-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
MegalodonS #84199 üzenetére
Ez vitathatatlan.. viszonylag rovid ido alatt (seasonban) - foleg ha 1 max 2 karakterre koncentralsz.. - eljutsz oda hogy kozel maxos cuccod van, gold, material van, es az egyetlen amit tudsz tenni hogy farmolod az xp-t meg kapaszkodsz fel a leaderboardon.. ami pl nekem nem gond, de ja, nem tul erdekes.
A bounty bonusz legalabb ad vmi ertelmet hogy miert is toljam egy hetvegen at..
A minap lazongtunk TS-en hogy minek mar GR kulcsot is farmolni, ha valaki azt akar menni hadd tegye.. ne kelljen mar riftezni emiatt.. jo lenne ha sikeres GR eseten visszakapnad a kulcsot es csak akkor veszne el ha nem csinalod meg idore a GR-t..- vetettem fel, de sajnos Blizzardtol pont senki nem volt akkor fent nalunk a TS-en..
-
-
granini
őstag
válasz
MegalodonS #84193 üzenetére
Hat pajti sokan a terkepen talalhato diablo room mereteibol is mar arra kovetkeztettek hogy a mostani Blizzconon turo sem lesz Diabloval kapcsolatban - marmint semmi egetrengeto bejelentes hogy kieg vagy patch vagy barmi, szoval egy halloween bounty bonusz az mondjuk szep de nem kozeliti meg a varakozasokat..
Viszont a bonusz meg azert jo mert akkor lehet intenziven 2-3 napot csak bountizny es utana nem kell jo darabig, ez sztem jo rendszer.. hat ugyan ki a .. szeret meg bountyzni..? csinaljuk mert kell a mati de hat nem ez a fo elvezeti faktor ingame..
-
MegalodonS
őstag
Valami Halloween - Bounty lesz??
-
Cadal
őstag
válasz
persil #84178 üzenetére
Az állóképességedet tudod növelni az új legendary gemekkel is. Nagyon jó deffensiv gem az Esoteric, a Mutilation Guard és a Molten is. Sokkal többet érnek, mint a topáz az ékszerekben. Még ha nem is bírod magasabb nehézségi szinten akkor is érdemes pár alacsony kör GreaterRift-et futnod, hogy kiessenek a (G)Rift guardientől a legendary gemek. Amit még néztem a karidon, hogy a Kanai kockát szerezd be mihamarább. Azzal is lehet bőven túlélést növelni. Illetve a 60-as cuccokat cseréld le ha teheted 70-es még akár sárga cuccokra is. Ha nem feltétlen magányos farkasként akarsz játszani, azt ajánlom, hogy menj be magasabb torment szinten public játékokba és leechelj, fejlődj. Aztán ha megvan a megfelelő gear mehet a solo game is ha az vonz jobban.
-
Edge
veterán
válasz
tibee77 #84182 üzenetére
Nem akkora a dps növekedés a kockával partiban, itt van egy max dps setup gearben, de még 65 se ment le vele 2 playerben illetve menne csak még azt is halászni kell, míg köpiwdvel vagy hotabarbal akár 70 is simaliba... Azok a buildek amik kocka előtt is tudták használni az f+r azok nem nyertek túl sokat a kockán, ez is ilyen.
-
Amartus
senior tag
Nincs senkinek gondja a kapcsolódással? Nem enged be és ezt írja ki : BLZBNTBGS80000021 (3003)
-
malacka87
őstag
Van valakinél egy szabad hely? Support Crusadert próbálnám ki. Sajna délutános vagyok a héten este 11után érek csak rá. Ó látom server down.
-
MegalodonS
őstag
Diablo 3 Halloween
Welcome to Queen Asylla’s Trick or Treat tour! It looks like someone's already tricked this town, so where's next? Na mit kapunk mi ott,ez lesz az uj WOW?
-
persil
nagyúr
Köszi, köszi, átrágom.
Sokat kihagytam, kissé megjött hozzá a kedvem, de master-en nem sok kihívás van(konkrétan zéró, mert minden szétolvad tizedmásodpercek alatt), tormenten meg hiába ölök gyorsan, nagyon kikapok az alacsony toughness miatt -.-
Torment II és a felett meg egyértelműen nagyon kevés már a karim, elavult konkrétan.Na most nézem az első linked és már ott látszik, hogy míg a dps-em fele akkora(tehát nincs olyan borzasztó lemaradásban), addig a hp/toughness a tizede, őszintén szólva is harmatgyenge
-
jookomak
őstag
válasz
Roland861010 #84174 üzenetére
Amulet! Ha nincs jó hf amu, akkor valamelyik immunost, cd-vel, és life regennel. Craftolható cuccokból meg próbálj ancikat gyártani, ha van elég materialod. Born kardból is inkább cd-s, mint rcr-es kéne. Szerintem.
Felveszlek én is! -
tibee77
őstag
Tenyleg edge, mi lett a ss talrasha-val?Ugye patch bejövetele elött, utän beszeltük, hogy tul.keppen halott, mert hiäba jo a dps-e (föleg a kocka miatt meg durväbbra lehetett feltornäszni) a mobok szetszaladäsa miatt nem jo vele jätszani.Most igy jo pär honap utän ez toväbbra is igy van?
-
Edge
veterán
válasz
persil #84173 üzenetére
Három set illetve a variánsa az ami működik wizardal magas tormenten és grben mindegyikre linkelek példát.
Sima talrasha
Delrasha(deselere set és talrasha set kombinációja)
Vyr archon wizardIlletve firebird set kombinálva talrashaval tormentre még jó. És még lehet variálni szépen.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #84171 üzenetére
Aki rég óta healerkedik monkkal az majd nézzen már rá a monkomra mit lehetne rajta még fejleszteni vagy miket cseréljek !
Előre is köszi! -
persil
nagyúr
Halo!
Aki anno crit-tel operáló közelharci wizarddal játszott az tudna néhány jó tanácsot adni, hogy mihez érdemes nyúlni? Több, mint egy év kimaradt, a reaper of souls-al még játszottam pár kört, de azóta be sem léptem. Most egy-két óra erejére beugrottam, kicsapkodtam ezt-azt, de a hp/toughness nagyjából tizede a karakternek, mint amivel a többit karit látom. A dps "egész jó"(800k körül) de nagyon könnyen elhullik.
Nem buildet szeretnék, azt anno is magamnak faragtam össze, azért is nem linkelem a karaktert, csak pár tanácsot, hogy most újabban(cirka másfél éve, a húszezer patch óta...
) mire érdemes figyelni, mi kéne, hogy torment-en is megállja a helyét a csávó
-
diegho
nagyúr
válasz
Roland861010 #84171 üzenetére
Már veszlek is fel.
-
Roland861010
veterán
NYAKAZÓ #2324
Keresek pár fix embert akik 60+ -os Grt jönnének velem ! -
Gorneck
legenda
válasz
granini #84167 üzenetére
Nos...ezt próbáld ki WDvel...de jobbat mondok...megteszem helyetted, hogy mi a szitu...
Maci/Acid halott...votekick. Már TXen is...
Több, mint 1 éve van a Köpi...70-től irdatlan lagot generál...SGR az egyetlen ahova hívnak. A monk uralomnak hála...már supportot se egyszerű mellé szerezni.
Futkorászni csirkébe fun...T8, Bounty faxxa...GR nyista...Ebben mi a jó?
Ha zavar amit írok akkor skipp...de az engedtessék már meg, hogy több mint 1 éve élő xar miatt hőzöngjek, amit ez a csoffadt cég képtelen volt kijavítani...és ezzel kb kizár a játékból. És nem csak engem...sok más playert is...hisz nem csak a WD nem kívánatos egy GR-be...
Azt meg hogy Én mit unok részedről azt inkább nem részletezném, mert akkor abból sértődés lenne...
És sorry, hogy nem élvezem a játékot úgy mint te, mert a rohadt nyomorék Monkból már 5-6 verzió is játszható, ami engem kurvára nem érdekel...egyszerűen nem tetszik és pont.
-
granini
őstag
válasz
Gorneck #84165 üzenetére
Ez az eddigi legjobb szezon szerintem. 3 monkom van es 4 builddel toltam. Sosevotilyenjo!! En nemtom te mit sirsz allandoan.. soha nem lesz pont ugy es pont az amit te akarsz mer nemkivansagmusor..
Szerveren jatszunk, fogadd el hogy laggol... Mar minden kasztot unsz, es minden kaszton belul is mar minden buildet unsz.. de azt te magad se tudod mi lenne az amivel masszivan oda lehetne kotni a gep ele..
Nem jatszol seasont, pedig jo lenne ha elfogadnad hogy ez nem wow.. itt nincs havi fizetes amiert mindig uj content jar.. kifizettuk a jatekot 1x, meg vettunk egy kieget 1x (es most az RMAH-t hagyjuk..) tehat altogether digital deluxe collectors rendezoi valtozat eredeti szinkron meg kihagyottjelenetekDVD-vel egyutt is fajt nekunk ez a jatek 2012 majus ota mondjuk 30.000 forintba. ~40 honapja a game up and running az visszaosztva havi 730 forintka. Ennyikebe kerult neked amit itt szapulsz mostmar napi szinten ugy kb lassan 1 eve..
Legyszi keress mar akkor egy masik olyan indoor elfoglaltsagot ahol alkalmasint minden este havi 730 forintert jo tarsasagban kellemesen el tudod tolteni az idot, es ahol ezert a penzert 90% feletti uptime van, es nehany havonta kapsz uj patchet, atvarialt itemeket, uj buildeket.
Nem ohajtom vedeni a Blizzarodt mert cirka 750 millio dolcsit kaszaltak cuzammen ezen a jatekon, de amikor megvetted a boltban rohadtul nem volt odairva hogy nyugi majd fejlesztjuk meg javitgatjuk. Siman jatszhatnal az alap 1.3 vanillaval vagy mivolt az elso release ebbol.. ehhez kepest azert latszik hogy rengeteget foglalkoznak vele. De persze te majd elmondod hogy mi az amivel pont nem foglalkoztak mert neked az faj a legjobban.. a lagg meg a WD.. szerintem meg ez unalmas..
-
Lokids
addikt
válasz
granini #84156 üzenetére
Én azt csinálom, hogy ütöm a bosst a FoT-el és néha (5-6 sec) dashelek. És CD-re tolom a WoHF-t, hogy legyen spirit.
De a végén ugyanakkorát sebzek a guardianra, mint az elején vele:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/lokids-2518/hero/68455529Még nem jelzi, de a sapkát egy jobbra cseréltem (30%), és a gyűrűkben a CHD-t átraktam AS-re, hogy 2 fölé menjen az AS-em.
-
granini
őstag
válasz
Lokids #84155 üzenetére
Hogyan csinalod, lehet ott van a bibi..? Elvileg (ha jolsejtem static monk..) spammelned kell a BoH-t hogy vegig maxon legyen a spirited ( = max dps..) 4-5 secenkent kene loni 1 dashing strike-ot, es ezen kivul fullba tolni a FoT-ot a bossra.. itt nem kell mar valtani a WoHF-re mert single targeten nem kell proccolni.. en ezzel a modszerrel 4P GR70-ben 1:40 alatt hozom a bosst, 72-ben is kb 2 perc.. szoloban viszont nem probaltam, es ott nyilvan nincs rajtad annyi buff, de ettol meg a mechanizmus ugyanaz.. enyim 2-4 mrd-rol kezdi a critet es a vegere mar 60-100 milliardok repkednek.. a boss eletenek felso 1/4-e szokott nehezebben beindulni, aztan progressziven egyre durvabban megy le a hp-ja..
-
Lokids
addikt
Én ezt a stricken gemet nem értem. Elvileg folyamatosan nőnie kéne a sebzésemnek. ennek ellenére miután 1 percig ütöm a guardiant ugyanakkorát sebzek a végén is mint az elején. Folyamatosan 1-4 milliárd között. Ha proccol a coe akkor lehet 10MM körüli értéket látni. Meg néha látok 6-800 millákat is, amit szintén nem értek hogy lehetséges...
-
Gorneck
legenda
Vmi infó jó lenne jönne a kövi pecsről...
Tegnap bekerültem egy olyan partyba, hogy 1300+ volt a 3 társ...és estem keltem...én nemtom mit bénázott a két tank...de kész kabaré volt...azért jó pár riften vagyok túl, de a két tankból 1 tuti bénázott...és sztem a StaticMonk se lehetett a helyzet magaslatán...
-
fuvi
senior tag
válasz
Dadan01 #84144 üzenetére
hát streamet most nem néztem de ezt írja új buildhez diablofanson:
"Alternative Gems/Skills/Items
Smite: Surge - Replace Slash, this setup will produce less lag, but you will also proc the Static Charge debuff less(not as much damage)" - smite: kevesebb lag de kisebb dpscoeff-ek:
Smite - Surge: 0.333
Slash - Cruh: 0.8
Condemn - Reciprocate: 1.667 -
malacka87
őstag
Slash helyett nem baj ha Smite van? Nincs még fire chestem láttam frissítették a supp buildet.
-
Dadan01
senior tag
válasz
MegalodonS #84121 üzenetére
Igen, de csak istvános/crusaderes partiban, ha swk van, akkor kell az FD. Imho.
-
-FreaK-
veterán
Quin C - My first VLOG: Practice for BlizzCon 2015
"im not a psycho.." még jó! mi lenne ha az lenne!
-
Lokids
addikt
Szerintetek 3 fős felállásban most mi a jó team?
-
diegho
nagyúr
válasz
Archttila #84131 üzenetére
Persze, ez lehetne kb 3 perccel is kevesebb, ha nem ilyen rift lenne. Mivel rengeteget játszottam partyban és most már T10-en is az alternatív buildemmel, megtanultam úgy charge-olni, hogy nem tudnak megütni a mobok.
Szerintem simán feljebb lehet menni unity nélkül ennél, pláne ha van még paragon pont. Te is nonseason-ben tolod?
-
diegho
nagyúr
válasz
diegho #84127 üzenetére
62 lement egy bitang fos riftben ugyanezzel a setuppal! Annyira bitang fos rift, hogy az a szűk városi pálya néhol 1-2 mob, azok is a poison szúnyogok és a meteort dobálók, valamint exarch-ok, végén RG Ember, aki ugye folyamatosan teleportál! És tessék, simán lehoztam így, a lényeget le is írtam:
sati a lényeg, hogy nincs rajtam se unity, se life per fury spent a fegyveren! Ergó folyamatosan haldokolnom kellene, de halál nélkül végigmegyek a rifteken és minden hullik előttem. Hogy lehet ez? A kérdés persze költői, én tudom a választ rá
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Tegnap esett sorccal egy anci FlyingDragon, most meg elég részletesen sikerült olvasgatnom itt a hozzászólásokban a static monk "rejtelmeiről". Na mondom van már jó fegyó egy esetleges static monkhoz, így ránéztem az általad is linkelt Quin69 féle diablofansos static monk buildra, ahol nem láttam sehol a dragont. Gondoltam is magamban: "ezek mit nyikorognak itt Flying Dragonról, mikor nincs is setupban"
De akkor azért nem láttam, mert közben alakított a leíráson Quin69
Na, de a lényeg, hogy az anci dragon tök felesleges (kockába mehet non aci), pedig már kezdtem örülni, hogy esett valami értelmes cucc
-
Gorneck
legenda
válasz
Mivel más procolja...így nem csodálom, hogy váltott...
-
MegalodonS
őstag
Most neztem 3 napja javitotta a statikus monk csapatban - kanai's osszeallitas a flying dragon helyett mar furnace van!!
-
Rayner
őstag
válasz
granini #84116 üzenetére
Azért mélyen belül remélem mindenki sejti, hogy egy healpoti elnyomására aktiválódó iszonyatos dps növekedés elég masszívan súrolja az exploit határát....
innentől szerintem nem gear/tudás/szerencse dönti el az LB sorrendet.lehet sok gumimacit nézett aki ezt leprogramozta
(én már nem is erőlködök a magasabb GR miatt. Másik érdekes meg a blizzard húzása volt amikor kivették aljas suttyomban a nyitott mapokat a GR-ek alatt...
-
fuvi
senior tag
válasz
granini #84116 üzenetére
Quin: Bane of the Stricken (how it works + snapshotting)
tökömtudja ez minek számít, szürkezóna, gondolom bannolták volna Quint a video után, vagy csak nem foglalkoznak vele
-
granini
őstag
Kernek errol egy egeszen pontos leirast, vagy egy very detailed
angol linket ahol megtudhatom mit kell pontosan tennem mikor, hogy ki tudjam aknazni ezt.. nagyon nem volna mindegy hogy milyen buffal tolom vegig a GR-t..
Ha jol ertem valahol a GR map elejen maxra kellene buffolni az AS-t (flying dragon legyen active + AS mantra, party buffok, akarmi..) es amikor az elerheto legmagasabb a dps-em akkor ra kell kortyolni ezt a potiont, es az adott mapon (mondjuk a GR level 1-en..) proccolt / alacsonyabb ertekkel fogja szamitani a stricken belso CD-jet, magyarul sokkal tobbet / jobban fog proccolni.. tehat ha eppenseggel azon a mapon kapom ki a boss-t akkor joval hamarabb fogom a static monkkal leverni a bosst.. oriasi.. ez amugy siman elmenne exploitnak is..
Ha hacker vagy es talalsz egy backdoor-t es kihasznalod akkor lecsuknak.. ezt meg gondolom az osszes toppos csiter botolos blizzardbuffolt polcrolbarmilyenlegendary-t alapbolmegkapos twiccser pontosan tudta amikor lenyomta azt a GR-t ami pont +15 levellel volt magasabb mint amirol en valaha almodni mertem hogy majd egyszer nekem is osszejon..
Meg szerencse hogy othon 3-as IS boxon fut nekem 4-es partiban 4x3 GR55-re programozott xp farmolo bot, es igy mire hazaerek S4-ben paragon 2000+ leszek es csak emiatt nem kapom most fel a vizet..
Van meg valami ultimate csalas amit igy meg tudnatok osztani, mielott ujabb honapokat olok bele abba hogy probalok eron felul jatszani es mindent beleadni, es hinni kozben hogy nem egy ordas atbaszas az egesz vilag..?
-
fuvi
senior tag
válasz
Rayner #84111 üzenetére
mint a wowban, minden patchnél ki kellett matekozni/szimulátorozni a legjobb buildeket, ha a toppon akartál maradni, minden kis nüansznyi dolog számít. ezt persze megteszik mások helyettem/helyettünk, pl erre való a diablofans weboldal is (wownál mmo-champion)
10 éve ezt csinálja blizzard wowban, starcraftban is ahogy nézem új kieggel változni fog egy s más, ott is újra kell majd tanulni
(#84112) Lokids:
igen, ez főleg dual wildes, gyorsan ütő karaktereknél jön elő, gyorsabban ütsz, mint a stricken icd-je, nem stackel fel minden ütésedre (nincs szinkronban), ezen tud ez segíteni -
Rayner
őstag
komolyan mondom ez a játék már kezdi elveszíteni MEGINT amiért létrejött, lassan minden indításnál elő kell vennem egy matekfüzetet meg az okostelefont meg a quantumszámítógépet hogy éppen az adott napon kiszámoljak minden megkezdett ütést... lassan nem a gear a lényeg hanem ki milyen egyetemi képletet használ az lesz a döntő
-
fuvi
senior tag
válasz
Lokids #84108 üzenetére
ha az elérhető maxon van az attack speeded (shrine/pilon, proccolo flying dragon, gemek etc) benyomsz bármilyen potit, onnantól abban a zónában/pályán ez alapján számolja az ICD-t a Stricken gem, hiába esik le az adott buff/procc. (Azt nem vágom (nincs szezonos monkom), hogy a teljes attack speeded megmarad-e maxosan)
-
Lokids
addikt
válasz
granini #84107 üzenetére
Nekem 10MM feletti összeget még nem nagyon sikerült előcsalnom.
Amúgy ez mi?
Bane of the Stricken can also be procced using the Bottomless Potion of Fear.Nem értem. Mi a fene ez a snapshotolás?
Elolvastam, de nem értem. 12 framenként kéne nyomnom egy potit, aminek 60 sec a cd-je? MIVAN? -
granini
őstag
válasz
Lokids #84102 üzenetére
Csak sajat tapasztalat, es nem hencegni szeretnek, hanem a tenyeket irom le. Az en static monkom kezdesbol is 1.5 - 2 mrd-ot critel a bossba, es a kozepe fele mar mennek 25-40-ek, es a vege fele szoktam latni 100 milliard feletti critet is.. persz szoras itt is van.. a mi meresunk szerint 70 felett mar veri a hotat..
Amugy nem vettem kotekedesnek
-
fuvi
senior tag
válasz
Attix82 #84097 üzenetére
próbáld ki egyszer Xps setuppal és nélküle ugyanakkora GRben, ha tudod
(#84103) Sárpac:
ha eldurran a sárkány snapshotold potival, nekem 100+ miliárdokat mondanak a partyban lévő sc monkok, GR70en. igazából a stricken internal cooldownját lehet csökkenteni vele durván
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- E-roller topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest