Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- Milyen széket vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Handball94 #40996 üzenetére
Igen, a dell honlapjáról feltelepítettem hozzá mindent.
-
gozso
őstag
csak egy amatőr kérdés, mert ilyennel még nem volt dolgom: dell notebook alaplap cserénél a service tag is változik, ugye?
-
törölt tag
Nemrég váltottam Acer-ről Dell laptopra.
Egy Dell Inspiron 15R 5537-es lett a mindennapi társam. AMD Radeon 8670-es videokártya van benne, azonban játéknál az Intelt ismeri fel, hiába állítom át a "váltható grafikus rendszer konfigurálása" résznél a játék indításánál a maximális teljesítményre, továbbra is csak az intelt látja.Mivel lehetne ezt megoldani?
(pro evolution 2014-ről van szó)
-
kistewe
tag
Az elmondásod alapján ez valószínűleg munkára kell, akkor pedig 3 év múlva haladni kell a korral , hogy "up-to-date" legyél... amúgy ez még 5-ös széria most aktuális a 6-os és már kijött a 7-es , 3 év még nagy idő, szerintem pár hónappal mielőtt lejár majd az NBD keressél újat, ezt a pénzt meg inkább majd az új gépre költsd...szvsz...
uff stewe
-
BBéci
legenda
-
lupus_l
aktív tag
Dugos: Az akkumulátornak árt a folyamatos tápról való használat. Célszerű bizonyos időközönként kihúzni és hagyni merülni.
Az Inspiron 1750-esnél tapasztaltakkal tudok segíteni: kivettem a HDD-t, betettem helyére az SSD-t, caddyt a DVD helyére tettem és minden ment rendesen. Semmi extra módszert nem igényelt.
Zodicus: köszi, hogy jelezted! Már fel is tettem
-
Dugos
tag
Sziasztok!
Kettő kérdésem lenne. Dell 7737-nél mennyire nagy baj ha folyton a tápról használom? (közben az akksi persze benne van a gépben, és töltődik) Mindig húzzam le, hogy ha feltöltött? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ha az ODD-t HDD caddyre cserélem kell valamit állítani a BIOS-ban, vagy egyből felismeri majd a windows? Az eredeti Samsung HDD-ről lenne szó, hallottam, hogy voltak ezzel galibák.
Köszönöm a segítséget!Üdv: Zsombi.
-
Zodicus
senior tag
7537-hez van új BIOS, ha vkit érdekel.
-
Hali!
Nekem 6530-am van. Most cseréltek benne kijelzőt garanciában (15,6 hd+). Úgy, hogy számla sincs hozzá. Plusz valami szösz ment a kijelzőbe, mintha pixelhiba lenne. Kb 3mm-es volt. Pixelhibának lett mondva és cserélték. Ha ezt veszem alapul, nekem megérné. Meg elég sokat is fogod használni. Plusz később jobban eladható is lesz. Meg nyugodtabban is fogsz aludni, mert nem 100 ezres gépről van szó. Ott nem érné meg. Szerintem.
Üdv!
-
BBéci
legenda
Szerintetek megér 29000 forintot egy év NBD garancia hosszabbítás? Latitude E5530. Napi 10-12 órát üzemel, 95 %-ban asztalon.
-
Dugos
tag
Sziasztok! Most jott meg a dell 7737, nagyon, tetszik, meg minden. Azonban szeretném kicserélni a HDD-t SSD-re, de sehogg se tudom lerimánkodni azt a fedlapot az aljáról. Lecsavarom a két csavart, de sehogy sem pattan le, van ennek valamk trükkje?! Tudnátok valahogy segíteni? Leköteleznétek! Köszönöm szépen!
Üdv: Zsombi.
-
soldi3r
veterán
válasz
MasterDeeJay #40975 üzenetére
Kossz az infot.
Egyebkent 8.1 egybol is van valami Basic fele verzio? Egyre inkabb Puppy linuxot tennek fel -
bajaki
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben volt téma a 3537-hez használható caddy. Emlékszem, hogy valaki leírta a tapasztalatait és úgy rémlik, hogy bizonyos winchesterekkel működött a caddy-s megoldás. De most nem találom a hozzászólást.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy van akkor működő caddy+HDD kombó 3537-hez?
Ilyen HDD-m van:
Lemez modelszám,TOSHIBA MQ01ABD100 -
jaris
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly decemberben vásároltam egy inspirion 3537-5465 tipusú dell notit. semmi bajom nem volt vele, működik. egy kétszer volt egy crash, de az megesik. Viszont néhány hónapja tapasztaltam, hogy ha mozgatom, valami zörög benne. olyasmi mintha egy kis kavics került volna bele. attól félek, valami apró alkatrész letörött. szerintetek mi lehet? érdemes emiatt szervízbe vinni?
köszi -
Dugos
tag
válasz
thomasvold #40974 üzenetére
Oké! Köszönöm a segítséget!
-
válasz
szabonagyur #40965 üzenetére
D410-el használtam win8.1-et, felmegy rá igaz 2gb rammal SDD-vel és gyorsabb is mint a win7-el. Viszont az őskövület i915-ös videó vezérlőre nincs rendes driver, Xp-set rá lehet erőltetni de youtube is akad néha rajta 480p-nél. Aksiidő miatt nem jó mert procit terheli driver nélkül. Penitum m-et fel lehet fogni ős core2-nek, azokon meg nagyrészt megy a 8.1. Ram kell neki, azaz inkább a programoknak, takarékoskodni lehet nagyon régi firefoxal vírusírtó nélkül de nagy kockázattal.
Meg lehet hekkelni úgy a telepítőt hogy nem támogatott procira is felmenjen, de nem lesz stabil. -
thomasvold
őstag
Keresd Chaser -t, ő mindenben tud segíteni, nagyon profi, ezzel foglalkozik. Én most vásároltam tőle az 5737-esembe caddy-t és DVD házat is a DVD-nek. Minden tökéletesen működik, amit vettem tőle. Rugalmas eladó, mindent meg tudsz vele beszélni.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40967 üzenetére
Thinkpad forumon olvastam mar T42-re 8 telepitesrol. Ha jol szamolom az 1 evvel regebbi kiadas. Technikai okok miatt, most nem tudok linket guglizni.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40965 üzenetére
Az szerintem nem lehetetlen, csak kihivas.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40963 üzenetére
A D410 nem Dothan procis?
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40961 üzenetére
512MB-tal fel lehet tenni. Ettol fuggetlenul nalam a Puppy lenne a befuto.
-
Dugos
tag
Sziasztok! Pénteken jön meg a Dell 7737-em. Az lenne a kérdésem, hogy honnan érdemes HDD caddyt szerezni hozzá? Az eredeti HDD-t tenném bele. Köszi a segítséget!
-
soldi3r
veterán
válasz
kekigyu #40950 üzenetére
Mindent lehet, csak szerintem felesleges mar arra a gepre kolteni. Win8 basic (vagymiaszosz) eleg jol szokott menni a netbookokon is. De en gondolkodas nelkul tennem fel a Puppy-t, netezni, filmet nezni nincs alkalmasabb oprendszer arra a gepre es egy fillert sem kell ra kolteni.
-
-
kistewe
tag
válasz
MasterDeeJay #40956 üzenetére
Ha szemmel látható akarom mondani füllel hallható akkor szerintem vidd vissza és mond meg adjanak a daráló helyett laptopot...
-
válasz
lupus_l #40953 üzenetére
Sajnos nem segített, de a diagnoszika alatt felment majd lement a fordulatszám tehát tud mit kezdeni vele.
kistewe
Teljesen új gép, tegnap bontottam ki. Majdnem hogy hideg levegőt fúj.somasz
Gyári telepítés, minden fent van eszközkezelőben. A pocit nem pörgeti semmi 2-10% között megy böngészés alatt.
Update-t tegnap toltam, akkor szedett le sokmindent, rányomom hátha. (csak mse-hez talált most update-t)
MSE van vírusírtónak, semmit nem futtattam rajta ami miatt gázos lenne, a hálózati meghajtók meg ellenőrzöttek.Baze most terhelem az update-el meg telepítéssel és lehalkul...
-
somasz
addikt
válasz
MasterDeeJay #40952 üzenetére
Ismeretlen eszköz az eszközkezelőben? Futó folyamatok? Win update? Vírusírtás?
-
kistewe
tag
válasz
Fúj is ? azaz tiszta, vagy csak pörög pörög ?
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Próbáltad lefuttatni a teljes hardverdiagnosztikát? (Amit a boot menüben kínál fel.) Néha megoldja a folyamatos ventillátor problémát és rendbe teszi a rendszert.
-
Melósgépem egy Dell inspiron 3521 a cégnél és van vele egy olyan dolog hogy a ventije szinte mindig maxon megy. (4700-4800rpm)
Brutálisan idegesítő. Elvileg nem kellene hogy menjen hiszen átlag 40-50 fok körül van a procija, meg amúgy is egy pentium 2127u van benne ami 17w-os. Egyedül a PCH dióda 67-69 fok körül megy, de úgy tudom annak nem árt.
Legfrissebb bios van fent A12-es verzióval. Win7 32bites oprendszer és frissítettem minden drivert de csak nem akar elhallgatni. Egyébként alig terhelem, csak egy levelező meg egy böngésző megy végtelenül egyszerű lapokkal meg néha word. Töltőről használom az aksit kivettem. Egy asztalon van jól szellőző helyen.
Mintha egyáltalán nem menne a ventivezérlés csak maxon vagy 0-án megy.
Tudom keressek egy informatikust, de mi van akkor ha éppen én vagyok az? -
kekigyu
aktív tag
válasz
kistewe #40947 üzenetére
XP volt rajta, most kíváncsiságból húztam rá egy Win7 Startert, nagyjából ugyanaz a sebesség, egész tűrhető. Csak gondoltam a ram bővítéssel még lehetne javítani rajta. Akksiról meg, igen, igy csak asztali lesz belőle, de pár ezret talán még megérne ha működne az akksija
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok!
Egy jó régi Dell Latitude D410-es gépet szeretnék egy kicsit gatyába rázni. 512 mb memória van benne, lehet e, érdemes e bővíteni? Illetve csak tápról üzemel, az akksi már nem töltődik fel, folyamatosan 0%-on van. Láttam, hogy lehet venni új akkumulátort, de az elég drága ( kb 15000 ft ). Javítás vagy egyéb ötlet szóba jöhet?
-
kuszkusz5
csendes tag
Üdv!
Egy Dell 3537-esem van és nagy terhelés alatt, ha töltőre van dugva erős sziszegés hallható. De alapjáraton is hallani egy ritmikus zajt. Gyakorlatilag bárhol lehet hallani a szobában, ha be van kapcsolva a gép. Visszaolvasva úgy néz ki nem csak nekem van ez a problémám.
De tegnap felk*rtam az agyam hogy ez nem mehet tovább és szétkaptam a gépet, hogy kiderítsem honnan jön a zaj. Sikerült is beazonosítani is a forrást, az akku csatlakozó környékéről jön egy ciccegés kikapcsolt állapotban is. Ezzel nem igazán tudtam mit kezdeni.
Viszont érdekes dolgot figyeltem meg összeszerelés közben. Már csak a billentyűzet hiányzott, mikor bekapcsoltam a gépet, hogy esetleg történt-e valami változás a sziszegésben. Nos, mikor az egyik kis csavart a palmresten még jobban meghúztam a sziszegés valami brutál módon felerősödött, mintha a palmrest fémlemeze felerősítené a zajt. Lazítottam a csavaron és láss csodát, a sziszegés teljesen lehalkult. Még mindig volt, de érzésre olyan 30%-ára esett a szintje.
A csavar kb. az F7-F8 gomb alatt van, az akku csatlakozóhoz közel...Most már nem hallani a szobában, ha be van kapcsolva, és játék alatt most már a ventilátor zaja dominál(hurrá..).
Gondoltam megosztom ezt az infót, de természetesen senki ne essen neki a ciccegős gépének, lehet csak nálam van ez így.
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Adott egy N5010-es noti, ami akku csere után azt írja ki a bios indulásnál, hogy nem kompatibilis az akku, és nem fogja tölteni...és sajnos tényleg nem.
Gondolom utángyártott akku van benne. A matricája szerint J1KND 11.1V Capacity 48Wh.
A cserén kívül van valami megoldás rá esetleg?Köszi!
-
kistewe
tag
válasz
#32577792 #40942 üzenetére
Ha kijelző mozgatásra helyre jön akkor szerintem kábel , nekem anno az Acer-nél volt olyan , hogy a webcam csak akkor működött ha 2 centire volt nyitva a kijelző akkor látta a tapipadot
Ha még garis és több gépnél is van akkor szerintem vigyétek vissza mind ...
uff stewe
-
törölt tag
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #40924 üzenetére
Ma kint volt a szerelő és meg is ejtette az alaplapcserét a 6320-on, meg talán hangerőgombokat is cserélt, bár nem tudom pontosan, nem voltam itthon és papírt meg semmit nem hagyott itt az asszonynak. Jó dolog ez az NBD garancia
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
2008-as insp. 6400 - Genuine Intel(R) CPU T 2080; 1,73 GHz cpuval 1 gb ram.
Neten azt olvastam csak 2gbot képes kezelni 1x1 működik? van benne elég hely, vagy 2gbot kéne vennem bele?
btw. a gép nincs nálam, csak két nap múlva kapom meg tisztításra és win8 telepítésre, ezért nem tudom feltárni és megnézni, de addig meg akarom venni az 533mhz ddr2-es ramot.Segítséget előre is köszi
-
FeZ...
aktív tag
válasz
FeZ... #40909 üzenetére
Sziasztok !
Lenne még egy kérdésem akksival kapcsolatban: lehet annyira sz*r az akksi, hogy a noti egyáltalán nem tölti vagy ilyen esetben esélyes, hogy valami behalt a gépben (is) ? Természetesen töltőről üzemel a gép.
Annyi van még, hogy elég sokat állt a gép használaton kívül, valaki említett olyasmit is, hogy esetleg lehet reset-elni (?!?) az akksit ilyenkor, de nem tudom, hogy ez nem marhaság-e ?! -
somasz
addikt
válasz
Black Phone #40934 üzenetére
Vidd vissza, vagy örülj, hogy eggyel kevesebb hibaforrás. Nagy vizet egyik kari sem zavar...
-
Black Phone
senior tag
válasz
szabonagyur #40933 üzenetére
sajnos az utóbbi az igaz :-(
-
szabonagyur
félisten
válasz
Black Phone #40931 üzenetére
Hello
Létezik Intel 915 kártyával szerelt verzió is, neten is fellelhető több példány is.
ha X300-ért fizettél csak akkor "csesztek" át téged. -
brickm
őstag
válasz
Black Phone #40931 üzenetére
Szia!
Ha van rajta service tag, azt üsd be a dell.com support menüben a tg mezőbe és kiírja a gép konkrét gyári specifikációját. -
Black Phone
senior tag
Sziasztok! Vettem egy dell latitude d610 es gépet és mindenhol radeon x300 ast ír,de az enyém intel 915 ír ki szabványos vgat ,átcsesztek vele ?
-
petro3
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a DELLUTILITY partíción lévő fájlokat, vagy magát a partíciót adathordozóra lementeni?
Dell Vostro 2521 laptopom van. Ez év februárjában vásároltam. Oprendszere Ubuntu volt, ami föl is települt. De mivel folyamatosan és nagy fordulaton üzemelt a hűtőventillátor Ubuntu alatt, meguntam, és WIN 7 lett rátelepítve, de a DELLUTILITY partíciót meghagytam. Ameddig működött az Ubuntu elfelejtettem a DELLUTILITY-t lementeni.Üdv: petro3
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #40928 üzenetére
Bocsi! Megoldottam (fn+f8).
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Van nálam egy Latiude e6400-as. Szeretném összekötni monitorral! Van erre lehetőség? (besz@rt a kijelzője csak azért kérdezem)
-
somasz
addikt
válasz
Avicularia #40924 üzenetére
Auo-nál sokkal jobb az lg-p, de ha nem látsz mellette jobb kijelzőt, akkor teljesen jó az is.
Egyben van az alaplap emlékeim szerint, ha már nem garis, akkor csaticsere vmelyik szervizben. Nézz guglival egy képet róla, mobilnetem most baromi lassú.
-
Avicularia
veterán
válasz
somasz #40871 üzenetére
Nekem AU Optronics B125XW01 (Dell 8X9KT) van a 6230-ban.
Más
Úgy néz ki, hogy meghalt a 6320-ban a mini hdmi csatlakozó, már ha kitámasztom a kábelt, akkor is nagyon ritkán sikerül eltalálni azt a pontot ahol van kép. Javításhoz alaplapot kell cserélni, vagy külön panelen van esetleg?
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma bekapcsoltam a gépet és a következő üzenet/kép fogadott: "The AC power adapter type cannot be determined. Your system will operate slower and the battery will not charge. Please connect a Dell 65W AC adapter or higher for best system operation."
A 65W-os töltővel használom éppúgy, mint eddig.
Mi lehet a baj, megoldás? -
Team64
csendes tag
válasz
Team64 #40920 üzenetére
http://www.online-unlock.com/UserFiles/Image/DELL_bios_password_595B.gif Kerestem gyors egy képet mert most nem tudom lefényképezni, de ezt dobja be a bootlogó után, csak a fent leírt #... ami más...viszont nemtudok írni! Lehet hogy sokszor el lett már ronta és azért nem?!
-
Team64
csendes tag
válasz
soldi3r #40916 üzenetére
Próbáltam már azt is de semmi! Elindul, bejön a dell logó, végigfut a "csík" és bejön ez a szürke hátterű valami! Külföldi oldalakon nézegettem, pl.egy vinyócsere miatt is lehet, mert ez valami védelemszerű dolog, és ott rengeteg ember azt írja, hogy a kapott kóddal sikerült...nekem az a bajom, hogy nem tudok írni, mert nincs kurzorom, ha beírom a nagy semmibe és enter akkor azt írja hogy invalid password. De gyanítom hogy ez azért lehet mert nem így kell beírni, vagy valami gombot nyomni közbe vagy ilyesmi! Ha csak entert nyomok akkor is invalid a válasza rá...
-
SzaboZE
addikt
válasz
[P]laci #40897 üzenetére
Ez nem a hagyományos XPS, ez egy tablet - notebook öszvér. Az XPS családdal nem szokott gond lenni, magnézium vázasak és bazi drágák. Ennek is full magnézium a váza, hibátlan az összeszerelés. Nem tudom mi gond lehet vele, egy korábbi 15-ös szérián a krómcsík adta időnként meg magát. Szerintem egy Latitude-el egy szinten vannak. Szervizelhetőség szempontjából árnyaltabb a kép, eléggé le kell bombázni pl egy billentyűzet cseréhez is.
-
Team64
csendes tag
Ja és még egy észrevétel... a proci ventilátor meg se mozdul! Ez összefügghet? Pl.hogy a bios letiltottnem vezérli a ventit...? Lehúztam, adapterrel megtápoltam, semmi baja...
-
Team64
csendes tag
Üdv mindenkinek! Egy hatalmas problémám van, ha tud valaki segítsen! Van egy Dell D630-as gépem, úgy kaptam, az előéletéről nem tudok! Vinyó nem volt benne, kapott egyet, de nem tudom indítani mert valami admin password kell neki...#6hskl2j-595b ez a "kód" amit kiír, ehez találtam neten egy generátort, ami kiköp rá egy jelszót, de hogy tudom azt beírni? Mert csak ezt a szürke képet látom amit kiad ugye, kurzorom nincs, ha beírom így vakon a kapott kódot és entert nyomok "invalid password"... 3x entem és kikapcsol...ha nem csinálok semmit kb.3-4 perc mulva szintén off...Mi ennek a trükkje? Heeelllppp!!! :-)
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Dell Insp. N5010-es laptopom van.
Ennek a hűtésére mit ajánlotok ?
3 ventis legyen a hűtőpad vagy elég egy is ?Esetleg linket tud adni valaki melyik vált már be ?
:KöszönöM!
-
brickm
őstag
válasz
kistewe #40906 üzenetére
Szia!
Igen, minden oké vele, eddig semmi kattogás, pedig ezt most direkt nyúzon kicsit.
És igazad van:A Multi Hardware kft, debreceni DELL partner volt a szerviz.
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Nem tudja valaki esetleg, hogy létezik-e olyan (konkrét típusú) utángyártott akkumulátor, ami már bevált és nincsen kompatibilitási probléma vele ?
Konkrétan egy régi XPS-be kellene, és olvastam a fórumot lapozgatva, hogy többeknek volt már utángyártott akksival problémája különböző Dell gépekben.Köszi :-)
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Dell vostro 3460-as notebookomat beadtam végülis szervizbe, a kattogó HDD miatt.
Előtte leklónoztam a HDD-t clonezillával, kb félórán át csinálta, 100GB-adatot mozgatott.
A szerviz 9munkanapra csinálta(azért húzódott el, mert náluk nem jelentkezett a kattogás, ezért elküldték másik szervizbe a HDD-met kivizsgálásra, ahol szintén nem tapasztaltak kattogást, annak ellenére, hogy én 3 hónapon át tapasztaltam minden egyes működtetésnél...) De a panasz csak panasz alapon kicserélték a HDD-t egy Western Digital Skorpio Black-re. A clonezilla 15perc alatt visszatett mindent rá, recovery partícióval együtt. Elsőre indult is a windows hiba nélkül, felismerte az új HDD-t és már telepítette is a driverét.
Sőt, az új HDD gyorsabb is, mint az előzőm volt.Csak azért írom, hogyha esetleg valaki hasonló hibába ütközne, bátran forduljon a dell partnerekhez, nem problémáznak akkor se, ha nem tapasztalnak egy esetleges hibát a teszt során. Illetve, hogy adatklónozásra a clonezilla teljesen jó megoldást jelent.,
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Mini PC
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen széket vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 i5-1245U / 16GB / 256GB SSD 143.990 Ft
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 500GB NVMe IR kam gar
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest