Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• brickm

őstag

Sziasztok!
    Dell vostro 3460-as notebookomat beadtam végülis szervizbe, a kattogó HDD miatt.
    Előtte leklónoztam a HDD-t clonezillával, kb félórán át csinálta, 100GB-adatot mozgatott.
    A szerviz 9munkanapra csinálta(azért húzódott el, mert náluk nem jelentkezett a kattogás, ezért elküldték másik szervizbe a HDD-met kivizsgálásra, ahol szintén nem tapasztaltak kattogást, annak ellenére, hogy én 3 hónapon át tapasztaltam minden egyes működtetésnél...) De a panasz csak panasz alapon kicserélték a HDD-t egy Western Digital Skorpio Black-re. A clonezilla 15perc alatt visszatett mindent rá, recovery partícióval együtt. Elsőre indult is a windows hiba nélkül, felismerte az új HDD-t és már telepítette is a driverét.
    Sőt, az új HDD gyorsabb is, mint az előzőm volt.

Csak azért írom, hogyha esetleg valaki hasonló hibába ütközne, bátran forduljon a dell partnerekhez, nem problémáznak akkor se, ha nem tapasztalnak egy esetleges hibát a teszt során. Illetve, hogy adatklónozásra a clonezilla teljesen jó megoldást jelent.,

További szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák