- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
Szükségem volna 6 db M2x8-as csavarra! (e6520 hátlap rögzítéséhez) Valaki meg tudna dobni vele? Vagy tudnátok mondani egy helyet a 11.-22. kerület környékén, ahol kiszolgálnak?
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
mghltm
addikt
válasz airwawes #41297 üzenetére
win energiagazdalkodason allits:
High performance doesn't appear on the battery meter by default. To turn on High performance, open Power Options by clicking the Start button Picture of the Start button, and then clicking Control Panel. In the search box, type power options, and then click Power Options. Under Select a power plan, click Show additional plans, and then click High performance.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
airwawes
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Mikor elindítok egy játékot, majd leválasztom a laptop-ot a töltőről akkor az FPS hirtelen drasztikusan lecsökken. (Gondolom ez vezethet a BSOD-het is).
Hogy lehetne megoldani azt, hogy a készülék aksiról is ugyan annyi energiát kapjon mint töltőről?
Előre is köszönöm a segítséget.--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
lupus_l
aktív tag
Ezen a képen alulról a 3.-at állítsd disabled-re:
http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-08/28/98644_loqgj5c4u11l8nu6_2014-08-27-1142.jpg -
VGYke
addikt
válasz Krystal_s #41293 üzenetére
Kedves Krystal_s! Az összes tanácsot olvastam, a Tiédet is! Időközben jó sok próbálkozás után, sikerült belépni a BIOS-ba. Nálam F12, "Fn" billentyű nélkül.
Itt vannak a moliltelefonnal készített fotók:Nos ebben a BIOS-ban gőzöm nincs, mit keresesek, hogy mi meríri az akksit kikapcsolt állapotban.
lord.lakli, szerinted?
Kedves lupus_l! Ezt írtad: "Nekem BIOS-ban alapértelmezettként be van kapcsolva az Intel® Smart Connect Technology."
Hol?Tudtok segíteni?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
-
somasz
Topikgazda
válasz simonjoe #41288 üzenetére
Még egy szavazat kijelzőre, ha a külső monitoron ad képet rendesen.
Azért vicces, hogy megint megy a szopás a kis inspironnal, hogy nem megy vele rendesen a vga gyártójának drivere, csak a delles.
Amíg nincs valami moddolt, fixes driver, addig ne is frissítsetek szerintem. Türelem![ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
VGYke
addikt
válasz Shokkolo #41246 üzenetére
Ilyen a gép: Dell Inspiron 7537 15.6, de nem érintőképernyős kivitel, hanem "Kijelző: 15.6 inch LED Backlit Display with Truelife and HD resolution (1366 x 768)"....
Tényleg nem tudok belépni a BIOS-ba...kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
simonjoe
őstag
....igyekxem!! A mai nap az RGB kimenetet próbáltam ki. A bekapcsolás pillanatában nem volt kép a notin, majd amikor billentyűparanccsal kitettem a képet a külső monitorra, azonnal megjelent a kép a saját kijelzőjén is. Tanácstalan vaok, 1re jobban hajlok arra, h deszkás a gép. Valamikor amikor még létezett a Fujitsu Siemens, akkor egy szervizben voltam szervizmérnök, és e márkának voltam a doktora. Most látom, h mennyivel könnyebb volt ott hibát feltárni. Volt cserealkatrész, és ha nem szalagkábel, vagy inverter, esetleg kijelző, akkor alaplap. Itthon ez egy kicsit másként fest. Sajnos itt nagy a bukás lehetősége. A DELL-esekkel is beszéltem ma, szerintük kijelző, bár nem esküdnének meg rá.
Joe
-
Sztbeni
őstag
válasz lord.lakli #41286 üzenetére
Kösz a segítséget . Én voltam balfasz. Sose raktam linuxra win-t idáig
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Sztbeni
őstag
válasz lord.lakli #41284 üzenetére
Négy particiót mutat nekem telepítéskor, abból kettőt le tudok formázni, de telepíteni nem
-
félisten
Amúgy megjegyzem ezt minden gyártó eljátssza... ugyanez ment majdnem 1 éve a 3537 5537 sorozatokkal mivel azokban AMD kártya volt és ott sem lehetett frissíteni csak úgy... De lett moddolt driver azóta van frissebb AMD is. Olvass utána, hátha azon az oldalon van nVidia mod is.
-
félisten
-
Sztbeni
őstag
A Dell Inspiron 3542-re fel tudom rakni a Win7-et? Mert a boltban azt monták, hogy csak a win8.1-et, de a neten win7-et is olvastam.
-
airwawes
tag
Engem az idegesít hogy valami úton módon jó lett nekem, és most képtelen vagyok újra megcsinálni.
Szerk.: Most csináltam két dolgot és jó lett: Letöröltem az Nvidia 3D visiont.
Az Nvidia vezérlőpultban a PhysX konfigurációt átállítottam CPU-ra.
Egyenlőre jó, de még csinálom pár újraindítást.[ Szerkesztve ]
--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
Ronam
addikt
válasz airwawes #41270 üzenetére
Ha az Nvidia driver-t nem telepíted, akkor tökéletesen fog menni a gép, de ugye a driver meg nem lesz a legfrissebb (Dell oldaláról töltött Geforce driver). Amúgy az utóbb említett driverrel is minden hibátlanul futott, én visszaállok erre egyelőre. Amúgy elég sokat bújtam külföldi fórumokat, de mindenhol mást írtak, igazából ami ésszerű volt azt meg is próbáltam, de egyik sem javította a hibát sajnos.
-
airwawes
tag
No hogy megbizonyosodjak, letöröltem én is a nvidiat és újtratettem. Most megint BSOD fogad. Viszont azt legalább már tudom hogy van olyan megoldás, amivel fel lehet telepíteni úgy a legfrissebb drivert hogy jó is legyen. No szerintem megvan a mai programom.
-
airwawes
tag
Letörölted az összes eddigi videokártyához tartozó drivereket? Intel, Nvidia mindent?
Mert nálam most tényleg minden rendesen megy. Igazából a vezérlőpultból töröltem minden intelhez kapcsolódó alkalmazást.Az intel grafikus illesztőprogram mellett volt mégegy intel alkalmazást, azt is dobtam a levesbe.
Az nvidia telepítésénél tiszta telepítést csináltál? (egyébi telepítési mód, majd kipipálni a tiszta telepítést)
[ Szerkesztve ]
-
airwawes
tag
Jó híreim vannak!
Megoldás Dell Insipron 3542 Nvidia 840M féle változatához BSOD ellen!
Lepucoltam az Dell-nek a szar videokártya drivereit.
Megnyitottam az intel fő oldalát, és letöltöttem ezt a driverét (Win8.1x64)
Kicsomagoltam, telepítettem újraindítottam, majd telepítettem az Nvidia hivatalos oldaláról a legutolsó drivert.Nincs többé kékhalál aksiról, és a legfrissebb driverek vannak rajta.
-
félisten
válasz Biluxzsolt #41259 üzenetére
Az a baj itt nem a kapkodásról van szó... gondolom sokat használná akksival is ha úgy van. Nekem a 3537 az i5 4200U-val ami papíron meg amúgy is jóval erősebb mint a kinézett eszköz, akksiról mégis van, hogy sima youtube oldalak közben meg-meg reccsen teljesítméye... A 6 éves P8400-as laptopom procija szerintem néha erősebb. De te tudod, tegyél egy élő próbát mindenképp, én nem venném, inkább egy használt 3 éve i3-as modell és egy Win8 hozzá, mint ez.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz szabonagyur #41257 üzenetére
Nekem ingyen sem kellene,mert jó gépem van(i5-8gb ram-SSD) és 2-3 perc után idegbeteg leszek,ha az asszony gépe elé ülök(véletlen),így nem is ülök.
Neki viszont otthon,gyesen a picivel nem kell kapkodnia,és mint írtam mit csinálna rajta,napi 1-2 órát szerintem jó lesz. azaz remélem."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
airwawes
tag
Szerintem a Dell az belebütyköl a driverekbe egy kicsit, hogy csakis az ő drivereit használjuk. És mivel minden drivert a dell oldaláról töltöttünk, kivéve az Nvidia drivert (amit így esély se lesz frissíteni) ez így is marad. VAGY (ez egy teora, de ki kell próbálni).
Minden a laptophoz szükséges drivert az eredeti oldalról szedünk le, nem pedig a dell oldaláról.
Az intel oldalán felvedeztem hogy a 4400-as videokártya driverhez van frissítés. Most leszedem a drivereket a laptopról, és újrateszem mindkettő (így már frissebb) grafikus drivert.
-
félisten
válasz Biluxzsolt #41256 üzenetére
Sajna Atom procim nem volt még, de ahogy olvastam ezt a procit egy haswell celeron is lepipálja, ami nagy szám. De te tudod, én biztos erősebb procival tervezném a gépet, feltéve ha nem 1-1 évekre tervezed, illetve ahogy írták fentebb lehet próbát tenni vele.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz szabonagyur #41253 üzenetére
De olyan csak van mint egy Atom N2600-as?
Mert gyengébbet nem szeretnénk,de ha olyan lesz,az már jó.(amire kell,jó)"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
airwawes
tag
Abban hogy sokkal frissebb-->jobb teljesítmény és több támogatás játékok terén.
Egyébként a készülék bruttó 206.000 Laptop.hu-n.Szerk.: Kipróbáltam töltő nélkül, és akkor az nvidia rakoncátlankodik és kékszomor. Érdekes. :/
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz Biluxzsolt #41251 üzenetére
Én nem venném meg a helyedben, az U Intel procik sem túl erősek, de ezek meg...
-
lupus_l
aktív tag
válasz Biluxzsolt #41247 üzenetére
Szerintem jó lesz. Ha netről rendeled, akkor 14 naptári napig próbálhatod - Extreme Digitalnál talán tovább is.
Ha nem tetszik, visszaviszed tartozékokkal, eredeti csomagolással és visszakapod a pénzed.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz Biluxzsolt #41247 üzenetére
otthoni felhasznalasra ( netezes, facebook, flash jatekok, zenehallgatas, filmnezes, toltogetes, csaladi kepek rendezese ) teljesen jo
jatszani modern jatekokkal nem lehet rajta, ahhoz keves a proci, keves az igp
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
soldi3r
veterán
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem [ezt] a gépet a feleségemnek.
Egy 10-es netbookot cserélnénk le a maga 2x1.6ghz és 2GB-ramjával.
Sokat nem vár tőle,neki a "pici" gyorsasága,tudása is megfelelt,csak a kijelző miatt váltana.
Nagyon gáz ez az N-es proci,vagy vállalható?"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Shokkolo
addikt
pontosan milyen gép?
meglesem neked hátha találok rá valamit, hogy léphetsz be a biosba.esetleg külső bill nem lehet megoldás?
sok esetben az F12 a megoldfás, mert a BOOT menü is úgy jön be a dell-eken, hogy ott a BIOS-ba lépés lehetősége (is)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
simonjoe
őstag
Jól esik a köszöntésed, kedves vagy. Sajnálattal olvasom az észrevételed a Dell-el kapcsolatban. A gép az egyik unokatesóé. Én magam ThinkPad-os vagyok egy T430s-el.
Az a baj, pár évvel ezelőtt amikor megvették a Dell-t, nem az ésszerűség és tapasztalat volt a mérvadó, hanem a pénztárca. Egyébként én magam is szorgalmaztam ennek a márkának a megvásárlását. A konzumerekről nem volt tapasztalatom, sajnos már van. Még az első évben volt egy deszka csere benne, most meg ez a kijelző. Szomorú vagyok, főleg a gazdája. Megpróbálok a sejtésemre hagyatkozni és kijelzőt cserélek benne, majd meglátom, h ráfizetéses lesz-e ez a javítás.Joe
-
gozso
őstag
válasz simonjoe #41226 üzenetére
üdvözöllek a klubban
ritka gyenge sorozat lett ez az m5010. nálam 3 hullott el eddig. alaplaphiba legjellemzőbb, de volt ahol kijelzőt kellett cserélni. bekapcsolás után zöld volt...egyébként, itt az aprón is elég sok van bontás alatt... sok jóra ne számíts
(szerény véleményem szerint hibaszázalékban megközelíti a "hírhedt" asus k50ab-t)[ Szerkesztve ]
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
törölt tag
Sziasztok!
A "basic warranty" gondolom nem terjed ki a töltőre. Az a problémám, hogy van amikor bedugom egy hosszabbítóba és kiírja a töltő problémát,kihúzom, közvetlenül a konnektorba, bekapcs-> nem írja ki, kihúz és vissza a hosszabbítóba, ekkor sem írja ki.
Ha elviszem szervizbe, cserélik a töltőt? A 4ik évben vagyok, októberig van garanciám. -
Krystal_s
addikt
Visszatérve az eredeti problémádra. Nálam több gépnél változó az akku merülés. Van, amelyik 1-2%-ot merül kikapcsolt állapotban hetek alatt és van amelyik picit többet kb 5% körül. Még az ugyanolyan típusú akksik sem egyforma a minőségek, de a te esetedben már nagyon nem ok.
"3 nap múlva ha bekapcsolva töltő nélkül, az akkumulátor szint 62%, 2 héten belül pedig kikapcsolt állapotban teljesen lemerül az aksi."
Mennyi az elhasználódás érték? (pl Aida64 vagy HwInfo64 kiírja)
Az USB-s beállításokat azért nézd meg, mert az is tudja szívni, de tudomásom szerint az csak alvó állapotra jellemző és kikapcsolva nem meríthetné.
A Sleep-and-Charge USB és a Smart Connect Technology is készenléti üzemmódban működik...
Logitech Unifying egység nekem is folyamatosan csatlakoztatva van, de nem tapasztaltam, hogy az befolyással lenne. -
Krystal_s
addikt
Nem csak nálad probléma belépni. :\
Inspiron 15 7000 (7537) - Can't enter bios after switching to legacy mode
Itt írnak pár trükköt, akku lemerítés, üres merevlemez csatlakoztatás, de a legértelmesebb, hogy:
You have to boot Windows and restart it by holding Shift. Then you access a special Windows boot menu from where you will be able to access the BIOS (use the "change UEFI setup" option).
Win8 alatt restartolsz és végig nyomva tartod a Shift billentyűt.
Az UEFI rendesen bekavar jó pár embernek. -
VGYke
addikt
Na de "Fn"+"F2", vagy sima F2? Mert ezeknek a kütyüknek már Hüle Win8-as a billentyű... Ezeken ugye már másodlagos az F1-12... Nyomni kell hozzá az egyszerre "Fn" (kék gombot) és F2 hogy boot legyen? Pl. nálam Win8 alatt az F2 az hangerő le, ha F2-t akarok nyomni kell hozzá az "Fn" gomb is....
Ezek a win8 billentyűkiosztások bootolás alatt nem élnek és úgy működik a bellentyű mint ahogy eddig megszoktuk, csak elbénázok valamit? Próbáltam már "Fn"+'F2" egyőtt, "F2" magában. Nincs BIOS[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
válasz lupus_l #41234 üzenetére
Ha tudnám hogy kell belépni a BIOS-ba ... A Száz éve megszokott Delete, F2, stb. egyik sem működik... Mondjuk az F billentyűk is furcsák, mert Win alatt nyomni kell az "Fn" gombot, hogy "F.x y" legyen belőle...
Egyszer régen már valahogy sikerült belépni a BIOS-ba de másodszor képtelen vagyok megismételni....[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
Nekem BIOS-ban alapértelmezettként be van kapcsolva az Intel® Smart Connect Technology.
Szerintem köze lesz a jelenséghez.
-
félisten
Szerintem ez nem normális jelenség egyáltalán. Nálam a Dell gépemet ha kikapcsolom 100%-al majd vissza akkor úgy is van, elmúlt pár napban nem használtam 95%-on hagytam most vissza kapcsoltam ugyanott van, kiírt hátralévő idő is valamivel több mint 6 óra, Aida is ezt mutatja.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ezen 41131 kérdésemre szeretnék visszatérni, mert azóta pontosabb méréseket végeztem, amiket dokumentáltam is.
Arra szeretnék igen / nem választ kapni, hogy normális az, hogy egy vadonatúj 2014.02. hóban vásárolt Inspiron 7537 lapos akkumulátora, a következő adatok szerint merül?Akksi merülés mérés lényege: 100%-ra feltöltöttem, kikapcsoltam. Ezután, a képek szerinti időpontokban töltő nélkül bekapcsoltam, PrintSceen, Ctrl-V, Ctrl-C adatok lefényképezése, jpg mentése max.1 perc, majd lapos kikapcsolása. Volt kétszer hogy a a jpg képeket egy másik gépre elküldtem, ilyenkor 3,5 percig volt bekapcsolva a gép, de adatküldés végén is készítettem akksi értékeket: 08.23 és 24. (és 3,5 perc bakapcsolás alatt is merült 1-2%-ot).
A méreseim ecelben:
(figyelmetekbe ajánlom a "kimerülés sebessége" adatokat, amit 0 órától számolok az aktuális időpontig, nap egységben és durván 5 nap alatt már 8,2 % / napnál tartunk.....Szóval ez normális egy új laptopnál, ami 6 hónap alatt alig volt használva (akksiról meg szinte csak most használom a mérésekhez...)?
Nem képzelhető el, hogy a BIOS-ban (amihez ennél a típusnál nem értek), vagy a Win8.1-ben valami olyasmi van bekapcsolva (vagy Dell által telepítve), hogy kikapcsolt állapotban is aktív és szopikálja a telepet?Kérlek segítsetek.
Ha gariztatás lenne belőle, nem szívesen égnék hozzáértés hiányában, hogy kiröhögjenek: ennek így kell lennie....kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Ronam
addikt
válasz airwawes #41227 üzenetére
Ugyanezt a gépet vettem én is, de nálam nem volt hibaüzenet a Dell oldaláról letöltött Geforce driverrel telepítés közben. Mikor rátelepítettem az Nvidia oldaláról letöltött drivert, akkor jött a kedves BSOD, de az is csak akkor jött elő, mikor lehúztam a töltőről a gépet. Most fenn van a Dell oldalról letöltött Geforce driver, és minden megy tökéletesen. A kérdésem igazából az lenne, hogy miben különbözik a Dell oldalról letöltött driver az Nvidia oldaláról szedett driverrel?
-
airwawes
tag
Sziasztok!
A mai napon boldog tulajdonosa lettem egy Dell Inspiron 3542-I7G31LF laptopnak.
Fontosabb adatok:
i7 4510U processzor
Nvidia 840m
8gb ram
1 Terrás
Operációs rendszer: Windows 8.1 x64
Fórumokat olvasva feltűnt hogy mindenkinek meggyűlt a baja a driverek telepítésével, így egy általam bevált sorrendet/megoldási módot összedobok.
Driverek letöltése itt: LinkTelepítési sorrend:
Chipset kategóriából:
Intel Chipset Driver
Intel Management Engine Interface Driver
Realtek Card Reader DriverVideo kategóriából:
Intel HD Graphics Driver
nVIDIA GT840M/GT820M Graphics Driver
Az nvidia telepítése után elkezdte frissíteni magát, sikeresen frissült azonban a PhysX kiegészítőt nem telepítette. Telepítés után időnként felugrott egy kékszomor
Megoldás:Az nvidia hivatalos oldaláról le kell tölteni a legfrissebb drivert, majd telepíteni. Link
A telepítés során eltávolítja az előző drivert és hiba nélkül telepíti.Network kategóriából:
Dell Wireless 1705 WiFi + Bluetooth Driver
Realtek RTL8106E-US & RTL8111G-US Ethernet Controller DriverAudio kategória: Realtek ALC3223 High-Definition (HD) Audio Driver
Mouse kategória: Dell Touchpad Driver
Egy kicsit tényleg gáz hogy ennyit kell szenvedni a driverek telepítésével, de ezt kompenzálja bőven az, hogy ár-érték arányban az egyik legjobb laptopoz jutottam hozzá. Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
válasz soldi3r #41225 üzenetére
LED-es a dög! De van vezérlés a kijelző alatt is, no meg gondolom a deszkán is. Most pillanatnyilag megy, erről írok. De gondol egyet és lekapcsol. Már kiszedtem a szalagkábelt a kijelzőből, a deszkából, megrángattam, megcincáltam, menet közben hajtogatom a kijelzőt. Semmi!!!!
Joe
-
simonjoe
őstag
válasz SzaboZE #41222 üzenetére
Nem azt vártam, h távgyógyítsatok!! Pusztán abban reménykedtem, h valaki belefutott már ebbe a hibába. Számomra ellentmondásos, mert ha teszt üzemmódban indítom, van fénye a kijelzőnek. Világítanak felváltva a homogén színek. Ha viszont rendesen bekapcsolom, nincs, vagy csak egy rövid ideig van háttérfény. Szóval nem értem! Olyan mintha a VGA egy idő után beadná a kulcsot, de akkor ezt kellene tennie ha bekapcsolom, h egy ideig van háttérfény, majd amikor a videokártya, vagy valami vezérlés túlmelegszik akkor lekapcsolódik a háttérvilágítás. Én ezért gyanakszom deszka hibára.
Joe
-
SzaboZE
addikt
-
somasz
Topikgazda
Első sorban a dell oldalán levőt tedd rá és tiltsd le a windows update ezen frissítését!
Második körben, ha nem jártál sikerrel, tedd fel a legfrissebbet az nvidia oldaláról, windows update-et lődd ki szintén!
Harmadik körben írj megint ide.
(mindehhez feltételezem, hogy az intel vga driver hibátlanul fent van)
-
simonjoe
őstag
Továbbra is M5010 LCD háttérvilágítás gondom van. Valaki találkozott már ezzel?? Van valami tesztelési lehetőség a gépen. Ha bekapcsolás pillanatában nyomom a "D" gombot, majd elengedem a Power-t és a D-t, akkor tesztszínek (fehér, piros, kék, zöld..stb.) váltják egymást, majd néhány percig megy a noti háttérvilágítása is. Sajnos ez néhány percig jó csak. DVI kimenete műkszik külső monitoron. Attól félek, h alaplap hibás lesz, mert ezek szerint az LCD háttérvilágítása működik, csak rövid ideig.
Tanácstalan vaok.Joe
-
syl5
őstag
Sziasztok,
miskolci garanciális márkaszervizt tud valaki?
Esetleg Nyíregyházán, Debrecenben?Köszi,
s. -
simonjoe
őstag
válasz soldi3r #41212 üzenetére
...az inverterre gondolsz? Az nincs. Általában a kijelző alá szokták tenni, de itt nincs. A felső részen van egy kamera panel, meg egy fekete lap a jobb sarokban, de az szerintem a Wi-Fi antenna lehet. Ha LED-es a kijelző akkor nem hiszem, h kell inverter. Vagy én nemtom jól???
Joe
-
SzaboZE
addikt
Szerintem ez grafikus kártyához kapcsolódó szoftveres probléma lesz, méghozzá energiagazdálkodási részen. Próbáld ki úgy, hogy leszeded a video drivert. Ha úgy is csinálja, akkor mélyebben lesz a gond, ha nem, akkor valami a driverrel lesz.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy újratelepítettem a gépet, és nem tudom használni most az ujjlenyomatolvasóm. Egy Dell Latitude E5530-ról van szó. Feltettem a Dell oldaláról a Dell Data protection Security Tools-t, felrak minden drivert, látja az eszközkezelőben biometrikus érzékelőként, de amikor meg akarnám adni neki a Security Console programba az ujjlenyomatom, nem találja az ujjlenyomatolvasót, nem kínálja fel, hogy így is levédhetem a gépet. Mivel tudom normálisan üzembe helyezni?
-
simonjoe
őstag
Sziasztok!!
A családban egy M5010-es megadta magát. Pontosabban azt vettem észre, h megy a gép, a monitoron halványan van kép, tehát nincs háttérvilágítás. Szétszedtem, és hiába kerestem az invertert. Van tapasztalatotok, h ilyen esetben mi a gyakori probléma??? TFT, szalagkábel esetleg alaplap? Nemtom mit kellene első körben venni hozzá.
THX!!
Joe
-
Ronam
addikt
válasz SzaboZE #41208 üzenetére
dxgkrnl.sys
Ezzel a file-al van valami problémája. Próbáltam drivereket frissíteni, leszedni, újrarakni, de semmi. Google-n rákerestem erre a hibára, egyelőre 2 fórumot olvastam végig. Ott az egyik a végén az alaplap volt a ludas, a másiknál meg a táp. Lehet mégis hardveres probléma van nálam is?
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Van egy 3542-es laptopom, kb. egy hetes a gép, de sajnos elég fura dolgokat művel. Ha lehúzom a töltőről, pár perc múlva kék halál, és újraindul a gép. Ez mi lehet?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Egy Dell E6420-at nyúzok és lenne egy problémám. Egy jó ideje azt csinálja, hogy ha letöltök valamit, vagy egy hosszabb videót nézek/hallgatok youtube-on nagyfelbontáson, akkor az egerem ( logitech vx revolution ) elkezd ,,akadni". Scrollozás, mozgatás, minden közben. Gombnyomásokra nem reagál, csak sokadjára vagy egyáltalán nem vagy csak ha nagyon erősen nyomom a gombot. Ilyenkor a laptop tapipadja és a pöcökegér gombjai is hibátlanul üzemelnek, semmi akadás nem tapasztalható csak az egérnél. Ha nem zajlik letöltés/nagyobb adatforgalom a háttérben, semmi hiba nem tapasztalható. Az egér kipucolva, usb-s vevőegység megtisztítva, elem kicserélve. Az egeret más gépen kipróbálva a hiba nem tapasztalható. Az oprendszer win7 64 bit. Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja? Köszi előre is.
-
Theory66
aktív tag
válasz szabonagyur #41202 üzenetére
Köszi a segítséget utána nézek
-
félisten
-
Atish19
őstag
válasz Theory66 #41200 üzenetére
Nekem volt egy jó megoldásom csak idővel csődöt mondott becsíkozódott a firefox és sok helyen szürke kockák miatt nem látszódtak az írások (pl: Skype) Én jelenleg az SG Fixed drivert használom és így pöpecül megy minden. Watch Dogs pl jobban fut rajt, mint az aláírásomban leírt asztali gépemen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Full HD HP EliteBook 840 G3 i5-6300u laptop világítós billentyű 8 GB RAM SSD jó akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest