Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Dell laptopban nem vagyok otthon de ahogy hallom nagyon jók. A precision családod ismerem, tudom hogy az a csúcs. Mi van ez alatt? Ami még azért nem konzum hanem elég jó minőségű? Nézegettem a precision m4600 at de használtan 200k körül vesztegetik ami még kicsit sok ezért kíváncsi lennék egy hasonlóra valamivel alsóbb kategóriában a dellnél.
-
BBéci
legenda
válasz
Aethelstone #41896 üzenetére
Egy 4 éves, 14 colos Vostrónak annyi az ára, vagy még kevesebb. Ha a 60-ban benne volt az SSD is, akkor stimmel.
-
Antonio
senior tag
válasz
Aethelstone #41894 üzenetére
Ebay.com-on vannak most féláron vagy (Mo árakhoz mérten) Dell precisionok. én is onnan rendeltem.
gyártó által feljavítottak. (értsd: visszajöttek a megrendelőtől mert rossz volt a rendelésük stb.) -
SzaboZE
addikt
válasz
::Trunks:: #41888 üzenetére
A számlád alapján garanciális a gép, ha 3 év garival vetted és nincs ennek 3 éve. Hogy mennyi idő alatt javítják, az a garanciád fajtájától függ.
-
válasz
Aethelstone #41874 üzenetére
Engem érdekelne mert ugyanilyen gépem van.
-
::Trunks::
senior tag
válasz
::Trunks:: #41886 üzenetére
A DELL supporttol azt az infot kaptam, hogy az ujonnal 3 ev garanciaval vasarolt gep, mar nem garancias. (2ev se telt le) Euronicsba vettem, azokat nem lehet elerni. Orom bodottaaa'
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Van egy Dell inspiron 7110 noti, Windows 7 64 bittel
HDMI-vel külső monitorra kötjük.
Nvidia 525 van a notiban.
Mikor felteszem a legújabb NV drivert, újraindítom, akkor ha összedugom a monitorral a laptopot, natívan tolja a képet a külső monitorra is, rendszergazdai fiókba bejelentkezéssel.Amint belépek user-rel, települ a "hordozható eszköz kijelzője" és a "Neovo LW-22" külső monitor mellé egy harmadik, "VGA kijelző", ami 2-es számot kapja, "bekerül" az LW-22 elé.
Innentől, a 3. monitorrá vált LW-22-re nem tudom másolni a képet, nincs menüpont rá.
Ha eltávolítom a VGA megjelenítőt, akkor 2-es monitor lesz ismét az LW-22, ám miután korábban eltűnt a "monitor másolása" opció, nem jön vissza, a laptop FN+F1 kombinációját kiválasztva sem kap a monitor képet.
Csak kizárólagosan tudom vagy a külső monitoron, vagy a laptop képernyőjén jeleníteni meg a windows felületet.
Ezek után, már visszalépve a rendszergazdával is rossz marad!Mit tegyek ezzel, hogy ne romoljon el, vagy mivel beszéljem rá a kezdeti, drivertelepítés utáni működésre?
-
ablack
senior tag
Üdv,
A Dell 7537 tulajokat kérdezném hogy nálatok is jellemző hogy a lábon tartva a laptopot akár netezéssel is könnyen fel lehet melegíteni a laptop alját kellemetlen hőmérsékletűre? Kb 40-42 C lehet tippre az alja, a proci meg 55 C körül.
Ennyire képes fűteni ez U -s proci is? -
Antonio
senior tag
Sziasztok,
Már úton van a megrendelt gépem
DELL PRECISION M4800 i7-4600M 3.60GHz 8GB 1TB Hybrid 1080p M5100M Backlit vPro
(15.6" Ultrasharp FULL High Definition (1920x1080) Wide Anti-Glare)viszont anno nekem elkerülte a figyelmem ez a TN-IPS panel dolog (mivel nem követem nap mint nap hardvere piacot fejlődést) ill feltételeztem hogy egy ilyen szintű gépbe a display a lehető legjobb tehát nem is nagyon jártam körül a dolgot csak a felbontást néztem. De most így utólag utána olvasva a neten ... M4800 asba is TN panel (?) van és páran elmarasztalóan beszélnek róla.
Bár pár nap és remélem magam is meggyőződhetek hogy milyen is élőben, de addig is van valakinek tapasztalata?
Lehet ha bele se szaladok egy ilyen TN vs IPS vitába egy fórumon, fel se tűnne hogy a panel nem az elérhető legszuperebb legjobb? Remélem csak legyintek majd ha meglátom a képernyőt hogy jó ez
mert nekem úgy tűnik hogy csak egy IPS panel mellé állítva tűnik fel a különbség (youtube -on néztem)mindenesetre ez a gép így is bőven túlszárnyalja az igényeimet szóval nem hiszem hogy panaszkodni fogok (jó ajánlat volt nem hagyhattam ki) de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
SzaboZE
addikt
válasz
::Trunks:: #41880 üzenetére
A gép garanciája vonatkozik a töltőre is.
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok! DELL gari a töltőre is vonatkozik? úgy nézem megpurcant
Kb 2éves M5510-es a gép. Köszönöm
-
mghltm
addikt
válasz
Topanka #41872 üzenetére
ezen az oldalon beirod a service tag-et ( Enter your Service Tag or Express Service Code. ), utana submit
kovetkezo oldalon warranty, itt egy ellenorzo kodot kell beirni ( Verification check is required to view warranty. ), utana megint submit es lathatova valnak a kivant informaciok
-
Tybe3e
tag
Sziasztok!
2 hete vásároltam egy Dell Inspiron 7537 típusú notebookot előtelepített Windows 8 rendszerrel (UEFI).
Két kérdésem volna hozzátok:
1) Van-e valakinek tapasztalata Linux telepítéssel kapcsolatban ezzel a notebookkal? Egyszerűen mindent próbáltam amit a neten találtam, de sehogy sem sikerül dual bootossá varázsolni a gépet. Kikapcsolt secure boot-ot a fast bootot, mindent amit írtak, de a grub sehogy sem jelenik meg - még úgy sem ha live linuxxal futtatok egy boot-repairt. Azt írja hogy sikeresen végzett, de csak a Windowsba tudok bootolni.2) Ha senkinek sincs ezzel tapasztalata/nem tudtok segíteni, akkor szerintem leformatálom a merevlemezt, és legacy módban újratelepítem a windowst, és akkor a linuxxal már biztosan nem lesz probléma. Ezzel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy a recovery partíciót törölhetem úgy ahogy van?
Előre is köszönök bármilyen segítséget.
-
BBéci
legenda
válasz
Aethelstone #41871 üzenetére
-
Topanka
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok dobni egy linket a DELL service tag szám ellenőrzésére, hogy hova kell beírni?
Nem találom, angol nyelvtudásom meg gyatra.
Köszönöm előre -
Aethelstone
addikt
Sziasztok!
Csatlakoztam a csapathoz egy Dell Vostro 3300 géppel. Tervezem, hogy majd jól írok róla egy logout blog bejegyzést. Elsőre egyébként nagyon bejön.
-
ablack
senior tag
válasz
fpatrik17 #41869 üzenetére
Attól függ hogy a GT750m -el szerelt verzió-e, illetve használnád-e játékra? Mert ennyiért már ki lehet fogni üzleti szériás gépeket is talán jobb képernyővel, de ugye azok nem igazán alkalmasak játékra. Bár az anyagminőségével ennek sincs igazán gond, talán az zavaró kicsit hogy a panel eléggé tükröződik. Ha jó állapotban van és még sok rá a garancia akkor megérhet ennyit.
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Dell 7537 TN paneles érintőkijelzős verzio 165 ezerért számlával meg mindennel jó vételnek számít?
Mennyiért mocorognak ezek most?
-
somasz
addikt
válasz
hardverhudi #41864 üzenetére
Vezérlőpult, felügyeleti eszközök, számítógép-kezelés, lemezkezelés.
-
szabonagyur
félisten
válasz
hardverhudi #41864 üzenetére
Lemezkezelő megnyit, új particó majd formázás.
-
hardverhudi
tag
Sziasztok !
Megérkezett a Hdd-caddy-m és egy új hdd is hozzá.
A kérdésem az lenne hogy tudom így formázni a hdd-t ?
Eszközkezelő látja csak formázatlan még.
Köszi! -
brickm
őstag
válasz
szabonagyur #41862 üzenetére
Én találkoztam már prelles tápcsatival, asus netbookon. Szimplán szarul forradt fel gyárilag és a pozitív pontja felvált a panelről, így hol érintkezett, hol szikrázgatott. Végülis kicsinálta az akkut.
Azért mondtam, attól függ, hogy hogy néz ki a csati helye.Ha szakította még a lötmaszkot is, nyilván ne add elő, hogy ilyen volt... de ha szimplán a forrasztás van felszakadva, simán elmehet gyári hibába. -
szabonagyur
félisten
válasz
brickm #41861 üzenetére
A leszakadt a helyéről gyártási hiba? Ezt ne akard bemagyarázni szerintem senkinek... hányszor láttam már gépet, hogy be volt duva a jack csati, rántottak rajta egyet buli közben és hozta magával az egészet... ez nem normális dolog. Nagyon jó fej szervizesnek kell lennie aki egy kiszakad csatit megcsinál gariba.
-
brickm
őstag
válasz
szabonagyur #41860 üzenetére
A leszakadt a helyéről dolog lehet gyári forrasztási hiba.
Más kérdés, hogy hogy néz ki most a helye. -
brickm
őstag
válasz
xxxx.x #41858 üzenetére
Hát ha nem szólsz, hogy te tetted tönkre, lehet hogy kicserélik a csatlakozót neked maszekba.
De egyébként hivatalosan ez alaplap csere, ha jól tudom.Más:
Sziasztok!
Hibás gyári töltő csatlakozó miatt az akkum kapott egy zárlatot, így most 38% körül kikapcsol a gép, mintha ott lenne az akku alja.
Van-e esetleg lehetőség arra, hogy ezt eltüntessék belőle? Gondolom az elektronika most azt hiszi, hogy 30%-ÉS 100í% közötti tartomány az akku teljes kapacitása.
Hallottam ilyen akku regenerálással foglalkozó cégekről, működnek ezek, megéri kipróbálni? -
xxxx.x
tag
Dell N7110 laptopon meghalt az audio csati (3,5 jack)
Garanciában javítják?
(az én hibámból történt)Meddig tart egy ilyen javítás?
A garancia OKT.8-ig tart a Dell szerint (NBD) , az E-digitálnál DEC.7-ig
-
somasz
addikt
válasz
aftermathe #41852 üzenetére
Nem.
VGA cseréhez arra alkalmas alaplappal rendelkező gép szükséges. Pl. M4600-tól fölfele, M6600-tól fölfele.
Ha cserélnéd az alaplapját a mostaninak quadrósra, játékra az is kevés lenne. (plusz hűtést is biztosan cserélni kéne)Vagy ha szereted a kompromisszumokat, keress egy e-GPU-t.
-
aftermathe
csendes tag
válasz
somasz #41842 üzenetére
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
Még egy utolsó kérdés! Mivel a Dell oldala és a diagnosztika is csak Intel "kártyát" mutatott, ezért valószínűleg csak az van benne. Tehát lehetséges e tenni bele egy második videokártyát?
Használnám játékra is és az Intel teljesítménye kicsit kevéske.Köszönöm!
-
DirtyFREE
tag
Köszönöm a gyors választ!
X3100 es van benne.
Összes elérhető grafikai memória 358mb-ot ír -
mghltm
addikt
válasz
DirtyFREE #41843 üzenetére
csak a teljes gep cserejevel tudod "cserelni"
2 fajta letezik: intel vga ( Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 ) es nvidia ( nVidia Quadro NVS 140M )
-
DirtyFREE
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna,hogy Dell Latitude D830-as laptopba lehet e VGA-t cserélni?
Ha,igen mit ajánlanátok elfogadható áron? (kb 15-20k-ig) -
somasz
addikt
válasz
aftermathe #41840 üzenetére
Ha először felraktad dell oldaláról a chipset drivert, majd az intel vga drivert és ez után nem engedi a szintén dell oldaláról leszedett nvidia drivert feltolni a quadro nvs 4200m-hez, akkor nincs nvidia kártya a gépedben.
Ezt természetesen a ST beírásával is ellenőrizheted a dell support oldalán, mint ahogyan azt fölöttem is ajánlották.
-
szabonagyur
félisten
válasz
aftermathe #41840 üzenetére
Service Taget beírod ide, majd a System Konfig résznél megnézed mi van benne.. Itt le van írva, hogy eredetileg mivel készült az adott gép, az is hogy van e Nvidia benne.
-
aftermathe
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne:
Előrebocsátom hogy friss Dell tulajdonos vagyok, előtte egy Lenovo T500-om volt.
Szóval sikerült elég olcsón hozzájutnom egy céges Dell Latitude E6520-as géphez. Újratelepítettem az egész rendszert, és teljesen rendben működik minden alapjáraton. A gondom ott kezdődött hogy szerettem volna az alap integrált Intel-es "videokártyáról" váltani az erősebb Nvidia-ra. A driver telepítő azt mondja hogy nem talál hozzá megfelelő hardvert. Váltani nem tudok, mert nem találok lehetőséget, ahol ezt megtehetném. (A Lenevonál ez egyszerű volt, simán lehetett váltani az energiagazdálkodásnál.)Eszközkezelő nem lát mást csak az Intel-eset. Megoldást egyenlőre sehol nem találtam, ezért 3 opciót látok magam előtt:
1. Ez egy pofonegyszerű dolog és azért nem írnak róla, tehát csak én vagyok láma.
2. Valójában ebbe a gépbe nem került "második videokártya" és ezért nem találom, vagy esetleg nem is Nvidia.
3. Van valamilyen program, amit nem telepítettem, és azzal lehetne valójában váltani.A hivatalos Dell oldalról telepítettem a driver-eket!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Aethelstone
addikt
Sziasztok.
Lehet, hogy nem most kellett volna kérdeznem(hanem előtte), de szereztem egy Dell Vostro 3300-at. Mi a tapasztalat? Mik a buktatói?
Üdv.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Van egy Dell inspiron N5010 típusú laptopom. Mostanság kikapcsol állandóan. Gondolom túlmelegedés végett.Időt nyerhetek a FAN kitisztításával, de a hosszabb távú megoldás, ha FAN-t cserélek nem?
Köszönöm előre is,
-
-
jedi08
újonc
válasz
szabonagyur #41830 üzenetére
köszi a választ!
Nem tudom igazából, hogy ez hiba-e. Élőben sosem fogtam kezemben ezt a típust, csak régebbit, szóval ezért vagyok, voltam kicsit meglőve.
Ismered, használtad ezt szériát?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ákinard #41827 üzenetére
Rendben, nem a te figyelmetlenséged, de ezt a parts only részt csekkolhattad volna a vásárlás után egyből a Dell oldalán és kijött volna, hogy ez hiba és mehetett volna vissza, de tény az eladó hibázott (és sajna ez nem a Dell sara mivel arról ő nem tehet, hogy nem hívják fel a figyelmed mindenre illetve, hogy félre tájékoztat az eladó is). Ha van róla olyan gari papírod ami egyértelműen igazolja, hogy te milyen NBD garit vettél akkor van esélyed tenni valamit. Én anno HP laptoppal jártam így... megvettem, boltban állították, hogy 2 év gari van rá meg minden, erre mire kellett volna a gari kiderült, hogy erre csak egy van, mindegy mit állít a bolt... :/
Sajnos sokszor annyira jó minőségűek a szürke importos gépek hamisítása is, hogy nehéz tenni ellene valamit.
-
jedi08
újonc
Üdv Mindenkinek!
én új dell laptop tulajdonosnak számítok, tegnap vettem meg egy inspiron 3542 gépet.
Egy kérdésem lenne azokhoz, akik hasznáják ezt a hasonlóan "újabb" (szögletesebb) dizájnú gépet...Nálatok is van egy enyhe lötyögése a touch padnak?
A jobb és a ball gomb alatt ((ami itt ugye egyben van a touchpaddal)) tapasztalható nálatok is egy enyhe lötyögés, koppanás?köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv.:
Jedi -
Ákinard
aktív tag
válasz
szabonagyur #41826 üzenetére
Igen, megkérdeztem, mondták, hogy erre nem az NBD-s jár, így nem jönnek helybe érte ha elromlik, hanem nekem kell elvinnek egy hivatalos Dell márkaszervízbe. Egy szóval nem említették (igen ez az eladó hibája) hogy csak egy meghatározott helyre mehet, de ami nagyobb baj a Dell részéről, hogy a terméken sem jelzi semmi...
A valószínűleg olcsóbb volt sem talált, drágább volt itt mint máshol, itt viszont volt raktáron, más boltokban csak hümmögtek, hogy majd talán lesz, de az sem biztos...Aztán máshol már nem is lett belőle.
Remélem most már a kommentekből nem az én figyelmetlenségem jön le, úgy gondolom a sztereotíp egységsugarú bemegy és amit meglát megvesz vásárlónál körültekintőbben jártam el.
Főképp azért, mert műszaki cikket soha nem volt szokásom hirtelen felindulásból csak úgy boltba beesve megvenni...Nektek ez a véleményetek, elfogadom, nekem meg az a véleményem, hogy a dell renoméját csorbítja ha ilyen variációknak teret enged a "forgalmazó ezt kérte én ezt adom neki" elv miatt. Ez pedig az én véleményem, kerem tiszteletben tartani.
Amúgy ha mar szürkeimport is téma: vettem egy Samsung tv-t, raadásul úgy, hogy (pont a szürkeimporttól tartva) előtte felhívtam a samut, hogy honnan tudhatom tutibiztosra,nhogy rendes magyar tv. Elmondták abból,mhogy rá van írva a dobozra a magyar forgalmazó, hologramos magyar garijegy van mellé stb stb. Megvettem. Amikor regisztráltam volna kiderült, hogy hát bizony a felsorolt jelek megléte ellenére is szürkeimportos. A samu bekérte a fotókat, és sűrűn elnézést kértek, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hoztak, pedig úgy cselekedtem, ahogy ők mondtak. Egyéb kártalanításra nem volt szükség, a bolt első szóra visszavette, elismerve,nhogy közékeveredett szlovákiai tv is. Aztán hogy ez merő véletlen-e.vagy véletlen szándékosság, a fene sem tudja. Ezen a történeten is érdemes elgondolkodni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ákinard #41825 üzenetére
És amúgy te vásárláskor megkérdezted a boltot, hogy milyen garancia van hozzá? Vagy szokásos módon bementél, kosárba be és álltál a kasszához?
Valószínűleg a géped is olcsóbb volt mint a többi helyen, azért vetted meg itt, csak nem nézted mik a feltételek.
Kommentekből nekem a jön, hogy le hogy akkor figyelmetlen voltál és most mindenki más a hibás csak te nem.Akkor is a Dell a hibás ha megveszel egy szürke importos gépet és azt mondja, hogy hát ez nem itteni és nem javítja?
Ez nem a Dell hibája, hogy az importőr tőle így vette meg a készüléket és a bolt így adja el. És közöm sincs a szervizhez mielőtt engem is kategorizálsz. -
Ákinard
aktív tag
válasz
SzaboZE #41816 üzenetére
Ugye nem baj, ha nem értek egyet veled? Reméljük azt azért nem engedi a dell, hogy a kereskedők további profit reményében a garanciáról is lemondjanak :-) Vagy mondjuk ne legyen doboz, esetleg palmrest mert a dell azt ad amit kérsz
Ez azért a Dell renoméját is rontja.
Szerintem (!) ennek úgy kellene működnie, hogy alap szerviz jár, ahol bármelyik márkaszervizbe bevihető és javítják gariidőben, és prémium szolgáltatásnak ott az NBD akár felárért, akár plusz csábító erőnek.
Vagy ha már engedi, akkor ezt feltűnően jelezni kellene pl a dobozon, vagy termékkóddal vagy akárhogy, hogy hülye, ez ha beszarik viheted az ország túloldalában kijelölt egyetlen szervizbe, nem akárhová ahogy te gondolod. Ahogy a factory refurbished cuccokat sem szokás gyári patent dobozba betenni, ahol csak egy kódszám jelzi és az is csak a neten beütve, hogy itt bizony mást kapsz mint amit gondolsz.
De nem is vitatkoznék tovább, neked szervizesként úgyis kötelességed kiállni a dell mellett -
Dhampir
félisten
Annyira biztos, mint az NVIDIA Quadro NVS 140M-el szerelt laposok.
Másik dolog pedig az, hogy minden laptop "megfő", amivel sokat játszanak, tökmindegy, hogy Intel vagy AMD.
A dedikált kártyáknak van hőtermelése rendesen, a Precikben nem véletlenül van több ventilátor is a jobb szellőzés érdekében. -
Dhampir
félisten
válasz
somasz #41820 üzenetére
Köszi a linket.
Jó látni, hogy pár év elteltével ismét kínálnak AMD-s gépeket, habár kicsit jobb házba is tehetnék attól, mert olcsóbb processzorokkal szerelik, no de ne legyünk telhetetlenek.
Szép volt ez a Microsoft, Oracle, Intel fenyegetőzés is.
-
Dhampir
félisten
válasz
SzaboZE #41818 üzenetére
Elhiszem, hogy volt, de én arról írtam, hogy idehaza, itthoni forgalomban nem láttam.
Eszerint Magyarországon is forgalomba hozták?
Igen a típus alapján utánakerestem és valóban, 2008-ban kapható volt.
Azóta eszerint hanyagolta a Dell, inkább az Inteles gépeket terítették?
-
SzaboZE
addikt
válasz
Dhampir #41817 üzenetére
Tessék, 2006-os teszt
http://www.notebookreview.com/notebookreview/dell-inspiron-1501-review/
Attól hogy Te nem láttad, még volt.
-
Dhampir
félisten
válasz
SzaboZE #41814 üzenetére
5-6 éve? Egy AMD procis gépüket sem láttam még Magyarországon egészen mostanáig, de legalább a legharmatosabb AMD procikból végre már ide is jutott.
Egyébként éppen a Dell fenyegetőzött
A Dell folyamatosan azzal fenyegetőzött, hogy AMD-re vált, ha nem kap még nagyobb kedvezményeket.
Íme a "makulátlan" Intel, biztosan viccből bírságolták meg őket:
Az Intelt 2009-ben büntette meg az EU versenyjogi hatósága 1,06 milliárd dollárra, miután bizonyítottnak látták, hogy a chipgyártó versenyellenes gyakorlatának köszönhetően őrizte meg domináns piaci pozícióját.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Ákinard #41815 üzenetére
Nem, nem, nem érted. A kereskedő volt olcsójános és inkább a te kontódra lemondott az nbd-ről egy kis nyereség reményében... A Dell azt ad, amit kérsz. Ha valaki nem akar szervizgaranciát, legyen, de nehogy már a Dell legyen ezért a hibás! Ha veszel egy autót kerék nélkül, akkor a gyártó a hibás, mert nincs kerék?
-
Ákinard
aktív tag
válasz
SzaboZE #41801 üzenetére
Köszi.
Bár egy kicsit furcsának tartom, mert engem mint fogyasztót közel sem kellene érdekeljen a dell és a szerviz közötti finanszírozási rendszer. Ráadásul nem is olcsó kilós gép volt, hogy azt mondjam, ehhez csak ez járt, de legalább olcsó volt 180 ezerért...
Mindegy elvittem máshova, bár ilyenkor áldom, hogy pesti vagyok, szar lehet mondjuk egy nyíregyházinak ha közlik, hogy bocsika vidd máshova mert nekem a dell nem fizet :-) -
Antonio
senior tag
válasz
somasz #41809 üzenetére
Értem, ha ez rendbe van akkor hova kell mennem, kinél kell érvényesítenem Bp-en?
Ez van az oldalon:
Will the warranty apply to international orders?
igiveback : Once you have purchased the computer, the warranty will be be transferred to your name to be serviced by Dell. Please check with your local Dell office to check the conditions of the warranty as it varies from country to countr -
Antonio
senior tag
Sziasztok,
sürgős kérdésem lenne, külföldről (USA) szeretnék vásárolni/behozatni gépet Dell Precision (alkalmi vétel lesz remélem)
a kérdés a garancia (Dell 3Yr Next Business Day On-site Service Warranty)a garanciát hol és hogyan lehet (lehet?) Magyarországon (Bp) érvényesíteni ... kit érdemes előtte felhívnom?
köszönöm a segítséget
-
BBéci
legenda
válasz
szabonagyur #41804 üzenetére
Az enyémben nincs dedikált videokártya, csak Intel 4000, de amikkel próbáltam, egyik sem akadozott.
-
szabonagyur
félisten
válasz
the dealer #41802 üzenetére
A kérdés mindig az, hogy milyen is a BD50 lemez tömörítése, stb. mivel biztos van olyan ami megfogja a gépet.
-
BBéci
legenda
válasz
the dealer #41802 üzenetére
Hová süllyedt a DELL. Már AMD processzoros gépet is gyártanak.
Szerintem le lehet vele játszani.
-
the dealer
tag
Szervusztok!
Dell Inspiron 3541 laptopot szeretnék venni.
Az lenne a kérdésem, hogy BD50-es filmeket le lehet rajta játszani akadás nélkül?
AMD E1-6010 proci és AMD Radeon R2 vidkari van benne.Van HDMI kimenete és szeretném, rákötni tv-re.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Autós topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest