Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez mind igaz, de én nem a költségre gondoltam, hanem az árra

Számomra kissé hihetetlennek hangzik, hogy a jelenlegi csúcskártyával egyenértékű / kicsit erősebb kártyát kihozzon az AMD 70% körüli áron. Ez egy állati nagy pozicionálási baki lenne...
Keldor papa: én nem értem, mi bajotok szegény G80-nal. Nem minden megoldás az architektúrális szépség teteje benne, aláírom, de eddig minden DX10 játéktesztben szépen teljesített... -
keIdor
titán
Írnak az RV670-ről itt is: [link]
Jó kis kártya lesz a Gladiátor, lehet megvan, hogy mire váltom le a 2900XT-t... A Single Shot hűtés, 55nm-kevesebb fogyasztás és hő eleve megéri... talán még pénzt is nyerek rajta.
Nem tudom valahogy a G80 után a G9x-ben sem bízok meg... az Nvidia egy szemét. Szerintem a G9x csak egy 65nm-es G80 lesz nagyobb órajelekkel és ''kamu'' DX10.1-el. -
rocket
nagyúr
Nem hiszem annyira lehetetlen lenne, 80nm-rol 55nm-re valtas a corenal 35% koruli koltsegkhatekonysag lehet ha bepakolnak mindent ami az r600-ban van + uvd. (sok osszetevos jatszma ez, kihozatali arany sok mindent befolyasol de azt meg ugye nem szokas elarulni, hogy mekkora).
Ezen felul ugye kisebb csikszelesseg = kisebb fogyasztas = egyszerubb PCB ami szinten csokkenti a koltsegeket, single slot hutes szinten csokkenti a koltsegeket.
Persze meg ezeken kivul sok minden mastol is fuggnek a dolgok, ha megint nem sikerul versenykepes termeket osszerakniuk akkor megint az arral tudnak majd csak jatszani, ami meg ismet elviszi a nagyobb haszon lehetoseget, de ez mar nem kell erdekelje a felhasznalokat
-
ftc
nagyúr
* 2 fajta (PCB): Gladiator, Revival
* 256bit
* 55nm (TSMC)
* 320 stream-processors
* hűtés: single-slot
* DX10.1
* UVD, HDCP, HDMI...
* jobb CrossFire támogatás
* target: 825MHz core / 1,2 (2,4) GHz GDDR4 512MB -> Gladiator
* target: 750MHz core / 0,9 (1,8 ) GHz GDDR3 256-512MB -> Revival
spekulációk:
- Gladiator teljesítménye megyegyezik HD2900XT...
- elvileg a mag 200mm2
- 200mm2 össehasonlitható NV42 (GeForce 6800/6800GS), G71 (GeForce 7900GT/GTX), G86 (GF8600GT/GTS, 169mm2), RV570 (X1950GT/PRO, 230mm2) -
Elmör
őstag
válasz
zombikiller
üzenetére
THX!
A gondom csak az idő, meg egyébként sem vagyok túl türelmes ember. Nem vagyok az a nemvárok, de azért ....
Talán eddig nem volt off, viszont most ez az lesz, de help please!!
Ebben a netes gépben egy régi FX5200-es kari van. Mostanában csinál olyat a monitor, hogy elsötétül aktív munka közben 1-2 másodpercre aztán kép vissza. Én a karira gyanakszom, mert a monitor jóval fiatalabb és megnéztem a kábelt, az is okés. A gép dolgozik közben, futnak programok, szólnak a hangszórók, csak a kép sötétül el. Ezt megcsinálja minden nap kb 2-szer.
Köszi!
[Szerkesztve] -
zombikiller
tag
-
rocket
nagyúr
Rv670: 55nm, dx10.1, HD Audio/HDMI/UVD, 320SPU, 256bit, ~90watt, PCI-E 2.0.
Gladiator 825mhz core, 2400mhz memoria, gddr4 256/512mb, MSRP 199-219$
Revival 750mhzcore, 1800mhz memoria, gddr3 256/512mb, MSRP 179-199$
Ha minden jol megy karacsony elott befuthatnak az elso darabok, ha nem akkor januar eleje, tehat az utobbi
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
Armando_19
üzenetére
A DX9-el is ez volt. De a probléma ,hogy még rendes ''DX10''-s VGA sincs így még elég messze van a jó 30K-s jó DX10-s VGA.

-
Eagle16
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Egyetértek, a Lost Planet ritka szar játék lett

-
Armando_19
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Igen ez is benne van sajna a pakliban. De remélem hamar eljutunk arra a szintre, mint anno a DX9el, hogy nem kell feltétlen 80K-s vga,ahoz hogy szépén és egyben élvezhetően fusson a játék. Egy 30-40Ks karinak is bőven elégnek kell lennie. Hiszen nem csak azok játszanak, akik megvehetik ezeket!

-
AMD Power
titán
válasz
Armando_19
üzenetére
Feltéve ha veszel hozzá egy 80K-s VGA-t.

-
Armando_19
őstag
Valszeg benne van a lecsóban az is, hogy még nem jöttek rá mik rejlenek ebben az új directX-ben. Később mikor már okosabbak lesznek pár hónappal a játék fejlesztők, jönnek majd a durvaságok. Csak gonduljunk bele, milyen csodák követték egymást sorra DX9 megjelenése után is. Q4, HL2 stb stb. Lesz itt még gyönyörködni való szeritnem!
-
q2w3
senior tag
Kijött egy jól optimalizált DX10-es demo. A Bioshock. Most majd nézhetjük, hogyan bírkóznak meg a vga-k a kezdetleges DX10-el.

-
Ant@
senior tag
Szerintem ha valakinek nem túl régi kártyája van, annak még nem érdemes DX10re váltani.
Nekik ott van az X1950Pro. Bár abban ne reménykedjenek ,hogy sokkal olcsóbban ússzák meg az átálást ha most vesznek egy ilyet és majd jó olcsón beszerzik a 2900/8800-t.
Én Voodoo2ről váltottam 8800GTS Light-ra. Ez azért már más tészta. Érezhető a javulás.
-
Elmör
őstag
Hi!
Olvasgattam a topikot és amit le tudtam szűrni(ami fontos lehet nekem), hogy kb november felé jelennek meg ezek a 10.1-es karik. Jól emlékszem?
Most nincs karim, ezért is gondolkodtam, hogy akkor mi legyen. Vegyek egy GTX-et vagy várjak az új cuccra?
Nehéz a dolgom, mert most fog pár számomra frankó játék megjelenni, amiket ezen a netes gépen nem is tudok elindítani, nemhogy játszani (Sempron proci, Fx5200 VGA)
Bár gondolom ez is olyan kérdés, hogy vajon melyik számokat tegyem meg a lottón, hogy ötösöm legyen.

Végülis időm még van, csak lesz még infó 1-2 héten belül. -
-
Oli92
tag
meg nincs gépem,uj gépet akarok venni a proci meg ilyenek megvannak,csak vidiakri kell bár szerintem egy Galaxy 640 lessz...

ez_meg_emaz tudom..cod4-t akartam irni..Modern Warfare.
[Szerkesztve]
Amugy melyik jobb játékra,és a jövöt nézbe 2900XT vagy GALAXY Geforce 8800GTX 768MB ?
[Szerkesztve] -
joi29
őstag
Hali.én még uj vagyok a témában de az a véleményem ha a directx változásaihoz
alakitjuk gépünket,és mindig követjük az aktuális trendet azt pénztárcánk sinyli meg. -
ez_meg_emaz
őstag
Szerintem 2900xt jobb mint GTS640. Term. dx9-ben. A (ph) tesztben 11esetből 7x megverte. Főleg hogy a hozzáértők rebesgettek olyat is hogy időtállobb a technologiája de ebben már én sem vok biztos, főleg hogy annyira nem mélyedtem bele hogy a technologia különbségekkel jobban foglalkoztam volna.
Oli92: El kell keseritselek. cod3 nem jelent meg pc-re. De ezt csak ugy melléksen minden rossz szándék nélkül. Szerintem cod4-re gondoltál.
/szerk:mind2 off volt, sry/
Jah és a témának nemtom mennyire van még értelme azokután hogy kiderült olyan hogy dx10.1-es videkoari nincs. Max dx10.1 (software update) ami minden dx10-es karival komp. lesz.
[Szerkesztve] -
FireGL
aktív tag
Jó a téma de ez nem az a topik.

-
q2w3
senior tag
Szerintetek mi a sorrend a dx10--es vga-knál? Szerintem ez: NV 8800GTS320mb húzott = ATI radeon HD 2900XT < GTS640 <GTX< húzott GTX = ULTRA.
-
Boci_83
őstag
Töltsd ki az adatlapodat, mert igy nem nagyon tudnak segíteni, ha azt sem tudni milyen géped van, addig csak találgatás szinten megy a dolog...
És egy tól-ig árat sem ártana letisztázni, vagy hogy mennyi pénzt sikerült keresned, mert az sem mindegy ám.!
Mod: OFF
[Szerkesztve] -
Oli92
tag
Sziasztok,vissza fele mentem a forumba és összekavaradotam ti milyen vidikarit vennétek most? Szeretnék venni egy uj gépet,és egy jo vidikarit amivel tudok majd cod3-zni coh:2-ZNI,meg minden..tudtok valamit javasolni? vagy várjak?

-
szkorhetz
őstag
tudok szerezni egy nanos ramokkal felvértezett Galaxy nVidia GF 8600GE 512MB DDR3 1.0n 2 év garral 46500
vagyGalaxy nVidia GF 8600GE 256MB DDR3 1.0n 2év garral 38,5
esetleg 10 év garral evga nVidia GF8800GTS 320MB 75ért?
[Szerkesztve] -
decibel
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Akkor hagytad volna rám, ha nem válaszolsz. Ezzel viszont provokálsz. Ne játszd el az ártatlan primadonna szerepét miután belémkötöttél.
-
max-pain
senior tag
Lehet. Sot, mivel volt az az 1 TFlops-os dolog talan ez a valoszinubb is.
Ha a jelenlegi felallas alapjan nezzuk a lehetseges G90-et, akkor:
192 SP 1750 MHz-en = 1008 GFlops tehat 1 Tflops
esetleg:
160 SP 2000 MHz-en = 960 GFlops
(Bar az orajelemeles igy talan nem lesz olyan konnyu.)
512 bites memoriabuszban nem nagyon hiszek, gondolom inkabb hasznalnanak 1400 MHz-es GDDR4 memoriat (bar nem tudom mennyire allnak azok rendelkezesre).
Viszont ha ilyesmi lesz a helyzet es a G92 valoban 9000 pont korul hoz 3DMark06-ban, akkor az ugye a mostani 8800GTS teljesitmenye, amit viszont a mostaniak alapjan ossze lehet hozni a kovetkezovel:
- 4 ROP-os (igy 256 bites memovezerloju, a memok pedig 1000MHz-esek) - tehat 2/3-a a G80-nak,
- 64 SP-s (1800 MHz-en) - tehat 1/2-e a G80-nak
- 750 MHz-es orajel
Ez igy gyakorlatilag ugyanazt a teljesitmenyt hozna mint a mostani 8800GTS.
A bajom az egesszel inkabb az, hogy igy nagy lenne a kulonbseg a G90 es a G92 kozott. Mondjuk ujdonsag nem lenne...
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
Alapvetően azért, hogy jól megtömhessék a zsebüket azoknak a usereknek a pénzével, akik rögtön ráugranak minden újdonságra. Egyébként egy-egy csúcskártya kihúzhatná 1,5-2 évig, kb. ennyi idő kell, hogy annyi technikai újdonság összejöjjön, amiből már valóban érdemes új csúcskarit építeni.
-
keIdor
titán
[link]
Kezeljétek óvatosan, mert Fudzilla a forrás... most akkor úgy néz ki, hogy a G92 mégis Highend kártya lesz ráadásúl 65nm-en...
-
reaper05
csendes tag
[link]
Lehet, h mégis boldogulni fognak a DX10.1-el a DX10-es kártyák.
-
válasz
max-pain
üzenetére
Pedig vszleg 192 SP lesz benne, sztem ugyanazt az utat fogják követni, mint a 6800->7800 esetben. Viszont mivel kapni fog clock emelést is, lehet, hogy a textúrázókat és a ROP-okat békén fogják hagyni, ill. ha nem ragaszkodnak a crossbar vezérlőhöz, akkor az 512-bites memóriabusz sem fog nagyon többet vinni, mint a mostani 384-es.
Azt ne feledd, hogy a G80 kiadása óta nyugodtan dolgozhattak ezen! -
decibel
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Olvasni, szöveget értelmezni márpedig tudni kell. A frusztrációdat, ne rajtam éldd ki.
-
max-pain
senior tag
Valoban, nekem is remlik ez az 1 TFlops-os dolog.
Csak az Nvidia reszerol nem nagyon latom az ertelmet ilyen hamar. Ahogy irtam, a G80 qrva nagy. Mondjuk masfelszer ennyi SU + ezaz es mar kozel 1 milliard tranyonal jarunk. Ezt pedig 65 nm-re atultetni iden valoszinuleg meg tul kockazatos lenne. De majd meglatjuk mi lesz... -
Elmör
őstag
válasz
mazda626
üzenetére
Mint pl én??

Nem is gondoltam volna, hogy eladom a 320-as GTS-em, de annyira jól tartják az árukat, hogy nem félek eladni és venni valamit. Eredetileg úgy terveztem, hogy 8800GTX lesz, de most ezzel a 10.1-el már nagyon gondolkozik az ember (legalábbis én). Nemcsak azért, mert hogy hű lesz új és az mennyire durva lesz, hanem mert akkor tuti lejjebb mennek a 8800-asok árai és nem szeretnék úgy járni, mint nemrég a Q6600 tulajok. Bár november meg nagyon messze van.
Sőt, ha késnek is, meg nem lesz biztos megint elsőre jó driver, akkor meg szívok. Ehh, nem, asszem mégis hagyom ezt a 10.1-et.... 
A 8800GTS-ből a 640-es jó választás, most már jobban hozzáigazódott az ára a 320-aséhoz és pár játék tényleg kihasználja a több memót (ezért adom el én is). Sok örömed leld benne!
-
válasz
max-pain
üzenetére
Hát, 1 TFlops-ról szólnak a mendemondák, az pedig duplája a 8800GTX-nek. Meg valami olyan is rémlik, hogy gyakorlati alkalmazásokban is a duplája lesz. És 2007 november, igen.
Olyat meg biztosan mondott az nVidia, hogy tartani akarja az 1 év / generáció irányt (a 7800 és a 8800 között kicsit becsúsztak vele). -
AMD Power
titán
[link]
Kíváncsi vagyok , hogy ezek mire lesznek majd képesek DX10-ben.
-
Senhi
aktív tag
Akkor most végeredményben mikor is jönnek ki az új nv-k?
q4? Nem mintha vennék 
-
mazda626
addikt
válasz
max-pain
üzenetére
Lehet, de még ma is sok 7800, 6800, 6600 kari dübörög a gépekben.
Itt is ugyanez lesz. Pl . jövő héten veszek egy 8800GTS 640-et és nem cserélem le egy jó darabig. Örökké várni sem lehet, akkor sohasem lenne az embernek gépe. Csak minidg mondaná, hogy húú ezt megveszem, de jaj nem, mert 3 hónapra rá jön egy még jobb, még újabb... A mostani 8800 tulajok sem dobálják a kukákba a karijaikat, kivéve az elvetemült állatokat. 
-
rocket
nagyúr
válasz
max-pain
üzenetére
Csak nehogy utolerje oket az ATi-TSMC szindroma a kisebb csikszelesseg vadasaztban, es szivarogjon az aram kemenyen GPU-bol 65nm-en, 90nm-rol 65nm-re ugras eleg nagy, raadasul az NV-nek meg also/kozep kategorias DX10 GPU-i 80nm-nel jarnak, ez szinte kizarja, hogy highend GPU-val jonnenek ki 65nm-en elsokent, persze elofordult mar megcsinaltak mar szinte a lehetetlent

Mindezektol fuggetlenul ettol meg lehet highend kartyajuk iden 2 GPU-val
-
max-pain
senior tag
válasz
mazda626
üzenetére
A G80 alapu karik szerintem gyorsan eltunnenek a piacrol.
Ahogy en latom:
G90 a fentebb leirt modon. A csucsverzio ~30%-al gyorsabb lenne a mostani 8800GTX-tol, a butitott verzio kb a mostani 8800GTX szintjen teljesitene.
A G92 eseteben a csucsverzio a mostani 8800GTS szintjen teljesitene es ertelemszeruen lenne belole egy butitott verzio is (ami azert a 8600GTS-t siman hulyereverne).
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
-
max-pain
senior tag
Azert a G80 egy qrva nagy chip 90nm-en. Gyakorlatilag eleg lenne attenni 65nm-re (megkapva a G9x fejleszteseit) es kesz is a G90. A fejlettebb gyartastechnilogia miatt lehetove valo jelentos orajel emeles valamint a korabban emlitett fejlesztesek/optimalizaciok miatt legalabb 30%-al gyorsabb lehetne a mostani 8800GTX-tol. A chip meg joval kisebb lenne mint most.
-
Tuco Ramirez
őstag
Ehhez a hozzászólásodhoz csak gratulálni tudok.

Ja, tényleg felháborító, hogy az NV már több mint 10 hónapja nem adott ki új csúcskártyát... A gamerek (akik kínjukban már amúgy sem tudnak mit csinálni a rengeteg pénzükkel) egészen biztosan alig várják már, hogy kivághasság a kukába az ócska, elavult 8800-asaikat és végre az NV zsebébe rakhassák az újabb 100k+t.
-
ocsesz
aktív tag
Egy kis könnyebülés:
[link]
Tehát akkor mégis marad a 8800

-
-
XbandX
tag
Jaffa 2843 írta:
''Végre fellélegezhetnek a DirectX 10-et támogató videokártyák tulajdonosai, a DirectX 10.1 kompatibilis lesz a jelenlegi hardverekkel. Mindezt a Microsoft DirectX fejlesztő részlegének egyik fejese, Sam Glassenberg árulta el a Next-Gen weboldalnak egy telefonos interjúban. A DirectX 10.1 alapvetően egy frissítése a DX10-nek, ami kiterjeszti a hardverek lehetőségeit...''
Forrás:Next.Gen... -
A Vista-ban pl. az tarthatott 5 évig, hogy az utolsó nyamvadt ficakjába is mindenféle DRM-es hülyeséget rejtettek el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DX11-ben pl. nagy újdonság a programozható tesselator lesz, ami HW szinten az R600-ban már benne van.
Más, az R600-nál senki sem mondta, hogy sokszorosa lesz az R580-nak, és ha megnézed a shader kapacitást, X1950XTX: 291.2 GFlops (pixel + vertex shaderek), HD2900XT: 473.6 GFlops, de az esetek többségében igazából csak 379 (a SI egységek ugyanis sokszor tényleg SI-t csinálnak), ennél jóval többet ver rá az 1950XTX-re. -
T.Peter
őstag
A dx11 is csúszni fog, mert a Windows 7-et(vienna) 2009-re ígérik, de azzal se fognak időre elkészülni, hanem mondjuk fél évet csúsznak. Meg mondjuk ha tényleg új kezelőfelületet kap, meg azt a fájlrendszert, akkor kérdem én, ha ezt megtudják csinálni 2 év alatt, akkor 5 év alatt miért nem tudták? jó, persze azt mondták, ha az is benne lett volna, akkor már megint csúsztak volna, de alapjában véve az újítás annyiban kimerül, hogy új kezelőfelület, meg némi újnak mondott cucc belekerült, amit már csak le kellett másolni a mac os x-ből, és átfaragni kicsit. Erre kellett 5 év? Mert ha újat csinálnak, és ki kell gondolniuk, akkor azt mondom, oké, de így. Szóval az új 7-et simán megtudták volna csinálni ezalatt az 5 év alatt. Így meg a vista csak szerintem egy rendszer(pl me), ami nem jó, mert nem foglalkoznak annyit vele, és csak arra adták ki, hogy pénzt csináljanak belőle, mert közben valamit nagyon elszúrtak, a longhornnál.
A 11-ben lessz valami nagyon új, ami ''forradalmi'' lesz. Valahol régen olvastam, csak már nem tudom hol. -
-
SUNYI91
csendes tag
Hiába akárki akármit mond Bill Ge*i megfingatja a népet és az útólsó fillérekig mindent kisajtól belőlünk és a többi cégből!!!! Ha most nagybukta ez a DX10 hát akkor DX10.1
szánalom vajon a játékfejlesztők mit szólnak ahoz hogy muszáj volt nekik a versenyben maradáshoz egy évig veszteséges munkát végezniűk a DX10 miatt most meg a fáradozásuk mind a kártyafejlesztőknek mint a játékfejlesztők munkájának egy része semmivé válik hisz a DX10-et dobjuk nem sokára a kukába és ők erre gyurtak majd egy éve.Gratula Bill papának
Ha az a DX10.1 sem lesz jó akkor iMac a ge*be!!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
válasz
Komplikato
üzenetére
A szívás az OEM liszenc, nem az ár.- te írtad
Valami kutatás (felmérés) szerint amikor kijött a pista az amcsi vállalati gépek kb 75%-a nem volt pista képes. Húzták is a szájukat.
Egyébként ha meg pista akkor teljes pompa. Különben minek, most már egyész jó az xp is.
Azért amit Bill művel gusztustalan. Alig jött ki a dx10 egy kalap ganyé, hip-hop itt van a .1.
Össze lehetett volna azt rakni normálisan is. Aztán ha kell javitgatni.
Ami a borzasztó, hogy nem rev a v b. Teljesen más.
Semmi nem hajtja a ms-t nyugodtan dolgozhatnának és dobhatnának valami értelmeset ami akár 2évig is jó.
Most sikerült agyonvágni a vga piac egyrészét és a játék ipart, meg a lapgyártókat.
Azok ugyanis készültek a dx10-s integrált vga-s cuccokkal.
Az is szép, hogy megteheti büntetlenül mert nincs konkurencia. Max nem ő a világon a leggazdagabb.
Mondjuk még így is a világ leggazdagabb bránere!
-
Komplikato
veterán
Soha az életben nem volt szó arról, hogy többszörözött R580 lenne az R600. Tudni lehetett, hogy továbbfejlesztett R500-as lesz, ami szépen bizonyított az X360-ban. Csak az egyesített shaderekre meg kéne írni a normális programokat és van akinek ez bonyolult vagy esetleg lusta hozzá?
Leírnád nekem mitől siralmas az R600-as? Nagy vonalakban mi az ami minimum (se) fut el rajta?
-
Komplikato
veterán
Nagyon nem értek egyett. A Vista pont annyiba kerül, mint az XP került, vagy elötte a ME/2K vagy azelött a W98/NT4 páros. A szívás az OEM liszenc, nem az ár.
Az erős vassal sem értek egyett, nem 2-4 évvel Vista elötti konfigokhoz készült, ez már az XP-nél és a W98-nál is így volt. Pl. amiket a memóriáról írnak, hogy mennyire sok kell bele, annak jó része nem igaz, egy jó része meg kiküszöbölhető. Igaz ez esetben érteni illik hozzá. Aki meg használt Aerot jól egy integrált VGA-s olcsó nitival vagy alaplappal, az tudja, hogy az Aeroról terjesztett gépigény is baromság. Másrészt igen is tud egy csomó extra dolgot, más kérdés, hogy vagy hozzánemértés vagy egyébb okbólé sokan alapból kikapcsolnak egy csomó hasznos funkciót.
Arra sem lehet hivatkozni, hogy új dolog a DX10.1, mivel már szaksajtó 2006 őszén cikkezett róla, az érintettek (VGA gyártók, fejlesztpk) meg legalább fél évvel elötte tudhattak róla szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Hol olvastad ezt?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát azt már elsem tudom képzelni hogy az milyen lehet

Minek fél évente csúcskari?
Sőt, ha késnek is, meg nem lesz biztos megint elsőre jó driver, akkor meg szívok. Ehh, nem, asszem mégis hagyom ezt a 10.1-et....