- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz
Vistaboy #161 üzenetére
8800-at megéri venni erre gyűjtöttem minden pézem hogy ilyet vegyek
1. a 8800 nem csupán a kártya hanem generációt váltott kártya
2. minden újjat tud DX10 S.M. 4.0 768mb ram
Én mikór má piacra dobták akkór tudtam hogy ez 1 nagy lépést tesz az iparágba
és most is azt mondom megérte az árát.
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Vistaboy #153 üzenetére
Ja, ez ismerős történet. Minden ex-felsőkateriás VGA olcsóbb lesz egy idő után, csak éppen általában akkor kezd megcsappanni a korábbi nagy lelkesedés iránta mire megfizethetővé válik, mert már van (vagy hamarosan lesz) jobb is. És akkor már ''hülyeség'' olyat venni, mert már ''elavult, gagyi stb. Inkább várjunk hát egy kicsit, amíg az újabbnak is lemegy az ára... stb. stb.
-
norb55
őstag
az Xbox csúnyán elvérzett a LOst Planet alat is má csupán a DX9-be megverte az X-box konzolokat a PC mert nagyobb felbontásba sokkal szebb képet adott mint a konzolon
elég nevetséges lesz a konzol de én má tudtam előre hogy ez lesz 1 TV sose tudta és nem is fogja tudni a monitorokat utánozni, a DX10 -es kártyákról meg nem is beszélek mert az má iszonyat szép grafikát nyújt
[Szerkesztve] -
-
norb55
őstag
pontossan igazad van én is így vagyok vele de vannak olyanok akik mindig is a csúcson érezték jól magukat
de a Craysis támogatja majd a Sader 2.0-t is nagyon jól optimizálták a játékot megnyugodhat mindenki hogy szépen teljesítenek majd a középkategoriás kártyák is
2-3 hét és itt a demója a Craysis-nek -
norb55
őstag
Crysis simán elfut bármeik gépem maximálissan kihasználja a Shandel model 2.0 , 3.0 és a 4.0-at is és bármilyen procit a lényeg hogy 2 magos legyen
a Lost Planetba szaggatott valakinek a játék kétlem mindenki betudta úgy állítani hogy elmenjen a 8800GTX-en meg simán ment minek jobb VGA még mindig felteszem a kérdést????
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- RTX 4060TI (Garanciás)
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- NVIDIA Founders Edition GeForce RTX 3080 Ti 12GB w/ 12 Pin Cable
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest