Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz IreN!CuS #41589 üzenetére
Nekem nem olyan rossz a véleményem, mint itt a többségnek. A mostani bugos és balanszolatlan bétából azért óvatosan kell következtetéseket levonni. Az immunitást adó gyűrű, a kelleténél jóval többet sebző crusader skill minden bizonnyal nerfelve lesznek. Crushing blow szintén elképzelhető, hogy nerfet kap. Jelenleg pont ezek miatt tudják sokan napok alatt felszerelni a karakterüket top gearbe. Legalábbis a napi 12 órát játszó streamerek. Mivel én ennyit úgysem tudnék játszani ez nem lesz gond, főleg ha tényleg balanszolják még az itemeket/skilleket.
Másik számomra pozitív dolog a loot. Én szeretek minden karakterrel játszani, és nem egyre rágyúrni. Kiegben meg a boa legendek miatt, ha épp nem partyban megyek simán fogok találni geart a többi karakteremre is.
A hc meg jóval érdekesebb lesz számomra kieg után. Mivel jó itemet találni jelenlegi állás szerint nem nagyon lehet a HC karatereim gearje elég ócska. Az érdekes legendary effectek pedig még érdekesebbek lehetnek HCn. Egy hc streamer pl olyan wd helmmel megy ami a horrorify képességhez ad egy root mellékhatást, így gyakorlatilag olyan, mint egy fagyasztós wiz. A horrorify alapból fearel és nem tudnak ütni a dögök, de a legend miatt mozogni sem. Ezt megspékelve kis cd csökkentéssel érdekes dolgok hozhatóak ki belőle.
Egyetlen problémám a kieggel, hogy többek szerint nem éri meg riftet menni, mert a bounty sokkal több loot, xp rövidebb idő alatt. Ezen ha változtatnak és lesz értelme rifteknek akkor számomra tökéletes lesz a kieg.
-
Sárpac
nagyúr
válasz IreN!CuS #41589 üzenetére
Különösebb baj nincs a dio3-al picit kellett volna a droppon looton finomítani(kevesebb szemét, több kaszthoz illő legend), új kasztot beletenni, új legendeket és az 1 actot, ennyi bőven elég lett volna. Mondjuk a ingame goldtradet beszüntetni, fixárassá tenni az ahban és kalap kalács.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
mikromanus
veterán
válasz IreN!CuS #41512 üzenetére
lvl 70-en fel lesz oldva a negyedik hely is. Amúgy a Csúzdafej (Crusader) skilljei táposabbak. A passzívok mindegyike táp ahogy nézem és a skillekkel se lesz gondja. A lovagolós skill most bugos, vagy van valami legendary item effekt rá, hogy páran folyamatosan nyomják annak ellenére, hogy 15 sec a cd-je és a hosszú idős rúnával is max 4 secig tart?
Barbinak i svan pár jó skill. Meg item is. Az Oxen set is nagyon jó, meg az Earthquake is jó lehet. Csak a kutya se teszteli a streamerek közül, mert egyrészt meg kell találni, másrészt van pár OP skill és olyan slot, amire nem nagyon éri meg váltani (pl az öv). Picit így gáz. Aggódni viszont nem kell. Minden kaszt nagyon OP tud lenni. A DH-nak is ott a Cluckeye fegyvere. Nagyon gyilkos rapidfire mellett
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz IreN!CuS #40715 üzenetére
Várható volt hogy hétköznap felpörög majd..
Hétvégén gondolom pihentek az emberekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
khirill
aktív tag
válasz IreN!CuS #39881 üzenetére
mehetnék én is a kis barbárommal 60ig... (most 35) és tovább... nagyon leköteleznél... 8körül nekem is szuper lenne...
a battletagem: khirill#2598 a múltkor én már szerintem felvettelek mert olvastam, h van egy "kis" wized és gondoltam van rá pár kinőtt cuccom, de vagy nem igazoltál vissza vagy elb@szcsisztam...
schwartz: ne lelkizz... ne foglalkozz... úgy játszol a haveroddal, ahogy nektek tetszik... ennyi... egyébként is csinálj kérlek egy kis videót, mert én nagyon megnéznék egy ilyen szaladgálást... vagy ez egy gyakori felállás?
[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
-
Gyick
őstag
válasz IreN!CuS #39155 üzenetére
mivel nincs rajt chc így semmit
Már bocsi de ennél gázabb wizardot még az életben nem láttam...35 k dmg glass canonnal ráadásul..
Döntsd el hogy cm vagy vagy archon wizz szeretnél lenni vagy esetleg slet storm és segitek akkor 1-2m ból wizt csinálni meg tudok is pár cuccot adni talán de ez igy über gáz,a skillezés is eszméletlen sz@r,senki nem használ ilyeneket infernon,addig menj vissza hellre szerintem goldot farmolni mert ez még mp0-ra is kevés
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
-
Muton
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz IreN!CuS #38354 üzenetére
Ezt érdemes átolvasnod: Diablo 3 Paragon Leveling Guide
Másik gyűrűnek pedig egy Hellfire ring kell.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
MrCsiT
addikt
válasz IreN!CuS #38301 üzenetére
amin van valami értelem, azt 9999-29999-ért tedd fel AH-ba, ha elmegy, annyival is több van ..dps-re a piros kavics sokáig jó lesz.AH-ból is vehetsz új lukas fegyvert, csak a követ szedd ki, mielőtt nézelődsz. 4-5 szintenként érdemes újítani. Trier
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Muton
addikt
válasz IreN!CuS #38290 üzenetére
szívesen, majd folytatjuk pörgős majd magasabb szinten lesz, normalon elég kihalt minden terület.
drop meg nem messze volt, hanem nem volt de legalább 4 achit sikerült összeszedni#38291: granini még jó, hogy pont megittam a kv-t, mert most törölhetném a monitor pajtit. nincs valami levlista, amire feltolod ezeket? nem szeretnék lemaradni egyről sem
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
MrCsiT
addikt
válasz IreN!CuS #38202 üzenetére
Felhúzóparty kell : este 9-től leszek fent, segíthetek. Karira kell HF ring + cain set + lukas helm piros exp kővel , esetleg még egy Leoric ring, ha van, és kb. max. 2 óra, és lvl60 vagy, aztán inferno-rock&roll
Mikro: 30M-ból is összejöhet egy 100-120k dps.. nem a leggyorsabb, de túlél. Ha kevés a gold, nem állsz bele minden szarba. Ha nem vagy 1-hit, jó vagy.
Wizzel egyszerűbb, azt nem ütik
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz IreN!CuS #38202 üzenetére
"Másik kérdésem , amikor így nulláról kezdek egy karaktert érdemes a mp-t feljebb rakni a jobb xp végett?"
Persze, minél magasabbra amin még tudsz haladni. Aztán lehetőségekhez képest: socketes sisak minél nagyobb piros kővel, exp/kill-es itemek, cain set, hellfire ring, csapatjáték.
Feel Good Inc.
-
Joci93
senior tag
válasz IreN!CuS #37916 üzenetére
Azt ígérték a "fejesek", hogy a Loot 2.0 illetve e többi dolog (Pl.: Új Paragon rendszer) még a kiegészítő előtt fog érkezni ingyenes update keretében.
A kiegészítőben a maximális szint megnövelése, új tárgyak és új helyszínek érkeznek.[ Szerkesztve ]
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
kkf
aktív tag
válasz IreN!CuS #37791 üzenetére
elite pvpers-en fizetsz valakinek 5 EUR-t, és 2 óra múlva van egy hatvanas karid, még XP-s geart sem kérnek hozzá, és még irányítanod sem kell a karit, ha nem akarod.
30M goldért is vannak, akik 2 órát szinteznek veled lvl10-ről indulva, de ott te viszed a geart is, meg neked kell irányítanod a karit is."Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
Wolverine
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Steam Deck
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest