- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
válasz
Komplikato #695 üzenetére
Köszi a választ! Szerintem akkor még várok inkább a vga-val, nem akarok egy dx9-es kártyával szívni a dx10 világban.
-
keIdor
titán
válasz
Komplikato #553 üzenetére
Halottam róla. Low-End VGA lesz 65nm-en.
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #530 üzenetére
R600 55nm-en a legjobb esetben 280mm2 korul lenne, mar ez is nagyon nagy egy value GPU-hoz (rv570 230mm2) szoval nehez elkepzelni tobb lenne az rv670 mint egy r600, UVD 55nm-en kb. 4mm2 helyet foglalna ami nem sok.
Persze vannak olyan helyzetek amikor nincs valasztasuk ha bizonyitani akarnak igy meg akar a lehetoseges bevetelek nagyobb reszet is megkockaztatjak az elorelepes erdekeben
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #530 üzenetére
Emlékszem R600 megjelenése előtt miket hozott le a fudzilla... Bár megvallom, és is nagyon örülnék egy JÓ ATI kártyának végre. Lenne értelme mire cserélni.
-
Eagle16
addikt
válasz
Komplikato #482 üzenetére
Egyetértek, a Lost Planet ritka szar játék lett
-
Gyuri27
félisten
válasz
Komplikato #401 üzenetére
A szívás az OEM liszenc, nem az ár.- te írtad
Valami kutatás (felmérés) szerint amikor kijött a pista az amcsi vállalati gépek kb 75%-a nem volt pista képes. Húzták is a szájukat.
Egyébként ha meg pista akkor teljes pompa. Különben minek, most már egyész jó az xp is.
Azért amit Bill művel gusztustalan. Alig jött ki a dx10 egy kalap ganyé, hip-hop itt van a .1.
Össze lehetett volna azt rakni normálisan is. Aztán ha kell javitgatni.
Ami a borzasztó, hogy nem rev a v b. Teljesen más.
Semmi nem hajtja a ms-t nyugodtan dolgozhatnának és dobhatnának valami értelmeset ami akár 2évig is jó.
Most sikerült agyonvágni a vga piac egyrészét és a játék ipart, meg a lapgyártókat.
Azok ugyanis készültek a dx10-s integrált vga-s cuccokkal.
Az is szép, hogy megteheti büntetlenül mert nincs konkurencia. Max nem ő a világon a leggazdagabb.
Mondjuk még így is a világ leggazdagabb bránere! -
SUNYI91
csendes tag
válasz
Komplikato #394 üzenetére
Így megy ez sokat ígérgetnek titkolóznak a végén az orrunk alá löknek valami szutykot ami még az 1 tízedét sem tudja annak mint amit ígértek ezért úgy csinálják meg hogyha sz**is akkor is meg kell vegyed mert különben hoppon maradsz PL:Vista ''gyors szép mindent tud''mondták ők helyette Lassú Hibás Nemtud nagyon többet mint az xp ezért hoagy fogyon kitalálták a dx10csak vistára legyen+ drága de nagyon másik jó példa az új radeon mindig Radeon párti voltam hogy vártuk már a legendás R600 as GPU-t mibe eredetileg négyszer töb szál let volna mint az R580 asban magasabb frekvencián, de az ati is váltott a szerintem nem épp hatásos egyesített magra de ahoz képest hogy ahány dolgozó egység van benne siralmas lett és épp hogy erőseb mint az 1950XTX háát nem ez lett ígérve!!!
De mindig ez van amire egy DX szériában megerösödnek a kártyák addig kitalálnak valamit ami drága és nem sokkal jobb mint az előző rendszer csak annyiban hogy ők milliárdokat kaszálnak rajta.Jó példa az U3 Motor bemutatásán még nem is volt szó DX10-röl mégis DX9 en úgyan olyan szép és látványos volt mint a mostani átdolgozott DX10-es verzió miért nem vlt jó az a dx9?SM3 is nagyon jól eltünteti a pixeleket a moncsiról akkor miért kelet SM4?
Kellet ez?? -
Calibos
addikt
válasz
Komplikato #388 üzenetére
Mi az a UE3?
Nekem is linkelték itt a PH-án, azért van közte pár játék amit várok, bár Gothic3-at is vártam...azt mi lett belőle -
FireGL
aktív tag
válasz
Komplikato #298 üzenetére
Az R3xx alapú chipekben a TruForm 2.0 van, az első X sorozattól nincs támogatva.
-
FireGL
aktív tag
válasz
Komplikato #276 üzenetére
Jópár régebbi hírt lehetett olvasni az SP1-es Dx10.1 kompatibilitással. A gpu-tesszelációt is az SP1-el ígérték, bár erről most épp semmit se írtak.
-
rolko
őstag
válasz
Komplikato #265 üzenetére
így volt mikor megvettem a 7600GT-m a megjelenés után 45k-ért és rá 2 hónapra 37k-ért tudtam csak eladni, mostmeg 15-20k-ba nyomják őket
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Komplikato #263 üzenetére
Hát épp ez a lényeg: Normális, a userek többsége álltal használt felbontáson, ésszerű grafikai felbontások mellett, élvezhető fps-eket produkálva fusson. Erre szerintem a GF8800-asok képesek lesznek (persze egy viszonylag erős (C2D, X2) proci társaságában.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Komplikato #245 üzenetére
Biztos vagy te ebben ? Meg is qurna oket hogy Nvidian demoztatjak. Szent felreneztel valamit.
En 2 honapja vettem es eddig csak nyertem rajta.(kicsit dragabb lett)
[Szerkesztve] -
rolko
őstag
válasz
Komplikato #245 üzenetére
Erről még nem hallottam
, csak mindenfele az nV nyomát lehet látni, a videókban, a tesztek alatt is, Én még nem láttam olyan videót ahol HD2900XT alatt futatták volna a Crysis-t
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Komplikato #158 üzenetére
Kiváncsi vagyok, mennyit adhattak el belőle ezen a ''baráti'' áron...
-
norb55
őstag
válasz
Komplikato #142 üzenetére
A Crysis már egy féigmeddig DX10 alá fejlesztett motor 8hiszen el akarják adni ugye!), ami videokat látni lehetett (Dx10 vs DX9),
''tévedés'' a craysis az 1 játék nem motor craytek a motor amit csináltak
ugye ugye még az őstagok is tévednek néha
[Szerkesztve] -
rup1u5
nagyúr
válasz
Komplikato #137 üzenetére
egyik HD-s Crysis videón említi az egyik fejlesztő hogy GTX-en fut az éppen közönség elött prezentált játék de arra már nem tért ki hogy 1 vagy 2 kártyán.
a többi felteszem nem kifejezetten nekem szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VGA kibeszélő offtopik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest