Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krisztianAMG

senior tag

Sziasztok,

Talán már három hét is eltelt azóta, hogy a futár átadta a 7566-ot, de csak most lett időm vele foglalkozni.
    A konfig:
    Intel Core i7 6700HQ Skylake
    15,6" LED 3840 x 2160 IPS antireflex
    RAM 8 GB DDR4
    NVIDIA GeForce GTX 960M 4 GB
    SSD 256 GB + HDD 1 TB

Pentium 847-ről váltottam, úgyhogy nagyon új ez a világ nekem (lesz majd néhány hülye kérdésem).

Az első probléma, amit nem sikerült megoldani az a 4K videók lejátszása. Nem igazán akartam elhinni, hogy a YT-on fellelhető 4K anyagokat nem bírná akadásmentesen lejátszani, és ebben a haverok is megerősítettek. Az Nvidia Control panelen a 960-at állítottam be mint fő grafikus proc, de szerintem még mindig az integráltat használja (a Windows beállításokban a "Grafikus meghajtó tulajdonságai"-ra kattintok, akkor az integrált 530-at dobja fel).
    Mi az amit még megpróbálhatnék?

A másik a Wifi. A kollégiumi hálózatra gond nélkül csatlakozott, de az otthoni routerrel már megmakacsolta magát. Wifire csatlakozik, de azt írja, hogy nincs internet hozzáférés (minden más eszköz gond nélkül csatlakozik, és használja is a netet). A router IP címen sem érhető el a gépről, TCP/IP v4 és v6 is automata, ipconfig/flushdns sem segít. (Belkin F5D8233)

Remélem eszetekbe jut valami, mert én már kifogytam az ötletekből. :(

Új hozzászólás Aktív témák