- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- Mini PC
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Röviden: kaki a pista (sp1 + két kötelező kieg, készül az sp2) és vele a dx10.
Nem véletlen, hogy mind két vga-s cég nem vergődőtt vele zöldágra jó ideig. Gondolom a játékgyártók is pipáztak vele eleget. Ehhez hozzá veszed, hogy nem terjed a pista olyan ütemben ahogy Bill papa eltervezete (egyrészt drága, másrészt erős vas kell hozzá).
Úgy hogy gyanítom a teljesítményen kivül is volt gond a dx10-l.
Gyanumat igazolja az is, hogy nem pl dx10/c lesz mint volt dx9-nél. Hanem .1.
Ekkor Billi papa huszáros vágással megoldotta itt van nektek a dx10.1
Arra azért kiváncsi leszek, hogy a korlátozott termék támogatással rendelkező (oem) pista tulajok letudják-e tölteni majd a dx10,1-t tartalmazó javítást. -
Radeon17
csendes tag
LOL, vmit elnyomtam
-
SUNYI91
csendes tag
válasz
Komplikato #394 üzenetére
Így megy ez sokat ígérgetnek titkolóznak a végén az orrunk alá löknek valami szutykot ami még az 1 tízedét sem tudja annak mint amit ígértek ezért úgy csinálják meg hogyha sz**is akkor is meg kell vegyed mert különben hoppon maradsz PL:Vista ''gyors szép mindent tud''mondták ők helyette Lassú Hibás Nemtud nagyon többet mint az xp ezért hoagy fogyon kitalálták a dx10csak vistára legyen+ drága de nagyon másik jó példa az új radeon mindig Radeon párti voltam hogy vártuk már a legendás R600 as GPU-t mibe eredetileg négyszer töb szál let volna mint az R580 asban magasabb frekvencián, de az ati is váltott a szerintem nem épp hatásos egyesített magra de ahoz képest hogy ahány dolgozó egység van benne siralmas lett és épp hogy erőseb mint az 1950XTX háát nem ez lett ígérve!!!
De mindig ez van amire egy DX szériában megerösödnek a kártyák addig kitalálnak valamit ami drága és nem sokkal jobb mint az előző rendszer csak annyiban hogy ők milliárdokat kaszálnak rajta.Jó példa az U3 Motor bemutatásán még nem is volt szó DX10-röl mégis DX9 en úgyan olyan szép és látványos volt mint a mostani átdolgozott DX10-es verzió miért nem vlt jó az a dx9?SM3 is nagyon jól eltünteti a pixeleket a moncsiról akkor miért kelet SM4?
Kellet ez?? -
Calibos
addikt
válasz
Komplikato #388 üzenetére
Mi az a UE3?
Nekem is linkelték itt a PH-án, azért van közte pár játék amit várok, bár Gothic3-at is vártam...azt mi lett belőle -
spy19
tag
szerintem ez nagyon váratlan huzás volt a Microfos-tol és szerintem a G92 nem fogja támogatni a 10.1-et!!!!
-
hoffman_
nagyúr
Igen,már folyik a rituálé, és lassan tényleg be szerzem a kardot...
Szó mi szó, a microsoft megérdemel 2 neki futásból tökönrúgást és szívemből kívánom h csődöljön be
Mi az h 10.1? ha azt vesszük, könyörgöm dx10es game sincs még! Lost planet? Ok,akkor van egy fél játék,pf... Még a 9ben is vannak lehetőségek,nemtudom mire jó ez.
Én szeméy szerint kívánom h a játékgyártók sz@rj@n@k bele dx10-10.1 stb-be és a microsoftba,az Erő és mi,gamerek legyünk velük
[Szerkesztve] -
ocsesz
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #376 üzenetére
Ez így igaz!
Amire kijönnek a 10.1-es gamék már a 8800 se lessz a felső kategória. -
Calibos
addikt
Melyik game lesz erre a 10.1-re írva
-
-
AMD Power
titán
A DirectX 10-es kártyák már most elavultak!
[link] -
válasz
FireKeeper #364 üzenetére
eeeegen, olvastam. és láttad már a Rage videot? én nem vagyok egy hanyattesős fajta (na jó: egy cinikus paraszt vagyok
), de ahogy az kinéz, az vmi besz**ás, DX10 ide vagy oda...
többiek: én nem tudom elítélni a játékgyártókat, amiért haboznak. aki egy ilyen erősen hype-olt dolognál, mint a DX10, kicsit is mellényúl, súlyos 100e dollárokat bukik. ők sem tudják most, merre van az előre. -
Oli92
tag
Bár szerintem egyszerre akarnak nagyot kaszálni ezek a cégek,mert most mindeki fejleszteni fogja a gépét mert ki ne tenné..jönnek uj gamég COH:2,Uj Need For Speed,Moha: Airborne,..
-
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper #364 üzenetére
Ez így is van. Ennek biztos van valami oka.
-
''Megy a székely meg a fia az erdőben. A fiú egyszer csak belevágja az apja hátába a kisbaltát. Az öreg megfordul:
- Fiam, ez vicc volt, vagy komoly?
- Ez biz' komoly volt, idösapám.
- No, csak azért, mert viccnek kicsit durva lett volna''
Elnézést az ősrégi viccért, de pont ugyanez az érzésem a DX10.1 téma kapcsán. A MS tobzódik a mellényúlásokban a Vista megjelenése óta. A vége az lesz, hogy minden játékgyártó csinálja a bizniszt DX9-en, és lesz*rják a DX10.x szériát... -
XenHai
senior tag
Ez valami rossz vicc akar lenni?[link]
-
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #360 üzenetére
aha értem kösz.
bocs off topic.
Na további Szép NapotÍ3 Pá -
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #358 üzenetére
hát azt én se de nekem csak jo
És alaplapba szerinted mit érdemes venni? 23-30körül akarok.
-
FireKeeper
nagyúr
minek cseréli le? ezt nem értem
az e6850 meg az x2 6000+ nem igazán 1 súlycsoport, na mindegy... hogy mikor kéne lecserélni? azt a jóég se tudja. ma már szinte nem is lehet előre tervezni. én is azért vettem am2-t, hogy talán az új amd procik 1ikét majd beletuszkolom, dehát holvanazmég. sztem amíg egy játék nem megy (25(!)-)30 fps alá, addig játszható, és amíg játszható, adiig nem kell gépet cserélni miatta, ha így nézzük, akkor biztos sokáig jó lehet ez a konf. ha viszont benchmark rekordra hajtasz, akkor meg pár hónap múlva elavult lesz
-
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #356 üzenetére
nem,őő nem használt a proc -ja csak neki AMD X2 6000-res kéne ezt meg elakarja passzolni..állitolag rosszat kuldtek webshop-bol..amit nehezen hiszek el..de nemérdekell ugyis megnézem hogy mukodik e előtte. És szerinted ezt a configot mikor kéne lecserélni? mert most elég fura piacpolitikája van ezeknek a szamteches cégeknek nincs DX10 jatek,de kari van. Meg DX10 Játék sincs,de mart aze DX10,1 tervbe van nemértem ezeket
-
FireKeeper
nagyúr
architektúra=felépítés, az okosok szerint jobb a felépítése az r600-nak.
hhhát, még lehet hogy 50 kicsit sok is egy használt proccértkérd meg h nézze meg hol a vége
mod: #355 állítólag nempersze attól az r600 még egy elég potens gpu. az 512MB meg elég kell hogy legyen, mert az 1 gigás olyan iszonyat drága, hogy nem éri meg
gtx-el egy árban van vagy alig olcsóbb, pedig a +512MB VRAM nem segít OLYAN sokat
[Szerkesztve] -
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #354 üzenetére
hát nem tudom,azert venném a 6850-t mert ezt most haver 50be odaadja AMD-set akar...
azt most ezzel jol járnák
őőő nem tudom a szakszavakat alapmüveltségem etéren kicsi,mi az hogy architektúrális?
/354 Semmi nincs, hétfőn fogom megkapni a fizumés akkort megveszem az egésszet igen részletenként akarom de a többi megvan márt..am. a sapphireénál nem kevés az az 512mb? a DX10,1 -t is kitudja hajtan ia DX10-S kari nem?
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
ha nem idegenkedsz a tuningtól, mondom, sokat lehet spórolni a procin, egy e4300/e4400-ban is benne lehet a 3GHz... persze amit linkeltél már szerintem alapon is kihajtja a 88GTX-et
a hd2900xt se olyan rossz ám;) az okosok szerint később kijöhet az architektúrális előnye, ami nagy fegyvertény lehet, persze ezt a dx10.1-es kavarodást elnézve sose tudni...
mod: sztem ez egy jó kis build:
cpu: c2d e4400 (a magas szorzó miatt) 27k
mobo: giga p35 ds3r 31k
vga: sap hd 2900xt 512MB 87k
nem tudom, a hsz.-edből arra jutottam, hogy a gépet alkatrészenként akarod megvenni, csak azt nem tudom, ezek közül mi az ami megvan egyáltalán?
[Szerkesztve] -
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #350 üzenetére
Hát nem tudom..én ezt néztem ki magamnak akkort ha Quad felesleges többen mondták már..de itt végülis elfogadaom azoknak a javaslatát akik értenek is hozzá
Core 2 Duo E 6850 BOX erre gondoltam és akkort ehez a Galaxy 8800GTX
Vagy lehet hogy helyette talán Sapphire 2900XT azzal tudnak sporolni 30,000-t és alaplapot megtudnam vennihm nemtudom melyik lessz.
Ne nagyon irigyelj engem se,lehet hogy kapok pénzt,de nem élvezetes ugy ha mindennap reggel 9től du. 3ig ba**tatnak
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
FireKeeper #346 üzenetére
60-65k a q6000, de sztem is fölösleges...
-
conair
tag
válasz
FireKeeper #350 üzenetére
Én most cseréltem 2140-ről 6750-re jelentős különbség van már alkalmazásban is. Pedig a kicsi is 2,6-on járt ez meg 3,2-tőn. Sokkal jobban húz.
-
FireKeeper
nagyúr
játékra sztem (ha a tuningot nem veted meg) egy húzott e4300 is bőven elég, vagy e6x20-ak közül valamelyik. ha úgy 3-3,3 GHz körülire tucc húzni egy c2d-t, az még a 88GTX-et is kihajtja. ha fontos az ár akkor a pentium dual-core e21x0 procik is jók, bár sztem pár ezret megér a +L2 chace.
mázlista, énnekem semmi meló nem volt a nyáron. illetve 2 nap betonozás faterral, de az is inkább szívesség, mintsem fizetett munkaidő -
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #347 üzenetére
nem csak most nyáron elkezdtem dolgozni papámnál nagyfejes mittomen hol,na nem is érdekell azt most rámszakadt egy kis összeg azt robogót akartam de elég hulye ötletnek tünt igy decemberben nem akarok terdig ero hoban minusz mettome mennyi fokba robogozni
. Azt azért látom jönnek jobbnál jobb játékok COD4,MOH:Airborne,UJ AGE OF,Chrisis,ne meg itt a Stalker, inkabb veszek egy gépet
-
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #346 üzenetére
hm,értem köszi. játékra te milyen procit ajánlanál?
-
FireKeeper
nagyúr
ne vedd kötekedésnek, de a c2d-knél nem 2x2MB a chace hanem 4MB, mert a magok között meg van osztva az L2 chace, a pentium D-knél, és az X2-nél van magonkén külön L2.
Oli92: van olcsóbban is quad, Q6600, az asszem 70 vagy 80k körül van, de játékra szvsz felesleges, pláne hogy többet fogyaszt, és jobban melegszik mint a sima duo. persze ha munkához kell az más, de játékra elég a sima c2d is. -
conair
tag
Ha nyomtatod a pénz azért vehetsz quadot. Tök mindegy hogy renderelsz vagy nem lesz és kész. Egyébként meg választhatsz olyat is mint az enyém 1333-as fsb 2x2 mb cache 2,66 mhz. 45 körül. Ez a cpu is elég jó ár/érték képvisel. Természetesen kell hozzá egy normális lap is.
-
Oli92
tag
bocsika de vmi szar van a netemmel...
-
Oli92
tag
-
Oli92
tag
-
conair
tag
Nem tudom nekem írtad-e a kérdésedet, de válaszolok, ha ilyen gépet szeretnél mint az enyém. Ram: 1 évig kb elég lesz kb a 2gb, de mihelyst a MS pistára kényszerít minket a kényelmes ram a 4gb lesz. A proci elég jól húz nagyon nagy változás a legkisebb e2140 után szinkoronban megy ramokkal 400-as fsb-n elég jól húz nincs panasz. A video kari egy kicsit gyenge, jelenleg elég. A 9-es széria nem tudom mikor jön, de már ezzel a karival nem kell ugárlni majd a crysisen. Természetesen ez attól is függ, hogy milyen felbontáson, milyen beállításokkal játszol. Olyan nincs, hogy időt álló gép. Ha most fizetsz sokat később cserélsz, de ha kevesebbet fizetsz hamarabb cserélsz. Döntsd el melyiket szeretnéd ennyi. Nem tudom mit nem tud maxon vinni nekem soha nem volt olyan konfigom ami maxon vitt mindent most kezdem feljebb állítgatni a dolgokat, és kezdem bekapcsolgatni az AA-t is. A fekete macskát a neten a kedvenc játékomat csont nélkül viszi maxon, de remélem majd a crysist sem kell majd lowon futtatni.
[Szerkesztve] -
Kleroo
veterán
szia bocs h zavarlak
kis előélet: 4 éve(diák vok) gyűjtöm a lét 1 gépre. és pont olyan gépet akarok mint te szeretnék 1 pár dolgot kérdezni:
a proci megéri az árát,ütős? a videókari kibírja a 9-es gforceig, mit nem tud maxon vinni? meg 1-2 tapasztalat
köszönöm -
conair
tag
Megfelelne akár a 2900-es széria vagy 8800-as széria akár a gts is 70 rugó környékén, de az sem mindegy, hogy mennyi és milyen rammal és procival hajtod ezt a cuccot, és egy jövőbeni játékról beszélni elég nehéz, mert csúszhat akár több évet is lásd stalker, bár ez igen kemény extrém eset. Szerintem megéri dx10-et venni de csak 8800-as szériából. A 86xx nagyon gyenge. Akkor már inkább 7900gs vagy x1950pro...
-
conair
tag
Ne haragudjatok nem tudom mit csinálok egyszer ok-zok de többször írja de áll a netem. Fene egy meg. Saját hozzászólást nem lehet törölni? Idegesít, hogy ezt csinálom mint egy balek.
-
conair
tag
válasz
AMD Power #326 üzenetére
Szerintem ha valakinek van pénze megéri venni egy dx 10-es kártyát de csak a 8800-as szériából mert csak ezek képeznek jó érték/ár arányt. Nekem a következő kártyám egy 8800gts lesz 320 mb-as ami 70 rugó környékén mozog. Ha vennék kártyát ennél kevesebből akkor nem választanék 10-es kártyát csak egy x1950prot vagy 7900gs-t persze ez alatt is vannak jó kártyák csak azokat nem kísérem már figyelemmel.
-
conair
tag
Megfelelne akár a 2900-es széria vagy 8800-as széria akár a gts is 70 rugó környékén, de az sem mindegy, hogy mennyi és milyen rammal és procival hajtod ezt a cuccot, és egy jövőbeni játékról beszélni elég nehéz, mert csúszhat akár több évet is lásd stalker, bár ez igen kemény extrém eset. Szerintem megéri dx10-et venni de csak 8800-as szériából. A 86xx nagyon gyenge. Akkor már inkább 7900gs vagy x1950pro...
-
conair
tag
válasz
AMD Power #326 üzenetére
Szerintem ha valakinek van pénze megéri venni egy dx 10-es kártyát de csak a 8800-as szériából mert csak ezek képeznek jó érték/ár arányt. Nekem a következő kártyám egy 8800gts lesz 320 mb-as ami 70 rugó környékén mozog. Ha vennék kártyát ennél kevesebből akkor nem választanék 10-es kártyát csak egy x1950prot vagy 7900gs-t persze ez alatt is vannak jó kártyák csak azokat nem kísérem már figyelemmel.
-
conair
tag
válasz
AMD Power #326 üzenetére
-
AMD Power
titán
Ha van suskád szerintem még akkor sem szabad DX10 ''miatt'' egy VGA mellett dönteni.
conair : Gondolom kicsit komolyabb a 1950Pro!?
[Szerkesztve] -
conair
tag
Vacak a netem. A pénz határozza meg ki milyet tud venni. Szerény véleményem a 8600-os széria nagyon gyenge a 9-et éppenhogy tudja a maga 128 bitjével. 1 nap után visszavittem mikor kaptam egyet és aztán hoztam el a x1950prot. Nem akartam sírni... akkor már inkább 7900gs.
[Szerkesztve] -
Szipi
aktív tag
Passz.
Nem konkrét játékra gondoltam hanem arra, hogy jön a Crysis, Bioshock stb. amik DX9-es motorra épülnek csak idővel kicsit dolgoztak rajta, hogy kvázi DX10-es legyen.
Hát nem ezekre gondolok hanem reménykedek, hogy titokban valakik már lassan 1 éve kalapálnak egy tényleges DX10-es játékot. Ennek persze nagyon kicsi a valószínűsége DX9-es VGA tulajok+pár dolog miatt. -
Oli92
tag
Sziasztok,csak annyit kérdeznék hogy most megéri akkor venni Dirext10-s karit vagy sem? mert most nem értem ezt a kavarodást hogy mi a jo a játékgyártoknak ebben..szerintem ez az egész egy s*pat*ás már elnézést.
Megveszem vagy egy Direcx9-s karit 60ér ami jo lessz 3honapig.
Vagy veszek dirext-t Direcx10-s karit 100,000ér ami jolessz félévig.
Vagy öszerakom a pénzem 120,000 adig nem játszok semmivel és megveszem 1év mulva a karit és akkort kezdek el COD4,meg Chrisis-ezni mikort mindenkinek pár porosodik a szekrény tetején? Melyik a legjobb megoldás? Ha van??Nem értem ebbe mi a jo üzlet nekik
[Szerkesztve] -
Lehet, hogy 1 éven belül még ''rendes'' DX10-es játék sem lesz. Az egyik nevesebb közelgő engine (asszem az UT3, de nem esküszöm meg rá) környékén nyilatkozta valaki, hogy nem vitték túlzásba a DX10-et az engine-ben, mert nincs rá valódi piaci igény. K@cs@g játékgyártók, nem el akarják adni a terméküket?
Carmack véleménye pedig igen fontos tényező szerintem - mind a gyártók, mind a vásárlók között sokan hallgatnak rá (ez utóbbi pedig ismét visszahat a gyártókra, etc.)
-
Szipi
aktív tag
Nem valószínű.
Olyan nagy látvány/teljesítmény különbség van a DX 10 és 10.1 között? Nem hinném.
Ha mégis, bizonyítsa be valaki ne csak elméletben meg ha .... szövegekkel hanem tényekkel!
pl.: Itt van kéremszépen xy nevű játék ami DX10-es(rendes DX10-es) motort használ és itt pedig yz nevű játék ami már DX10.1-et használ ami emmyivel szebb/gyorsabb mert olyan dolgokat használnak benne amit csak 10.1-el lehet megvalósítani. Képekkel alátámasztva és nem Photoshoppal.
Még a DX10-es játékok sincsenek(rendes DX10-es) sehol de már mindenki össze-vissza beszél mindenféle hülyeséget.
Itt van ez a hír például amit belinkeltek pár hsz-al feljebb:
1. Ki ígérte hogy a G8x vagy R6x0 DX10.1-et fog támogatni. (Senki)
2. Az a kép ami a hír mellett van DX9 vs DX10 már vagy 1 éve kiderült, hogy Photoshoppos hamísítvány! (Akkor mit keres ott, biztos csak dísz)
3. A hírből igencsak sugárzik, hogy: Hú ha öcsém jön a DX10.1 most akkor kukáznod kell a HD2900-at meg a 8800-asodat. ((DX10-es játék még sehol!)Mert DX9 v DX10 render mód biztos sokáig lessz még a játékokban, egyszerűen nevetséges) -
Szipi
aktív tag
válasz
motocoder #308 üzenetére
Sorry, nem neked címeztem
To all:
Komolyan mondom nem értem az embereket.
Ki ígérte, hogy a G8x vagy az R6x0 témogatni fogja a DX10.1-et?
Hány tényleges DX10-es(nem az utólag patchelt meg kicsit megspécizett DX10-esnek csúfolt játékokra gondolok) játék van/lessz mostanában? (max 1)
Mikor lesznek DX10.1-es játékok? (talán 1 - 1,5 év múlva)
Még azt sem tudjuk hogy teljesítenek a mostani DX10-es vasak(nincs normális DX10-es játék, szintetikus sz@rokat felejtsük el).
Költői kérdés: Akkor mi a fa..... sír mindenki? -
motocoder
aktív tag
Olvassátok el érdekes!
A mostani videókártyák nem támogatják a DirectX 10.1-et[link] -
AMD Power
titán
Az id Software alapítójának elmondása szerint a DirectX 10 multimédiás vezérlőben ''semmi olyasmi nincs, amiért tűzbe tenné a kezét'', ezért a cég készülő játéka, a Rage nem támogatja majd azt - adta híról a Tech.co.uk
[link] -
rocket
nagyúr
Nem ahoz kell a DX11 hanem addigra lesz az API teljes tamogatasu resze, magyarul kotelezo lesz.
Ott van Richard Huddy interju tesszalaciorol szolo elso bekezdesben a lenyeg az egesz kapcsan:
''AMD look to expose it first in D3D9 applications if developers are interested, with D3D10 support provided to the ISVs probably closer to 2008.'' -
FireGL
aktív tag
A szükséges DX11 API a B3D cikk szerint a tesszelációs egység működéséhez kell: [link], ilyen egységet írtak a G9x-re is. Na de az előző oldalon bekinkelt D3D10 sample szerint [link] a GS-NPatch használatával is képes rá a HD2000 sorozat. Ezt írtam #300-nál is. Ehez az API meg már rendelkezésre áll.
-
FireGL
aktív tag
Pedig muszály lesz a fejlesztőknek foglalkozni a tesszelációval mivel a következő generációs G9x-t is ezzel ígérik.
- 65nm process technology at TSMC.
- Over one billion transistors.
- Second Generation Unified Shader Architecture.
- Double precsion support (FP64).
- GPGPU native.
- Over one TeraFLOPS of shader processing power.
- MADD+ADD configuration for the shader untis (2+1 FLOPS=3 FLOPS per ALU)
- Fully Scalar design.
- 512-bit memory interface.
- 1024MB GDDR4 graphics memory.
- DirectX 10.1 support.
- OpenGL 3.0 Support.
- eDRAM die for ''FREE 4xAA''.
- built in Audio Chip.
- built in tesselation unit (in the graphics core''
- Improved AA and AF quality levels
The card will cost:
-The 9800GTX for 549$>649$
-The 9800GTS for 399$>449$ -
rocket
nagyúr
2 jatek ugrik be amiben volt truform tamogatas UT2004 es a Return to Castle Wolfenstein, igy ez, hogy nem igenyel fejlesztoi tamogatast nem igaz, R300 mar hardveresen nem is tamogatta a truformot.
Biztos vagyok benne amig az AMD kartyai tamogatjak csak nem fog vele foglalkozni senki, rengeteg ilyen ATi feature volt amire tettek magasrol a fejlesztok, 3Dc is ilyen volt, de azt legalabb a M$ felkarolta es resze a DX10-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bestbuy játékok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 1 / 2
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest