- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fo_AMD_Fun
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég cseréltem alaplapot, processzort és memóriát. DDR3 1866-os memóriák, Gigabyte Z97 alaplap, G3220 processzor (átmenetileg). Minden szépen működik, viszont egy dolgot nem értek: Ez az Intel CPU elvileg 1333 MHz-es DDR3 memóriákat igényel/támogat. Ez a memória tud 1333 MHz-en is működni, viszont az alaplap 1866-on hajtja. Ez most jó nekem, vagy rossz? Úgy értem nyilván a memória sávszélesség nő, de nem lesz asszinkron a működés, ami problémát okozhat? Nyilván egy i5-i7-nél lesz ennek jelentősége, csak zavar. Szóval a kérdésem az, hogy visszavegyem inkább 1333 MHz-re a ramokat és kisebb CAS latency-t állítsak be, vagy jó ez így, ahogy van. Úgy emlékszem az Intel szereti a nagyobb Sávszélt, az AMD pedig a kisebb memóriakésleltetést. Haswell alapú Pentium van benne most egyébként. Még egyszer leírom, nem a tuningra vagyok kíváncsi, csak hogy érdemes-e inkább az intel weblapján megadott FSB-re levenni a memóriát. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest