Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Dell vostro 3460-as notebookomat beadtam végülis szervizbe, a kattogó HDD miatt.
Előtte leklónoztam a HDD-t clonezillával, kb félórán át csinálta, 100GB-adatot mozgatott.
A szerviz 9munkanapra csinálta(azért húzódott el, mert náluk nem jelentkezett a kattogás, ezért elküldték másik szervizbe a HDD-met kivizsgálásra, ahol szintén nem tapasztaltak kattogást, annak ellenére, hogy én 3 hónapon át tapasztaltam minden egyes működtetésnél...) De a panasz csak panasz alapon kicserélték a HDD-t egy Western Digital Skorpio Black-re. A clonezilla 15perc alatt visszatett mindent rá, recovery partícióval együtt. Elsőre indult is a windows hiba nélkül, felismerte az új HDD-t és már telepítette is a driverét.
Sőt, az új HDD gyorsabb is, mint az előzőm volt.Csak azért írom, hogyha esetleg valaki hasonló hibába ütközne, bátran forduljon a dell partnerekhez, nem problémáznak akkor se, ha nem tapasztalnak egy esetleges hibát a teszt során. Illetve, hogy adatklónozásra a clonezilla teljesen jó megoldást jelent.,
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DOOM - The Dark Ages
- Kompakt vízhűtés
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest