Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Andrew Greg
üzenetére
Hello!
Itt írtam rola par dolgot,lehet segit valamit....Es se tudtam mire van es kiprobaltam igy is ugy is....
De amugy valami olyasmi van benne hogy memoriakezeles egyik modban(most nem tudom meikben) 2x64bit a masik modban pedig 1x128bit......Aztan javitsatok ki ha hulyeseget mondtam!
Ennyiben kulonbozik.De azt mondjak AMD-nel "unganged" modban jobb ha van.Hogy miert azt ne kerdezd.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Docker konténerizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
Üzleti előfizetők hirdetései
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Ulefone Armor 33 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ennyiben kulonbozik.De azt mondjak AMD-nel "unganged" modban jobb ha van.Hogy miert azt ne kerdezd....