a grafikai megjelenítés? Tehát ha a DX 50.1-ben elérjük a ''topot'', akkor már nem lesz szükség új fejlesztésű vga-kra?
Bocsi for all a kis offért, de most kedvem volt ilyet is írni
[Szerkesztve] -
decibel
aktív tag
Ez az r500 óta minden újabb pc-s vga generációnál felröppen. Részemről valószínűtlennek tartom. Egyrészt 512bites busszal, és gyors gddr4 memóriával nincsenek sávszél gondok, bár a késleltetése biztos rosszabb egy nagyságrenddel mint az edramnak. Másrészt ahhoz hogy 1280*960-as felbontás fölött is beférjen minden, hatalmas méretű edram kéne, ami manapság is elég drága.
Pro: nemrég olvastam, hogy az nV valamelyik edram gyártóval megálapodott, de ez inkább a psp2 grafikus magját érinti. -
Komplikato
veterán
Nem hiszem, hogy SM5.0 jönne benne. Ami rémlik a leírásokból, meg pár arc magyar átírataiból, hogy méginbkább párhuzamos feldolgozásra (avagy kötegeltre) megy rá, ami a G80 vonulatnak most se fekszik (gy.k. egy X1900 szériás motyó kötegelt feldolgozásban régiség volta ellenére is többszörösen gyorsabb nála, érdekes módon nem is használtak ilyet a játékok, pedig benne volt javában a DX9-ben is), másrészt közvetlen támogatás lesz több GPU használatára benne. Az Elitebastard.com oldalán volt jó régen egy hosszabb cikk róla, meg gondolom a Beyond3D fórumában biztos kibeszélték a hozzáértő HW és SW fejlesztők ...
-
Gyúrma
tag
Hy All!
Lenne 1 láma kérdésem: a dx10-es kártyák pl. gef 8800gtx tudják majd futtatni a 10.1-es gammákat(mert itt nem 1 új dx-ről van szó csak 1 újított verzióro tehát más eset mint a dx9->dx10 )?
Előre is THX -
MooN00
aktív tag
Még a topic első lapján írtam egy hsz-t, amit le sem sza*tak
''Ti is láttátok ? Az nvidia 9800GTX tulajdonságai közt van egy ilyen ,hogy
- eDRAM die for ''FREE 4xAA''.
ez annyit tesz, hogy talán nem a memókat terheli az AA hanem egy külön un. ''eDRAM''-ot ?
pofás ötlet'' (kieg: tehát nem fog semmit lassítani, ha benyomjuk az AA-t?)
Most, hogy kezd kibontakozni a totyik , szal gondoltam megint megkérdezem, mit gondoltok róla ?
[Szerkesztve] -
norb55
őstag
válasz
Vistaboy #161 üzenetére
8800-at megéri venni erre gyűjtöttem minden pézem hogy ilyet vegyek
1. a 8800 nem csupán a kártya hanem generációt váltott kártya
2. minden újjat tud DX10 S.M. 4.0 768mb ram
Én mikór má piacra dobták akkór tudtam hogy ez 1 nagy lépést tesz az iparágba
és most is azt mondom megérte az árát.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
Tuco Ramirez #157 üzenetére
Igaz. Most 7800GTX-em van, és vacilálok, hogy mit is csináljak? Vegyek a 8800-asból, mert ha megjön a 9800-as, lenyomja ismét az árát. Vagy inkább már a 9800-ast vegyem? De az meg brutálisan drága lesz, és még a 8800-ast sem használja ki semmi, akkor azt?
Pfff... -
norb55
őstag
válasz
Tuco Ramirez #159 üzenetére
ha eladtak belőle ha nem akkór annyi volt az ára őket nem érdekli hogy mennyit adnak el belőle
kell 1 induló árnak lennie most meg a 7950GX2 60-65K-körűl van előbb utóbb mindenki elérheti azt a teljesítményt amire vágy csak várni kell vele -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Komplikato #158 üzenetére
Kiváncsi vagyok, mennyit adhattak el belőle ezen a ''baráti'' áron...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Vistaboy #153 üzenetére
Ja, ez ismerős történet. Minden ex-felsőkateriás VGA olcsóbb lesz egy idő után, csak éppen általában akkor kezd megcsappanni a korábbi nagy lelkesedés iránta mire megfizethetővé válik, mert már van (vagy hamarosan lesz) jobb is. És akkor már ''hülyeség'' olyat venni, mert már ''elavult, gagyi stb. Inkább várjunk hát egy kicsit, amíg az újabbnak is lemegy az ára... stb. stb.
-
Vistaboy
veterán
A vita elsimítása végett: A Crysis idén November 13.-án jelenik meg, utolsó infók szerint.
Nem full DX10-et használó játék lesz, mert akkor nem menne csak DX10-es kártyával és Vistával. Viszont a DX10-ből jelenleg ez a játék fog a legtöbbet profitálni, a grafikuskártya minél jobb megdolgoztatásával. Magyarul DX10 alatt sokkal több számítást tud végezni ugyanannyi idő alatt a GPU, mint DX9 alatt. Ergo, több poligont, stb. tud megjeleníteni sebességvesztés nélkül.
Ja, és a 8900GTX-ről pedig annyit, hogy lehet hogy még most drága lesz, de gondoljatok a 8800-asra. A GTS ára elég gyorsan 100K alá esett, most pedig már 70K körül jár, ha jól tudom. És egy éves sincsen még. A 9800-as is lesz még olcsóbb.
[Szerkesztve] -
norb55
őstag
hát a 150Hsz-ből csak kb 20Hsz kapcsolódik ide
de megpróbálok idekoncentrálni erre a témára
snecy nem tolhatják el a megjelenést hisz má a számláló beindult és az Unreal3 játékot hozták előre 2 hónappal közvetlenül a Craysis-al jelenik meg egyszerre én így halottam
javícs ki ha tévedek -
snecy
senior tag
válasz
Mákos7észta #149 üzenetére
Azóta már kiderült, hogy eltolták a megjelenést 2 hónappal.
-
Mákos7észta
aktív tag
...és az újoncok még többet
Szvsz Crysis (igen, a játék, nem a motor, nem a fejlesztőgárda, sem a FarCry, és még csak nem is az Electronic Arts, és még a Windows Vista sem jutott eszembe) vízválasztó lessz, mit is tudnak ezek a 'DX10' kártyák
Várom már, ahogy kiokoskodják a drága pénzen videokártyát vásárló népek a grafikát, egy kicsit vegyünk vissza a lighting- ból, egy kis shadows medium, meg nem kell a 16XAF, elég a 4X stb.. Nem véletlen hagyom ki a mostani generációt.. De ne legyen igazam, és fúljak bele az irigykedésembe
Üdv.
Mákos7észta
mod: Majd szeptember 17- ikén kiderül mit tud maga a gamma. Lehet, hogy a játékélmény meg a béka segge alatt lesz
/A Crysis motorja nem a CryEngine.... A CryEngine2 az/
[Szerkesztve] -
norb55
őstag
válasz
Komplikato #142 üzenetére
A Crysis már egy féigmeddig DX10 alá fejlesztett motor 8hiszen el akarják adni ugye!), ami videokat látni lehetett (Dx10 vs DX9),
''tévedés'' a craysis az 1 játék nem motor craytek a motor amit csináltak
ugye ugye még az őstagok is tévednek néha
[Szerkesztve] -
ZSOOLT2
tag
Alig több, mint 1napja nyitottam a topicot, és majdnem 150 hsz, nem rossz....úgy tűnik sikerült érdekes témát találnom
-
Komplikato
veterán
Párszor ki lett tárgyalva, hogy a DX9 és DX10 között nem igazán látvány/effekt beli diferenciák vannak. Ami minimális lehet, az pl. a pontosabb HDR és árnyékszámításból adódik (lásd CoH DX10 verzióban a vetett árnyékok száma és minősége vs DX9), amitől még is ''több'' lehet egy DX10 verzió az elvileg pont az lenne, hogy sokkal kisebb erőfeszítéssel több shadert és több poligont, és több textúrát kéne, hogy lekezeljen. (Magyarán DX9 alatt is megoldható lenne, de mennyiségi okokból élvezhetetlenül lassan ugyan az a látvány.)
Na most ami eddig kijött program, az tényleg csak toldozás, foltozás DX9 motor Dx10-re ''updatelve''. A Crysis már egy féigmeddig DX10 alá fejlesztett motor 8hiszen el akarják adni ugye!), ami videokat látni lehetett (Dx10 vs DX9), azok alapján ott is inkább picit részletesebb fizika, picit töb poligon, részletesebb és relisztikusabb vetett árnyék és HDR ami jobban látható. Meg jobb particle effektek (tűz és füst), de az is mennyiségi okokból. (Pl. DX10 videóban a füstön átmászó alien lépegető körül kavargott a füst, meg sokkal részletesebb is volt.) -
rup1u5
nagyúr
válasz
Komplikato #137 üzenetére
egyik HD-s Crysis videón említi az egyik fejlesztő hogy GTX-en fut az éppen közönség elött prezentált játék de arra már nem tért ki hogy 1 vagy 2 kártyán.
a többi felteszem nem kifejezetten nekem szólt. -
Komplikato
veterán
Nos, pár Crysis-es arcból megpróbáltunk mi már infókat kipréselni másik fórumon, de tartják a szájukat a srácok, nem ment.
Ellenben a DX10.1-ről kb. 2006 őszi Elitebastards.com cikk óta lehet tudni, hogy jön. Most már csak az lesz vicces, ha kiderül, hogy a HD2000 sorozat is 10.1 kompatibilis, mint a pletyka tartja. Ebben az esetben idén már csak érdemi középkategóriát kell kiadni.
A G92 meg ha középkategóriás is lesz, de tényleg 10.1-es, már is két k lesz miért KELL megvenni. Ki van ez találva.
(Viszont ezt az OpenGL3.0-át ne feszegessük. Anno OGL2-ként jött ki már a Radeon 9700 is, aztán valamikor az X1000/GF7 körül lett valódi OGL2.0?) -
Komplikato
veterán
Sok cég nem szereti, hogyliszencdíjat kell fizetniük a HDMI-ért, ezért megalkották a Displayport pecifikációkat, ami ugyan az mint HDMI csak nem csíkos hanem kiockás verzióban.
Ez azért lesz JÓÓÓ, mert ők spórolnak pár dolcsit készülékenként, videókártyánként, de meg vehetsz párszáz vagy párezer dolcsiért új TV-t, Monitort, vagy Projectort.
Mi? Hogy átalakítóval? Lehet. Akkor meg te fizeted a liszenc díjat ... többszörösen.
(Jelenleg egy fullextrás TV-n vagy jobb monitoron van Composite, S-Video, D-Sub (VGA), DVI-D vagy DVI-I, HDMI, Komponens HDTV és Scart csatlakozó. Ezután legyen rajta még Displayport is???)
[Szerkesztve] -
rup1u5
nagyúr
értelmertlen ez a topic mindenki csak találgot ennek nemlátom semmi értelmét
ehez képest egész szép számú hozzászólást generáltál a hasraütés szerű ''információiddal'' amiket ráadásúl olyan magabiztossággal adtál elő mintha nemcsak a Crysis fejlesztőcsapatában lenne oszlops helyed hanem az nVidia fejlesztőivel és marketingeseivel is együtt kávéznál naponta. -
Komplikato
veterán
OFF:
''egyébként a firefox honlapján van egy beépülő modul, ami ellenőrzi a helyesírásodat''
Én inkább nem reklámoznám, nem tudom ki csinálta az adatbázist, de egy 7-8 éves gyereknek is több köze van a helyesíráshoz. Kb. 10 szóból 2-3-nál ajánl fel értelmes dolgot. Legtöbb esetben egy teljesen más szót ajánl fel, és az összes előtagos igét külön akarja írni, stb. -
Komplikato
veterán
OFF:
''az Xbox csúnyán elvérzett a LOst Planet alat is má csupán a DX9-be megverte az X-box konzolokat a PC mert nagyobb felbontásba sokkal szebb képet adott mint a konzolon ''
Nnna álljunk meg egy szóra! Arról a Lost Planetről beszélünk, aminek a részletességét lebutították a PV cerzióban, csak azért, hogy élvezhető sebességgel futassa egy bizonyos kártya, akinek a gyártója ezért fizetett? És ami az adott csúcskártyán kívűl semmin sem fut normálisan a butítással együtt sem? -
ZSOOLT2
tag
Mi az a Displayport?
-
keIdor
titán
A topic találgatásra és információ megosztásra tökéletesen jó.
Azaz, ha találsz egy olyan pletykát, hírt, amit én az elöbb kitettem, akkor azt te is tedd ki, mert én pl. szivesen elolvasom...
Erre jó ez a topic!(viszont flame, off, viták nem kellenek, arra ott az MSN és a privát üzenet)
-
norb55
őstag
okés részemről befejeztem
de erről az új kártyákról mit mondjunk egymásnak hisz még a cég nem gyártotta le akkór mi hogy mondjuk el a tapasztalatunkat róla ha nem is láttuk még hogy néz ki hogy teljesít
értelmertlen ez a topic mindenki csak találgot ennek nemlátom semmi értelmét.
most ha 250K-lesz a legfelső kategóriás kártya az nem azt jelenti hogy ottis fog maradni egyszer úgy is leesik arra az árra amiért érdemes lesz megvenni. -
keIdor
titán
AMD talks Radeon HD X3000 series plans - [link]
-
ZSOOLT2
tag
Szerintem felesleges a 250k+ os kártyák miatt siránkozni, valószínűleg ezekből is kiadnak közép- és alsókategóriás darabokat is. Talán éppen a Dx10.1 es kártyák fejlesztése miatt hanyagolták el a Dx10 középkategóriát, itt is hasonlóság lehet a Windows7-Vistával
-
keIdor
titán
Gyerekek, ha már van egy ilyen topic, akkor a témával foglalkozzunk és ne OFF-oljunk már megint ész nélkül... igaza van Rudinak, itt már megint a 150hsz-ből kb. 10 kapcsolódik a jó témához.
Gondoltam benézek reggel, hátha van valami új infó és erre azt látom, hogy megint ment a vita, megint hülye az, aki költ a gépére, megint hülyék a kártyagyártók stb. SENKI nem kötelez senkit, hogy vegye majd meg ezeket az új kártyákat... Ha meg az árral van bajotok, akkor lehet, hogy a terméket nem nektek gyártották... ennyi.
Jó lenne befejezni már ezt az értelmetlen OFF-olást, ez volt a baj, az R600 topic-al is.
MOD: OFF
[Szerkesztve] -
norb55
őstag
válasz
Mecy_Lacee #123 üzenetére
hát igen van tapasztalatom sajnos a gép is pont ugyanolyan káros mint az alkohol a drog és a dohányzás kis eltérések lehetnek.
-
AMD Power
titán
Én most az AGP-t mint példát írtam.
Ez a DX 10 majd max csak jövőre lesz érdekes. Most azért ne vegyek új VGA-t mert nem csinál 50FPS-t egy DX10-s game-ben? Kit érdekel. Veszek most egy olyat ami DX9-re elég és kész. Persze ezen is bukni fogok. De nem érdekel. Ezért se vagyok hajlandó 80K-ért VGA-t venni mert egy az nem érdekel a AA meg a többi extra arról nem is beszélve ,hogy fél év múlva 30K lenne. Akkor meg minek? Veszek most egy ''normális'' VGA-t 25-30K-ból és jó éjszakát. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83 #117 üzenetére
jól szét lehet ezt is offolni... hopsz..
amúgy a kis hd2000-eknek is két topkja van szinte, mert a tesztelős topikba is sokan írnak még a kártya topikja mellett. -
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper #113 üzenetére
Nem, azert zartak mert tele volt kamu hirekkel, tesztekkel, plusz szet is volt rendesen offolva, meg aztan mikor valoban megjelent az r600, akkor nyilvanvalova valt (kb mindenkinek) h 1 topik nem eleg: [link] De szvsz a talalgatas, veszekedes es kamuzas volt a fo ok.
Tehat ezt is zarni fogjak, hisz itt nem eleg, h 1 gyarto tobb kulonfele szegmensekbe pozicionalt kartyajarol van szo (mint r600 topikban), hanem egyenesen ket gyarto kartyairol, tul altalanos es atfogo a topik, jo szorakozast azert
Over and out. -
New Life
aktív tag
válasz
Wraithlord #109 üzenetére
Nekem mondjuk az ''új''-ak közül a Titan Quest tetszik, mondjuk nem is csunya, és egész jó játék.Age of 3...áh annyira rossz volt, hogy kb 10 percig bírtam, pedig az elődjeivel elég sokat játszom.
Visszatérve a témához. Még sztem mindig felesleges dx10 kártyát venni...Van játék alá?
1?2? én nem igazán tudom...Ti biztosan jobban tudjátok.
Kb ez olyan, mint manapság a sok ''hülye'' megvette a HD ready Plazma - LCD tv-jét.
PARASZTVAKÍTÁS. Tavaly nyáron kezdték el az USA-ban a HD-s adás sugárzását.Minden király, jó felbontás, szuper képminőség.De itthon a sima LTR bulk olyan pikszelesen jön neki, hogy csak néz, mint Rozi a moziban, hogy ő ezért adott ki 3 kilót...
vegyen minenki dx9 kártyát, olcsó, minden megy rajta, ha nem is maxon...Majd ha jön a dx10.1 vagy tudom is hogy fogják hívni, akkor meg ha nem egy elcseszett ez a 8xxxx es a 2xxxx szeria, akkor meg vegyetek azt. És így tovább. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #114 üzenetére
úgyis a platformosodás felé tartunk (FASCIN8 asszem ez a neve)
centrino game
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Dr. Romano #110 üzenetére
''Őrület hogy a technikákat nem hagyják kiforrni, már egyből cserélik le őket...''
Hát ebben nagyon igazad van! Ha ezt még ebben az ütemben folytatják, sok PC-s gamer egyszerűen megunja ezt a reménytelen versenyfutást és konzolra fog váltani.
Jó lenne, ha a két nagy VGA gyártó már nem csak az egymással való rivalizálással lenne elfoglalva, hanem kicsit körülnéznének, ugyan mik is a szerencsétlen felhasználók érdekei. A féléves termékciklus tutira nem az...!
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83 #112 üzenetére
az r600 topikot nem azért zárták, mert 3 topik volt 1 kártyáról? amúgy ha jól tudom (javíts ki ha tévedek, mert tényleg nem emlékszem teljesen) a hd2600xt/pro topik is a találgatós topikjára épült
mod: off
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Legalabb lesz 1 topik tele pletykakkal s megalapozatlan infokkal, amit majd lehet zarni, lasd R600 topik esete... Azert egeszsegetekre! Nem akarok en semmi jo elrontoja lenni
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Dr. Romano #110 üzenetére
ez mondjuk az AMD-nek nem túl jó hír nem? az r600-at dx10-re csinálták tudtommal. lehet hogy ezzel az AMD fog a legrosszabbul járni.
mod: Wraithlord: az x1950pro-val én is szemezgettem. most szereztem be (még csak) az obliviont, ami ugye dx9-es, és gyönyörű a grafikája sztem, anno mondjuk a morrowind is hasonló volumenű volt (ugyanúgy alig bírták a kártyák). elvileg a dx10 nem azért lenne jobb, mert ugyanazt gyorsabban lehet benne megcsinálni mint dx9-ben??? meg persze könnyebben programozható.
[Szerkesztve] -
Dr. Romano
veterán
Mikozben a hsz-eket olvasgattam, olyan érzésem támadt, mintha ezt már egyszer hallottam volna (ez nem hiba a mátrixban
).
Egy idő után beugrott: Windows 7!
Hogy mi köze van hozzá? Hát csak annyi, hogy az Nvidia a még be sem járatott DX10-et fogja váltani és ugyanezt teszi a Microsoft is a Vistával (igaz nem novemberben).
Őrület hogy a technikákat nem hagyják kiforrni, már egyből cserélik le őket... User (jó gazdag) legyen a talpán, aki lépést tud tartani velük -
Wraithlord
csendes tag
válasz
New Life #102 üzenetére
Egyet értek tényleg az a lényeg,hogy jó játék legyen,persze az sem baj ha szép
Azt vettem észre,hogy manapság nincs egy normális stratégia játék mint régen
A Spellforce 2-t és az Age of 3-at is jól ''lebutították'' mert kevesebb benne a nyersanyag és ami a legfontosabb: Roszabb az irányíthatóság
100K-t még akkor se költenék új karira,ha ezen múlna az életemLehet,hogy az egész DX10-re is szarok egyet és megveszem az 1950Prót,mert az szerintem a legjobb kari most ár/teljesítmény szempontból
Amúgy lesz egyáltalán ''látványos'' külömbség a DX9 és DX10 között?Nekem a DX9 is nagyon tetszik mi jöhet még
-
FireKeeper
nagyúr
-
MooN00
aktív tag
válasz
FireKeeper #104 üzenetére
Igazad van...ezt elírtam..
tehát:
45nanométer az intel féle xeon proci (és talán még más is)...az 55nm talán a jövőre megjelenő radeon x3k
thx h szóltál -
MooN00
aktív tag
válasz
New Life #102 üzenetére
Akkor mit javasolsz a hasonlószellemű ''kockáknak'' (jujj de csúnya szó
), mint én, mit tegyünk, hogy ne is költsünk sokat, de mégis játszhassunk ''realisztikusan'' (magas grafikán) ?
Nem hülyeség a konzol, tényleg jó dolog, hogy minden játék fut max grafikán (viszonylag olcsón), de valahogy nem tudnék áttérni , talán az irányítás miatt.
-
MooN00
aktív tag
Talán meg fog szűnni (vagy feleslegessé fog válni) idővel a tápcsati a karikon, ha bejönnek az újabb Pci-e foglalatok ? Nem lenne rossz, bár ki tudja, mennyit fog enni a ''jövő'' karija ?!
(Talán a 45nano-sok nem fognak annyit enni, mint a mostaniak.Gondolok itt a majdani ATi 3000 szériára) -
New Life
aktív tag
Szevasztok!
Jó volt olvasni ezt a kis ''veszekedés''.
Sztem egyáltalán nem azon lehet lemérni vkinek az IQ-ját, hogy ő helyesen ír vagy sem.
Na témához...
Szerencsére engem sokszor elkerült a game-k erősen sodró szele, bár nem mondom néha elég jó játékokat csinálnak, de azok nem azért jók, mert ''fúúú, de jól néz ki''. Nem mondom, ahhoz, hogy élethűen lehessen átélni a játékélmény szükség van valamennyi realisztikus ill. nem realisztikus fizikára, de szerintem manapság teljesen eltolódik afelől, amelyről a játék az igazi élvezét nyújtaná.
Vegyük például a konzolokat.Hatalmas siker lett a WII, ami nem igazán a grafikájával hódította meg a világot, hanem a hatalmas élménnyel, amit még senki nem csinált azóta.
Ide brutál pikszelséder 6.9oda direkiksz 11...sztem annyira mindegy...
Komolyan tudom sajnálni aki több száz ezer forintot költ csak videókártyára (tisztelet a kivétel, akinek munkaeszköze: Solid-e stb...).
Kb.:ennyi, mert nagyon negatívba nem akarok menni...
Üdv mindenkinek. -
MooN00
aktív tag
Nem kötözködtem....megkérdőjeleztem....azt meg ugye nem tilos. De azt is csak akkor lehet, ha van mit.Másrészt nem igazán értem, írod, hogy okoskodok, de nem látom, hogy érvelnél az igazad mellett, ehelyett inkább csak kelted a feszültséget azzal, hogy sértegetsz....
Másrészt azért piszkálódtunk egy kicsit, mert nagyon elhanyagolod a helyesírás alapvető szabályait (az , hogy komolyan veszed váljék egészségedre..) , és így nehéz téged komolyan venni...
ui: legközelebb ha le akarsz járatni, legalább tedd be off topic-ba, vagy küldj egy privátot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Crypto Trade
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest