Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Webkamera topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
New Life #116 üzenetére
ez nem ilyen egyszerű,pl nekem Dx9-es VGA-m van a jelenlegi kártyám már egy éves,és kezd gyenge lenni,persze van ennél is gyorsabb dx9-es VGA pl XTX vagy 7950GTX de azért az árért már kapok egy 8800GTS-t ami gyorsabb jóval,de az meg kevés lesz dx10 alá.Szóval itt tartok én,és sokan vannak az én helyzetemben.Valószínűleg 9800GTX lesz a dologból rosszabb esetben GTS és akkor jóidőre letudva a VGA megint.
-
Wraithlord
csendes tag
válasz
New Life #102 üzenetére
Egyet értek tényleg az a lényeg,hogy jó játék legyen,persze az sem baj ha szép
Azt vettem észre,hogy manapság nincs egy normális stratégia játék mint régen
A Spellforce 2-t és az Age of 3-at is jól ''lebutították'' mert kevesebb benne a nyersanyag és ami a legfontosabb: Roszabb az irányíthatóság
100K-t még akkor se költenék új karira,ha ezen múlna az életemLehet,hogy az egész DX10-re is szarok egyet és megveszem az 1950Prót,mert az szerintem a legjobb kari most ár/teljesítmény szempontból
Amúgy lesz egyáltalán ''látványos'' külömbség a DX9 és DX10 között?Nekem a DX9 is nagyon tetszik mi jöhet még
-
MooN00
aktív tag
válasz
New Life #102 üzenetére
Akkor mit javasolsz a hasonlószellemű ''kockáknak'' (jujj de csúnya szó
), mint én, mit tegyünk, hogy ne is költsünk sokat, de mégis játszhassunk ''realisztikusan'' (magas grafikán) ?
Nem hülyeség a konzol, tényleg jó dolog, hogy minden játék fut max grafikán (viszonylag olcsón), de valahogy nem tudnék áttérni , talán az irányítás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest