Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fm!
tag
Azt hiszem hamar vége lett a Latitude iránti lelkesedésemnek.
Szépen feltelepítettem mindent, 1-2 óra után tűnt fel, hogy valami cicereg. Nincs rá jobb szó, magas hang, elektromos zörej. Próbálgattam és csak akkor jön elő, ha töltőn van a gép, akkumulátorról semmi hangja sincs. Lokalizáltam is: konkrétan a képernyőnekvan ilyen hangja. Ha egyszer meghallja az ember, akkor rohadt idegesítő.
Rákerestem neten: [link], millió ilyen probléma van és a DELL szarik rá. Basszus, ha ezt előre tudom, akkor meg se rendelem a gépet.
Találkozott már a problémával valaki? Illetve ez még nem elég, van rá végleges megoldás? (Egy csomó javaslat volt a fenti találatokban, de nekem egyik sem segített. Ha töltőn van, cicereg a rohadék képernyője, kb. olyan hangja van, mint 20 évvel ezelőtt a HDD-nek. És nem a ventilátor hangja, ha a képernyő frissül, akkor csinálja.)
Kipróbáltam vagy 3 különböző gyári DELL töltővel, mindegyikkel csinálja.
Ha nyitok egy powershell-t és ott a system32-ben indítok egy DIR parancsot, akkor hallom (!!), ahogy frissül a képernyő a listázásnál...
Ha reggelig lesz valami megoldás, akkor azt még megpróbálom, de különben postafordultával megy is vissza a mysoft-hoz. Legalább le tudom írni, hogy mennyire rugalmasak, ha probléma van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest