- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boz
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Ki lehet amúgy húzni most is, ha megfelelő vga-t veszel. Mondjuk a GF4 Ti4200-am "csak" másfél évig húztam, de a legutóbbi, a GF 6800GT-m, már megvolt 3 éves, és csak a Crysis állította meg most
(Azaz mégse, mert 1024ben médiumon ment vele, így játszottam végig.)Most lecseréltem egy gyári OC-s 8800GT-re, és újra nekiestem a Crysisnek, delta fokozaton,de már 1920-ban és very highon minden
- szerintem ez a kártya is jó lesz pár évig. -
Gyuri27
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
szerintem jól érteted

persze lehet, hogy majd atit akarsz majd
-
arpi6k
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
-
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
rövid távon így van. hosszú távon már érdekesebb a dolog, mert ez a PR erő megjelenik a mainstream eladásokban is. bonyolult játék ez... (én egy nagyobb cégnél dolgozom egy nem éppen barátságos piaci helyzetben, és közelről látom, ezeken mindig mennyi küzdés megy a felső szinteken is).
-
Komplikato
veterán
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Szeptember 25, Crysis Solo Demo. Majd akkor kiderül minden.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
decibel
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Akkor hagytad volna rám, ha nem válaszolsz. Ezzel viszont provokálsz. Ne játszd el az ártatlan primadonna szerepét miután belémkötöttél.
-
decibel
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Olvasni, szöveget értelmezni márpedig tudni kell. A frusztrációdat, ne rajtam éldd ki.
-
ocsesz
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Ez így igaz!

Amire kijönnek a 10.1-es gamék már a 8800 se lessz a felső kategória.
-
Interceptor
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
ha majd megjelennek meg fogod látni igazam volt.
-
rolko
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
a 7600GT-nél kb 2hetet vártam a Ph!-s teszt után

-
rolko
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Mostmár tudom hogy nem szabad megvenni hamar az ilyen jellegű termékeket

-
rolko
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Hát arról sajnos nem olvastam semmit, de a videókba szereplő képernyőkből elnézve olyan 1600x körül lehettek
-
Komplikato
veterán
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
OFF: Akkor azért elég piap voltam és sokan mások is, mert egy jobb GF4-hez képest se volt olajozott Istennyila, és a sokkal jobb 9500-ös is olcsóbb volt. Igazán sose ért 30-35K-nál többet. Viszont általában a középkategória teteje megjelenéskor sajna 50-55K szokott lenni. Na ilyenkor nem szabad megvenni. Ez így volt GF6600GT, 7600GT esetén, és így van a 8600GST-nél is. Ettől még nem lesz a középkategória ára 50K fölött, mert ez egy átmeneti párhónapos állapot.
-
rolko
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Én is tapasztaltam már hogy a DEMO rosszabban ment mint a kész játék, a kiadásig még bőven finomítanak rajta, de lehet hogy nem optimalizálnak hanem egy csomó pluszt raknak bele ( fa, fű, bokor, rák, madarak, stb, stb...) mert úgy is jön a 8900 és annak meg úgy is mind1

-
snecy
senior tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Ja, lásd Voodoo4-5

-
rolko
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
''Cevat Yerli mondta, amikor kérdezték Tőle, hogy milyen gépen futott a Crysis az E3-on:
''At E3, we were running on a [GeForce] 8800 video card and a dual-core Intel [CPU]with 4 gigabytes of RAM at very high settings. Not the highest, though! Most of the time, it was running smoothly.''
Magyarán nem négymagos procin futott, hanem kétmagoson (Gondolom, Core 2 Duo-n).
Bár azt is hozzátette, hogy ezek nem a legbrutálisabb beállítások voltak.''
Komplikato : erről még nem is hallotam
, pedig akkor még állítólag az XT még kanyarba sem volt
[Szerkesztve] -
rolko
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Vegyük alapul a Crysis-t, a mostani E3-on készült videókon láthattuk hogy nem a legjobban fut a 8800GTX-en, pedig a legnagyobb Core2 Duo és 4GB RAM volt alatta, és azt is elráulták hogy ezek a beeállítások közel sem a csúcs beállítások a játékban

-
snecy
senior tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Nekem is 3 évet bírt ki a Ti4600, de az NFS MW megállj parancsolt neki

-
Vistaboy
veterán
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Igaz. Most 7800GTX-em van, és vacilálok, hogy mit is csináljak? Vegyek a 8800-asból, mert ha megjön a 9800-as, lenyomja ismét az árát. Vagy inkább már a 9800-ast vegyem? De az meg brutálisan drága lesz, és még a 8800-ast sem használja ki semmi, akkor azt?
Pfff...
-
norb55
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
ha eladtak belőle ha nem akkór annyi volt az ára őket nem érdekli hogy mennyit adnak el belőle
kell 1 induló árnak lennie most meg a 7950GX2 60-65K-körűl van előbb utóbb mindenki elérheti azt a teljesítményt amire vágy csak várni kell vele
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
úgyis a platformosodás felé tartunk (FASCIN8 asszem ez a neve)
centrino game
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- LG LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Azaz mégse, mert 1024ben médiumon ment vele, így játszottam végig.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, pedig akkor még állítólag az XT még kanyarba sem volt