Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Pietrosz #4824 üzenetére
ne haragudj de nem véletlenül nem vettem semmibe a válszod.elolvastam és azt vettem le belőled h nem a tanács volt az elsődleges célod hanem azzal foglalkoztál h milyen ikonok vannak az asztalomon.egyáltalán nem vagyok benchmark fan csak az olvasottak alapján úgy érzem h keveset teljesítenek a memóim.ebben szerettem volna segítséget kérni. az e4300 vs e6600 ról csak annyit ha amikor én vásároltam a procit akkor az került ennyibe mint most az e6600.az meg had legyen az én dolgom h mennyi tesztelésre szánok időt.nagyon rendes vagy h kímélni akarsz de nem kell hidd el.megértettem a válaszod és kössz h szakítottál rá időt h leírd.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest