- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
válasz
AMD Power #679 üzenetére
Abszolút igaz, csak magyarázzák a bizonyítványt, mert elsőre nem sikerült olyan directx-et bevezetni ami jó is. (Feltételezzük hogy jó lesz
Rollins köszi a linket, ez engem speciel megnyugtat --> nem biztos hogy várni fogok a dx10.1-es videokártyákra, mert úgy érzem, csak jövő ősszel jönnek a nagy durranás játékok ilyen környezetre. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
AMD Power #543 üzenetére
Teljesen igazuk van.
Az emberek dx10-et akarnak, viszont ahhoz Vista kell és amíg a vista nem ér el egy olyan fejlettségi szintet hogy megérje használni (lásd a régebbi játékokban jóval lassabb mint elődje) addíg nem fognak váltani - és így DX10-ük sem lesz. Arról nem is beszélve hogy a vista, meg a DX10 alá hardver is kell keményen.
Szerintem nagyon lassú lesz az átállás a nagy befektetetés szükségessége miatt.
Arról meg ne is beszéljünk hogy idén jó ha 3-4 játék lesz DX10-alá. Ráadásul ezek is kezdetlegesek. -
Armando_19
őstag
válasz
AMD Power #480 üzenetére
Igen ez is benne van sajna a pakliban. De remélem hamar eljutunk arra a szintre, mint anno a DX9el, hogy nem kell feltétlen 80K-s vga,ahoz hogy szépén és egyben élvezhetően fusson a játék. Egy 30-40Ks karinak is bőven elégnek kell lennie. Hiszen nem csak azok játszanak, akik megvehetik ezeket!
-
conair
tag
válasz
AMD Power #326 üzenetére
Szerintem ha valakinek van pénze megéri venni egy dx 10-es kártyát de csak a 8800-as szériából mert csak ezek képeznek jó érték/ár arányt. Nekem a következő kártyám egy 8800gts lesz 320 mb-as ami 70 rugó környékén mozog. Ha vennék kártyát ennél kevesebből akkor nem választanék 10-es kártyát csak egy x1950prot vagy 7900gs-t persze ez alatt is vannak jó kártyák csak azokat nem kísérem már figyelemmel.
-
conair
tag
válasz
AMD Power #326 üzenetére
Szerintem ha valakinek van pénze megéri venni egy dx 10-es kártyát de csak a 8800-as szériából mert csak ezek képeznek jó érték/ár arányt. Nekem a következő kártyám egy 8800gts lesz 320 mb-as ami 70 rugó környékén mozog. Ha vennék kártyát ennél kevesebből akkor nem választanék 10-es kártyát csak egy x1950prot vagy 7900gs-t persze ez alatt is vannak jó kártyák csak azokat nem kísérem már figyelemmel.
-
conair
tag
válasz
AMD Power #326 üzenetére
-
ftc
nagyúr
válasz
AMD Power #91 üzenetére
nem teljesen....
AGP-t ki tartja életben? azok a felhasználók aki a régi P4-el akarnak nyomulni....HD2600 lesz illetve alatta AGP-s.
AGP eltünteése több okbol lenen már végre jó:
nem kellene plusz egy chipet az AGP-s karikra áldozni...plusz költség,hőtermelés
AGP max 25W ad le...PCI-E 75W PCI-E v2 150
emeltett egyszerűsödne az alaplapgyártok gondja
eltünne a régi PCI busz rendszer átvennéé a helyét egy univerzális .....
Anno DX9 miért is indult be lassan? NV végett nem volt megfelelő hardveruk alá -
norb55
őstag
válasz
AMD Power #91 üzenetére
őszinte legyek??? már lassan engemse nagyon tud feldobni
az AGP meg nagyon jó volt ha nem hozzák be a PCI E-t akkór még mindig AGP-vagyok nagyon jó volt az
most meg a sok pézkidobás a sok szarra valahogy má engem is hidegen hagy, de nehéz megállni hogy nekölcsön rá az emberroszabb mint a drog vagy az alkohol
téleg még nincs 1 nórmális DX10-es játék se de má úúhh elkell készíteni a következőt hagy vegye a sok hülye a legdrágább dolgokat a gépbe (köztük én is) -
norb55
őstag
válasz
AMD Power #65 üzenetére
egyenlőre nem váltják csak PCI Express 1.0 helyett 2.0-ra fejlesztik ez azt jelenti hogy a 16× átvitelből 32× lesz álítólag az új lapok ilyenek de a régi VGA kártyák is belemennek és támogatják a lapok csak nem lesz gyorsabb tapasztalás majd ha olyan VGA karik jönnek ki amik 32× sebességet bírnak akkór lesz tapasztalás
elméletileg ennyi asziszem jó fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest