Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

FireGL aktív tag Ha az elöbbi TruForm-hoz hasonlóan oldják meg akkor nem kell a fejlesztőknek semmit se csinálniuk.  
 TruForm: [link]
 ''Az N-Patchelés után létrehozott új háromszögeket ezen ív mentén már térben rendezi a videochip, ezzel részletesebb és finomabb objektumot hozva létre.
 A technológia semmilyen fejlesztői támogatást nem igényel, és nagy előnye, hogy a régebbi programok is kihasználhatják az előnyeit.
 ''
 Az ATI pedig úgy hírdeti a D3D10 tesszelációt, hogy szintén az N-Patch használatával oldják meg a GeometryShader segítségével. [link]
 GS-ben pedig odaver a többinek az R6xx.
- 

FireGL aktív tag válasz  Komplikato

üzenetére Komplikato

üzenetéreAz R3xx alapú chipekben a TruForm 2.0 van, az első X sorozattól nincs támogatva. 
- 

Interceptor addikt válasz  Wraithlord

üzenetére Wraithlord

üzenetéregrat  Nem hallottál még a HD 2900XT CF-ről? Nem hallottál még a HD 2900XT CF-ről? 
- 

FireGL aktív tag D3D10.1 részletek: [link] 
- 

Joshi titán válasz  Wraithlord

üzenetére Wraithlord

üzenetéreHa hülye vagy a témához miért írkálsz ide?  
- 

norb55 őstag válasz  FireKeeper

üzenetére FireKeeper

üzenetéreinkább úgymondanám hogy jelentős teljesítmény növekedést érjünk el  
 mert ha összeadodna a teljesítményük akkór dupla olyan gyorsnak kellene lenni
 de a 2. kártya kb csak 60-70%-os sebességnövekedést tud produkálni.
 ne vedd kötekedésnek csak javítottalak mert láttam szépen megfogalmaztad 
- 

keIdor titán Én nem akarom bántani Fuad-ot meg a Fudzilla rajngókat (ha van ilyen  ), de vicces, hogy ő tudja mi lesz másfél év múlva: [link] ), de vicces, hogy ő tudja mi lesz másfél év múlva: [link] 
- 

FireKeeper nagyúr válasz  Wraithlord

üzenetére Wraithlord

üzenetéreel kell hogy szomorítsalak, a 8800GTX SLI nem egy új kártya, hanem csak két 8800GTX összekötve. az nVidiánál SLI-nek hívják azt, amikor két kártyát egy hídnyákkal összekötnek, hogy így összeadódjon a teljesítményük  
 mod: elgépelés javítva 
 [Szerkesztve]
- 

Wraithlord csendes tag Nos úgy látom nvidiáék nagyon sietni akarnak,mert épp most dobdak piacra egy újjabb DX10-es karit a nVidia GeForce 8800 GTX SLI-t Ez már képes lesz felvenni a versenyt az eljövendő DX10-es gamékkal csak egy a baj: kb 540$ és itthon még nem kapható  További gond lehet az új 8800-asok hibái További gond lehet az új 8800-asok hibái Kitudja garantálni,hogy ez a kari sem olyan hibás mint a testvérei? Kitudja garantálni,hogy ez a kari sem olyan hibás mint a testvérei? Jó kártya volna ez csak drága és kitudja hibás-e vagyon [link] Jó kártya volna ez csak drága és kitudja hibás-e vagyon [link]
- 

Mozso26 senior tag Lennének már inkább jo jatekok.Ja és a 8800gts 320mb gts kiskerára még mindig 70k körül van nem kéne igy lehuzni nem mindenki vásárol innen-onnan zugárusoktol. 
- 

q2w3 senior tag Ez nem teljesen ide való, de valaki rajtam kívül megfigyelte, hogy hamarosan jön az nv nél a 9800-as széria ami anno atinál az induló volt és az ati meg nemsoká 4400-hoz ár ami azNv első kártyái közé tudható be. Hát nem furcsa? Mintha a kettő kiegészítené egymást.        Elég hülye vok Elég hülye vok   
- 

rocket nagyúr B3D-n van egy friss cikk [link] 
 tesszalaciorol is szo van benne.
 ''The R6-family tesselator's light burned strongly in Richard's presentation. A programmable primitive tesselator will become part of the official D3D spec with DirectX 11, however AMD are the first out of the gate with a pre-11 implementation. AMD look to expose it first in D3D9 applications if developers are interested, with D3D10 support provided to the ISVs probably closer to 2008.''
- 

FireGL aktív tag válasz  Komplikato

üzenetére Komplikato

üzenetéreJópár régebbi hírt lehetett olvasni az SP1-es Dx10.1 kompatibilitással. A gpu-tesszelációt is az SP1-el ígérték, bár erről most épp semmit se írtak. 
- 

keIdor titán Már gőzerővel folyik a DirectX 10.1 fejlesztése - [link] 
- 

Tuco Ramirez őstag válasz  Interceptor

üzenetére Interceptor

üzenetéreMeglátjuk!  
- 

Interceptor addikt válasz  Tuco Ramirez

üzenetére Tuco Ramirez

üzenetéreha majd megjelennek meg fogod látni igazam volt. 
- 

rolko őstag válasz  Tuco Ramirez

üzenetére Tuco Ramirez

üzenetérea 7600GT-nél kb 2hetet vártam a Ph!-s teszt után  
- 

rocket nagyúr Folytatjak a tradiciokat, teljesitmenyben a konkurenciahoz illo (mar ha G92 performance GPU lesz) GPU helyett butitanak a highendbol egyet es kiszorjak a selejtet. 
 200$ szegmensben ahova szanjak a fogyasztas mar szamit a felhasznaloknal, teljesitmenyben versenykepes legyen nem sok mindent lehet butittani az r600-on, es elnezve az r600 melegedeset es fogyasztasat alapbol dual slot hutes kell legyen.
 Egyebkent van a hd2900pro-nak topicja 
- 

Komplikato veterán Microsoft Announces DirectX 10.1 Preview, Betas New Audio Tech - [link] 
 Microsoft is making a tech-demo version of its upcoming DirectX 10.1 available via download, including a version of XAudio2, the company's cross-platform replacement for DirectSound.
 Users can try out both via the 468-Mbyte [link] version of the August 2007 DirectX SDK. There's a catch, though: the August 2007 Direct3D 10.1 Tech Preview requires the Windows Vista SP1 Beta which will be available to MSDN subscribers once it is publicly released, according to Microsoft.
 ADVERTISEMENT
 According to Microsoft, ''Direct3D 10.1 is an incremental, side-by-side update to Direct3D 10.0 that provides a series of new rendering features that will be available in an upcoming generation of graphics hardware.'' The XAudio2 technology is also used in the Xbox 360, and will eventually replace DirectSound as the PC's main audio driver, according to Microsoft.
 The new features of the DirectX update includes shader model 4.1, as well as a variety of graphics features, including:
 * TextureCube Arrays which are dynamically indexable in shader code.
 * An updated shader model (shader model 4.1).
 * The ability to select the MSAA sample pattern for a resource from a palette of patterns, and retrieve the corresponding sample positions. The ability to render to block-compressed textures.
 * More flexibility with respect to copying of resources.
 * Support for blending on all unorm and snorm formats.
 The XAudio2 features include:
 * Multi-channel and surround-sound support with full per-channel volume and mapping control.
 * Programmable, cross-platform DSP effects framework.
 * Per-voice filtering, arbitrary submixing, and multi-rate processing.
 * Multicore optimized, non-blocking API design.
 * Pluggable and generalized 3D spatialization support, with a full-featured implementation provided by the independent X3DAudio math library.
 The new SDK also allows developers to use a new feature in the XACT UI, session windows, which allows for multiple virtual mixing consoles.
 [Szerkesztve]
 [Szerkesztve]
- 

üzenetére Tuco Ramirez

üzenetéreMostmár tudom hogy nem szabad megvenni hamar az ilyen jellegű termékeket  
- 

keIdor titán A sokadik 2900PRO ''pletyka'' [link] 
 Reméljük igaz lesz!
- 

rolko őstag válasz  Komplikato

üzenetére Komplikato

üzenetéreígy volt mikor megvettem a 7600GT-m a megjelenés után 45k-ért és rá 2 hónapra 37k-ért tudtam csak eladni, mostmeg 15-20k-ba nyomják őket  
- 

Tuco Ramirez őstag válasz  Komplikato

üzenetére Komplikato

üzenetéreHát épp ez a lényeg: Normális, a userek többsége álltal használt felbontáson, ésszerű grafikai felbontások mellett, élvezhető fps-eket produkálva fusson. Erre szerintem a GF8800-asok képesek lesznek (persze egy viszonylag erős (C2D, X2) proci társaságában. 
- 

üzenetére Tuco Ramirez

üzenetéreHát arról sajnos nem olvastam semmit, de a videókba szereplő képernyőkből elnézve olyan 1600x körül lehettek 
- 

Komplikato veterán válasz  Tuco Ramirez

üzenetére Tuco Ramirez

üzenetéreOFF: Akkor azért elég piap voltam és sokan mások is, mert egy jobb GF4-hez képest se volt olajozott Istennyila, és a sokkal jobb 9500-ös is olcsóbb volt. Igazán sose ért 30-35K-nál többet. Viszont általában a középkategória teteje megjelenéskor sajna 50-55K szokott lenni. Na ilyenkor nem szabad megvenni. Ez így volt GF6600GT, 7600GT esetén, és így van a 8600GST-nél is. Ettől még nem lesz a középkategória ára 50K fölött, mert ez egy átmeneti párhónapos állapot. 
- 

Komplikato veterán El tudom képzelni, hogy egy darab csúcskártyán nem megy bazi felbontásban folyékonyan max. beállításokkal a Crysis, de nemrég volt hírekben, hogy viszonylag jól fut GeForce 8700Go kártyán, az meg félúton vana 8600GT és a 8600GTS között. Persze nem is full beállításokkal ment, de nem is lowban, meg valami kisebb felbontásban. 
- 

Tuco Ramirez őstag 
- 

üzenetére Tuco Ramirez

üzenetéreÉn is tapasztaltam már hogy a DEMO rosszabban ment mint a kész játék, a kiadásig még bőven finomítanak rajta, de lehet hogy nem optimalizálnak hanem egy csomó pluszt raknak bele ( fa, fű, bokor, rák, madarak, stb, stb...) mert úgy is jön a 8900 és annak meg úgy is mind1    
- 

snecy senior tag válasz  Tuco Ramirez

üzenetére Tuco Ramirez

üzenetéreJa, lásd Voodoo4-5  
- 

keIdor titán válasz  Armando_19

üzenetére Armando_19

üzenetéreÉrtem. A 8800GTS 320 most 55-65k között van újonnan... 
 Akkor az még valóban kő keményen Közép-Felső kategória, nem közép! Hát jah... talán majd a 9800 idején...   
 (#251) BemApo: Igazad van. Én is így képzelem el:
 Alsó-belépő kategória: 8300GS, 8400GS, 8500GT, HD2400Pro, HD2400XT, 7600GS, 7300GT, 6600GT
 Alsó-közép: 7600GT, 6800GT/ULTRA, HD2600PRO, HD2600XT, 8600GT, 7800GT, 7800GS AGP, X1650XT, X1650PRO
 Közép: 8600GTS, 7800GTX, 7900GS, 7900GT, X1950PRO, 7950GT, 7900GTX
 Közép-Felső: X1950XT, X1950XTX, 7950GT, 7900GTX, 8800GTS 320MB
 Felső: 8800GTS 640MB, 8800GTX, 8800ULTRA, HD2900XT 512MB, HD2900XT 1GB
 (teljesítmény alapján alítottam össze, nem ár)
 [Szerkesztve]
- 

Tuco Ramirez őstag Milyen felbontáson ment? Mert az nagyon nem mindegy. egy 30''-os TFT lazán kifektet még egy GTX-et is natív felbontás mellett. Az más kérdés, hányan használnak olyat. 
 Azt se felejsd el, hogy Crysis még béta állapotú. A kiadásig még bőven finomítanak rajta (ha úgy tetszik, optimalizálják). Rengeteg olyan játékot láttam már aminek az előzetes demója sokkal lassabban ment, mint később a teljes játék.
 [Szerkesztve]
 [Szerkesztve]
- 

üzenetére Tuco Ramirez

üzenetére''Cevat Yerli mondta, amikor kérdezték Tőle, hogy milyen gépen futott a Crysis az E3-on: 
 ''At E3, we were running on a [GeForce] 8800 video card and a dual-core Intel [CPU]with 4 gigabytes of RAM at very high settings. Not the highest, though! Most of the time, it was running smoothly.''
 Magyarán nem négymagos procin futott, hanem kétmagoson (Gondolom, Core 2 Duo-n).
 Bár azt is hozzátette, hogy ezek nem a legbrutálisabb beállítások voltak.''
 Komplikato : erről még nem is hallotam , pedig akkor még állítólag az XT még kanyarba sem volt , pedig akkor még állítólag az XT még kanyarba sem volt
 [Szerkesztve]
- 

Komplikato veterán OFF: Mondjuk első videók amik kiszivárogtak, azok 2006 márciusi GDC-ről voltak, az HD2900XT-n ment. Nagy kár, hogy annyival késöbb jött ki még is. [link] 
 Az meg nem biztos amit fentebb írtam, de mióta számít ki szponzorálja a játékot? Eddig nagyon kevés olyan játék volt, ami a gyártótól függően futatja a kódot, nagyrészük jól le is bukott anno. A kiadók meg nem fogják kockáztatni a potenciális vevők felét.
 [Szerkesztve]
- 

Tuco Ramirez őstag Bocs, de ezt nem hiszem el, hogy a Crysis nem fog futni normálisan 8800GTX-el.  Ha azzal nem fut, akkor ugyan mivel fog...? Ha azzal nem fut, akkor ugyan mivel fog...? Az új DX10.1 kártyákkal, amit akkortájt kezdenek el teríteni a piacn (persze horroráron, kiforratlan driverekkel)? Ne hogy már azt mondd, hogy gyakorlatilag senkinek nem lesz olyan gépe a Crysis megjelenésekor, amin jól elfut a cucc... Akkor ki a fene fogja megvenni??? Az új DX10.1 kártyákkal, amit akkortájt kezdenek el teríteni a piacn (persze horroráron, kiforratlan driverekkel)? Ne hogy már azt mondd, hogy gyakorlatilag senkinek nem lesz olyan gépe a Crysis megjelenésekor, amin jól elfut a cucc... Akkor ki a fene fogja megvenni???
- 

Ribi nagyúr válasz  Komplikato

üzenetére Komplikato

üzenetéreBiztos vagy te ebben ? Meg is qurna oket hogy Nvidian demoztatjak. Szent felreneztel valamit. 
 En 2 honapja vettem es eddig csak nyertem rajta. (kicsit dragabb lett) (kicsit dragabb lett)
 [Szerkesztve]
- 

- 

rolko őstag válasz  Komplikato

üzenetére Komplikato

üzenetéreErről még nem hallottam ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) , csak mindenfele az nV nyomát lehet látni, a videókban, a tesztek alatt is, Én még nem láttam olyan videót ahol HD2900XT alatt futatták volna a Crysis-t , csak mindenfele az nV nyomát lehet látni, a videókban, a tesztek alatt is, Én még nem láttam olyan videót ahol HD2900XT alatt futatták volna a Crysis-t 
- 

keIdor titán Felmerűlt bennem egy gondolat/kérdés... 
 Pontosan milyen árak között van középkategória, ha lehet ezt így mondani?
 Mondjuk 30 és 60k között? Mert akkor a 8800GTS 320MB már középkategória...
 OFF
 [Szerkesztve]
- 

rolko őstag válasz  Armando_19

üzenetére Armando_19

üzenetéreÜzlet az egész  , amit belefektett az nVIDIA a Crysis szponzorálásába arra lát esélyt hogy a 10- szeres hasznát is beahjtsa , amit belefektett az nVIDIA a Crysis szponzorálásába arra lát esélyt hogy a 10- szeres hasznát is beahjtsa
- 

BemAnyó senior tag bocs az helyes sirás hejbákert  
- 

BemAnyó senior tag De az a lehetőség is fennáll hogy vlmt nagyon elkrtak a dx10-nél, és nem pedig kifforatlantúlkoránjöttkimégdolgozgatnakrajta, és másképp talán ezt nem tudták orvosolni, ami pedig rohadt ciki lenne mert nagyon sokan vettek ilyen karit és még sokan is fognak, 
 az is rohadt érdekes hogy az elmúlt 3-4 hónapban csak egy-két csúcs termék ára csökkent, mintha befagyott volna a piac, 4 hónap alatt kemény 500-1000 ft csökkent a 1950pro-m ára mig ez alatt a 8800gtx a felére ugrott, persze ez igy normális is lenne csak nem ebben az arányban, valszeg ez azért lett igy mert a köv kari ami tényleg elölre lépés lenne az min 70 pénz emmeg 34, pont a fele, ez jól elkrták sztem, ma már olyan könnyü utánna olvasni, az igazán nagy felvásárlók pedig élnek is ezzel és nem vesznek meg ilzen értelmettlen marhaságokat mint nv8500 vagy hd2400 , kész pénzkidobás, csak a hülye nem látja...
 sztem
 Bem 
 [Szerkesztve]
- 

Armando_19 őstag Nem kell már sokat várni. Most lett vége a birkanyírásnak NV részéről. Nagyokat arrattak 8800GTX-el, kiderül hogy ténylegesen nem ér túl sokat DX10 alatt, eléggé le fog csúszni. 
 Csak türelemmel kell lenni. A mostani alsó csúcs, nagyon erős felső közép kategóriás karik lesznek a tuti befutók! 
- 

Én arra lennék kíváncsi, hová ez a rohanás, mikor egyrészt még DX10-es játékok sincsenek, ráadásul megfizethető árú DX10-es középkategória sincs...  
- 

üzenetére Armando_19

üzenetéreEzek a csávók értik a dolgukat, össze jáccanak a Crytekkel és szvsz az új kari hamarabb jön mint a Crysis így meg lehet majd venni alá a legújjabb karit. És jön ugye a karácsony is és lehet kérni anyutól/aputól a Dzsíforsz 8900-ast a Kárjzisszel    
- 

MooN00 aktív tag válasz  Armando_19

üzenetére Armando_19

üzenetéreSzerintem egyszerűen nem lesz olyan, ami kitöltené, sőt, a 8800GTS lesz a középkategória  ... ...
- 

snecy senior tag válasz  Armando_19

üzenetére Armando_19

üzenetéreÉn csak azt remélem, hogy a novemberi debütáláskor a 8800-as széria árai drasztikusan lecsökkennek, persze lehet hogy nem így lesz, de a dx10 hajnalán szerintem elég ha az ember megelégszik egy ilyen kártyával, 2007-ben felesleges még dx10.1-et vásárolni. 
- 

Armando_19 őstag Hehe. 
 Kint lesz a kártya karácsony előtt. November közepén lesz a debüt. Lesz mindenkinek egy hete csámcsogni rajta, hogy milyen durva, aztán jön is a karácsony. Gazdagabb népeknél ez nem tétel, a gyerek boldogságáért és vagányságáért, hogy ilyen kártyája van. Szóval kint lesz, és sokat el fognak adni.
 Engem jobban érdekel viszont, hogy mivan a 8800GT projectel? 256/256os kártya legenda elkezdett terjengedni, ami a 8600 és a 8800ak közötti ''űr''-t hivatott kitölteni.
- 

BemAnyó senior tag Sztem marhaság a dx10.1-töl recegni a játékok még csak most készülnek dx 10-re, ha az nv piacra dobja is összel a kártyáját (amit sztem nem tesz, és ez csak a reklám helye) 
 akkor se lesz nagy csoda, a kutya (macskák se)se fogja megvenni csak az akinek ez preztizs, vagy tele van lé-vel, és mikor lessz rá játék talán húsvétra?
 Sztem ez csak porhintés,
 sztem
 Bem 
 [Szerkesztve]
- 

üzenetére Armando_19

üzenetéreJaja, nagyon gyanús hogy az nV ennyire gyors ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) szegény ATi még kisem jött a HD2900XTX és a nagy ellenfél máris beújjít szegény ATi még kisem jött a HD2900XTX és a nagy ellenfél máris beújjít 
- 

Armando_19 őstag Igen, de itt jön megint a takarózás majd, hogy a vista nem egészen kompatibilis még a driverekkel. Bár erről hallottam már a múlt héten a microsoft táborban pár dolgot. Nem csak az NV meg az ATI a ludas abban, hogy gyenge a helyzet, hanem elég erősen a microsoft is. 
 Addig nem is fognak javulni ezek a nevetségesen kevés értékek, míg ki nem jön egy nagy service pakk. Utána megnézem én azt a crysis tesztet.
 Ellentétben meg a fentebb irtakkal, gyanús hogy az NV milyen gyorsan ki akar dobni egy 8800GTX-nél 2X erősebb kártyát. Rájöttek, hogy nagyon kevés lesz ez? 
- 

üzenetére Tuco Ramirez

üzenetéreVegyük alapul a Crysis-t, a mostani E3-on készült videókon láthattuk hogy nem a legjobban fut a 8800GTX-en, pedig a legnagyobb Core2 Duo és 4GB RAM volt alatta, és azt is elráulták hogy ezek a beeállítások közel sem a csúcs beállítások a játékban  
- 

Tuco Ramirez őstag válasz  Interceptor

üzenetére Interceptor

üzenetéreMiből gondolod, hogy a 8800GTS kevés lesz DX10 alá?  
- 

Armando_19 őstag válasz  Interceptor

üzenetére Interceptor

üzenetéreSemmi. Játszhatatlanul szaggatnak majd a mostani kártyákon!  Kíváncsi leszek NFS Pro Street-re! Kíváncsi leszek NFS Pro Street-re! 
- 

ZSOOLT2 tag Up 
- 

keIdor titán válasz  Interceptor

üzenetére Interceptor

üzenetére7950GTX az only mobájl VGA.  
- 

Interceptor addikt válasz  New Life

üzenetére New Life

üzenetéreez nem ilyen egyszerű,pl nekem Dx9-es VGA-m van a jelenlegi kártyám már egy éves,és kezd gyenge lenni,persze van ennél is gyorsabb dx9-es VGA pl XTX vagy 7950GTX de azért az árért már kapok egy 8800GTS-t ami gyorsabb jóval,de az meg kevés lesz dx10 alá.Szóval itt tartok én,és sokan vannak az én helyzetemben.Valószínűleg 9800GTX lesz a dologból rosszabb esetben GTS és akkor jóidőre letudva a VGA megint. 
- 

T.Peter őstag Én még az új kártyáknak a fizikai felépítettségükre leszek kiváncsi. Mekkora lessz, meg hogy fognak elhelyezkedni rajta az alkatrészek, például az eDRAM, ha igaz, és mekkora, és hogyan kinéző hűtést kap.Ezzel kapcsolatban pedig még a zajsintre leszek kiváncsi. 
- 

T.Peter őstag Szerintem a dx 11 majd úgy kb 2010-ben, vagy 11-ben jön majd, mert addig ki udja magát forrni a dx 10, és természetesen egy csomó lóvét le tudnak akasztani a vevőkről. 
- 

keIdor titán válasz  Armando_19

üzenetére Armando_19

üzenetéreSzerintem annál a 65nm 1 milliárd tranzisztor kamu... ált. Alsó és Közép kategóriában szokták bevezetni az új csíkszéleeségeket! 65nm-t 1 milliárd tranyóval kezdeni NV oldalról kicsit necces, vagy nem tanúltak az FX5800-ból?  
 Amúgy fussanak csak előre, addig nem gond, amig értelmes áron adják ki az újdonságokat...
 Bár 150k 9800GTX kezdésnek durva lenne, remélem, hogy 100k közeli lesz! (bár ennyi úgy sem lesz, sajnos ) )
 [Szerkesztve]
- 

snecy senior tag Én valahogy nem ismerek ilyen embereket  
 Illetve talán akinek nincsen internete, és nem részese annak a technológiai revolúciónak ami itt napról napra lezajlik, legyen az CPU, VGA, vagy bármilyen grafikus engine-beli újítás.
 Aki meg rendelkezik a hardverigényes játékokhoz megfelelő géppel, az nem mario-zik feltehetően 
- 

keIdor titán AMD-ATi R800: [link] 
 Még R700 sincs, de már erről pletykálnak... Mindenesetre a DX11 2009 csodálatos... nagyon ki lesz így használva a 10 már látom... Mindenesetre a DX11 2009 csodálatos... nagyon ki lesz így használva a 10 már látom... 
 [Szerkesztve]
- 

T.Peter őstag Sziasztok. 
 A visszafelé kompatibilitás a vga és alaplapok(a pcie 2.0-ás vga-t az 1.0-ás alaplapba) között hogy fogják megoldani, ha a vga 150 wattot fog felvenni az alaplapról, viszont csak 75-öt tud adni neki a régi alaplap.Ahhoz kell még tápcsatlakozó a vgara. Úgy lessz mint a 2900 xt-n, hogy 8 és 6-pines is lessz rajta, de akkor lehet hogy 6-pinesből már 2? Vagy akkor a 8-pineset is és a hatosat is használja? Akkor viszont új tápot kell hozzá venni, amin van 8-pines is, vagy adnak átalakítót 8-pinesre, gondolom. De akkor mit kell átalakítani, hogy megkapja a 150 wattot?
- 

Vistaboy veterán válasz  Wraithlord

üzenetére Wraithlord

üzenetéreNézz át a Crysis topikjába, ott találsz mindent, képeket, videókat, és persze egy rakás mást is, mert már lassan nincsen olyan téma, ami ki ne veséztünk volna ott...  
- 

Cyrin addikt DirectX 10.1 hahaha 
 486-os vagy 586-os gépet keresek Düne2 futtatásához 
- 

snecy senior tag Olyan tökönszúrást azért csak nem követnének el a játékfejlesztők, hogy 1-1,5 éves kártyákkal nem tennék lehetővé az adott dx10.1-es játék futtatását, csak azzal ami technológiailag a ''legfrisebb''..csúnya lenne ha egy alsó kategóriás dx10.1-es karin menne a dolog, míg egy előző generációs 8800-on nem, ha érted mire gondolok.. 
 Erről a Vista aeroja jut eszembe, ami ugyebár 256megás FX5200-zal elérhető, viszont egy 128megás 6600GT-vel nem..
 [Szerkesztve]
- 

Prof01 veterán Most már persze. Nem is kell csodálkozni, már dx9c a min. hiszen itt a dx10. Lejárt a dx9 ideje. De pl.: haverom radeon 9200se-je dx8.1-es és mégis fut rajta az NFS: MW és a Carbon is, ami dx9.0c-s. Tehát van rá esély, hogy dx10-es kártyákon futni fognak a dx10.1-es játékok. 
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem hallottál még a HD 2900XT CF-ről?
 Nem hallottál még a HD 2900XT CF-ről?  

), de vicces, hogy ő tudja mi lesz másfél év múlva:
), de vicces, hogy ő tudja mi lesz másfél év múlva:  

További gond lehet az új 8800-asok hibái
 További gond lehet az új 8800-asok hibái  Kitudja garantálni,hogy ez a kari sem olyan hibás mint a testvérei?
 Kitudja garantálni,hogy ez a kari sem olyan hibás mint a testvérei?  

, pedig akkor még állítólag az XT még kanyarba sem volt
 , pedig akkor még állítólag az XT még kanyarba sem volt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) , csak mindenfele az nV nyomát lehet látni, a videókban, a tesztek alatt is, Én még nem láttam olyan videót ahol HD2900XT alatt futatták volna a Crysis-t
 , csak mindenfele az nV nyomát lehet látni, a videókban, a tesztek alatt is, Én még nem láttam olyan videót ahol HD2900XT alatt futatták volna a Crysis-t