Legfrissebb anyagok
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Bááááz, de Én arra a kérdésedre válaszoltam könyörgöm..."Tesztelni 2,4en is lehet...használni már 2,1-2,2." Akkor mi ezzel a baj?!
Mert írtál egy kilóméter szöveget arról, hogy Te nem akarod azt beállítani amit írtam mert amin használod annak kevesebb fesz is elég...
De Én egy büdös szóval se mondtam, hogy be kell állítanod bármit is hanem a kérdésedre válaszoltam...vagyis mi a max fesz ami adható biztosággal a ramodnak...-... ezeknek a memóknak mi az a max. fesz ami biztonsággal adható?"
- Tesztelni 2,4en is lehet...használni már 2,1-2,2.Sztem nagyon egyértelmű a válaszom...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi hangfal építés
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest