- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszever
őstag
Na igen. Bár nem feltétlenül kell sokkal nagyobb felbontás a 17-esre, mert akkor kifolyik a szeme az embernek
Viszont ami érdekelne, milyen lehet a színhűsége, színvisszaadása, stb. Tehát mennyire lehet pl. fotós feladatokra használni...
3 év garia a minimum, főleg ennél az árkategóriánál merevlemez meg nem árt ha gyors, persze, csak ha ettől még nem válik hőerőművé.
Abban biztos vagyok, hogy CAD feladatokra bőven meg fog felelni (a jelenlegi is megteszi a magáét, bár komolyabb feladatoknál meg szokott izzadni, főleg a megjelenítési részén).
Mennyire erős / jó ez a VGA? Melyikhez lehetne hasonlítani (pl. az ATI tályán, azokat kicsit jobban ismerem) a teljesítményét?Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
S.Feri
őstag
válasz sszever #2098 üzenetére
Az adatok alapján nem rossz gépecske. A képernyője 1440*900-at tud, szóval abból talán elférne egy nagyobb, ilyen volt előzőleg nekem a 9400-ben, nem volt rossz. A proci nagyon jó és erős lesz, szeretni fogja a matekot. 2gb ram szerintem ma már alap, és a vinya is jó mert 7200-as, a legtöbb notiban azért még nincs 7200-as vinya. Gondolom erre is 3 év gari van.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
sszever
őstag
Sziasztok,
Kéretnék véleményt tőletek az alábbi nótásra:
Dell Precision M90
Intel Core 2 duo, T5600, 1,83GHz
17'' WXGA+
Nvidia Quadro, FX 2500M, with 512 MB Dedicated graphic memory
2 GB 667 MHz memory
100 GB Sata 7200 rpm
8x CD/DVD RW
Intel PROWireless 3945
Dell Wireless 350 BT
Mennyire jó a teljesítménye? Valakinek esetleg tapasztalatai vele?
Milyen minőségű a képernyője, stb...Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
watcher
tag
válasz tkazmer #2075 üzenetére
Arra gondoltam, hogy 3 évig kibírom-é a cserementességet, meg mennyire lesz akkor még jó gép. 3 év hosszú idő, é ha belegondolok 3 éve alatt mennyit változott a noti piac...
Aspire 5024, - mellesleg még eladó - Nagy difit nem tapasztalok, persze összbenyomásra talán jobb a Dell, de az Acer minőségével sem volt semmi gond. Nem is tudom sokan miért húzzák le, mert mostanában rendben vannak. Talán a touchpad gombja gyengusabb az Acernél, de most úgy hirtelen ennyi. Mondjuk a Dell billentyűzete meg a felépítése átgondoltabb. Nekem nem jön be ha elöl vannak az audio csatlakozók (nem disman elvégre) meg a WLAN gomb is benyomódhat amikor pl. fekvős, felhúzott lábas, 45 fokban tartós pozicióban használom. 1920x1200 ahogyan a kolléga úr mondta.Érted?
-
egeristi
csendes tag
Ha lehúzzátok a gépet tápról hsználat közben(6400, ha ez számít) nektek is elsötétül egy pillantra a kijelző?
Egeristi
-
-
tkazmer
addikt
válasz egeristi #2082 üzenetére
Hoppá, ez az alkatrészgari engem is érdekel, lehet, h én is veszek....
Azt, h miért jó neked a nagyobb felbontás, sztem csak te tudod eldönteni, néhány ilyen mérnök proghoz(asszem pl CAD) hasznos tud lenni, de máshoz nem igazán jó. Én még 6400-asban nem láttam. Azt, h mibe kerül nem tom, én még nem cseréltem, S.Feri kollegát kérdezdúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
egeristi
csendes tag
válasz tkazmer #2081 üzenetére
És wuxgat az 6400ámbas is kérhetnék? Ha igen, miért lenne ez jó nekem és mennyibe kerülne?
Amúgy megrendeltem a 2éves alkatrészgaranciát, 11000ft volt a HRPnél.
És akit érdekel a qwerty computernél ma voltam bent és árulnak Dell laptopokat. Asszem www.qwerty.hu de hoztam katalógust ha nagyon kel be tudom scannelni...Egeristi
-
-
tkazmer
addikt
válasz watcher #2074 üzenetére
Ki fogja tölteni, hiszen azért adtak rá annyit....milyen felbontású is a gép? Amúgy milyen acered volt? Travelmate? Mert akkor leírhatnád, h milyen összehasonlítva a 2 gép minőségérzete.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
watcher
tag
Megvan. Mármint a 9400-esem, Core 2 procival meg 7900-assal, a memóriák 2GB-ra cserélve. Egy kicsit féltem a moncsitól, hogy marha nagy lesz a felbontás, de egészen szerethető. Dark Messiah úgy húz rajta mint atom, de ha dolgozok úgy 8-10 taskkal sem nagyon veszi észre. Nekem ez olyan dolgozós, játszós, szórakozós mindenes gép napi 16 órában. Nagyon ésszerűen van összerakva, végre nem elöl van a hangcsatlakozó, meg a Wifi gomb, külön köszönet, a PGDWN/PGUP/INS/DEL/H/E hatos csomagnak amit ilyen asztalival megegyező kiosztásban még nem nagyon láttam más notin. 15,4-es Acer után nagy, de nem túl nagy. Pont olyan, hogy egész napi használathoz, meg kocsiban hurcoláshoz ideális. Minősége is jónak tűnik, de persze az idő mondja meg, hogy mire lesz elég. Akksit azért eszi, de 2 óra még megy az alap 6 cellással is. Ennél jobb asztali replacementet ennél jobb árban ma nem nagyon találni.
Halk mint álom, gyors mint atom, unikum kijelző, és a méretéhez képest még egész jól hordozható. Combi kis gép, csak remélem, hogy kitölti a 3 éves gariidőt. Kevés erősebb konfig van ma a Magyar piacon.Érted?
-
tkazmer
addikt
Játékra nem notit vegyél, arra ott az asztali, de ha nagyon játszani akarsz, akkor az x1400-assal szerelten már lehet, persze hatalmas játékélményre ne számíts. Dvd-re ok, bár az akksija egy kicsit kevés hozzá, nekem max fényerőn, de hi-fi-s kihangisítással 82percnyi film után 97%-ról 10-re merült. Munka alatt mit értesz? Mert gyakori hurcolászáshoz inkább a latitude ajánlott.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
attil2
csendes tag
Sziasztok
Notit vennék de nem tom miet segitetek?
Dell Inspiron 6400as. jó?
Játék dvd zene munka.???? -
tkazmer
addikt
válasz egeristi #2069 üzenetére
Szerintem telepítsd újra a videodrivert is, nekem az asztalimmal volt hasonló probléma, persze, ott nem kihúztam, hanem 1x csak előjött....egy próbálkozást talán megér.
Sztem a wlannal kapcs hívd fel a dell-t, mert nekem kiválóan működött eddig minden wlan hálózatról is(itthon KTI van, de sokszor használtam már hotspotról is)úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Smogus
őstag
Egy Dell inspiron 1300-assal rendelkezem, de nagyon zavar, hogy egy dvd-ről, vagy cd-ről csak 1 mega körüli értékkel bírok másolni, valahogy nem akar feljebb menni, ez normális érték?
Úgyan arról a lemezről az asztali gépemmel tudom többel is másolni, jóval többel isHa az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
egeristi
csendes tag
2 kérdés:
1.: Amikor tápról használom a gépem(6400) és használat közben kihúzom a tápot elsöstétül azonnal a képernyő de a többi led ég továbbra is és a gép csak a kikapcsolás gomb hosszan megnyomásá-ra reagál;kikapcsol majd reboot, de ez ugye a windowsnak sem tesz túl jót...
2.: 1390es wifi kártya van a gépemben és a két otthoni routeremmel nem igazán akar dolgozni. mindkettő csak 802.11b-s az egyiket nem is látja(no-name) a másik(linksys) épedig néha nem ad neki ipt, de ha hozamosabb ideig(=egy éjszaka) nem csatlakozom fel ezzel a géppel a routerre, akkor nem látja, csak ha áramtalanitom majd ujra bedugom a routert.
Mindkét router más laptopokkal müxik, az illeszttőprogramot(R115320.exe a dell.comról) többször újratelepítettem.
Mindkét probléma állatira idegeseít, jó lenne ha vki tudna írni vmi bíztatót!
Köszi előre!Egeristi
-
-
Jeny
csendes tag
Sziasztok.
Boldog tulajdonosa lettem egy Dell-nek Inspiron 6400as. A gépen 1 GB RAM van, innen kap egyelőre csak 8 MB a videokartya (Mobile Intel 945). A kérdésem az, hogy a csudába adhatnék neki mondjuk 128at ? Biosbol nem találtam de az is lehet rosz helyen próbáltam állitgatni . -
tkazmer
addikt
Az én 6400-asomban is ilyen van...viszont véleményt nem tok róla mondani, ugyanis eddig még csak olvasásra használtam, mivel írásra ott az asztali
-
S.Feri
őstag
Dell Inspiron 9400-okban található csodálatos Philips sdvd8820- hoz vajon merre találnék egy friss firm.-et, mert használatának nagyon nagy szükségét érezném. Nem vagyok elégedett ezzel az íróval tökéletesen, A 6400-akban is ez az író van?
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
tkazmer
addikt
-
atisvagyok
csendes tag
válasz tkazmer #2029 üzenetére
Szia!
Megnéztem, nekem 667 MHz ADatat memóriák vannak benne. Alapból 533 MHzes volt, de kicseréltettem, mert az árlistán is 667-et írtak arra a gépre amit rendeltem meg valahol olvastam, hogy a Core2Duo-s gépeket 667 MHzes RAMmal szállítják ( de javítsatok ki, ha tévedek )
Meg a BIOS is 667-et ir rá.
atis -
tkazmer
addikt
válasz Gengster437 #2056 üzenetére
Ez határozottan jó hír, h csak azért recseg. Amúgymeg 3 év alkatrész garit adtak hozzá, és abból az 1. év teljeskörű.(legalábbis azt hiszem, a számlát még nem láttam, apukám intézte a dolgot) Az akksi kopása annyira nem zavar, majd ha nagyon kell, veszek másikat, arra egész biztos, h csak 1 év van, persze
-
Gengster437
csendes tag
válasz tkazmer #2054 üzenetére
Miért neked milyen eredményed van? A műanyag nem rohad el. Egy tv kapcsoló sem hulllik szét pedig annak roszabb az anyaga mint a notinak. Azért recseg a műanyag ,mert feszültség van benne(nem elektromos) , de nem fog ketté törni. Nem kell rinyálni. Ezt egy anyagmérnök tanár most erősítette meg.
Figyelj válaszd az alkatrész garit ,akkor ha sokat számít a pénz. Ígyha bármi elfüstöl vagy valami tönkremegy akkor megjavítják vagy tesznek helyette újat bele. 3 év azért sok gépnek sok és sok alkatrésznek. Asszem csak az aku lesz kivétel az alkatrészek alól. Hát sajna az meg kopik azt tudomásúl kell venni ,hogy folyamatosan romlik az aksi.
Szerintem válaszd a 3 évet. Az alkatrészre.
[Szerkesztve] -
egeristi
csendes tag
válasz Gengster437 #2053 üzenetére
Ez a minél töb gar annál jobb persze igaz. Csak nekem itt most fizetnem kell érte... És nem mindegy, hogy mennyit. A 3évesben is van csak alkatrész meg teljeskörü. A teljeskörü pedig több mint 10000el drágább.... Nemtom megér-e ennyit a teljeskörü, igazából erről érdekelnlnek vélemények.
Egeristi
-
tkazmer
addikt
válasz Gengster437 #2051 üzenetére
Az a baj, h abból mindössze 1 év teljeskörű...de amúgy emiatt vettem ilyen gépet, hasonló árkategóriában valóban nincs olyan, amelyikhez 3 év járna, és ez tartja csak bennem a lelket, h ki fogja bírni a tervezett 2 évet. Annak kifejezetten örülnék, ha letesztelnétek az anyagát, és az én ''eredményemnél'' jobb jönne ki
-
egeristi
csendes tag
válasz Gengster437 #2051 üzenetére
Sziasztok!
Az én 6400 Amerikából származik, emiatt 1 év alaktrészgaranciám van rá itthon(munkadíjat fizetnem kell). Az alábbi ajánlatot kaptam garanciabövítésre:
Ezúton jelzem a telefonban említett garanciális lehetoségeket, amelyek a HRP Szerviz Kft-nél lehet késobb érvényesíteni a Dell Inspiron notebook esetében:
- Mo-i szerviz garancia 1 évre: bruttó 10800 Ft
- Alkatrész garancia kiterjesztése 3 évre: bruttó 11472 Ft
- Teljesköru szerviz garancia 3 évre: bruttó 23600 Ft
Ti mit ajánlotok, milyen bövítést vegyek/vegyek-e egyáltalán?
Tudtgok esetleg olcsóbb céget?
Köszi előre:EgeristiEgeristi
-
-
tkazmer
addikt
válasz Gengster437 #2049 üzenetére
Pont emiatt a kevésbé jó minőségű műanyag miatt félek, hogy esetleg a dell inspiron is lesüllyed az acer/fusi színvonalra - ennek nagyon nem örülnék, de szerintem fél év múlva ezt majd jobban meg tudjuk ítélni.
Egyelőre még csak a középiskolánál tartok, de nem tervezek poli...s lenni, ugyanis utálom a tömegrendezvényeket(a tömeg miatt), valamint a nyilvánosságot. Viszont vitatkozni kifejezetten szeretek, bár szóban sokkal élvezetesebb
[Szerkesztve]úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Gengster437
csendes tag
válasz tkazmer #2048 üzenetére
Tudod mit ,ahogy érzed.
Legyen neked jhóó. Nem kötekedek. Szerintem kifejtettem .hogyha ez is ugyan olyan műanyagból lenne akkor valszeg jóval drágább lenne,minthogy a hp és az Ibm is drágább
És akkor ebben az árkategóriában a Fusik Acerok és még sok sok megbízhatatlanabbi márka közt turkálnánk.
''Egyébként mi a foglalkozásod vagy minek tanulsz?' Borzasztó jó poli....s lennél. azok tudnak mindenbe belekötni. Illetve azok szeretnek nagyon vitázni.'
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz Gengster437 #2047 üzenetére
Egyelőre nem igazán érzékelem azt a +20%-ot, ugyanis nem tudom a gép teljesítményét 100% kihasználni. A winrarból meg igen sok tömörítést kell 1szerre elindítani ahhoz, h jelentősen leterheljem a cpu-t, ez már a 630-as p4-nél is nehéz volt
Mivel én annyit nem cipelem, hogy feltételnül szükségem legyen egy hasonló teljesítményű ibm-re, inkább maradok a dell-nél. Viszont szerintem szégyen, h a dell nem képes az inspiron sorozatát legalább jó minőségű műanyagból megépíteni. Persze, tom, vegyek latitude-ot, de akkor is, a fő versenytársak, mint hp és ibm jobb minőségű műanyagból építik az ilyen kategóriás gépeiketúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Gengster437
csendes tag
válasz tkazmer #2046 üzenetére
Lehet ,de az a 20%-ékot csak Cpu igényes programoknál(Pl.: Winrar),játékoknál fogod látni ,mert már a teljesítmény VGA korlátba ütközik.
Ok azon gondolkoddtam ,hogy hiperkönyű vasbetonból tehát olyan 20kg-os tokot csinálok és az biztos fajin anyagu lesz.
Sőt még teszek rá alufóliát is,hogy ne karcolódjon a beton.
Vagy veszek karbon gépház tetőt, meg gyakorlatilag az egész gépházat carbonból csinálom meg. Azt tuti nagyon sokáig jóó lesz.
De most ténleg ne haragudj ,de ahogy mindenre már reaglász az már inkább kukacoskodás.
Ha az IBM-eket jobban csíped add el a csörgő-recsegő dell -edet tegyé hozzá 200K-t és vegyél egy fajin IBM-et.
Das ist alles.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz Gengster437 #2045 üzenetére
Én 20%-ról tok....amúgymeg azért nem igaz, h az összes thinkpadra rá lehet állni, csak a t sorozat olyan...de azért a sima r is fém zsanérokkal van ellátva.
-
Gengster437
csendes tag
válasz tkazmer #2044 üzenetére
a thinkpadok ténleg jók szvsz.
Rájuk álhatsz lehugyozhatod őket és semmi bajuk nem lesz.
Nos ilyen is van ,de azok jóval de jóval drágábbak mint ez a dell.
Hasonló árba meg a teljesítményük gyengébb.
Szóval valamit valamiért. ha fordítva lenne ez hogy a thinkpad lenne jobb vasú és olcsóbb és a z inspiron lenne gyengébb ,de strapapíróbb most azt istenítenéd.
Meghát a dell csak a 2. a strapabírásban
Jha a játékok nekem se minimumba mennek a carbon teljesen jól megy sőt túl jól megy.
A core 2 és a sima közt menyi is 10 vagy 15%-lék külömbség van? -
tkazmer
addikt
válasz Gengster437 #2043 üzenetére
Igen, kizárólag infószerzésre alkalmas...amúgy nekem sem kell panaszkodnom, teljesítmény van elég, c2d 2.0ghz...és szintén x1400, mondjuk nekem nem csak minimumon megy rajta a játék.
Amúgy nem azt mondom, h rossz az anyaga, csak h lehetne jobb is, pl egy thinkpad r51 sokkal jobban van kivitelezve, nekem már most jobban recseg, ha felemelem, mint egy majdnem 2 éves thinkpadúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Gengster437
csendes tag
válasz tkazmer #2042 üzenetére
Pfff.
Szerintem azért a biosába sok minden benne van. Tuningolni minek??
Szétfüstöltessem egyik elmebeteg pillanatomban?Mikor túl húzom.
szerintem a intel core duo t2400 azé most még elég.
Meg én csak programozok c-ben java-ban meg némi grafikus c-van rajta.
Ha meg gamelni akarok akkor meg van benne egy x1400-as amivel azért legalább minmumon megy rajta a játék.
A design meg nekem tetszik. De ha kell csinálhatok egy szakító próbát
Úgy is most benne vagyok.
276-ért ez 3 év garral nagyon -nagyon megéri.
Mi is van ennél jobb márka IBM?
Majd ha nagy és okos villamosmérnök leszek veszek egy olyat ,de még mikor kicsi és buta villamosménrök halgató vagyok addig van egy dell inspiron 6400-asom. -
tkazmer
addikt
válasz Gengster437 #2041 üzenetére
Csak kár, hogy a bios-ból semmit nem lehet állítani, jó, mondjuk a noti nem tunningra való...
Az igényes kialakítás(legalábbis az anyagok minősége) szerintem nem is annyira igényesúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Gengster437
csendes tag
Ki vette meg az utólsó bontatlan dobozú Dell Inspiron 6400-ast az usanotebokk-ból?
Ez enyire jó lenne.
A francba hiszen én voltam az. Oh jeeeeeeeeee.
Nagyon jó noti. Igényes biosz . Igényes kialakítás. Rosz Driver lemez. -
tkazmer
addikt
Újabb tapsztalat inspiron 6400-asról:
Tegnap próbaképpen néztem vele akksiról egy 82 perces filmet max fényerően, de hi-fi-s kihangosítással, és a kezdetkor 97%-os akksinak a fil végére már csak 11 perce maradt. A gépben x1400-as vga van.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
Akkor lehet, h maradok a wsxga-nál. Sima sxga-t használtam mintegy 1 évig folyamatosan 15''-os gépen, nagyon tetszett.
(#2033) S.Feri
És hol lehet ilyen képernyőt kapni? Jah, és ha még garis ugye a gép, akkor is meg lehet csinálni a cserét garivesztés nélkül?
[Szerkesztve]úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
S.Feri
őstag
Igen az enyém 17''-es. Bár ennek ''tükrös'' felülete van, de tetszik, kifejezetten tetszik. Sokkal élénkebbek,élesebbek a színek rajta. A boltban láttam tegnap 6400-as lapitopikon ilyet, a csere előtt nem is gondoltam, hogy nekem is ilyen lesz.
-
PLacc
senior tag
-
tkazmer
addikt
Ha nem vok túl indiszkért, mennyibe került az a wuxga kijelző? Mert sztem nekem is kellene vmi jobb a jelenlegi wxga 15.4-es helyett...bár lehet, h beérném egy wsxga-val
-
_imation_
csendes tag
sziasztok!
van vmi otletetek, h lehet kikapcsolni az internal speakert? vagy egyaltalan van ilyen a d620-ban?
az a gondom, h elegge idegesito, h amikor csatlakozom wireless halohoz, sipol egy marha nagyot, de pl az outlook eseten is ugyanez a helyzet, ha uj level jon. a sipolas akkor is megvan, ha le van nemitva a ''rendes'' hangszoro. sot akkor is ha kulso usb hangkartyan van a gep.
a biosban nem talaltam erre semmit.
ja es ugye azt tudom, h pl az outlookban a hangjelzest ki tudom kapcsolni es akkor nem fog sipolni... de en a hangszorot szeretnem kikapcsolni..
koszi elore is -
S.Feri
őstag
Megjött az új kijelző és a proci. Mostmár wuxga és t7200 proci ketyeg a gépemben.
Gyorsan megnézem mi változás történt a tesztekben.
[Szerkesztve]De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
tkazmer
addikt
válasz atisvagyok #2024 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van...a kérdésem az lenne, hogy a te ramjaidra is csak 533mhz van írva? mert az enyémekre annyi, viszont a progok 667-nek látják...amúgy ahhoz, h megnézd, nem kell szétszedni, hátul, a középső szellőzőnyílásoknál én be tudtam annyira nézni, h ezt észrevegyem
-
atisvagyok
csendes tag
válasz atisvagyok #2027 üzenetére
Működik.. működik... csak mintha a ventillátort nem lehetne vele vezérelni, kivéve ha a force-ra állítom, akkor bekapcsol legmagasabb fordulatszámon. Viszont manual-nál nem...
Elindítottam mindkét magon egy CPU-Burnt, mert kíváncsi voltam, hogy a BIOS bekapcsolja-e win alatt. Olvastam valahol, hogy 70 ˚C környéként kapcsolódik be a venti és valóban felment 70-re és kb 2300-as fordulaton bekapcsolt, és vissza is hűtötte 65re aztán megint elkezdett emelkedni, bár nagyon lassan... aztán 70nél kapcsolta megint feljebb a fordulatszámot...
Ez egyébként normális ??
A gép abszolút nem volt meleg, nem vettem észre semmi rendellenességet...
atis -
Smogus
őstag
[link]
Ezt a programot írták kicsit előrébb, jól használhatóHa az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
S.Feri
őstag
Kicsit előrébb mintha be is rakták volna azt a progit.
-
atisvagyok
csendes tag
Üdv,
Hát, elmondhatom, hogy én is beléptem a DELL tulajdonosok körébe
A következő géppel:
• 15.4'' WXGA (1280x800pixel) TFT
• ATi mobility Radeon X1400 - 256MB HyperMemory
• Core2-Duo T7200 (2.0GHz/4MB/667)
• 1024MB DDR2
• 120GB HDD • DVD+/-RW DL
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • HUN keyboard
Működik tökéletesen, de egy-két kérdés felmerült bennem:
Dell gépekhez nincs valami hardware monitorozó progi, (mint pl Asus alaplapokhoz az AsusProbe) ami méri a feszülség értéket, a hőmérsékleteket, ventillátor fordulatot, a merevlemez tulajdonságait?
Válaszokat előre is köszönöm.
És ha esetleg kérdés lenne a géppel kapcsolatban, akkor szívesen válaszolok ha tudok.
üdv,
atis -
humax
senior tag
milyan sulinetes ajanlatoka dell bol.
legyen core deu.
kosziElnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
egeristi
csendes tag
Azt jól sejtem hogy a gép csak kikapcsolt állapotban tölt? Mármint ha tápról használom és le van merülve akkor nem tölt bele csak kikapcsolás után?Köszi az eddigi válaszokat!
Egeristi
-
egeristi
csendes tag
Na még 1 kérdés: Nem vagyok nagy linuxos, most felraktam egy Suset. Kénr hozzá egy Dell 1390 wlan kártya driver. Van vkinek ötelte? Eddig nem találtam sehol!
Köszi:EgeristiEgeristi
-
Peetry
senior tag
Végre megtaláltam amit már rég óta kerestem a DELL gépek között. Latitude D820.
Kit tud erről valamit mondani? tapasztalatok? mondjuk egy inspiron 6400-al összehasonlítva?
A VGA erősebb benne, emiatt nem tetszett a 6400, azon mik a pro-kontra az áron kívül.
Szerintetek mennyire éri meg az árát? -
S.Feri
őstag
Na kerestem egy ilyen kis listát amely megmutatja mindenki számára, hogy kb mit várjon a notijának a vgajától. [link] remélem mindenki örül neki.
-
FPéter
aktív tag
Van valakinek celeron M 1.4 körüli DELL-je, aminek 2400 mAh-os az akksija? (vagy ekörüli).
Érdekelne, hogy mennyi ideig bírja bekapcsolva!
Köszi. -
tkazmer
addikt
válasz egeristi #2001 üzenetére
Kb olyan, v egy kicsit talán jobb, mint egy sima asztali 6600. Én néha játszom csak vele, és ahhoz képest, h mit vártam tőle, maximálisan meg vagyok vele elégedve, ha lenne egy kis + ramom(most 2x512mb van), akkor szaggatás nélkül menne a bf2142(most is csak nagyon ritkán szaggat be, lehet, h csak a kav miatt), az nfsmw olyan közepesnél vmivel jobb beállítások mellett, 1024x768-ban megy(az enyém csak wxga), a bf1942 meg akkor is megy, ha közben a kav full scan-t végez
-
egeristi
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest