- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fo_AMD_Fun
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég cseréltem alaplapot, processzort és memóriát. DDR3 1866-os memóriák, Gigabyte Z97 alaplap, G3220 processzor (átmenetileg). Minden szépen működik, viszont egy dolgot nem értek: Ez az Intel CPU elvileg 1333 MHz-es DDR3 memóriákat igényel/támogat. Ez a memória tud 1333 MHz-en is működni, viszont az alaplap 1866-on hajtja. Ez most jó nekem, vagy rossz? Úgy értem nyilván a memória sávszélesség nő, de nem lesz asszinkron a működés, ami problémát okozhat? Nyilván egy i5-i7-nél lesz ennek jelentősége, csak zavar. Szóval a kérdésem az, hogy visszavegyem inkább 1333 MHz-re a ramokat és kisebb CAS latency-t állítsak be, vagy jó ez így, ahogy van. Úgy emlékszem az Intel szereti a nagyobb Sávszélt, az AMD pedig a kisebb memóriakésleltetést. Haswell alapú Pentium van benne most egyébként. Még egyszer leírom, nem a tuningra vagyok kíváncsi, csak hogy érdemes-e inkább az intel weblapján megadott FSB-re levenni a memóriát. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces videók
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest