- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
válasz
krammerka #9447 üzenetére
Akkor leírom a hűtő történetét
Szóval ezt is a procival együtt vettem, mondván ezzel volt hűtve a 4,5ghz-es tuning alatt, gondoltam csak jó lesz. Az előző tulaj mondta, hogy kicsit polírozzam meg a talpát, mert nem teljesne tiszta, tükörsima. Én viszont nem nyúltam hozzá. Lehet, hogy nem is volt rendesen feltéve, bár ezt kétlem, de eddig 3,8ghzen és 1,3V-os feszen (ami cpu-z szerint olyan 1,25 lehet, vagy még kevesebb) is meleg volt, 55-56 fok idle. Aztán beraktam a gépbe az új vga-t, egy 4850xt-t, ez megdobta még 6-7 fokkal. Itt lett elegem, szétszedtem az egészet, polír, tisztítás, paszta...
Ennek eredményeképp lett, hogy most 4050 mhz-en 1,375V-al (ami cpu-z szerint 1,325V körül van idle, terhelve meg 1,297) idle 51 fok, orthos alatt meg max 68.Lehet, hogy kicsit kellett volna még polírozni rajta, nem tudom, de egyelőre megfelel így.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen R5 2400G
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest