Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Sziasztok!
Már egy ideje keresgélek, fórumon belül, meg neten is, de nem találtam olyan topikot, ahova írhatnék a gondommal.
A helyzet az, hogy hozzájutottam egy új gépházhoz, szóval átpakoltam a gépet, beindítottam, nem is volt semmi gond.
Egy asrock n68C-S UCC lapom van, phenom 2-es procival, és 2x2 gb ddr1333MHz-s Kingmax rammal.
Eddig mentek dualban, 666MHz-n 2T-ben.
Most az a helyzet, hogy a következő bekapcsolásnál a gép csak duruzsolt, nem is csippant, képet sem adott.
Csinált már hasonlót, de akkor az egyik RAM amit küldtek, hibás volt, csere után rögtön működött.
Most viszont próbálgattam, külön-külön mindegyik rammal feláll a rendszer, a kettővel együtt, viszont...hát 1 óra folyamatos indítás/vészindítás során mondjuk 15-ből egyszer.
Amikor a win betöltött, a nod betöltésébe belefagyott, de pl amikor nagyritkán sikerült a biost behoznom, az első gombnyomásra beállt a rendszer.A fura az, hogy átszerelésnél a Ramokat le sem szedtem a lapról, tehát sérülni sem sérülhettek.-meg szerintem az alaplap sem-
Jelenleg egy Rammal megy a gép, nem is fagy bele semmibe, de hülyeségeket csinál.
Pl a Nod(eset smart security) piros, sikoltozik,hogy frissítsem, miközben az adatbázis napra kész, illetve eltűnt a windows frissítési központ a tálcáról, a netes jelszavaim 50%-át pedig elfelejtette a gép.
Kérlek adjatok valami tippet,mert már a hajam tépem, két napja ezzel kísérletezek, de nem jutok semmire.
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Társasjáték topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i5-7200 laptop (hibás)
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest