Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz _ocsisajt #69472 üzenetére
Édes Istenem felejtsd már el az rng szót ez messze nem rng, mind1 vagy megérted vagy nem többet ebben nem vitázom se veled se mással.
Másik meg nem szoktam általánosítani, vannak saját tapasztalataim és sok klántárstól baráttól kapott átbeszélt témák és ebből alakul ki a saját véleményem.
Pl. a másik karinak átadom az itemet és jobb lesz a roll sirdan-tól származik, sokáig nem foglalkoztam vele egészen addig amíg sesonben ki nem nulláztam a soult, aztán elkezdtem másként csinálni és mostanság lassan elérem az 1000 tartalékot is már, úgy, hogy dhm tán 1.5-2hete lett felhúzva.
Harmadik meg én sosem személyeskedem, nem is tom megérteni az ilyen embereket mi ebben a jó, vagy ettől érzed magad nagyobbnak hát egészségedre.
Egyébként részemről peace nem haragszom, szeretem a kritikát mégha olykor durva vagy nyers is.[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
MrCsiT
addikt
válasz _ocsisajt #69472 üzenetére
Az igaz, hogy az általánosítás veszélyes
Ha teheted, menj játszani - off: én holnap este leszek online legkorábban - most a hétvégén az emelt MF-GF jó dolgokat adhat Tényleg: az emelés csak vasárnap éjfélig tart?"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest