- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
decibel
aktív tag
Ez az r500 óta minden újabb pc-s vga generációnál felröppen. Részemről valószínűtlennek tartom. Egyrészt 512bites busszal, és gyors gddr4 memóriával nincsenek sávszél gondok, bár a késleltetése biztos rosszabb egy nagyságrenddel mint az edramnak. Másrészt ahhoz hogy 1280*960-as felbontás fölött is beférjen minden, hatalmas méretű edram kéne, ami manapság is elég drága.
Pro: nemrég olvastam, hogy az nV valamelyik edram gyártóval megálapodott, de ez inkább a psp2 grafikus magját érinti. -
Komplikato
veterán
Párszor ki lett tárgyalva, hogy a DX9 és DX10 között nem igazán látvány/effekt beli diferenciák vannak. Ami minimális lehet, az pl. a pontosabb HDR és árnyékszámításból adódik (lásd CoH DX10 verzióban a vetett árnyékok száma és minősége vs DX9), amitől még is ''több'' lehet egy DX10 verzió az elvileg pont az lenne, hogy sokkal kisebb erőfeszítéssel több shadert és több poligont, és több textúrát kéne, hogy lekezeljen. (Magyarán DX9 alatt is megoldható lenne, de mennyiségi okokból élvezhetetlenül lassan ugyan az a látvány.)
Na most ami eddig kijött program, az tényleg csak toldozás, foltozás DX9 motor Dx10-re ''updatelve''. A Crysis már egy féigmeddig DX10 alá fejlesztett motor 8hiszen el akarják adni ugye!), ami videokat látni lehetett (Dx10 vs DX9), azok alapján ott is inkább picit részletesebb fizika, picit töb poligon, részletesebb és relisztikusabb vetett árnyék és HDR ami jobban látható. Meg jobb particle effektek (tűz és füst), de az is mennyiségi okokból. (Pl. DX10 videóban a füstön átmászó alien lépegető körül kavargott a füst, meg sokkal részletesebb is volt.) -
Komplikato
veterán
OFF:
''egyébként a firefox honlapján van egy beépülő modul, ami ellenőrzi a helyesírásodat''
Én inkább nem reklámoznám, nem tudom ki csinálta az adatbázist, de egy 7-8 éves gyereknek is több köze van a helyesíráshoz. Kb. 10 szóból 2-3-nál ajánl fel értelmes dolgot. Legtöbb esetben egy teljesen más szót ajánl fel, és az összes előtagos igét külön akarja írni, stb. -
FireKeeper
nagyúr
-
norb55
őstag
most hogy jön ide az éretségi?? láttam már olyan embert akinek diplomája van és sötét mint a vakablak
légyszives ne kötöszködjé mert énse kötöszködtem
itt is megmutatod milyen nagyember vagy a kis okoskodásaiddal én a helyedbe megse szolaltam volna
mér van az amikór kritizálnak gúnyolódnak úgy csinálsz mintha neked ne lenne hibád
üdv:norbi
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest