Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathias-2120
tag
Sziasztok!
Van valakinek valamilyen benyomása, esetleg tapasztalata a Dell Inspiron M301z [link] notebookról?
Érdekes, hogy nincs benne optikai meghajtó, az elődjében (13z)ben volt. Az ára viszont nem olyan alacsony (kb 160k), annak ellenére, hogy AMD-vel szerelt.
Nekem igazából egy könnyű gép kéne, és ez külsőre nagyon megtetszett.
Nos?Segíts magadon, Isten is megsegít!
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz Zandrea #16094 üzenetére
Ne aggódj, nem úgy tervezték hogy tönkremenjen a használattól Pláne ha hűtőpadot is használsz. Ha meg elromlik ott a gari rá, ami legtöbb esetben 3 év. Akár 5 évig ki lehet terjeszteni értelmes áron.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
bi_bean
csendes tag
Szia!
Nekem is ilyen gépem van i7-es processzorral, sajnos valóban van hangja, én fullhd-s videokat is szoktam nézni rajta.
Nálam akkor szokott nagyon hangos lenni, amikor komolyabb alkalmazásokat futtatok rajta, azok szokták a processzort 'kitámasztani' Fullhd-s videonál 65 fok környékén van csak, de hangja sajnos akkor is van.
A garancia a 1558-asra (legalábbis az enyémnél) 4 év helyszini. Utána én már nem fogom használni, elavult lesz számomra.
Még valami: azt tapasztaltam, nem mindegy, milyen videolejátszót/kodeket használsz. Nekem a kamerával adott a legjobb fullhd-hoz. De nemcsak a kamerával felvett videókhoz, hanem más forrásból származókhoz is.[ Szerkesztve ]
-
Maksifül
senior tag
Legjobb tudomásom szerint a DELL 3 év jótállást vállal a termékeire, így igazából nincs miért aggódnotok. És emellett, ahogy említetted, ki lehet terjeszteni a jótállást még pár évvel, de ezt ráérsz megtenni akár a harmadik évben is.
Azért ezeket a gépeket nem úgy tervezik, hogy ne bírják a strapát, pláne nem a DELL háza táján. Ha meg neadjisten mégis bemondaná az unalmast, majd szépen kicserélik a hibás alkatrészt, vagy magát a laptopot.
Szerintem használjátok egészséggel! Minek előre gyártani a problémákat, ha még nincsenek?Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
premete
veterán
-
Zandrea
csendes tag
Sziasztok!
Van egy számomra komoly fejtörést okozó kérdésem, és ebben kérem segítségeteket, véleményeteket: van a családban egy 4 hónapja vásárolt Dell Studio 1558 típusú laptop.
2 hónapja vásároltunk hozzá Cooler Master X2 típusú hűtő ventilátort, mert nagyon hangosan zúgott a gép önmagában, ha fullhd-ban néztünk pl filmet. Akkor azt javasolták, vegyük meg ezt a vackot.
Most pedig azzal riogatnak, hogy "meg fog sülni" a videó kártya, mert olyan nagy a gép teljesítménye, hogy nem fogja bírni, a venti meg csak 1-2 fokot hűt!
Ahol vettük, van lehetőség garancia meghosszabbítására, és most az a nagy dilemma, hogy eladjuk és vegyünk valami más laptopot, vagy kérjünk inkább garihosszabítást, mert amúgy meg imádjuk ezt a gépet
Előre is köszi segítségetek, véleményetek
Zandrae -
SzaboZE
addikt
válasz n0_gAboR #16085 üzenetére
A 6510 elég új tipus, arról sok tapasztalat még nem lesz. Az elődmodell (6500) elég strapabíró, inkább esztétikai hülyeségek voltak vele (hangszóró rács kopott pl). Reméljük a 6510-en ezek is abszolválva lettek, az idő majd eldönti.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
n0_gAboR
őstag
válasz franc0 #16088 üzenetére
Sajnos elegge eltantoritottak a T510, T410 vasarlastol a Thinkpad topicban.
Lenovoeknak sikerult ujra elohozni a hajlekony keyboard, es nyekergo palmrest problemat. A hutes is allitolag eleg hangos lett (foleg a diszkret VGA-s modelleknel - ugye itt mar nincs switchable graphics)
Jelenleg T500-asom van (ezt is megtartom), ott egy kollega irta, hogy semmi keppen nem cserelne le az ugyanilyen gepet egy ujabb szerias Thinkpadre...Arban (PH! Apro) mindenkepp a T410, T510 lenne a legkedvezobb.
-
szpring
csendes tag
válasz McLaca #16061 üzenetére
SRÁCOK !!!
Hol található a laptopokban a winyó? az alján van egy csomó csavar, azok alatt? ugyanis nem indul el, sötét a képernyő, és le akarom szedni a winyót, hátha az alaplap azért elindulna. Még nem szereltem soha laptopot, és egy újszülöttnek minden új... tudjátok... szóval valaki árulja el, hogy is megy ez laptopéknál. KÖSZI!!!
-
franc0
őstag
válasz n0_gAboR #16085 üzenetére
Szervusz!
Először is gratulálok az éles látásodhoz, szerintem is ez a három legjobb típus. Innentől én már külső, illetve a beszerzési ár alapján választanék. Bármelyik is lesz belőle, elégedett leszel.
DE. Biztos vagy abban, hogy 15"-at akarsz? Nem gondolná az ember, de a 14-es verziók sokkal-sokkal jobban hordozhatóak, és hát ugye ezért kell notebook. Legfeljebb beteszel egy fasza külső Dell IPS monitort oda, ahol a legtöbbet használod.
A 14-es verziók közül a HP képaránya 16:9-es, mivel ez szerintem nem való notebookba ezért én kizárnám. Így marad a Dell és a Thinkpad. Utóbbiban jobb a trackpoint (ha használod) és jobban vezeti el a ráborult folyadékot.Ebben az árkategóriában amúgy én bevennék még egy versenyzőt, a 13"-os MacBook Pro-t. De én a T410 mellett vagyok, főleg mivel itt az apróban jó áron kínálja valaki.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Bobolyka
csendes tag
Sziasztok!
Tudnék venni valakitől egy Dell Studió XPS 16 l647-5 notebookot.4 hónapos. Ismeri valaki? Érdemes venni ezt a tipust?
Köszi a választ.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
n0_gAboR
őstag
Sziasztok!
Uzleti notebook vasarlas elott allok. Ezeket a modelleket neztem ki:
Lenovo Thinkpad T510,
HP Elitebook 8540p,
Dell Latitude E6510Gondoltam megkerdezem a dell fanatikusokat is, hogy melyiket valasztanak, mi a velemenyuk a E6150-rol. Nekem kinezetre ez a gep jon be a legjobban.
-
evakiss
csendes tag
Sziasztok!
2 hete van egy új dell inspiron N5010 laptopom. Win7 (64 bit) home premium operációs rendszer lett hozzá vásárolva.
Az a gondom, hogy nem működik az "and" jel, pedig a magyar billentyűzet van beállítva, és minden más betű, jel, jól működik, kivéve az "and" jelet.
Nem tudom, hogy mi lehet a baj.
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 1300 lapim,Kb fél óráig ment 80%-os akkuszintel,majd kikapcsolt azóta a Bios-ban kiírja hogy Battery not installed,a win-be pedig hogy: Nincs ilyen.
Hálózatról üzemel,ha kihúzom kikapcsol.
Akku baj lessz vagy alaplap?
Üdv és thx! -
premete
veterán
A 3g megy linux alatt is, de nem mindenhol, megelégszik az edge kapcsolattal, ami más sebesség kategória, ahogy írtam. A linkből az derült ki, hogy nem sikerült a mutatvány (radio disabled); Nekem egy 5520-as meghalt a firmware frissítés alatt sajnos, igaz, egy hp-s sierrán sikerült fw-t átírni, és pár biosban is tudtam kisebb módosításokat végrehajtani, de veszélyes a pálya.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz SzaboZE #16075 üzenetére
Rendeltem egy olyat is, az e6400-asban és az xps m1330-ban ment, de a firmware-t nem engedte Novatelre frissíteni, így a gyári Novatel sw-vel már nem ment. Igaz, lenovoban nem próbáltam, csak hp-ben, az fel sem ismerte.
-
premete
veterán
Ez nem kilógós, ablakba, kesztyűtartóba, zsebbe való: beleteszed a sim kártyát és maximum ötfelé elosztja a mobilinternetet, adsz neki ssid-et (ha akarsz), beállítod a titkosítást (ha kell) mint egy wlan router, csak HSDPA-ról szedi a netet, nem kábeltől/modemtől. Akkuról 10 métert, tápról 30 métert tud, akkuról 4.5 órát megy el.
A Dell biosa nem ismeri fel a nem Dell modemeket, így a drivert sem lehet rátenni, mert telepítés közben kilép, ha rá akarja valaki erőltetni. Ha jól emlékszem, a Lenovo meg a Delles és a HP-s modemeket nem komálja.
Relatíve a Dell 5530 olcsó az ebayen olyan 16K körül van (itthon 30+), de szerintem több eszköznél már jobb egy MIFI, ráadásul az bármilyen wifi-képes cuccot kiszolgál, lehet akár pda, vagy telefon, vagy ipod, és kisebb egy mezei mobiltelefonnál. Van a Novatelnek is ilyenje, de az [húzósabb] árban van.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
lapa
veterán
válasz premete #16071 üzenetére
ilyen kilógósom már van, köszi (pcmcia). azért gondoltam egy belsőre, hogy ne lógjon ezerfelé.
szóval azt mondod ha belerakok egy lenovos 3507g-t, az nem fog elindulni a dellben? nem csak szoftveres probléma? lenovonál például a saját wines csatlakozó szoftver figyeli milyen szolgáltató simje van benne, de a dell szoftvert telepítve műx. nem valami ilyesmi galiba van itt is?
-
premete
veterán
Sajnos, nem "csereszabatosak", hiába ugyanaz az Ericsson F3507g mindkettő. Több eszközhöz, illetve linux alá is egy MIFI a megoldás.
"Véletlenül" tudok egy eladót: [link]
dyndns-t nem tud, tehát egy ip-kamera képét nem jeleníti meg weben (ezért adom el, mert betörők ellen kellett volna az internet laptopom, netbook, és 2 wifi-képes telefon között)Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-
premete
veterán
Dell wireless 5530 megy linux alatt, még a gps-része is; egy dolgot nem tud, amit windows alatt igen: rákényszerítés a kizárólag umts-kapcsolatra. Ez azt jelenti, hogy ugyanazon a helyen, windows alatt tud mondjuk 4 Mbps-t, de linux alatt csak 0.13 Mbps-t.
-
lapa
veterán
üdv. Latitude d630-at szeretnék független 3g modemmel felszerelni. sim kártyafoglalat van benne. olyan eszköz érdekelne, ami szalad linuxon. köszi minden tippet.
-
Cors
tag
Jó reggelt mindenkinek!
Tudnátok segíteni,Ubuntura szeretnék win7-et tenni,de nem tudom törölni.
Dell inspiron laptopra tenném fel.Köszi.
http//:kenesevas.hu - kovácsoltvas bútorok megrendelhetők
-
SzaboZE
addikt
A házba az alaplap még csak-csak bele megy, de pl az infra helyén van a firewire port, amivel sokmindent nem tudsz kezdeni + a proci foglalat is más. Különbözik ezentúl a felső borítás is (a kéztámasz, amiben a touchpad van). Szóval én inkább nem próbálkoznék vele, mert gyakorlatilag a kijelző egységen kívül minden más.
-
iwtss
tag
Sziasztok!
Van itt valaki akinek N5010 es notebook ja van és néha játszi ka counter-strike 1.6 nevezetű játékkal ? Fontos lenne .. -
McLaca
őstag
válasz llcoolj #16060 üzenetére
Senki sem firtatta az anyagi helyzetedet - rajtad kívül. A találékonyságodat viszont már igen. Nem pénz kell a Win7-hez, hanem gógyi. Bár ha ez számodra kérdéses, mégpedig anyagi kérdéses, akkor nem csoda, hogy a wifivel sem tudsz mit kezdeni. Nos, driver kell hozzá XP alá, itt viszont elég jó az esélye, hogy nem fogsz találni, elvégre őskövület oprendszerről beszélünk. Ha Intel gyártotta wifi, akkor az intel oldalán talán van hozzá XP-s driver, ha valami más, vagy dell cucc, akkor csak a dell oldaláról, de ott csak Win7 és Vista driver van, azokból is kizárólag 64 bites. Teljesen érthető módon, hisz' 2010-et írunk...
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
llcoolj
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni
Vettem egy Dell Inspiron N5010-es laptopot.
Feltettem rá az XP-t, de sajnos a laptop wifi-jét sehogy sem bírom elindítani.
Tudna vmelyikőtök segíteni, hogyan és mit kell beállítanom vagy milyen drivert kell leszednem, hogy wifizni tudjak?
Egyszerűen nem bírok rájönniNagyon köszi a segítséget előre is!
-
TgH
csendes tag
Hi!
Tudnátok nekem segiteni? eléggé fontos lenne még ma megcsinálnom
kattHa valaki válaszolna azt megköszönném plusz lenne még egy-két kérdésem
[ Szerkesztve ]
-
-
pumukli23
senior tag
válasz Atombalu #16052 üzenetére
Szerintem nem nagyon találnál hozzá drivereket, ha meg mégis, akkor se járnál szerintem jól. pl hamarabb lemerülne a gép...
XP lassan 9éves oprendszer (akkor még p3as gépek voltak elterjedtek, azóta csak prociknál leváltottak 4 generációt), ha zavar a win7 csillivillije, kapcsold ki az aerot -
Atombalu
senior tag
Mit gondoltok mekkora hülyeség XP-t telepíteni a gépemre?
- NEW! Core i7-720QM CPU
- 4GB DDR3 1333MHz RUNS AT 1066MHZ
- ATI Mobility Radeon HD 5470, 1GB
- 320GB 7.2K SATA HDDSzármazhat valami előny belőle? Mondjuk sebességjavulás vagy ilyesmi ?
iPhone 5
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Egy hete vettem egy Dell M5010-es AMD laptopot.
Véleményem:
proci: p320 Amd 2100 Mhz: 63 foknál kezd el hűteni a venti
Vga: Ati hd 4250: ha letiltom az aero felületet akkor játsza a Hd és Full HD tartalmakat
A webkameránál elég gyenge anyaghasználat, ahogy hajtom össze recseg ropog a borítás, lötyög a kerete.
Filmezéshez, netezéshez, zenehallgatáshoz tökéletes gép. Kicsit melegszik.Az akksija 2:30 - 2:40 percig bírja. Ahhoz képest hogy amd elég jó érték.
A képe nagyon jó ledes háttérvilágítású Lcd vel.Egy kérdésem lenne még a windows-zal kapcsolatban, hogy mivel jobb a 64 bites windows 7 mint a 32 bites?
-
Moric
aktív tag
A d620-as alaplapját ki tudom cserélni a d630-ra?
Tudnék venni egy d630-ast olcsón és jól jönne a cuda támogatás, ami azon az alaplapon van.
Azt nem tudom, hogy a két alaplap egyforma méretekkel és rögzítésekkel rendelkezik. Kompatibilis egymással a két alaplap, átalakítás nélkül be tudnám tenni a 620-as házba? -
szpring
csendes tag
-
TgH
csendes tag
Hali!
Új Dell Inspiron N5010 tulaj ként az lenne a krédésem hogy a delll hp rol a letöltéseknél azon belül a video nal le kell-e tolteni a Graphics Media Accelerator nevezetű progit?
-
zoli85
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol találok Windows xp-s drivereket N5010-es géphez.
A gépet os. nélkül vettem, de van egy jogtiszta xp-m, amit tegnap fel is telepítettem, de sajnos a géphez csak win7, ill. vista kompatibilis drivereket találtam a support.dell.com oldalról. Elérhetők/összegyűjthetők vhol xp-s driverek is?Előre is köszönöm.
Üdv.:
nzool
-
.Benett
tag
Sziasztok !
Kérdés.
Studio 1555-ös laptopom képét szeretem analóg tv-re kirakni filmnézés céljából
Van : 1394 , USB , HDMI , Vga portom , de s-video nincs :S
Hogy lehetne legolcsóbban megoldni a dolgot ? :S... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...
-
nuskingb
csendes tag
Üdv! Kis segítséget kérnék, talán annyira nem témába vágóan!
Dell studio xps 1645 i7es proci, 4giga ram, 1 gigás ati hd 4670 videókari. win7 64bit
Mitől szaggatnak a játékok ? Batman, F1 2010 stb. Írják hogy jóval gyengébb gépeken tökéletesen fut, nekem meg ha leveszem a grafikát ha nem, szaggat. Driverek újak. De ha nem lennének azok...akkor se normális sztem.
Ötleteitek vannak? köszönöm
-
szpring
csendes tag
válasz Törzsfőnök #1 üzenetére
JAVÍTÁSI KÉRDÉS :
pc javításban jártas vagyok, de a laptop még új nekem. pl: se kép se hang, de töltés és led világít. vegyem le a vinyót először??? és hol találom? KÖSZI!!!
-
TigerCat
nagyúr
230-ért jó ár egy 1558? Vagy mennyit kérjek érte? Egy hónapos. Eladnám...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz Balu77 #16021 üzenetére
Nemtom számít-e, de kb 1.5x akkuidő, full usb támogatás nem servicepackelt kékhalálos, alap sata támogatás, és ha hiszed ha nem, kevesebb erőforrásigény. Ja és van driver Nem muszáj aero felületen dolgozni.
-
pumukli23
senior tag
válasz lacko22 #16035 üzenetére
Konkrétan Dell M5010et még nem próbáltam ezzel a cpu-val. Egy PB volt nálam, kb ugyanezzel a konfiggal, az tesztnél asszem max 62 fokig melegedett, böngészés közben max 52-55 volt (ha jól emlékszem).
A dell mennyire csendes? Egy 1564es inspironon gondolkoztam egy ideig, de sokan írták, hogy olyan mint egy kazánui. nem emlékszem h a teszt eredményeket lementettem-e, ha igen, akkor előkeresem
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Szükségem lenne egy gyári állapot szerinti biztonsági lemezre Studio 1558 notebookhoz. Le lett gyalulva, ezért kellene.
Tud valaki segíteni? Nem lennék hálátlan...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Milan24
aktív tag
Én hiába hívom a Dell zöld számot, ezek sose veszik fel? Konkrétan fél óráig tartottam és semmi.
06-80/016-157-es számot hívom.
Rossz számot hívok vagy most mivan?
-
Erzsébeti
tag
köszi
Éppen most nézek körül a DELL honlapon driver ügyben.
De pl. megtaláltam az intel wireless display connection manager nevűt ami kimondottan ehhez a géphez készült (meg még vagy 5 öt, ami ehhez a géphez is jó), de egyik sem hajlandó települni..
lehozza a dell pici méretű letöltéskezelőjét, de amikor elindítom akkor mindegyik drivernél kiírja, hogy coki, nem települök...A fenébe már
[ Szerkesztve ]
-
Erzsébeti
tag
hali!
Lett egy friss (1 napos) laptop a kezeim közt.
DELL Inspiron N5010A problémám az, hogy képtelen vagyok a WI-FI-t elindítani rajta
Az oprendszer rajta Win7 enterpise hu.
Azt látom a gépen (és a kis könyvben amit adtak hozzá) hogy meg kell nyomni az "F2" gombot hozzá, mivel ide van rendelve a vezeték nélküli kapcsolatok be ill. kikapcsolása.
Na mármost. Én bárhogy nyomom (akár más billentyű kombinációban) semmit sem hajlandó elindítani
Lehet, hogy én nézek el valamit, valami kapcsolót-beállítást, és ezért nem indul semmi azon a gombon...A gépet vissza tudom vinni oda, ahol vettem, de időben nagyon meg vagyok lőve vele, mert 2 nap múlva ez a gép messzire repül (-ne), és addig csodát kéne tenni vele+ fel kéne még erősíteni progikkal is.
Köszönöm a segítséget!
Erzsébeti
-
pumukli23
senior tag
válasz Balu77 #16015 üzenetére
Ahogy SzaboZE is mondta, kár erőltetni az XP-t. Ha olyan programok kellenek, amik csak xp alatt futnak, akkor fel kell tenni egy win 7 prot, és az MS oldaláról leszedni hozzá ingyér az XP mode-t. Ez gyakorlatilag egy virtuális xp-s gépet integrál a 7-be, állítólag nagyon szépen Ehhez szükséges egy olyan processzor, ami támogatja a hardveres virtualizációt.
(Nekem nem ilyenem van, így konkrét tapasztalataim nincsenek..) -
őstag
Dell inspiron M501 notihoz sajnos csak vista/7 támogatás van. A vga kivételével mindenhez találtam máshogy xp drivert. Mobility Radeon 4250-hez viszont kéne sürgősen XP driver! Aki tud az légyszi segítsen!
izé
-
didros
senior tag
milyen programot ajánlotok ami mutatja a processzor és merevlemez hőmérsékleteket? (dell vostro) A dell utilities nem települ fel 64 bites win7-re...
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Van valakinek Dell N5010-es típusú laptopja?
Nekem Dell M5010 es AMD -s sorozatú van és érdeklődnék hogy nektek is ilyen melegen megy sima böngészésnél a laptop, mert nekem 62 fokig is felkúszik a hőmérséklete amikor elkezd visszahűteni használat közben.
-
McLaca
őstag
válasz Atombalu #15976 üzenetére
Az nem, épp azt a célt szolgálja, hogy a kettő ne keveredjen.
nuskingb: notebook esetén játék alatt abszolút az. Ha ez vigasztal, én nem játszom, és 57 fokos a T7250-em.
pumukli23: általában belülről kifelé haladnak a fémmel, szóval még a műanyagkasztnis gépekben is lehet belül fém váz. A Vostrók régebben teljesen fémek voltak (nekem is az van még, ld. profilomban), egyedül a kijelző körüli szegély, és a billentyűzet feletti gombsor lapja műanyag. Szóval minden bizonnyal most is ez a helyzet, ha kívül fém a Vostro, akkor belül is. De ha lekapod a memóriafoglalatok fedőlemezét, alatta megnézheted.
moland007: ha windows, akkor eszközkezelő... és ha Intel kártya, akkor már a nevéből kiderül.
PB: alaplap halála esélyes.
Cyberpunk: engem csak a kijelző érdekelt, i7-re nincs szükségem (túl sokat fogyaszt és hőt termel, teljesítményben az i5 is elég lenne nekem, a T7250-emet az is kenterbe verné, megtámogatva egy SSD-vel... )
Ha ennyi a felár, akkor 400 alá is lehet menni, de azt hiszem, mégiscsak a következő utáni noteszomban lesz RGB LED kijelző... Most valahol 300 körül meg szeretném a dolgot úszni (harmadik noteszem lesz, és második Dell-em).Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
SzaboZE
addikt
válasz premete #16003 üzenetére
Sajnos nem releváns, nekem is az N-es kártya 2 antennát támogat. Eszközkezelőben mehg kell nézni a pontos tipusát a kártyának utána tudunk nyilatkozni.
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Ti milyen Dell laptopot ajánlanátok, átlagos felhasználónak. Mebízhatóság, és jó hűtés lenne a szempont. Ár: 140-150 körül.
-
Cyberpunk
félisten
válasz McLaca #15972 üzenetére
Jó drága 500k fölött. Én 550.000 ért láttam egy i7-est RGB-LED-es kijelzővel nagyjából 70-80k+ felár a "sima" LED-eshez képest.
Ami bosszantó mivel én is szeretnék egy ilyen géped, de még egy darabig csak állom marad számomra Röhej hogy a nyugati árak mennyivel olcsóbbak. És az emberek ott lényegesen többet keresnek mint a magyar. Nah mindegy befejezem ez Magyarisztán.Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest