Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter M
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Én a Dell M4800-ra nem vártam tovább hanem inkább megvettem külföldről lassan 2,5 hónapja. Sztem Te is jobban jársz egy külföldi rendeléssel...
-
somasz
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Biztos, hogy a 6540-es ára fölött lesz, így lehet, hogy jobban jársz, ha arra gyúrsz. Lényegi különbség a képek és leírások alapján nincs. Valószínűleg a radeon 8790 módosított driverrel kiadja magából a firepro-t, ha arra volna szükséged.
-
somasz
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ez gyakorlatilag egy Latitude E6540, firepro driverrel+bios-szal megspékelve?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Van esetleg valakinek infója arról, hogy a Precision M2800 kb. mikor lesz megvásárolható itt Mo-n? Azt mondták idén tavasszal, már nyár van, de még nem találtam sehol. Olyan 1200 dolcsi körül lenne az ára
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Leleményes
üzenetére
Letoltod a throttlestopot es beallitod ugy, ahogy par hsz-el fentebb szerepel a kepen. Mindent ugy a throttlestopba.
TheProb: Azé' ne essunk tulzasba az ultraval!
az tuti kamu. -
TheProb
veterán
válasz
enzahobi
üzenetére
Egyébként tényleg nem értem mi van már ezzel a géppel de komolyan mondom már beleverek valamit...
Ugyan azt a drivert használom mint ti, proci is húzva van, igaz addig nem engedi mint nektek, már a vga-ra is rátoltam kicsit és mégis... Jelenleg a laptop kijelző nativ felbontásán játszok tv-n, full low-on és így is áltag 30fps van... Csináltam már cfg fájlt, ami elvileg optimalizál, minden szart megcsináltam és mégis...
Azt meg nehezen tudom elképzlni, hogy a ti i7-esetek jelentene ennyit, mert biztos hog nem -
enzahobi
aktív tag
válasz
tremorsz1
üzenetére
Szerintem a 3542 nem annyival jobb mint a 3537es, vga-ja kicsit gyengébb, procija kb u ott van, az a 100mhz nem sokat számít, az alap órajel pedig ugye 2ghz, az 1,8hoz képest, na most az 1,8 at is meg lehet emelni egész 2,4 ig (ez nem húzás, hanem inkább a gyári UC kikapcsolása), a 40es akku kb 2/3akkora üzemidőt ad mint egy 66-os. A kijelzőjét még nem láttam a 3542-es nek, a 3537é átlagos, leginkább a betekintési szögek szűkek, picit fakók a színek, de sokat lehet rajta segíteni egy jól beállított színprofillal. Ha szebb a kijelzője és nem számít annyira az akkuidő akkor 3542, ha akkuidő kell inkább 3537.
Sok baj volt a 3537es amd drivereivel, de ezeket meg tudtuk oldani (ha visszaolvasol láthatod), nem tudni viszont lesz-e probléma a 3542el, nem valószínű, de az inspiron széria mindig is szivatós tudott lenni, viszont "olcsón" adnak nagy teljesítményt. Talán még a hűtés ami kérdéses lehet, a 3537-é elég jó (szerintem) a legjobb ha megvársz egy tesztet a 3542-esről.
(#39679) TheProb: nekem 725ön eddig max 79fok ig melegedett.
-
tremorsz1
csendes tag
Sziasztok,szeretném azoknak a véleményét kérdezni, akik már gyakorlatban is próbálták az új Inspiron 3542-es laptopot.Konkrétan ez a két típus érdekel: Inspiron 3537-es I7 4500u cpu, radeon 8850m gpu vs Inspiron 3542-es I7 4510u cpu, gforce 840m gpu. Mik a különbségek, melyik párost érdemesebb megvenni, maguk a gépek közötti különbségek is érdekelnek,miben jobb a régi és miben az újabb Dell. A 3542-esnek jobb lett a kijelzője a 3537-esénél? A gyengébb aksi a 3542-esben mennyivel csökkenti az üzemidőt?
-
enzahobi
aktív tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nekem Tpl-ben 32 van 112 helyett, cpu mod, chipset clock, set multipler nincs bepipálva, lényegében csak a TPL/ TDP level controlban állítottam 2-re és így is stabilan 2.4ghz en megy 70 fok felett.
(#39674) TheProb: BF3-at próbáltam full ultrában olyan 30-40-50 fpsel megy, nem mértem mert még nem lassult be egyszer sem, mulit még nem próbáltam (friss a játék, most szedtem le origin-ről ingyen).
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Nippel
üzenetére
Bekereteztem melyen értékeknek kell egyezni, ezek azok amiket állítottam!
Cpu: Nem 1,8-ra korlátoz 70 fok felett (és engedi is a hőfokot tovább, nekem max 93 volt ) hanem 2,4-re
Gpu: Nem alap órajeleken ketyeg hanem a 8870m-én (Ennyit egyébként tudnia kéne alapból turboval. Na én ezt a turbót nem láttam még soha, mindig 625/1000-en ment....)És ennyi...
Néha ráeresztek egy razer game boost-ot , de szerintem lókaksit nem ér!
Googlizzatok rá ha érdekel, hamar rájöttök mire jó.Figyeljetek oda, mert amint eléri a 90 fokot a cpu ( nem fogja csak esetleg egyszer kétszer ritkán pl egy watch dogs kategória alatt. ) akkor elkezdi szabályozgatni a GPU-t. Tehát a GPU MHz leugrik 300-ra majd vissza. Ilyenkor látható drasztikus fps drop. Erre pl tegnap jöttem rá, mikor is felhívta egy kedves kolléga a figyelmemet rá egy másik oldalról!

TheProb: Hát én nem tudom mi van nálad a bf-el. Emlékszem mikor még megvettem a gépet talán akkor az volt az első amivel teszteltem. Delles Driverek, zöldfülü voltam és akkor sem volt vele semmi baj ment. Igaz néha dobta az fps-t de max 25-re ... amúgy ment 40 körül HIGH-on teljesen játszhatóan. Tehát ebben nem tudok tanácsot adni.
A magyar gépeket, mint pl Lenovo, csak és kizárólag "herélt" (ahogy a kolléga mondta) 740m-ekkel szerelik. Pl: 64 bit (128 helyett). A fasorba nincs a 8850m-hez képest még ha Delles hoki drivereket használok akkor sem. Kb fifa 14 szaggat rajta olyan szinten van. Én is azt akartam, de felvilágosítottak. -
TheProb
veterán
válasz
Diniboy
üzenetére
fogok is, inkább vettem vna 740m-el szerelt gépet, biztos jobb lett vna és kb egy áron mentek anno...
Részemről az ati leszerepelt.(#39672) sirszevenap: BF4 neked hogy megy? mert én már próbáltam sokféle beállítást, de még mindig nagyon ingadozik az fps. általában ha beölt a map akkor 1 percig szinte állókép, utána nagyjából normalizálódik a helyzet, de persze, hogy h akkor van megint állkókép, mikor éppen engem lőnek...
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Diniboy
üzenetére

Már nem szórakozok, elértem, hogy full Mediumon FXAA- élsimítással minimum 26 fps-em legyen!
Furcsa mód csak nappal esik le ennyire, éjszaka esőbe meg mondjuk naplementénél bőven 30+. Pedig szerintem ilyenkor szebb a játék. Nagyon durvák benne az árnyékok még mediumon is, ha másért nem már ezért tetszik a grafja.Lényegében most próbáltam a bf3-at, bf4-et, wd-t, wolfeinsteint meg ugye cs:go-zok is és mondhatom nincs neki akadály!
Laptoptól ez gyönyörű. Más kérdés, hogy meddig bírja így a gép mert kb 50% túlhajtás van a vga-n és a cpu-n is egy egy játszadozás alkalmával! Nembaj van 4 év gari! 
Nem értem miért akarják lenyomni a torkunkon azt, hogy butitva használjuk a gépet. Ha egyszer ilyen teljesítménnyel szerelik fel akkor azt a vásárló minden ilyen nélkül had használhassa már ki a kutya rúgja meg!
Csinálják meg olyanra, hogy bírj a hűtés . bírja minden vagy ne adják el így! -
Diniboy
aktív tag
válasz
TheProb
üzenetére
Ha a pénz nem akadály nyugodtan mehetsz legközelebb az nvidiára, én tudom hogy valami herélt 540met kaptam volna ennyiért amennyiért vettem a 3537et.. igaz mostanában nem játszok a laposon (most már nem is értem minek kellett ilyen erős gép
) de nekem teljesen bevált - az Enduro előbb utóbb majdcsak kiforrja magát.
Filmet nézni meg netezni mondjuk kár volt ez is , de ki tudja... jó a tudat hogy ha lesz kedvem akkor azért legalább mediumban el tudok játszogatni rajta
sirszevenap : Amúgy a Wach Dogs a lehető legrosszabb viszonyítási alap a teljesítmény mérésre , ahogy olvastam , főleg amd kártyákon
Kíváncsi leszek meddig jutsz , te aztán nagyon kihajtod a szerencsétlen gépet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KisBundi
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem 6770m van! Alapjáraton is szépen fut, de OC-vel még jobb!

-
MeghaL0L
addikt
válasz
lumoss
üzenetére
De.
Jobbklikk, Catalyst control center, energiaellátás, PowerPlay és itt a legördülő listába a maximális teljesítményt választod.
(Ha nincs akkor a váltható grafikus rendszer globális beállításánál is így állítod be)
Gépet meg Teljesítmény centrikusba.
Ui:. Bocsi ha ezeket már megcsináltad és alábecsültelek volna de így nem tudom kapásból h a hozzá nem értés (tehát ami leírtam) vagy más játszik szerepet. Ha nem jönne össze vagy próbáltad volna már ezt akkor mond és kitalálunk valamit!

-
lumoss
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy dual vg-s laptoppom. Van a laptoppba egy intel hd 4400 és egy AMD HD 8600M. Az összes játék(pl. Watch Dogs) közben az intelest használja. Nem értem miért nem az AMD-t használja. Nem lehetne valahogy rákényszeríteni? Egy dell insiprion 3537-es laptoppon van. Előre is köszön a válaszokat! -
Leleményes
tag
Na felraktam ezt a 14.6-os csodadrivert. 2x kaptam kékhalált, játékok pedig textúra bug-osak.
-
TheProb
veterán
BF4-el nem játszik senki?
Mert nálam még mindig baromi low fps-en megy... Minden low-on és 20-25 az áltag, ami ilyen stílusú játéknál játszhatatlan kategória, mire megmozdítom a fegyvert 6x lelőttek. -
TheProb
veterán
válasz
Nippel
üzenetére
részemről soha többet ATI és ez már nem fog változni. sokszor mondtam már. 10év alatt nem szenvedtem nvidia-val annyit, mint most az ATi-val (és ez már a gép megvétele utáni 2hétben így volt)...
Nevetséges, hogy ennyit kell keresgélni, trükközni, pimpelni, telepítgetni/törölgetni,kísértletezni, hogy hozza azt amit papíron tudnia kéne...
-
Nippel
tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Igen
13.12 fent van faintul
viszont azt láttad hogy van valami javított béta ? 
Most kipróbálom amiben te segítettél privátban! Örök hála érte
De majd meglesem hétvégén a javított bétát is 
És mivel lehet húzni a VGA-t ?
Azt majd azáltal teszem amit ti irogattok, mit meddig szabad
Ja amúgy köszi a munkátokat hogy itt segítettek a problémás 8850m el rendelkezőknek, én már ott tartottam hogy kivágom a gépet, de kezd visszajönni a kedvem
-
Nippel
tag
Na felraktam a hd 8850m 13.12 Fix drivert, aláírás nélkül, viszont nekem hd 8000m serianak írja a vga?
és nem az r9 amit nektek is? mit ronthattam el?
beleszolhat még mindig az 5-ös Bios van rajta? és sima win 8 am van? -
válasz
Leleményes
üzenetére
elsőre is okés volt a kép, illetve a link alapján nagyítható volt, de így is köszi.
érdekes, hogy nem szűkíti le egyre. -
somasz
addikt
E4300 hibajelenség:
Egyszercsak elmegy a kijelző fényereje, nagyon gyengén, de olvasható. Két óra után palmrestpaskolásra visszajött, majd megint elment.
Alaplap, kijelző vagy kijelzőkábel? -
TheProb
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
csak épp nem nagyítható és semmit se lehet kivenni belőle

Más: Beta driverrel és és ThrottleStop-al jelenleg megy a WD mediumon, igaz sok különbséget nem vettem észre a low-hoz képest, fps is ugyan annyi
Bár lehet kéne ráraknom kis élsimitást, mert hogy mindennek olyan az éle mint a fűrész fogainak az nem túl szép 
Egyébként elvileg WD alatt 92-93 fok volt a max a procinak, lehet kicsit veszek vissza a szorzóból, jelenleg 26 fölé nekem nem engedi amúgy. TS-ben amúgy hol tudom állítani a W-ot? mert találkoztam még vele, vár ha így is 92-93 a max akkor nem nagyon kéne még emelgetni. -
Leleményes
tag
Itt az ígért kép.

-
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Kedves, hogy az uj szeriaba magasabb aron, gyengebb dvgat tesznek.

Az odd illetve a barminemu bovites hianya nem tetszik, ahogy az intel+amd se.Intel+nv nincs tapasztalatom, de talan jobb lehet. (I3+ gt740)
Miert nem vennel egyebkent vaiot?
tudom, hogy sony es toshiba is speci drivereket hasznalnak amit nem lehet csak ugy frissitgetni, de tapasztalatom alapjan mas marka is csak gyartoi driverrel mukodik (joesetben
) megfeleloen.
Eddig dellhez huzott a szivem, de ismet ki fog maradni -
MeghaL0L
addikt
válasz
enzahobi
üzenetére
Igen annyi alapból.
Hát most én megiramodtam és 750/1250-en tesztelem. Nagyon fasza, csak mikor eléri a CPU a 90 fokot akkor visszaveszi a vga-t egy másodpercekre 300MHz-ra és akkor azt úgy hívják h fps drop!
No holnap mostmár ezt a problémát is orvosolni próbálom amint rá fogok érni. Cél: 80 fok körül tartani a cpu-t. 
-
enzahobi
aktív tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Köszönöm, akkor ez lett módosítva, tehát miután frissítetted 14.6 ra 1000mhz a vga-ram órajele?
Mellesleg az enyém már rég Csernobil sorsára kellett volna jusson, ha tényleg ennyi volt a hőfok:

511 fok biztos hogy mérési hiba
Köszi ezt az evga-t, szerintem nem fogom húzni, habár tényleg mindenhol 725-öt írnak a turbónak, elvégre a 8870m annyival megy, és a kettő (tudtommal) egy és u az. -
thxer
aktív tag
Most az előbb leszedtem az Intel és AMD drivert DDU-val, utána felraktam az A01-es Intel drivert és ezt:
Catalyst 14.6 Modded SG fix és jónak tűnik, megy az alvás, kijelző elsötétülés és mindjárt kipróbálom játékok alatt hogy teljesít.F1 2013-ban +7 FPS a 14.6 gyárihoz képest.
-
MeghaL0L
addikt
-
MeghaL0L
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Jajj more , te kellettél még estére!

Igen arról van szó, linkelem neked ami perfekt és gyakolatilag már csak az én dropboxomon található meg.
Tessék<<<<<<<<<<<<<<Innentől a folyamat ugyan az! A driver aláírást el ne felejtsd kikapcsolni.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Tuti nem csináltad meg, olvasd el a biztonság kedvéért az előző posztot (szerkesztettem) , úgy csináld meg. Majd ha megvan és király akkor rakd rá az AMD oldaláról leszedett 14.6 WHQL Bétát
Ha nem kapcsolod ki a driver aláírást, akkor szalad végig és produkál ilyet. Ez meg tuti nem oldódik meg 2 resitől hisz nincs rajta driver attól meg kétlem , hogy rákerül!
-
MeghaL0L
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Jajj jajj kedves kolléga. Önnek reméltem nem kell leírni, hogy kell telepíteni ezeket a drivereket!

Pucoljál le mindent és folyt köv.....
A 13.12 SG FIX Telepítése Part 1515615612315123123:
Ezek nem hivatalos driverek, bele van nyúlva így a driver nem lesz aláírva így telepítve sem. ( Mintha iOS-ekről beszélnék lel )
Ezért a Driver aláírást KI KELL KAPCSOLNI.
Méghozzá <<<ÍGY>>> Ha win8.1-ed van
Ha Win 7-ed akkor <<<ÍGY>>>
Ezek után a telepítés már nem lesz rövid, ugyanis a közepén megkérdezi h biztosan telepíted e a drivert, itt természetesen az igenre böksz! Kész is... -
TheProb
veterán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Felraktam a beta-t, de ilyen jelenséget még nem láttam. Alig van fényerő és ez mind2 kijelzőre érvényes (tv hdmi-n), full maxra feltoltam a fényerőt és így is halványabb, mint az eddigi legalacsonyabb fokozaton. Nemtom ez mi, de nem tetszik...
Valamint azt is furcsáltam, hogy a 13.12 kb semmit se rakott fel, 2sec alatt lefutott a telepítő, ccc nem volt és ennyi...
-
MeghaL0L
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Igen. A06 a jelenlegi
enzahobi: Azt nem tudom, hogy hogy ketyeg a vga játék közben de azt igen h kb ugyan az a teljesítmény fps-ben. Elvben ugyan az a két kártya ahogy te is mondod, hisz nem m265 hanem m265x. Külön tesztet ne is írtak róla csak annyit, hogy egyezik a 8850m-el. Ezért lehet h mostantól ez a neve és nem is tekinthető driver hibának.
Ha tényleg csak az memory clock tér el akkor az EVGA Precision X nevű progival lehet húzni a kicsikét de ajánlom, hogy ne szórakozzatok a GPU Clock húzásával, ugyanis nekem kb rögtön fagyott szegény amikor megerőltettem. A memory clock mehet
Valóban csak ennyi lenne a kül? -
enzahobi
aktív tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Egy Grid 2 -s összehasonlításba én is beszállnék
Most raktam fel a hivatalos 14.6beta drivert a 13.12re, ami biztos különbség hogy Radeon R9 M265X nek látja a 8850m-et, a különbség köztük annyi hogy eredetileg (emlékeim szerint) 1125 mhz en kéne mejen a 8850 vga-ramja, ehelyett most 1000mhz-en megy. Esetleg akinek 13.12es driver van fent légy szíves megnézné, hogy játék alatt hány mhz-en megy a vga-ram-ja? OpenHardwareMonitor mutatja. -
laci1978
tag
Szisztok. Lenne egy problémám. Vettem egy FHD-s E5530-ast és az op.és a driverek telepítése után a kijelzőn olyan pici minden hogy nagyon!

Hiába állítom át a képernyőtsartalom olvashatóságát maxra ami meg már homályosít nem jó sehogy.
Nem jó a driver,vagy mit kellene még beállítanom?
-
MeghaL0L
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Pontosan ahogy mondod !
Esetleg annyi kivétellel , hogy én ThrottleStop-al "húzom" a procit majd XTU-val csak monitorozok mert tud vissza nézni egy óra hosszára is így amikor van FPS drop akkor tudom, hogy a proci szabályzott e le túlságosan vagy máshol kell keresni a hibát.Természetesen az is mehet szerintem 15-ra, bár a hőfokot figyeld, 90-95 fok felé nem kéne felmennie. Bár ha gázos akkor úgy is kikapcsol a gép és tudni fogod h ez sok neki. De kétlem, hogy ilyen fog történni végtére is a két proci ugyan az csak más órajellel. Neked nem lesz tehát 2,4 GHz, csak mondjuk 2,0. ( Nem tudom pontosan, majd mond )
Alapnak meg ha esetleg van egy Grid 2 telepítve, ott megmondom a beállításaimat és tolunk egy benchmarkot az kb 3 perc. Arra jó , hogy leteszteljük.
Ui:. Teljesítmény a 13.12-vel is hasonló. Watch dogsba van valami javulás, de nem sok.
-
TheProb
veterán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
teszek akkor 1 próbát, legyalulom akkor mind2 drivert és felrakom a A00-t, utána a 13.12 majd a beta-t, ha jól értelmezem te most így használod és így van a legjob teljesítményed eddig? Utána meg ráeresztem az XTU-t a procira, szted i5-4200U-t meddig húzzam, az is mehet 15W-ig?
Már csak kéne valami összehasonlítási alap az eredmények között, mert játékban márni fps alapján, nem túl megbízható. 3D mark-ot meg nincs energiám mindig végig várni
-
válasz
Leleményes
üzenetére
a service tag lényege pont az lenne, hogy az alapján csak azt kínálja fel, amivel adott darabot szerelték.
-
paler
aktív tag
Sziasztok !
Szerintetek a Dell 7537 grafikai teljesítménybe tudná hozni az aláírásomban levő konfiguráció (főleg videókari) teljesítményét ? Nem sokat játszok, de néha-néha, heti pár órát azért szoktam WoT-ni, és azt szeretném ha legalább a mostani konfigom szintjén tudnák vele játszani (nem alapbeállításokkal). Ha azt tudná grafikusan, akkor lehet hogy ez lenne a kiszemeltem majd a jövőben.
Jelen pillanatban ez és a Y510p között vacillálok, bár most ajánlották az ASUS N550JK is. De viszont pl. az akku idő is számítana, ja és persze az ár is, mivel nem nagyon szeretnék elszállni vele. Így is már felette vagyok a tervezett 200eFt-nak.
Előre is köszönöm az infót.
üdv
Paler -
válasz
Leleményes
üzenetére
betennél egy képet, hogy melyik az a kettő?
csak a félreértések elkerülése végett, mert számtalanszor előfordul, hogy az illesztést, alkalmazást, kapcsolót...stb nézik több illesztőnek, pedig valójában mindegyik kell.
viszont akkor már engedje rá az online analizálást, ha tényleg nem tud dönteni. -
MeghaL0L
addikt
válasz
Leleményes
üzenetére
Én lemerem fogadni, hogy emiatt vannak gubancok a drivereink-el... Induljunk csak ki abból, hogy az sem mindegy melyik Intel drivert tesszük fel. A legújabbal már a 13.12 SG-Fix sem működik együtt és nem alszik bla bla bla szokásos... Bár ez nem gond, hisz semmi befolyással nincs az a fránya intel driver a teljesítményére játék közben, ha csak nem a mazoista felhasználó nem a 8850-el hanem a HD4400-al akar játszani!

-
MeghaL0L
addikt
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Inspiron 5547:
M265 teszt. Nincs 8850m szinten , közel sem. Bár nem tudom mire kell neked, ha megmondod megmondom elég e!
intel+amd kombó: A mi esetünkben nem igazán vált be sajnos. De láttam már jól cooperálni őket ( Dell Studio )
Én legközelebbi gépnél kerülni fogom.Vaio-t soha nem vennék!
-
Inspiron 5547 rol velemeny?
Igazabol tartok az intel+amd(radeon) parostol r7 m265.
Volt egy HP Pavilionom hd6770-nel es csak a szopas volt a vga driverekkel.A masik egy sony vaio fit lenne intel+nvidia parossal, papiron gyengebb de ha az 5547 amd driverei is olyan szarok mint 5537-nel, hajamra kenhetem...
Ui
(#39571) csuszi +1

-
válasz
csuszi
üzenetére
kello ismeretnel elegendonek kell lennie, hogy felmegy a dell honlapjara leszedi a drivereket es felrakja - ejj, ha ez ilyen egyszerű lenne...
ezen témában visszaolvasva is találsz olyanokat, akik arra nem képesek - a leírás ellenére sem -, hogy beírják a munkaállomásuk azonosítóját a gyártói támogatási oldalon, ami alapján az felkínálja a megfelelő/szükséges illesztéseket és alkalmazásokat, hanem azzal birkóznak, hogy a 3 - 4 wifi...stb illesztés közül melyik jó a notijukra, találomra feltesznek egyet, aztán csodálkoznak, hogy nem jó, jobb esetben mindegyiket kipróbálják, és valamelyik nyerő lesz végül.
persze, telepítgessen csak bárki, minimális hozzáértés nélkül is, és okolják a gyártót, ha nem boldogulnak... -
csuszi
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
hat tenyleg nem ertem, miert kell idekeverni mas eseteket mas felhasznaloi hozzaallast. ebben az esetben, itt ebben az esetben
tehat itt, errol van szo, nem masrol, nem masik topikrol. errol beszeljunk, ne masrol.a dell szervizebol irtak ide hogy tudnak a problemarol. nehez ezt beismerni, ha mar beismeresnel tartunk?
kello ismeretnel elegendonek kell lennie, hogy felmegy a dell honlapjara leszedi a drivereket es felrakja. ha sorrend szamit, akkor legyen leirva ott. ha nem jo a driver, ne legyen fenn. es ne egy fixalt drivert szedjen le, amit NEM IS AZ AMD es NEM IS A DELL csinalt, hanem a gurus sracok."hogy bárkinek fel kellene tudnia telepítenie egy gépet hiba nélkül, ez a normális"
jol latod, az a normalis. erdekes az x220asomnal nincs ilyen hiba, es a topik sincs tele. ha nem ez lenne a normalis, akkor tele lenne a topic masik 100 tipussal is nem?
ez egy tipushiba. ha ezt nem ismered be, akkor komoly gondok vannak. bar akkor te vagy a marka (nem dell, barmelyik) alomusere. - szervizes hsz., illetve csak keress ra a topikban a 3537es szocskara. kiboki a szemed.nem akarok exkluziv flemet kirobbantani, de van egy olyan termek, egy olyan marka, ami nem kulonosebben jo, nem kulonosebben innovativ, megis a piac jelentos szazalekat birtokolja azzal az egyszeru tulajdonsaggal, hogy a usernek nincsenek ilyen szopasai a vasarlas utan. mondom ezt ugy, hogy kifejezetten unszimpatizalok a markaval. de ezzel hasit eleg rendesen mobil es pc piacon is. ennyit tud, nem tobbet. ja meg jol nez ki

tenyleg csak ismetlem magam. bar irhatnek masrol is, hogy miert van ilyen oszton egyes userekben forumokon, es nem tamadolag irom, csak pszichologiai elemzes celjabol. nem veletlen, hogy a markak szeretik emberkent beallitani magukat. van gonosz, jo, humoros, kedves, jo fej rossz fej stb. mert a teljesitnmeny hibajat egy dologgal lehet elfedni, erzelmekkel. ezert alakul ki egyes userekben hogy a dellt, vagy a toshibat vagy a rolls roycet ugy kezelik mint egy real madridot. vagy egy szineszt. vagy mint egy sportolot. pedig nem kene...

-
szabonagyur
félisten
válasz
csuszi
üzenetére
Rendben aláírom, hogy az emberek azért veszik meg rendszer nélkül mert spórolnak rajta. De ha egyszer az a user aki megveszi rendszer nélkül NEM TUDJA feltelepíteni a gépet akkor miért baj, hogy utána kell járnia?
Azt ne mond, hogy akik itt a fórumba írtak mindenki kellő ismerettel rendelkezik gépek telepítéséhez, de ez a fránya Dell széria kifogott rajta. De mindegy mit írok mivel te csak azt hajtod, hogy bárkinek fel kellene tudnia telepítenie egy gépet hiba nélkül, ez a normális. Nézz be más témákba szerintem, hogy ott sem tud mindenki egyből mindent, aki csak annyit ért a géphez, hogy bekapcsolja, max felrakja a programot annak nem kell tudnia telepíteni gépet még mindig... Csak ugye nehéz beismerni, hogy nem tud gépet telepíteni az illető ha már minden máshoz zseni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Milyen program, ami...?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

az tuti kamu.
Milyen hűtésed/hűtőpadod van?

De majd meglesem hétvégén a javított bétát is