- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
FireKeeper #744 üzenetére
De van gyorsabb kártya a 8800GTX-nél:
2 v. több 8800GTX
Ezért (is) csinálják. Tehát akinek van ennyi lóvéja kártyára, az vegyen még egyet, aztán szívja a fogát, amikor majd lesznek jó DX10.1-esek, azok minden előnyével együtt, nem csak egy kiegészítéssel, hogy legyen mivel kényszeríteni Vista alá a vevőket.JanR: Egyébiránt jól megírt programoknál majdnem megvan a dupla sebesség CF-ben, SLI-ben nem annyira, legalábbis amilyen teszteket én láttam.
-
JanR
addikt
válasz
FireKeeper #744 üzenetére
"8800GTX-en full grafikán mennyen 500fps-el(lehet, hogy túloztam)."
-
Drizzt
nagyúr
válasz
FireKeeper #584 üzenetére
Ebben a G92-ben ha igaz lenne ez a cikk, akkor pont hogy kevesebb tarnyó lenne benne.
-
CséZé
őstag
válasz
FireKeeper #580 üzenetére
valszeg emiatt kavart be a driverem
-
válasz
FireKeeper #364 üzenetére
eeeegen, olvastam. és láttad már a Rage videot? én nem vagyok egy hanyattesős fajta (na jó: egy cinikus paraszt vagyok
), de ahogy az kinéz, az vmi besz**ás, DX10 ide vagy oda...
többiek: én nem tudom elítélni a játékgyártókat, amiért haboznak. aki egy ilyen erősen hype-olt dolognál, mint a DX10, kicsit is mellényúl, súlyos 100e dollárokat bukik. ők sem tudják most, merre van az előre. -
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper #364 üzenetére
Ez így is van. Ennek biztos van valami oka.
-
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #360 üzenetére
aha értem kösz.
bocs off topic.
Na további Szép NapotÍ3 Pá -
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #358 üzenetére
hát azt én se de nekem csak jo
És alaplapba szerinted mit érdemes venni? 23-30körül akarok.
-
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #356 üzenetére
nem,őő nem használt a proc -ja csak neki AMD X2 6000-res kéne ezt meg elakarja passzolni..állitolag rosszat kuldtek webshop-bol..amit nehezen hiszek el..de nemérdekell ugyis megnézem hogy mukodik e előtte. És szerinted ezt a configot mikor kéne lecserélni? mert most elég fura piacpolitikája van ezeknek a szamteches cégeknek nincs DX10 jatek,de kari van. Meg DX10 Játék sincs,de mart aze DX10,1 tervbe van nemértem ezeket
-
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #354 üzenetére
hát nem tudom,azert venném a 6850-t mert ezt most haver 50be odaadja AMD-set akar...
azt most ezzel jol járnák
őőő nem tudom a szakszavakat alapmüveltségem etéren kicsi,mi az hogy architektúrális?
/354 Semmi nincs, hétfőn fogom megkapni a fizumés akkort megveszem az egésszet igen részletenként akarom de a többi megvan márt..am. a sapphireénál nem kevés az az 512mb? a DX10,1 -t is kitudja hajtan ia DX10-S kari nem?
[Szerkesztve] -
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #350 üzenetére
Hát nem tudom..én ezt néztem ki magamnak akkort ha Quad felesleges többen mondták már..de itt végülis elfogadaom azoknak a javaslatát akik értenek is hozzá
Core 2 Duo E 6850 BOX erre gondoltam és akkort ehez a Galaxy 8800GTX
Vagy lehet hogy helyette talán Sapphire 2900XT azzal tudnak sporolni 30,000-t és alaplapot megtudnam vennihm nemtudom melyik lessz.
Ne nagyon irigyelj engem se,lehet hogy kapok pénzt,de nem élvezetes ugy ha mindennap reggel 9től du. 3ig ba**tatnak
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
FireKeeper #346 üzenetére
60-65k a q6000, de sztem is fölösleges...
-
conair
tag
válasz
FireKeeper #350 üzenetére
Én most cseréltem 2140-ről 6750-re jelentős különbség van már alkalmazásban is. Pedig a kicsi is 2,6-on járt ez meg 3,2-tőn. Sokkal jobban húz.
-
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #347 üzenetére
nem csak most nyáron elkezdtem dolgozni papámnál nagyfejes mittomen hol,na nem is érdekell azt most rámszakadt egy kis összeg azt robogót akartam de elég hulye ötletnek tünt igy decemberben nem akarok terdig ero hoban minusz mettome mennyi fokba robogozni
. Azt azért látom jönnek jobbnál jobb játékok COD4,MOH:Airborne,UJ AGE OF,Chrisis,ne meg itt a Stalker, inkabb veszek egy gépet
-
Oli92
tag
válasz
FireKeeper #346 üzenetére
hm,értem köszi. játékra te milyen procit ajánlanál?
-
norb55
őstag
válasz
FireKeeper #288 üzenetére
inkább úgymondanám hogy jelentős teljesítmény növekedést érjünk el
mert ha összeadodna a teljesítményük akkór dupla olyan gyorsnak kellene lenni
de a 2. kártya kb csak 60-70%-os sebességnövekedést tud produkálni.
ne vedd kötekedésnek csak javítottalak mert láttam szépen megfogalmaztad -
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper #113 üzenetére
Nem, azert zartak mert tele volt kamu hirekkel, tesztekkel, plusz szet is volt rendesen offolva, meg aztan mikor valoban megjelent az r600, akkor nyilvanvalova valt (kb mindenkinek) h 1 topik nem eleg: [link] De szvsz a talalgatas, veszekedes es kamuzas volt a fo ok.
Tehat ezt is zarni fogjak, hisz itt nem eleg, h 1 gyarto tobb kulonfele szegmensekbe pozicionalt kartyajarol van szo (mint r600 topikban), hanem egyenesen ket gyarto kartyairol, tul altalanos es atfogo a topik, jo szorakozast azert
Over and out. -
MooN00
aktív tag
válasz
FireKeeper #104 üzenetére
Igazad van...ezt elírtam..
tehát:
45nanométer az intel féle xeon proci (és talán még más is)...az 55nm talán a jövőre megjelenő radeon x3k
thx h szóltál
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- ASUS TUF GAMING 3080 10g - 6 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest