Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
laca891 #58591 üzenetére
Sajnos ez sem az igazi. Ugyanazt az online oldalt tolti be amit elotte en is megtalaltam, de ettol meg nem tudom, h melyik drievreket is kellene frissitenem...
Van erre barmi mas megoldas? (Igazabol nem is ertem, h mi ez a megkulonboztetes az uzleti es a sima gepek kozott
a driverekete ajanlott frissiteni minden esetben nem?)
-
atees
őstag
válasz
Aethelstone #58595 üzenetére
Persze, csak ha jo aron tudnek valtani, akkor megenne a gep? Nem egyertelmu a gyarto leirasa, h az alaplap kezelie vagy sem.
-
atees
őstag
válasz
Aethelstone #58592 üzenetére
Gopro videokat akartam vagni, szigoruan ami a gyerekekrol keszult semmi extra. Most a rammal is elbizonytalanodtam, hogy mennyit bir, megeszi vajon a 16ot??
Persze tudom nem videovagasra van a gep, de ez van most😬 -
laca891
aktív tag
Van lista, hogy melyik konfigurációt támogatja ez a program.
http://www.dell.com/support/home/us/en/04/drivers/driversdetails?driverId=X79N4Próbáld meg Support Assist-ot letölteni és azzal frissíteni.
http://www.dell.com/support/contents/us/en/04/article/product-support/self-support-knowledgebase/software-and-downloads/support-center
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Adott egy uj Inspiron laptop (7000) Win10. Ugytunik, h dobozbol kiveve nem minden driver naprakesz.
Letoltottem a Command Updatet es a Dell System Detect-et is ennek ellenere a command update (2.3.1) azt irja tobbszori probalkozasra is, h: This application doesn`t currently support your system modell.En benezom vagy...?
-
atees
őstag
Dell e6230 lehet procit cserelni?
Koszi! -
jniki8
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell laptop ami újra lett telepítve pár napja.Azóta recseg a hang ez új korában is probléma volt.Akkor megoldottuk a dolgot,de sajnos nem találjuk azt a drivert amivel ez ki lett küszöbölve.Windows 8 volt és van rajta ismét.
Töltöttünk már frissítéseket azokkal annyit sikerűlt elérni, h a netes videók hangja már elviselhető visznóont az egyéb videók hangaja borzalmas, nézhetetlen.Ezzel egyidejüleg a kép is megakad!Köszönöm ha valaki tud segíteni! -
ZP67
tag
Szervusztok,
tanácsot szeretnék kérni.
Mennyiben különbözik egymástól egy Latitude 3580 ill. egy 5580, főleg minőség és szerelhetőség tekintetében?
Jelent-e bármelyikük bármilyen tekintetben visszalépést egy 3540-hez képest?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv,
Péter -
TeeJay
félisten
válasz
laca891 #58576 üzenetére
BIOS upgrade is volt legújabbra
de amint belépek és nézem a battery részt, azt írja az akku már halott ami érthető mert közel 8hónapig nem látott töltőt a gép meg az akkura tojunk is
hanem hogy alatta azt írja a töltőre hogy unknown...
szívlapát annak aki kitalálta ezt és kombinálta egy vékony műanyag könnyen törhető DC csatlakozóval
persze aztán center pin miatt zárlatos lesz a lap és lehet alaplapot cserélni -
laca891
aktív tag
A dell biosban valaki jártos?
Factory settings- gyári beállítás
Bios defaults - bios alapértelmezett
Custom user settings- felhasználói beállításokMit állítanak vissza, valaki pontosan letudná írni!
Véleményezem: A bios defaults, visszaállítja az eredeti bios verziót.
Factory settings a bios verzió marad, de az értékek a gyáriak lesznek.
Custom user settings?? -
TeeJay
félisten
adott egy Dell Inspiron 15 5558 laptop aminek sikeresen beletörték a DC csatlakozóját
rendeltem ebay-ről ki is cseréltem szóval az már letudva
de továbbra is a BIOS azt írja hogy unknown adapter
tehát nem ismeri fel a töltőt és nem hajlandó az akkut tölteni meg windows alatt a procit fixen 480MHz-en járatja 2GHz helyettvettem másik dell adaptert is rádugtam azt se ismeri fel azzal se megy gyorsabban
van mód erre a DELL marhaság kiütésére vagy csak alaplapcsere segíthet?
az adapter jó a gyári leadja a 45wattot a másik amit vettem 65wattos csak a center pin miatt nem ismeri fel
gondolom ahogy beletörték a régit zárlatos lett és vitte az alaplapon az érzékelőt
így meg a marha nagy dell ötlet alapján nem engedi gyorsan járni mert nem érzékeli a laptop teljesítményétna ezt szeretném valahogy kilőni de sehogy se jöttem rá hogy tudnám
valaki találkozott már ilyennel?
-
mesa23
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Vettem egy Dell Inspiron 7779-es gépet, előtelepített Win 10-el! Azt a hibát tapasztalom, hogy ha használom a gépet, mondjuk hallgatok zenét netezés közben, aztán összecsukom a gépet, és mondjuk újra használnám egy fél óra múlva, akkor miután szétnyitom akkor nincsen hang! Újra kell indítanom hogy újra legyen hangja. Mit lehetne ez a "jelenség" ellen tenni?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Fredy02
tag
Szaisztok!
Nem találtam a inspiron 7567-re specifikus fórumot, így itt kérdezném, Az említett típusba 7 vagy 9.5mm HDD-t lehet rakni? Már találtam pár ellentmondást és szeretnék a végére járni. -
irony
csendes tag
Sziasztok!
Alienware Sound Centert (17R4) szeretném lecserélni valami jobbra, milyen programmal tudnám helyettesíteni, amivel jobban szól?
Vagy egyszerűen rosszabb mint egy XPS (L702x) Waves Maxx Audioval? -
atees
őstag
Sziasztok! Vegig olvastam a topikot, beteszem ide is a kerdesemet:
E6230 wifi csere
Tovabbá másik két kérdésem lenne:
Olvastam, hogy lehet bele jobb kijelzot tenni, megeri? Honnan milyet kell?
Illetve a billt nem lehet vilagitosra cserelni?
Most vettem a gépet, tervezek bele 16gb ramot, meg i7es procit, nagyon bejovos gep!👌 -
PubliCat
tag
Sziasztok,
Tervezek venni egy Dell Inspiron 3542-es lapost, használtam (i7, 8gb, 1 tb, 840m).
Kérdésem, hogy belföldön milyen ssd-t lehet bele venni? s hogyan? Üzletből venném, papírozva.
Olvastam itt is a fórumot, hogy kicsit érdekesek a driver-jei, de nem rettentett el az sem.
Üdv, PubliCat
-
laca891
aktív tag
https://itcafe.hu/hir/intel_sebezhetoseg.html
Az Intel javított egy kritikus sebezhetőséget, de a Dell elfelejtette feltenni a honlapjára az új drivert.
Köszönjük DELL.com!!!!!!Kézzel kellett megkeresni és feltelepíteni.
-
ginola
addikt
Sziasztok.
Dell 5430-ban RAID ON-ra lett állítva a WIN 10 telepítésénél a BIOS, ez okoz e valami gondot?
Mindenképpen ajánlott az AHCI mód, vagy hagyjam így? -
haxxika
senior tag
válasz
Aethelstone #58540 üzenetére
Semmi problémám, csak a szokásos developer viszály
-
allein
addikt
válasz
Ablakos #58547 üzenetére
De, érdekes mert utána megy. De vajon miért lehet ez? Korábban a netplwiz segítségével kikapcsoltam a jelszó beírását, de azóta volt friss telepítés. Nem tudom van-e bármi köze
Szerk: Igen- uefi, f12 és itt a pendrive kiválasztás után indult is a telepítés. BIOS-ban semmit nem piszkáltam
Driverek is fent vannak, remélem
command update letöltötte a könvytárat, ezután talált két alkalommal újabb drivereket. Jelenleg naprakész.
-
allein
addikt
Sziasztok. DELL márkában jártas és hozzáértő kollégák
videón látható jelenséggel mit tudok kezdeni? Annyit kell tudni, hogy történt egy win telepítés mert úgy volt, hogy a laptopot megveszik. Telepítés előtt egyszer sem fordult elő a hiba. Mi lehet a gond? Random történik
-
xyzui
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, Kanadában élek de hazaköltözöm.
Ha itt vásárolok közvetlen a delltől egy 7577-et otthon érvényesíthető e garancia.
Próbáltam itt is megkérdezni kanadában de tetrmészetesen Indiába kapcsoltak ahol fogalmuk sem volt semmiről. Felhívtam a magyarországi dell-t is de nem kaptam semmiféle kielégítő választ. Olvastam itt a forumon Warranty and Ownership Transfer-ről jó lenne tudni hogy ez működik e biztosan. -
haxxika
senior tag
válasz
Aethelstone #58536 üzenetére
Java
4702MQ a plafon, de részemről ez is megfelel a célnak, nem éreztem még tényleg problémát vele. Fejlesztéshez rakj még be egy Samsung 850 Pro-t legalább, érezhetően javít majd a sebességen, jobban mint egy "sima" SSD. Munkahelyen egy 3genes i5 mellé tettünk be SSD-t a HP 8300-ba. Veszettül gyorsan megy, és zajlik nálunk is a fejlesztés csak .NET alapon.
-
haxxika
senior tag
válasz
Aethelstone #58534 üzenetére
Elég lesz hozzá, egy SSD-t még pakolj mellé ha nincs, inkább az fog segíteni, hogy gyorsabban menjen a compile. Visual Studio és Android Studio nálam szépen és gördülékenyen dolgozik.
-
haxxika
senior tag
válasz
Aethelstone #58527 üzenetére
4600M-et gyűrőm már több mint egy éve a 6440-ben, hidd el elég ez, ha csak nem tervezel vele nagy virtualizálásokat. Napi használatra, játékokhoz is elég, én külső videokártyával használom a gépet és megfelelő beállítások mellett fut mondhatni minden.
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok!
Írtam már régebben ide,hogy gond van a hdmi kimenettel. Nos most újra előszedtem a problémát,és azon gondolkodom hogy melyik lenne a jobb megoldás.
- veszek egy tv boxot
- veszek egy dokkolótAmennyiben csak a filmnézés a prioritás melyik a jobb,ésszerűbb,egyszerűbb megoldás?
-
laca891
aktív tag
Az egereket nézegetem. A wireless egérhez, kell az usb adapter.
A bluetooth egérhez nem közvetlenül csatlakozik a PC-hez.
Érdemes megvenni a bluetooth egeret az elemek bírnak annyit, mint az usb adapteres egérben? -
Frawly
veterán
Sőt, van YNDD3-as lap is, annak az alakja ráadásul megegyezik a QXW00-sal.
-
Frawly
veterán
Latitude E5430-ba akarok venni új alaplapot. Most QXW00-s kódú lap van benne, ami prociupgrade közben beadta a kulcsot (CMOS elem eltávolítása se segített, se a régi proci visszarakása), de az eBayen láttam olcsóbban T7NXT-eset, aminek kicsit eltérő az alakja, de elvileg épp úgy E5430-ba való. Melyiket vegyem? Mindenképpen QXW00-ás kell bele?
-
haxxika
senior tag
válasz
ginola #58524 üzenetére
Fölösleges lemezre írnod, pendriveon tuti meglesz, számtalanszor csináltam már ilyennel, és még sokan mások is.
Valószínű a telepítési kódot fogja kérni, azt kell beadnod, lemez formáz és települ. Mintha egy programot telepítenél. De ha kell segítség nyugodtan keress meg privátban. -
somasz
addikt
válasz
Aethelstone #58519 üzenetére
A 6440-ben nincs akkora TDP keret, így nem engedi nagy teljesítményen pörögni a procit. Értsd úgy, hogy 1-2 szálon még jó vagy, de ha mindet leterheled, visszavesz az órajelből. És mellesleg kicsi a hűtése. 6540-ben már masszívabb a hűtés.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Dell Inspiron 3542-s laptop, tudtom szerint a legerősebb konfig, de ez szerintem most lényegtelen. Már kicsivel több mint két éve megvan és megelégedéssel használom, egy éve kapott egy SSD-t amit a HDD helyére tettem, a HDD-t meg caddy-ben a DVD író helyére. Ma pár percre magára hagytam a gépet mikor vissza tértem azt írta ki, hogy nem tud bootolni mert nincs miről. Miután a megcseréltem a HDD-t és az SSD-t már bekapcsolt, de így a HDD-t nem látja. Lehetséges, hogy az elsődleges SATA port tönkre ment? Ha igen és garanciában próbálom megjavíttatni akkor kötekedhetnek amiatt, hogy tettem bele SSD-t? -
ginola
addikt
Sziasztok!
Dell gépemben a HDD elhalálozott. Vettem egy SSD-t, viszont csak a Dell gyári Win 7 telepítő lemezem van meg, így hogyan lesz Win 10-em, mint a HDD-n volt?
-
somasz
addikt
válasz
Aethelstone #58512 üzenetére
A radeonos 6440-ben sem megy nagyobb proci! 6540-re igaz csak az állítás.
-
maathe
senior tag
Mitől lehet az, hogy egy E6440-es gép CPU hőmérséklete alapjáraton ~50 fok, viszont már kis terhelés esetén is (pl. YouTube) felugrik 60-70 fokra úgy, hogy a ventilátor kb. maxon megy. Kitisztítottam, újrapasztáztam, de semmi változás.
-
haxxika
senior tag
válasz
Aethelstone #58512 üzenetére
Pár hsz-el feljebb volt pont szó erről.
Tehát csakis olyanba, amiben van dedikált VGA. Ha nincs, akkor max 4702QM.
-
Aethelstone
addikt
Üdv.
E6440, 4600M procival. Tudnék venni egy 4800MQ-t, bele lehet tenni?
-
törölt tag
No találtam egy jó masinát:
[link]
Mondjuk nem játékra van tervezve,nem is játszom.
Filmezés,fényképek,videóklipek,zenehallgatás,netezésre bőven jó szerintem.
De szívesen éedekel a ti véleményetek is. -
törölt tag
Sziasztok,szemezek a márkával.
Szeretnék venni egy 17 collos,erős,mindent bíró gépet.
Mit ajánlanátok?
Válaszokat előre is köszönöm. -
laca891
aktív tag
válasz
Bazs1981 #58506 üzenetére
Azt könnyen letudod törölni az eszközkelőben, illetve rögtön tudod telepíteni az új drivert. Egyébként régi wifi kártyánál nem valószínű frissítik a drivert és lehet nem is passzol a win10-hez.
Ha régi a wifi kártya, lehet megpróbálkoznék egy jó minőségű wifi adapterrel és az eszközkelőben letiltanám a régi wifi hardvert.
Ez csak egy tipp. -
Bazs1981
aktív tag
válasz
laca891 #58498 üzenetére
Az első win telepítés után kikapcsoltam a frissitéseket mielőtt felment volna a netre, de úgy sem volt jó. A Dell honlapjáról szedtem le a drivereket a Service Tag-et adtam meg és az alapján telepítettem. Kikapcsoltam közben a Bluetooth -t de továbbra is rendszeresen leszakadt a netről.
-
somasz
addikt
válasz
Alabástrom #58501 üzenetére
semmi, utóbbiban quadro m1000m van a gtx 960m helyett
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
az XPS 15 9550 és a Precision 5510 között az adatlapon láthatóakon kívül mik a főbb különbségek? Ha jól látom, ugyanabban a házban vannak, ugyanazzal a két panellel (FHD/UHD) vannak szerelve... Van hűtésben, szerkezetben, javíthatóságban, stb különbség valamelyik javára?
Köszi előre is!
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest