Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Abszolút igaz, csak magyarázzák a bizonyítványt, mert elsőre nem sikerült olyan directx-et bevezetni ami jó is. (Feltételezzük hogy jó lesz

Rollins köszi a linket, ez engem speciel megnyugtat --> nem biztos hogy várni fogok a dx10.1-es videokártyákra, mert úgy érzem, csak jövő ősszel jönnek a nagy durranás játékok ilyen környezetre. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Teljesen igazuk van.
Az emberek dx10-et akarnak, viszont ahhoz Vista kell és amíg a vista nem ér el egy olyan fejlettségi szintet hogy megérje használni (lásd a régebbi játékokban jóval lassabb mint elődje) addíg nem fognak váltani - és így DX10-ük sem lesz. Arról nem is beszélve hogy a vista, meg a DX10 alá hardver is kell keményen.
Szerintem nagyon lassú lesz az átállás a nagy befektetetés szükségessége miatt.
Arról meg ne is beszéljünk hogy idén jó ha 3-4 játék lesz DX10-alá. Ráadásul ezek is kezdetlegesek. -
Armando_19
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Igen ez is benne van sajna a pakliban. De remélem hamar eljutunk arra a szintre, mint anno a DX9el, hogy nem kell feltétlen 80K-s vga,ahoz hogy szépén és egyben élvezhetően fusson a játék. Egy 30-40Ks karinak is bőven elégnek kell lennie. Hiszen nem csak azok játszanak, akik megvehetik ezeket!

-
conair
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerintem ha valakinek van pénze megéri venni egy dx 10-es kártyát de csak a 8800-as szériából mert csak ezek képeznek jó érték/ár arányt. Nekem a következő kártyám egy 8800gts lesz 320 mb-as ami 70 rugó környékén mozog. Ha vennék kártyát ennél kevesebből akkor nem választanék 10-es kártyát csak egy x1950prot vagy 7900gs-t persze ez alatt is vannak jó kártyák csak azokat nem kísérem már figyelemmel.
-
conair
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerintem ha valakinek van pénze megéri venni egy dx 10-es kártyát de csak a 8800-as szériából mert csak ezek képeznek jó érték/ár arányt. Nekem a következő kártyám egy 8800gts lesz 320 mb-as ami 70 rugó környékén mozog. Ha vennék kártyát ennél kevesebből akkor nem választanék 10-es kártyát csak egy x1950prot vagy 7900gs-t persze ez alatt is vannak jó kártyák csak azokat nem kísérem már figyelemmel.
-
conair
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
-
ftc
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
nem teljesen....
AGP-t ki tartja életben? azok a felhasználók aki a régi P4-el akarnak nyomulni....HD2600 lesz illetve alatta AGP-s.
AGP eltünteése több okbol lenen már végre jó:
nem kellene plusz egy chipet az AGP-s karikra áldozni...plusz költség,hőtermelés
AGP max 25W ad le...PCI-E 75W PCI-E v2 150
emeltett egyszerűsödne az alaplapgyártok gondja
eltünne a régi PCI busz rendszer átvennéé a helyét egy univerzális .....
Anno DX9 miért is indult be lassan? NV végett nem volt megfelelő hardveruk alá -
norb55
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
őszinte legyek??? már lassan engemse nagyon tud feldobni
az AGP meg nagyon jó volt ha nem hozzák be a PCI E-t akkór még mindig AGP-vagyok nagyon jó volt az
most meg a sok pézkidobás a sok szarra valahogy má engem is hidegen hagy, de nehéz megállni hogy nekölcsön rá az ember
roszabb mint a drog vagy az alkohol 
téleg még nincs 1 nórmális DX10-es játék se de má úúhh elkell készíteni a következőt hagy vegye a sok hülye a legdrágább dolgokat a gépbe (köztük én is) -
norb55
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
egyenlőre nem váltják csak PCI Express 1.0 helyett 2.0-ra fejlesztik ez azt jelenti hogy a 16× átvitelből 32× lesz álítólag az új lapok ilyenek de a régi VGA kártyák is belemennek és támogatják a lapok csak nem lesz gyorsabb tapasztalás majd ha olyan VGA karik jönnek ki amik 32× sebességet bírnak akkór lesz tapasztalás
elméletileg ennyi asziszem jó fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen notebookot vegyek?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Macska topik
- Óra topik
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Silvercrest Rajztábla
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)