- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Már megbocsáss, de a 101 fokos értéket az 1950XT topicban is bárki megmosolyogná.
Gyárilag egyébként 95 körül van a határa (ezt is inkább a melegedésre hajlamosabb Sapphire-ek érik el), ezért nem is fagy be, ha mégis feljebb menne. Kísérleteztek ott páran különböző hűtéssel (meg 110 fokokkal). Ha 101 fok volt, az elméletileg lehetséges, de inkább egy nagyon rossz szellőzésű háznak tudható be.
A kánikulában, agyig tuningolva (681/2052) a gyári hűtéssel nekem 90 fokig sem ment föl. Jobban tuningolható kártyák sem.
Ne keltsük rossz hírét egy nagyon jó kis karinak, amely még DX10-eseket is meg tud fogni, légyszí!Egyébiránt az én véleményem: DX10.1, HD2950Pro Gladiator.
És jó a topic. -
Cyrin
addikt
Így van, és én épp ezért leszoktam arról, hogy jajj várjunk erre, meg várjunk arra. Teljesen felesleges, mert amikor eljön az a várva várt pillanat, akkor már új célok, és új fejlesztések jelennek meg. Ha mindíg várnánk az új fejlesztéseket, és addig nem vennénk semmit, sose lenne gépünk.
Meg kell venni ami van, aztán majd lecserélni, ha már tényleg nem bírja.
A másik meg az (nálam biztosan), hogy ilyen meg olyan future-proof, jövöálló alaplap, meg stb. Életemben nem cseréltem még csak processzort. Én inkább kétévente kidobom az egészet, de addig nem változtatok. Igaz én nem játszom. -
Dr. Romano
veterán
''kicsivel szebb lesz a fény,füst .. látványefektek''
Ezen a mondatodon elgondolkoztam, hogy meddig lehet szebb és szebb grafikát csinálni? A csúcs az lesz, amikor már a játék grafikája úgy fog kinézni, amint ahogy egyébként is (a valóságban) látunk?
De akkor már nem lesz szép a grafika!
Hiszen a PC-s mostani látványvilág sem tükrözi a valóságot. Pl ha én a napba nézek nem látok lens flare-t és a kocsinkon sem vakít a HDR
A PC-s játékokban pont az a szép, hogy sokkal színesebb, mint a valóság...
Ja és ha elérjük azt a látványvilágot -ahogy mi, emberek látunk-, akkor hová fog tovább fejlődni a grafikai megjelenítés? Tehát ha a DX 50.1-ben elérjük a ''topot'', akkor már nem lesz szükség új fejlesztésű vga-kra?
Bocsi for all a kis offért, de most kedvem volt ilyet is írni
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Nem hiszem, hogy SM5.0 jönne benne. Ami rémlik a leírásokból, meg pár arc magyar átírataiból, hogy méginbkább párhuzamos feldolgozásra (avagy kötegeltre) megy rá, ami a G80 vonulatnak most se fekszik (gy.k. egy X1900 szériás motyó kötegelt feldolgozásban régiség volta ellenére is többszörösen gyorsabb nála, érdekes módon nem is használtak ilyet a játékok, pedig benne volt javában a DX9-ben is), másrészt közvetlen támogatás lesz több GPU használatára benne. Az Elitebastard.com oldalán volt jó régen egy hosszabb cikk róla, meg gondolom a Beyond3D fórumában biztos kibeszélték a hozzáértő HW és SW fejlesztők ...
-
rup1u5
nagyúr
értelmertlen ez a topic mindenki csak találgot ennek nemlátom semmi értelmét
ehez képest egész szép számú hozzászólást generáltál a hasraütés szerű ''információiddal'' amiket ráadásúl olyan magabiztossággal adtál elő mintha nemcsak a Crysis fejlesztőcsapatában lenne oszlops helyed hanem az nVidia fejlesztőivel és marketingeseivel is együtt kávéznál naponta. -
Komplikato
veterán
OFF:
''az Xbox csúnyán elvérzett a LOst Planet alat is má csupán a DX9-be megverte az X-box konzolokat a PC mert nagyobb felbontásba sokkal szebb képet adott mint a konzolon ''
Nnna álljunk meg egy szóra! Arról a Lost Planetről beszélünk, aminek a részletességét lebutították a PV cerzióban, csak azért, hogy élvezhető sebességgel futassa egy bizonyos kártya, akinek a gyártója ezért fizetett? És ami az adott csúcskártyán kívűl semmin sem fut normálisan a butítással együtt sem? -
keIdor
titán
A topic találgatásra és információ megosztásra tökéletesen jó.
Azaz, ha találsz egy olyan pletykát, hírt, amit én az elöbb kitettem, akkor azt te is tedd ki, mert én pl. szivesen elolvasom...
Erre jó ez a topic!(viszont flame, off, viták nem kellenek, arra ott az MSN és a privát üzenet)
-
AMD Power
titán
Én most az AGP-t mint példát írtam.
Ez a DX 10 majd max csak jövőre lesz érdekes. Most azért ne vegyek új VGA-t mert nem csinál 50FPS-t egy DX10-s game-ben? Kit érdekel. Veszek most egy olyat ami DX9-re elég és kész. Persze ezen is bukni fogok. De nem érdekel. Ezért se vagyok hajlandó 80K-ért VGA-t venni mert egy az nem érdekel a AA meg a többi extra arról nem is beszélve ,hogy fél év múlva 30K lenne. Akkor meg minek? Veszek most egy ''normális'' VGA-t 25-30K-ból és jó éjszakát. -
MooN00
aktív tag
Nem kötözködtem....megkérdőjeleztem....azt meg ugye nem tilos. De azt is csak akkor lehet, ha van mit.Másrészt nem igazán értem, írod, hogy okoskodok, de nem látom, hogy érvelnél az igazad mellett, ehelyett inkább csak kelted a feszültséget azzal, hogy sértegetsz....
Másrészt azért piszkálódtunk egy kicsit, mert nagyon elhanyagolod a helyesírás alapvető szabályait (az , hogy komolyan veszed váljék egészségedre..) , és így nehéz téged komolyan venni...
ui: legközelebb ha le akarsz járatni, legalább tedd be off topic-ba, vagy küldj egy privátot... -
wwenigma
Jómunkásember
aki akarlya
Igényesség, fiam, az igényesség...
C2D betett, való igaz, de nemsokára érkezik a K10, az uj AMD/Ati vidikarik pedig csak most fogják megmutatni a foguk fehérjét, a későbbiekben pedig az architekturajuk miatt egyértelmű előnyben lesznek, nem hiába kapkod az nVidia a 9es szériával... -
MooN00
aktív tag
nagggggyon off..
aki 20 éves így ír, az nem valószínű , hogy érettségizett emberke
vagy 8 évesre gondoltál ?
egyébként a firefox honlapján van egy beépülő modul, ami ellenőrzi a helyesírásodat, pont mint ha word-be írnál, aláhúzza pirossal ami nem tetszetős
sz: Honnan veszed, hogy 250k körül lesz a kari? A fenti irányárakból ítélve 180-200k FT-nál ez nem nagyon kerülhet többe....
[Szerkesztve] -
Akkor, hogy jobban lássad amit írtál: ''alapból a HD X2900XT 1 watt z@báló annyit kajál 1× megcsinálhatná az AMD/ATI cég hogy ne kajáljon annyit és a teljesítménye jobb legyen így talán nem menne fel 101 fokra a GPU játék közbe ''
Itt te a HD2900XT-ről beszélsz sehol nincs írva X1950XT szal most saját magad ellen mondtál hülyeséget!
A 8800GTX lehet, hogy befagy 85foknál (bár kétlem), de a aHD2900XT gyári szabályzáson nem engedi 80fok fölé szal az a 101fok elég meredek volt amit írtál. -
A LostPlanet DX9-es motor jobb ha elhiszed, csak van benne pár DX10-es effekt és kész, ezért sincs nagy különbség a DX9-es verzióhoz képest a másik meg, hogy Nvidia volt a támogatója a gémnek szal ezzel ne is gyere, hogy a GTS jól megfingatta az XT-t.
''alapból a HD X2900XT 1 watt z@báló annyit kajál 1× megcsinálhatná az AMD/ATI cég hogy ne kajáljon annyit és a teljesítménye jobb legyen így talán nem menne fel 101 fokra a GPU játék közbe ''
Na hát ezen nagyot nevettem 101fokra nem is tud felmenni a GPU hőfoka mert, vagy fagy a kártya ott már meg eleve szabályozza a ventijét + a VPU recovery fog 90fok környékén működni és kidob a játékból szal hülyeségeket ne írjunk már, köszi. -
decibel
aktív tag
Eszerint minden új generáció ára duplázódna. A tranzisztorszámmal a mag felülete nem nő arányosan, mert kisebb gyártástechnológiával gyártják, így adott wafferre több gpu fér rá. Emelett idővel egy adott eljárás selejtaránya is javulhat.
Arról nem is beszélve, hogy ilyen áron egyszerűen nem lenne a kártyára kereslet, van rá alternatíva. -
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- NVIDIA Founders Edition GeForce RTX 3080 Ti 12GB w/ 12 Pin Cable
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce RTX 4080 Ventus 3X OC 16GB GDDR6X - GARANCIÁLIS - ELADÓ
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest