Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
válasz
brickm
üzenetére
Ezek az alacsony fogyasztású QM procik, a normál QM-ek 45W-osak.
Volt olyan széria, ami alapból ivy bridge-es volt, de beledobtak költségtakarékosságból sandys i3-at. Pl. E6230, de ott forrasztott a proci, tehát mindenképp más az alaplap. Nálad ez most nem releváns infó.
Szerintem mennie kell az ivys procinak. Ha a eggyel régebbi géped lenne, csak sandys támogatott procikkal, akkor azt mondanám, hogy tuti nem menne az upgrade.
-
brickm
őstag
válasz
brickm
üzenetére
Túlságosan aggasztott, szétszedtem gyorsan.
Nem jól volt gondolom lefogatva a kisebbik fólia nyák, mert lifegett, nem volt becsatolva.
Visszatettem, mostmár működik.
Kérdés, a takarítás utáni első bekapcsolásnál egy ismeretlen eszközöm lett amihez a driver mappából se talált drivert.
Lehet, hogy a billentyűzet egy részét nem ismerte fel, ezért írt hardver hibát? Vagy valami más lehet az?A hardverkezelőben a billentyűzetnél ennek kell lenni,vagy valami dell-es cuccnak?

-
szabonagyur
félisten
válasz
brickm
üzenetére
A leszakadt a helyéről gyártási hiba? Ezt ne akard bemagyarázni szerintem senkinek... hányszor láttam már gépet, hogy be volt duva a jack csati, rántottak rajta egyet buli közben és hozta magával az egészet... ez nem normális dolog. Nagyon jó fej szervizesnek kell lennie aki egy kiszakad csatit megcsinál gariba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest