- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
8800-at megéri venni erre gyűjtöttem minden pézem hogy ilyet vegyek

1. a 8800 nem csupán a kártya hanem generációt váltott kártya
2. minden újjat tud DX10 S.M. 4.0 768mb ram
Én mikór má piacra dobták akkór tudtam hogy ez 1 nagy lépést tesz az iparágba
és most is azt mondom megérte az árát.
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ja, ez ismerős történet. Minden ex-felsőkateriás VGA olcsóbb lesz egy idő után, csak éppen általában akkor kezd megcsappanni a korábbi nagy lelkesedés iránta mire megfizethetővé válik, mert már van (vagy hamarosan lesz) jobb is. És akkor már ''hülyeség'' olyat venni, mert már ''elavult, gagyi stb. Inkább várjunk hát egy kicsit, amíg az újabbnak is lemegy az ára... stb. stb.
-
norb55
őstag
az Xbox csúnyán elvérzett a LOst Planet alat is má csupán a DX9-be megverte az X-box konzolokat a PC mert nagyobb felbontásba sokkal szebb képet adott mint a konzolon
elég nevetséges lesz a konzol de én má tudtam előre hogy ez lesz 1 TV sose tudta és nem is fogja tudni a monitorokat utánozni, a DX10 -es kártyákról meg nem is beszélek mert az má iszonyat szép grafikát nyújt
[Szerkesztve] -
-
norb55
őstag
pontossan igazad van én is így vagyok vele de vannak olyanok akik mindig is a csúcson érezték jól magukat

de a Craysis támogatja majd a Sader 2.0-t is nagyon jól optimizálták a játékot megnyugodhat mindenki hogy szépen teljesítenek majd a középkategoriás kártyák is
2-3 hét és itt a demója a Craysis-nek
-
norb55
őstag
Crysis simán elfut bármeik gépem maximálissan kihasználja a Shandel model 2.0 , 3.0 és a 4.0-at is és bármilyen procit a lényeg hogy 2 magos legyen

a Lost Planetba szaggatott valakinek a játék kétlem mindenki betudta úgy állítani hogy elmenjen a 8800GTX-en meg simán ment minek jobb VGA még mindig felteszem a kérdést????
Új hozzászólás Aktív témák
- Silvercrest Rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Logitech z5500 5.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tud valaki egy jó screenshootos oldalt?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)