Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Larry303 #3631 üzenetére
külön külön elmennek. A Geilnek az ajánlott feszültség 2,4V ez rá van írva, a beállított fesz 2,45V droppal együtt talán még annyi sincs a valós. Külön külön mennek ezeken a feszeken, sőt az A-datának 2,6ot is adtam ( a valós olyan 2,5-2,55 körül lehet ) és így járattam sokáig amig nem jöttek a geilek, semmi baja nem volt, alig melegedett, rádásul még húzva is volt, + hűtés is volt neki az arcába. Először mentek 830 körül párban 1:1 ben 2,45-tel 3-3-3-11en, aztán kivettem az A-datákat, mert el akarom adni őket, mivel csak 1G-s kit, és nekem még kéne hely +2G-nek, aztán meg vissza kellett tennem, mert kevés volt a 2G a gépben. Amikor visszatettem már nem ment úgy mint annak előtte, szinkronban nem hajlandó elindulni, aszinkronban minden úgyanúgy megy. Mi a túróért nem megy?
Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest