- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
válasz szabonagyur #41799 üzenetére
Telefonban azt mondták nem mehet hozzájuk, mert csak parts only garanciás...
Fentebb irtam az elfüstöléséről. -
félisten
-
Ákinard
aktív tag
Azt meg tudjátok mondani, hogy a Humansofthoz miért nem lehet vinni olyan gépet, ami "parts only" garanciás??? Azt értem, hogy nem NBD-s és nekem kell szervizbe vinnem, de ezzel a parts onlyval miért nem vállalják...?
-
félisten
-
Máté94
addikt
válasz szabonagyur #41794 üzenetére
Az kellemes...
Bocsánat, akkor én néztem félre, csak 7537-en nem tudom hamarabb tesztelni.
-
félisten
-
Máté94
addikt
-
félisten
-
Máté94
addikt
-
ablack
senior tag
válasz thomasmorten #41781 üzenetére
Szerintem szinte bármelyik számtech boltba megcsinálják ahol vállalnak szerelést, mivel nem túl bonyolult.
Én a gyári leírás alapján 20-30 perc alatt megcsináltam, pedig nem sűrűn szedek szét laptopokat.[link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
bajaki
őstag
válasz szabonagyur #41787 üzenetére
8850m-mes szerencsére. Akkor feldobom ezeket.
A 14.4 RC1 jó lesz, vagy valami frissebb?
-
bajaki
őstag
válasz szabonagyur #41785 üzenetére
És hol találok ilyet?
-
félisten
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, valószínűleg ez a kérdés feljön heti néhányszor, de nem találom most rá a választ.
Dell 3537-hez kellenének nekem driverek. Windows 8.1-hez. Tegnap raktam újra a gépet. Dell oldaláról a szervizkód alapján leszedtem először a chipset, majd az Intel drivert. Ilyen sorrendben fel is raktam őket. Utána az AMD oldaláról a 14.4-es Catalystot.
És így nem jön vissza a gép, ha kikapcsol a kijelző, vagy ha alvóba megy. Ráadásul a kikapcsolásnál is kidob valami hibát, de arról fogalmam sincs mi lehet, mert egyből eltűnik. Tudom az alvós probléma általános, de hirtelen nem találom a megfelelő drivert.
Előre is köszönöm segítségeteket!
-
thomasmorten
csendes tag
válasz SzaboZE #41743 üzenetére
Köszönöm a segítségeket! Írtam is a Humansoft-nak.
Továbbá lenne még egy dolog.Fentebb említett laptopomba(Inspiron 7537) tervezek egy SSD-t. Van olyan hely ahol jó áron beleteszik a HDD helyére? Én nem akarok belenyúlni.
Illetve sokat használom melóban VMware-t, emulálni OS x -et.Ez lehet gond az SSD meghajtónak(sok írás stb..) ?Köszi előre is a válaszokat.
-
SzaboZE
addikt
válasz Motion_Blur #41777 üzenetére
Attól függ milyen kijelző. szerintem 20-50e ft.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
mghltm
addikt
SzaboZE kolleganak irj uzenetet, szerintem o tud majd segiteni!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
félisten
Felhívod valamelyik Dell szervizt és megmondja. Ha jól gondolom ez is valamennyire árfolyamfüggő dolog mint a garancia bővítés esetében.
De én olyan 20k+szerviz költséget számolnék, de ez csak tipp.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Adott egy Dell 3537-es noti, aminek középen vertikálisan megrepedt a kijelzője, Pontosabban megfolyott, mert a plexi kívülről nem sérült, "csak" a panel.
Van-e már tapasztalat ezzel kapcsolatban, mennyiért cserélik ezt ki?
Körülbelüli összeg is jó lenne.Előre is köszönöm.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
BBéci
legenda
válasz Marci93 #41772 üzenetére
Nézd meg a videokártya műszaki adataiban, milyen felbontású jelet tud kiadni! Az hogy DELL 7537, erről semmit nem mond.
Valamint a monitorokat nem tudja megjeleníteni HDMI-n keresztül.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Az elkövetkezendő pár hónapban laptop vásárlásra adnám a fejemet. Jelenleg az Inspiron 7737 lenne a nyerő típus, de ez már lassan egy éves konstrukció lesz. A kérdésem az, hogy a Dell milyen gyakran frissíti a termékpalettájának ezen szegmensét, tehát érdemes-e várnom pár hónapot abban a reményben, hogy megjelenik egy új, feltupírozott változat?
Amennyiben nem, akkor esetleg egy frissebb alternatívát tudnátok ajánlani ezen noti helyett?Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Jozsoka
csendes tag
válasz szabonagyur #41769 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat, már meg is rendeltem az újat
-
Marci93
tag
üdv
Egy 7537-es dell laptopom van. Valaki tud arról biztos információt adni, hogy milyen felbontású külső monitorokat tud megjeleníteni a gép HDMI-n keresztül? Egy lista / maximális felbontás is tökéletes lenne.
köszi
-
félisten
-
Jozsoka
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyám DELL Inspiron N5010 laptopja HDD hibát észlel. A Windows 8.1 szépen elindul, majd 5 percenként merevlemez hibával és adatvesztéssel riogat. Az öndiagnosztikát lefuttatva 2000-0142 (Status:49) hibakódot ír, ám a chkdsk hibátlannak látja a lemezt. Találkozott már valaki hasonló problémával? Érdemes vele szenvednem, vagy egyszerűbb ha veszek bele egy új HDD-t? -
Ákinard
aktív tag
válasz SzaboZE #41751 üzenetére
3 év garis igen.
Nincs leesve a lemezke, és nem is zörög.
Visszakapcsoltam, akkor a hardveres videókártya jelzett hibát, és a grafika is elég lagymatag volt, képernyőkímélő nem jött be (valami directX kompatibilis kártyát kért). Lementettem róla az adatokat, viszont most visszakapcsolva, mintha semmi baja nem volna. Az eszközkezelőben sem jelez hibát, a képernyőkímélő is betölt... Fura.
Mindenesetre adatok mentve, az a lényeg első körben. Utána szervíz.
Valami bevált, normális szervízre javaslatotok van? -
SzaboZE
addikt
válasz Mate-HS #41763 üzenetére
Ha ilyen dolgok problémát okoznak, akkor óvva intelek az újratelepítéstől... Csak 64 bites rendszert tehetsz fel és a driverekkel lesz problémád.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Mate-HS
csendes tag
válasz szabonagyur #41764 üzenetére
köszönöm szépen a választ. a sok topicba írásért pedig elnézést kérek.
Hearthstone battletag: Máté#2958
-
félisten
-
Mate-HS
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 3531 típusú laptopom, amin eredetileg van Win 8.1. Nekem nem tetszik ezért Win 7-et akartam rá rakni, meg is van az iso file, de mikor telepíteni akarom, akkor mikor újraindul a gép, kilép és kiírja hogy nem engedi feltelepíteni, mert frissebb windows van a gépen. ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni? Illetve ha usb-ről akarom telepíteni akkor meg kékhalált kap.
Remélem tudtok segíteni
Üdv.Hearthstone battletag: Máté#2958
-
Bjuti
csendes tag
válasz szabonagyur #41761 üzenetére
Köszönöm szépen!
Az SSD, adapter, foglalt, laptop, bay szavak összes kombinációját kipróbáltam, de nem találtam meg ezt az oldalt. Köszönöm még egyszer! -
félisten
Nem kerested eléggé sokáig: http://optibaykeret.hu/ ez nem külföldi, megbízható.
-
Bjuti
csendes tag
Üdv!
Végignéztem egy csomó topikot, de nem nagyon találtam ebben a témában, és hát mégis csak dell az enyém is. Inspiron 17R N7110 laptopom van és úgy éreztem, hogy most jött el az idő az optikai meghajtót SSDre cserélni. Ehhez kérnék egy kis segítséget, hogy kitől, illetve honnan lehetne megfelelő adaptert vásárolni/rendelni. Neten találtam egy pár oldalt ahol ajánlanak ilyeneket,viszont egyik oldal sem túl bizalomgerjesztő ráadásul majdnem az összes az USÁból küldené a cuccot. Ha úgy rendelem meg akkor arra még kellene vámot meg áfát fizetni? Esetleg valami itthoni cég nem árul ilyeneket? -
félisten
3537 esetében van a Dell oldala szerint új AMD driver 2014 szeptemberi feltöltéssel. Nem tudja valaki, hogy mikori lehet AMD számozás szerint? 14.4?
-
somasz
Topikgazda
-
somasz
Topikgazda
válasz edit86 #41752 üzenetére
Nem.
Lisztomania: A kérdés, hogy mire használnád? Ha nem kell feltétlenül a dedikált grafika, és vékony kell, akkor a Latitude 6430u kiváló, vagy nézhetsz e7440-t. Ha nem kell vékony, akkor e6430, e6440. Vostro konkrétan nem volt nálam, de ezek minőségben biztosan feljebb vannak. (nem hiszem, hogy megérné az i7 a felárat egyébként)
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Lisztomania
csendes tag
Sziasztok!
Idáig elég szerencsés voltam a Dell notijaimmal, semmi különösebb problémám nem volt. (kopp-kopp-kopp) A mostani Studiom elérte a 4 éves kort és szeretném lecserélni, lehtőleg egy másik megbízható Dell notira. Tudom, hogy ez nem a "milyen notit vegyek csoport" (oda is írtam, de választ sajnos nem kaptam), de szeretnék érdeklődni a Vostro 5470-ssel kapcsolatban. Max 230-at tudnék rászánni, ami pont kitesz egy i7es Vostrot. Megéri az árát? Esetleg tudtok ajánlani más modellt?
-
edit86
csendes tag
sziasztok én nem igazán vagyok egy számítógép guru ezért ismét tőletek kérek segítséget .
van egy laptopom ami nem egy mai darab de nekem megteszi , dell latitude d 510 .
ezek a videokártya adatai :az lenne a kérdésem hogy a videokártya cserélhető-e benne esetleg jobbra , ha igen segítenétek milyet keressek pontosan ?
Edit -
SzaboZE
addikt
válasz Ákinard #41749 üzenetére
Gondolom 3 év garancia, szervíz. A memóriaslot körüli földelő lemezkék szoktak leesni és zárlatot okozni. Rázd meg a gépet, hogy nem zörög-e benne valami.
-
Ákinard
aktív tag
Urak baj van!
Dell N5110. Akkuról ment épp kb még félig volt, épp neteztem rajta amikor elsötétült a kijelző. Gondoltam lemerült az akku, de arról szokott szólni. És akkor érzem, hogy masszív égett amperszag jön belőle elég intenzíven, Ugyanilyen szag volt amikor a porszívóm motorja leégett.
Nem mertem visszakapcsolni. Mi a fax lehet ez? Mit tegyek vele? 2 éves múlt... -
morricone44
újonc
Van egy 3 és fél éves Dell 1749 Studio laptomom. Melegedett a gép ( ha nem indítok el egy programot sem, akkor 40 fok környékén mozog, ha 3-4 program is megy, akkor akár 80-90 fokig is felmegy ), illetve 2-3 órás használat után magától kikapcsolt, mintha csak "kihúznám a dugót" A hűtő működött, de nem pörgött annyira, mint régen. Kicseréltem benne a hűtőt egy teljesen
újra, de a gép ugyanúgy melegszik és a ventilátor sem pörög a maximumon. MI lehet a probléma???[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
E6320-nak mennyi az "üzemi hőmérséklete"? A proci nem megy 46-50C° alá. Lehet, hogy pasztázni kellene? Egy idő után, ha nem használom, a ventilátor is lekapcsol, akkor is 46-48C°-os. A TurboBoost-nak milyen alkalmazásoknál van értelme? Lehet, hogy kikapcsolom, mert már böngészésnél is rákapcsol, gondolom az alap 2.5 GHz is elég.
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz thomasmorten #41739 üzenetére
Ez nem garanciális jellegű meghibásodás. Térítésesen bármelyik dell szervizpartner tud segíteni.
-
kiskaktusz
addikt
válasz Martin107 #41741 üzenetére
Ha bizonyíthatóan esés, külső fizikai hatás miatt nem működik, akkor nem él rá a garancia. Amennyiben elhasználódásból, vagy rossz építés miatt nem működik, természetesen cserélnek mindent a garancia időtartama alatt.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Martin107
tag
Nekem is van egy 1 éves dell inspiron 5521-es laptopom. Kicsit ütött, kopott már, horpadás is van rajta, a garancia attól függetlenül él még rá? Sajnálatosan a 4 usb portjából csak 1 működik megfelelően. Áramot ad a többi is, de ha pl. egeret bele dugom nem ismeri fel. Fordulhatok garanciához? Vagy esetleg újratelepítés is megoldhatja a problémát?
-
somasz
Topikgazda
válasz thomasmorten #41739 üzenetére
A horpadást nem fogják megcsinálni gariban, remélem nem arra gondoltál. Az elemcsere anyag és munkadíját neked kell állnod. Fordulj pl. a Humansoft Kft.-hoz.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
thomasmorten
csendes tag
Sziasztok!
1 éves Dell 7537-es gépemen leejtés következtében sérülés(horpadás) keletkezett. Hova érdemes garanciás szervízért fordulni? -
albert8
veterán
Helló!
Innen a dell oldaláról hogyan tudnék rendelni? Pontosan innen:[link]
Az összeállitásnál nálam nem tudom kiválasztani a dolgokat. Valamint, ez a student kedvezmény amcsiba is él? Egy ottani helyen megvéve is? Illetve a tabletet esetleg le lehet vonni az árból?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
pinnacle
nagyúr
válasz somasz #41736 üzenetére
Köszi! Alapból úgy volt beállítva, de nem tudok rájönni a technikára. Próbáltam erősen, gyengén húzni, a tálca ikon jelzi, de nem megy. Nincsen más kézikönyv a fent linkeltenken kívül?
Lehet, hogy PWM mentes a kijelző. Akármilyen gyorsan mozgatom a kezem, ceruzát, alacsony fényerőn kijelző előtt, teljesen folyamatos, semmi szaggatás. Majd beírom a notebook topicban, páran ilyet keresnek, de azt mondták nem nagyon vagy a retinás MacBook-on kívűl.
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
fontos és sürgős esetben kérném a segítségeteket! Dell inspiron 3537hez kén egy töltő adapter (hálozati kábellel!) .. Hol tudok olcsón jót venni? illetve pest közelben ez fontos! Vagy esetleg valaki linkelne egyet nekem ?Előre is köszi!
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Painkiller77
csendes tag
Sziasztok!
Most néztem a dell honlapon hogy vannak videókártyához /dell 5537 Win8.1 64x/ végre frissítések érdemes váltani vagy van már valakinek tapasztalata az új driverhez?
Előre is köszi a válaszokat. -
pinnacle
nagyúr
PrintScreen már működik, de erre a touch pad görgetésre nem tudok rájönni. Húzom egy oldalt, két oldalt, tálca ikon visszajelzi, de a weboldal meg sem mozdul. Esetleg tudtok linkelni egy kézikönyvet? Én csak szerelési útmutatókat találtam. Egyébként nagyon tettszik a gép, még olyan "van benne anyag" típus.
-
pinnacle
nagyúr
válasz kistewe #41731 üzenetére
Köszi! A Dell oldalán megtaláltam. Csak az a furcsa, hogy a System Detecttel is rengeteg drivert mutat. Olyan audiót, videót, aminél a Windows frissebbet rakott fel. Nekem ilyen SSD-m van, de ezt ajánlja sürgősnek. Lehet, hogy már a Windowsra bízhatom a frissítést? Nekem különben minden működik, csak arra nem jöttem rá, hogy megy a PrintScreen, meg az oldal görgetés, böngészés közben? Csak egy divert mutatott, de a PrintScreen, Fn-el, illetve a böngésző oldal görgetés nem működik. A tálcán mutatja, de az oldalak meg sem mozdulnak. Persze lehet, hogy én csinálom rosszul. Az oldal sáv bezzeg állandóan bejön. Ezt hol lehet kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Dell E6320-nak Win 8.1-nél milyen drivert rakjak fel mindenképpen? Esetleg számít a sorrend? Egyébként van valami tipikus gond a 8.1-el? Dell-nél inkább a Win7-et javasolták, mert állítólag vannak problémák. A hangot említették, nekem mondjuk szól, pedig semmit nem raktam fel, gondolom Windows alap driver lehet.
-
Nincs név
tag
válasz somasz #41720 üzenetére
Win7-tel nem próbáltam még mert rögtön telepítettem a 8.1-et, a töltő viszont nem számít, vele és nélküle is előfordul ez a gond. (Nem értem a kapcsolatot de az ipconfig /flushdns és /release /renew nagyban segített a gondon, de nem múlt el teljesen.)
Illetve egy olyan furcsasága van még, hogy hiába jegyzi meg a wifiket amire rácsatlakozom, ha átmegyek egy másik helyre ahol ismeri a wifit akkor sem csatlakozik fel bekapcsolás után csak olyan fél perc után. Ha kézzel csatlakozok akkor újra kéri a jelszót és felcsatlakozik rögtön.
-
RaiDani
tag
Sziasztok!
Van egy D630-am ami nem bootol. El se jut a boot képernyőig. Indítom, bekapcsol, felpörög. Majd a kezdő képernyőn megjelenik a töltőcsík, és mielőtt lefutna kikapcsol egy sípolással kísérve. Próbáltam, csak aksiról, aksi nélkül, HDD-vel, anélkül és ugyan az végig. Tudnátok segíteni mi lehet a gond, alaplap a ludas?
Köszi előre is.
-
yanna
addikt
válasz szabonagyur #41710 üzenetére
Húúú, ezt csúnyán benéztem! Oda akart ez menni, csak már ezek szerint aludtam. Bocs.
-
ablack
senior tag
válasz fpatrik17 #41715 üzenetére
3 féle kijelzővel létezik:
HD (1366 × 768) felbontású kijelző Truelife technológiával
HD (1366 × 768) felbontású érintőkijelző Truelife technológiával
FHD (1920 × 1080) felbontású érintőkijelző Truelife technológiávalEbből csak a FHD felbontású IPS paneles. A HD-ből meg az egyik érintős a másik meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz SzaboZE #41717 üzenetére
Jó, de a nettó ár megadása akkor sem indokolt.
(#41715) fpatrik17
Minden bizonnyal azért, mert többféle kijelzővel készül.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
-
Nincs név
tag
Sziasztok egy E6420asom van amit nemrég óta használok, felraktam rá egy Win8.1-et és a touchpad időnként érzéketlen, ugrál a kétujjas görgetés vagy nem veszi be, időnként lassú-akadozó a görgetés. Ez lehet driver gond vagy talán a touchpaddel van a hiba? (A gépben SSD van.)
Mivel nincs viszonyítási alapom ezért nem tudom miben keressem a hibát, előre is köszönöm a segítséget.
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Szemezgetek nagyon egy Dell Inspiron 7537 lapossal, de nem tudom honnan lehet tudni, hogy IPS HD felbontású-e a kijelző, meg melyik esetben érintőkijelzős.. Van ahol kisebb felbontást írnak és TN panelt, van ahol HD és IPS. Kisegítenétek?
Köszi!
• Honor Magic5 Pro •
-
BBéci
legenda
válasz SzaboZE #41713 üzenetére
Akkor nekem miért adtak forintban árajánlatot? Fizethetek közvetlenül a DELL-nek?
A CHS bruttó forintban adja, a Humansoft nettó dollárban. Érdekes.[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
Mivel a dell adja a garanciát, ezért nem is adhatnak forintos árat, hiszen nem hazai terméket veszel. Ráadásul ahogy változik az árfolyam, úgy mindig változna a forintos ár is.Ha megrendeled, akkor tudják foritosítani. De gondolom dollárban is fizetheted....
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy E5520 gépem van, i7 2640M procival. Az lenne a kérdésem, hogy lehet ebbe a gépbe erősebb procit rakni? Lecserélni nem akarom, de azért el tudnám viselni, ha kicsit erősebb lenne.
-
BBéci
legenda
válasz Biluxzsolt #41700 üzenetére
Furcsa és érthetetlen, hogy Magyarországon nettó dollár árat adnak valamire. Olyan, mintha nem válaszoltak volna semmit. Az embernek fogalma sincs, mennyit kell ténylegesen fizetnie. Lehet, hogy ebből lesz a 29000 Ft?
-
félisten
-
yanna
addikt
Hölgyek, urak!
Akkor most TP-kre nincs alapból helyszíni garancia?
-
félisten
válasz Biluxzsolt #41706 üzenetére
A közeljövőt tekintve kérdéses, hogy mikor is lenne az... az a széria amúgy sem volt túl sikeres, szóval magadat is bebiztosítanád illetve a vásárlót is, szerintem megéri.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz szabonagyur #41705 üzenetére
igazából megkérdezésem nélkül vették a gépet egy céghez egy célszoftverhez, akkor belevágok
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz szabonagyur #41701 üzenetére
Igen az volt rajta.
Most nézem a másik emailt,mert 2 hétig semmit,most meg kettőt is küldtek.
Ezt írják: "BASIC WARRANTY-NEXT BUSINESS DAY"
1 évre 70.40 USD
2 évre 140.80 USD
Akkor gondolom ez továbbra is helyszíni gari lenne.Megérné szerintetek?Lehet eladnám a közeljövőben,ennyivel úgy sem érne többet.Vagy igen?
[ Szerkesztve ]
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
félisten
válasz Turbobacsi #41704 üzenetére
Felrakni fel lehet bármit, drivert meg keress hozzá valahogy...
Amúgy megkérdezhetem minek vettél ilyet ha a Win7 32 bit a lényeg?
-
Turbobacsi
senior tag
elvileg: fel lehetne tenni egy inspiron 3531-re (gyárilag win8 64bit) win7 32bit-et? fontos lenne a 32bites rendszer...
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
brickm
őstag
Ha meghosszabbítod és nem mondják külön(meg írják az ajánlatban, hogy NBD) akkor sima szervizes. Ami mondjuk 2hetes átfutással dolgozik, nekem HDD csere volt, ki kellett vizsgálják, mert működött a HDD, csak állandóan parkoltatott.
Végülis azt mondták a HDD nem hibás, de kicserélték.
Előtte NBD garim volt rá.[ Szerkesztve ]
-
ribery22
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az expresscharge funkciónak van valamilyen káros hatása (akár hosszútávon) az akkumulátorra? Jelenleg még nem kapcsoltam be, de lehet, hogy később hasznát venném.Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
félisten
Arra a gépre NBD gari volt? Vettél külön hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Full HD HP EliteBook 840 G3 i5-6300u laptop világítós billentyű 8 GB RAM SSD jó akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest