Hirdetés
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
1066-os Reaper-t nézek éppen. 1:1-ben 1066MHz-en 2,2V (gyári fesz) alatt nem hajlandó gályázni, azt adni kell neki. Hogy ezt most meddig bírja a DDR2 azt mindenki eldönti magában.
Tehát kvázi alapfeszen gyári alap időzítések mellett 5-5-5-15 1066MHz
Everest Ultimate: olvasás: 9119 pötty írás: 11109 pötty.
Nekem spec gyorsabban olvasta a Crucial-t a lapom, pedig az csak ezren ment, írni ezt írja gyorsabban de csak pár pöttynyivel, viszont ez 2,2V mellett orthos 100% stresszelés után épphogy csak langyos, szóval ez kevésbé melegedős fajta, de mint kiderült számomra a ram hőmérséklete max a házhőmérséklet tekintetében lehet számottevő, úgy egyébként a magas fesz idővel úgyis kinyírja a DDR2-őt, hiába a jó hűtés, az meg hogy 2,2V-on tudja csak az 1066-ot, hát én nemtom, én annyira nem vagyok elájulva. Mindenesetre ez 20k körül elérhető 2x2GB-os kit. Én spec ma vettem 22k-ért, de nekem meg volt kötve a kezem, mert gyorsan kellett, ráadásul utalványra, így csak az OHS jött szóba, mert ott elfogadják közel van és nincsenek horror árak, odaszóltam telón hogy épp mi van tegnapra és ez esett.
Ez is egy ram, de ha hosszútávra szeretnél választani nem biztos hogy ez a legjobb, adni kell neki rendesen a 2,3-2,4V-ot ha húzgálni akarod, persze lehet és megy is, csak nekem ez a fesz kicsit soknak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest