- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
New Life
üzenetére
ez nem ilyen egyszerű,pl nekem Dx9-es VGA-m van a jelenlegi kártyám már egy éves,és kezd gyenge lenni,persze van ennél is gyorsabb dx9-es VGA pl XTX vagy 7950GTX de azért az árért már kapok egy 8800GTS-t ami gyorsabb jóval,de az meg kevés lesz dx10 alá.Szóval itt tartok én,és sokan vannak az én helyzetemben.Valószínűleg 9800GTX lesz a dologból rosszabb esetben GTS és akkor jóidőre letudva a VGA megint.
-
Wraithlord
csendes tag
válasz
New Life
üzenetére
Egyet értek tényleg az a lényeg,hogy jó játék legyen,persze az sem baj ha szép
Azt vettem észre,hogy manapság nincs egy normális stratégia játék mint régen
A Spellforce 2-t és az Age of 3-at is jól ''lebutították'' mert kevesebb benne a nyersanyag és ami a legfontosabb: Roszabb az irányíthatóság 
100K-t még akkor se költenék új karira,ha ezen múlna az életem
Lehet,hogy az egész DX10-re is szarok egyet és megveszem az 1950Prót,mert az szerintem a legjobb kari most ár/teljesítmény szempontból 
Amúgy lesz egyáltalán ''látványos'' külömbség a DX9 és DX10 között?
Nekem a DX9 is nagyon tetszik mi jöhet még

-
MooN00
aktív tag
válasz
New Life
üzenetére
Akkor mit javasolsz a hasonlószellemű ''kockáknak'' (jujj de csúnya szó
), mint én, mit tegyünk, hogy ne is költsünk sokat, de mégis játszhassunk ''realisztikusan'' (magas grafikán) ?
Nem hülyeség a konzol, tényleg jó dolog, hogy minden játék fut max grafikán (viszonylag olcsón), de valahogy nem tudnék áttérni , talán az irányítás miatt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt vettem észre,hogy manapság nincs egy normális stratégia játék mint régen
A Spellforce 2-t és az Age of 3-at is jól ''lebutították'' mert kevesebb benne a nyersanyag és ami a legfontosabb: Roszabb az irányíthatóság 
Lehet,hogy az egész DX10-re is szarok egyet és megveszem az 1950Prót,mert az szerintem a legjobb kari most ár/teljesítmény szempontból 
Nekem a DX9 is nagyon tetszik mi jöhet még
.