Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s1ru2

aktív tag

válasz ZIL #3365 üzenetére

Ha BE procim lenne akkor tudnám a szorzót állítani felfele is :) 1055T-vel ez sajna nem működik. Viszont BIOSban beállítottam a 2000es XMP profilt és úgy jobban mentek a dolgok. Tegnap nagyjából megtaláltam a határokat. 8-9-8-24 időzítéssel 1912MHz nél válik instabillá a dolog. 9-9(10)-9-27 el sem megy ott 1,5V-os fesszel szóval valszeg ott a proci memvezérlőjének a határa. 1866 8-9-8-24V el gond nélkül megy. (Vagy nagyobb feszes RAM kellett volna) De jó lenne, nekem 1600 körül is Cl7-ben, de valamiért azokkal a visszaosztásokkal nem akar elindulni sem... CPU NB 1.275-ön ment a legjobban. Akkor skálázódik a legjobban a memória sebsség, ha az NB speedet növelem minél inkább. (gondlom ez számodra is világos volt) Meg ugye nekem az OC-hez is ez kell. Viszont ott még mindig "csak" ennyit tudott a masina. Végülis nem rossz eredmény, de bele sem merek gondolni, h i7-ben mit mennének ezek a ramok. Kicsit valahogy többet vártam. :B Mivel P45, ST T800 kombóval sikerült mindent feltornázni 10-11k fölé agyonfeszelés nélkül. Szoftversen nem szoktam állítgatni, csak BIOS. Igazából nem állok rosszul, mert 3,5GHz kötül szeretném hajtani, és az nem jelent gondot. (Ott elmúlik mindenféle limitem 1920x1080ban. GTA4, F1 2010, stb)

Azért a 4GHz BIOSban 1.4et adva nem olyan rossz. 6 magon ;]

Új hozzászólás Aktív témák